Logosoft
Moderator: Benq
-
chemix
#13001 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam fulio temu. Igrom slucaja ostao mi aktivan ptikljucak od TM-a u stanu iako nisam "njihov".
Na TV-u tako imam njihov signal i hvatao sam dosta digitalnih kanala koje nisam imao na LOL...a sada su ih dosta zakljucali.
Na TV-u tako imam njihov signal i hvatao sam dosta digitalnih kanala koje nisam imao na LOL...a sada su ih dosta zakljucali.
- MTV
#13002 Re: Logosoft ALL ABOUT
Aha. Pa to je bio poklon radi novih kompanija i bilo je pitanje dana kad ce iskljuciti. To sam ovdje sa jednim korisnikom raspravljao al on me ignorisao i vrtio svoj film.chemix wrote:Nisam fulio temu. Igrom slucaja ostao mi aktivan ptikljucak od TM-a u stanu iako nisam "njihov".
SBB je ostavio samo 10tak otkljucanih kanala to ce i TM uraditi.
- Benq
- Moderator
#13003 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tebi je ovdje jedan korisnik vrtio svoj film , a tamo na temi svaki drugi to radiMTV wrote: Aha. Pa to je bio poklon radi novih kompanija i bilo je pitanje dana kad ce iskljuciti. To sam ovdje sa jednim korisnikom raspravljao al on me ignorisao i vrtio svoj film.
SBB je ostavio samo 10tak otkljucanih kanala to ce i TM uraditi.
Ne mozes ti ljudima objasnit nista, to se uhvatilo svoje price i samo vrti..
- MTV
#13004 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vidio sam. Suosjecam. Nemaju pojma sta su potpisali samo znaju koliko KM daju. Pa ti bacaj grah sta koriste i koje kanale imaju.Benq wrote:Tebi je ovdje jedan korisnik vrtio svoj film , a tamo na temi svaki drugi to radiMTV wrote: Aha. Pa to je bio poklon radi novih kompanija i bilo je pitanje dana kad ce iskljuciti. To sam ovdje sa jednim korisnikom raspravljao al on me ignorisao i vrtio svoj film.
SBB je ostavio samo 10tak otkljucanih kanala to ce i TM uraditi.![]()
Ne mozes ti ljudima objasnit nista, to se uhvatilo svoje price i samo vrti..
Logosoft je to bolje rijesio npr. ako koristis Osnovni paket na resiveru vidis samo kanale tog paketa. Ostale kanale uopste ne vidis taman da ima jos 100 kanala nevidis ih. Ako doplatis HD paket vidis kanale Odnovnog i HD paketa i tako redom.
Znam da to nije moguce na DVB-C-u al morao sam napisati.
- Benq
- Moderator
#13005 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod TM-a se koriste i moduli, zato nije moguce tako sortirat pakete kanala, jer ti kad skeniras tv on ustvari pronalazi sve kanale na dvb-c mrezi , i kodirane i slobodne , a tu je onda modul da samo dekodira te kanale, dok bi se preko resivera to dalo tako rijesit.MTV wrote: Vidio sam. Suosjecam. Nemaju pojma sta su potpisali samo znaju koliko KM daju. Pa ti bacaj grah sta koriste i koje kanale imaju.
Logosoft je to bolje rijesio npr. ako koristis Osnovni paket na resiveru vidis samo kanale tog paketa. Ostale kanale uopste ne vidis taman da ima jos 100 kanala nevidis ih. Ako doplatis HD paket vidis kanale Odnovnog i HD paketa i tako redom.
Znam da to nije moguce na DVB-C-u al morao sam napisati.
Dzaba sve kad smo mi k'o ljudi naopaki totalno. Razmazio ih je TM skroz , trazili smo odredjene kanale i dobili smo ih (H2 , NovaTV..), pa i prije toga je bilo bruku stvari, i ovo ti je sad kao kad imas malo dijete pa mu kupujes sve zivo u sta prstom pokaze , eh hajd mu sljedeci put reci da nema vise, napravit ce ti scenu
- MTV
#13007 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavještenje za korisnike
Poštovani korisnici,
napravili smo izmjene i dopune cjenovnika za LOL Phone uslugu. Izmjene se odnose na cijene odlaznih poziva iz Logosoft fiksne mreže prema mobilnim mrežama u Austriji i uvođenje nove zone Srbija-ostali operateri. Novi cjenovnik stupa na snagu 19.02.2017. godine. Kompletan cjenovnik za LOL Phone uslugu možete pogledati ovdje. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/113ca237d40 ... -korisnike
Poštovani korisnici,
napravili smo izmjene i dopune cjenovnika za LOL Phone uslugu. Izmjene se odnose na cijene odlaznih poziva iz Logosoft fiksne mreže prema mobilnim mrežama u Austriji i uvođenje nove zone Srbija-ostali operateri. Novi cjenovnik stupa na snagu 19.02.2017. godine. Kompletan cjenovnik za LOL Phone uslugu možete pogledati ovdje. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/113ca237d40 ... -korisnike
- LiP again
#13008 Re: Logosoft ALL ABOUT
Raja, ipak sam odlucio da predjem na novi Trio Logosofta, s obzirom da vec nekoliko mjeseci nisam trosio ni 30% od onih 15km impulsa koliko je bilo uracunato u starom paketu, a pojacan upload mi je svakako bio plus.
Nikakve dodatne TV pakete nisam ni uzimao s obzirom da ne gledam TV, a ukucanima je i ovo dovoljno.
Sa dodatnim STB-om pretplata sada izadje cca 46 km, dok sam ranije placao oko 65 maraka. Bice to fina usteda, istina, nedostajat ce neki HD kanali, ali to me svakako ne zanima.
Preko WiFi-a testirah, sasvim pristojno.

Nikakve dodatne TV pakete nisam ni uzimao s obzirom da ne gledam TV, a ukucanima je i ovo dovoljno.
Sa dodatnim STB-om pretplata sada izadje cca 46 km, dok sam ranije placao oko 65 maraka. Bice to fina usteda, istina, nedostajat ce neki HD kanali, ali to me svakako ne zanima.
Preko WiFi-a testirah, sasvim pristojno.

- MTV
#13009 Re: Logosoft ALL ABOUT
To ti je odlicna brzina preko wifia, meni ponekad navuce jedva na 44 Mbps. Kablom oko 52 Mbps isti paket.
Sigurno si usao u ovu njihovu akciju pa ti je 46 KM dok je meni 52 KM sa dva HD resivera.
Sto se kanala tice moze ovo i bolje al dobro je kakvih jos operatera ima
Sigurno si usao u ovu njihovu akciju pa ti je 46 KM dok je meni 52 KM sa dva HD resivera.
Sto se kanala tice moze ovo i bolje al dobro je kakvih jos operatera ima
- afannedim
#13010 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam na logo trio paketu os decembra + HD paket i plus paket plaćam 62 km i koji fening
- MTV
#13011 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na linku ispod, Logosoft ima pravo za reemitiranje pink LOL i pink HaHa. Znaci dobit cemo jos 2 nova pinka.
Na spisku svih kanala jos uvijek pise B92 info (koji je rebrandiran u Prva World i nama ugasen), TV K3 (odkad sam korisnik nepamtim taj kanala ili ce i njega uvrsiti) i Kanal 1 (koji je finansijski propao), Food Network SD verziju koju su nedavno ukinuli.
http://rak.ba/bos/index.php?uid=1273787112 (pod: Korisnici Dozvole za distribuciju audiovizuelnih medijskih usluga i medijskih usluga radija)
Na spisku svih kanala jos uvijek pise B92 info (koji je rebrandiran u Prva World i nama ugasen), TV K3 (odkad sam korisnik nepamtim taj kanala ili ce i njega uvrsiti) i Kanal 1 (koji je finansijski propao), Food Network SD verziju koju su nedavno ukinuli.
http://rak.ba/bos/index.php?uid=1273787112 (pod: Korisnici Dozvole za distribuciju audiovizuelnih medijskih usluga i medijskih usluga radija)
BHTV (PBS), RTRS, FTV, TV HAYAT, HAYAT PLUS, HAYAT FOLK, HAYAT MUSIC, PINK BH, BN TV, BN MUSIC, OBN, TV SA, TV VOGOSCA, ALFA TV, RTS 1, RTS 2, RTS SAT, HRT 1, HRT 2, HRT 3, HRT 4, RTV CG, MRTV SAT, ATV BANJALUKA, RTL HR, RTL 2 HR, TV 1, TV HEMA, OTV, FACE TV, TV K::CN MUSIC, TV K::CN 3 SVET PLUS, TV K::CN KOPERNIKUS, KANAL 6, AL JAZEERA BALKANS, AL JAZEERA ENGLISH, AL JAZEERA BALKANS HD, AL JAZEERA ENGLISH HD, DM SAT, TV K3, B 92 INFO, DEUTCHE WELLE, EUROSPORT, EUROSPORT 2, EUROSPORT NEWS, EUROSPORT HD, NATIONAL GEOGRAPHIC, NATIONAL GEOGRAPHIC WILD, SKY NEWS, BABY TV, RTR PLANETA, RUSSIA 24 VESTI, RUSSIA TODAY, TRAVEL CHANNEL, VIASAT EXPLORER, VIASAT HISTORY, TV 1000, VIASAT HD, TV 5 MONDE, RAI UNO, TVE-I, TRT-INT TV, KABEL 1, PRO 7, RTL II, RTL, SUPER RTL, VOX, SAT 1, MTV ADRIA, VH 1, VH 1 CLASSIC, MTV DANCE, MTV HITS, MTV ROCKS, MTV MUSIC 24, KANAL 1, FOX, FOX LIFE, FOX CRIME, FOX MOVIES, 24 KITCHEN, HUSTLER TV, DARING TV, DORCEL TV, PLAYBOY TV, EROX HD, EROXXX HD, DISCOVERY CHANNEL, DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SCIENCE, DISCOVERY HD SHOWCASE, TLC, ID DISCOVERY, ANIMAL PLANET, ANIMAL PLANET HD, DISNEY XD, UNIVERSAL CHANNEL, SCIFI CHANNEL, ARENA SPORT 1, ARENA SPORT 1 HD, ARENA SPORT 2, ARENA SPORT 2 HD, ARENA SPORT 3, ARENA SPORT 3 HD, ARENA SPORT 4, ARENA SPORT 4 HD, ARENA SPORT HR, MGM, KLASIK TV, THE HISTORY CHANNEL, MINIMAX, FOODNETWORK, FINE LIVING, FACE HD, EXTREME SPORTS CHANNEL, FIGHT SPORTS, NAUTICAL CHANNEL, MOTORS TV, AXN ADRIA, COMEDY CENTRAL EXTRA, CINEMA TV, PINK, PINK 2, PINK 3, PINK M, PINK PLUS, PINK EXTRA, PINK FILM, PINK FAMILY, PINK MOVIES, PINK ROMANCE, PINK SCI-FI FANTASY, PINK ACTION, PINK ACTION 2, PINK ACTION 3, PINK REALITY, PINK PREMIUM, PINK SOAP, PINK MUSIC, PINK MUSIC 2, PINK HITS, PINK HITS 2, PINK PARADA, PINK FOLK, PINK FOLK 2, PINK ZABAVA, PINK KONCERT, PINK FASHION, PINK WORLD, PINK&ROLL, PINK KIDS, PINK COMEDY, PINK HORROR, PINK PEDIA, FIGHT NETWORK, PINK EROTIC 1, PINK EROTIC 2, PINK EROTIC 3, PINK EROTIC 4, PINK WESTERN, PINK CLASSIC, PINK STYLE, BRAVO MUSIC, FOOD NETWORK HD, TRAVEL CHANNEL HD, MTV LIVE HD, NICKEOLODEON, FIGHTBOX HD, FASHIONBOX HD, DOCUBOX HD, FILMBOX ART HOUSE, FAST&FUN BOX HD, 360 TUNEBOX, DISNEY CHANNEL, DISNEY JUNIOR, HISTORY CHANNEL HD, A1 HD, HAYATOVCI, EUROSPORT 2 HD, IDXTRA HD, DISCOVERY SCIENCE HD, FILMBOX PLUS, FILMBOX HD, HAYAT HD, ELTA 1 HD, HAPPY TV, PINK SERIJE, PINK SHOW, PINK KUVAR, PINK SUPER KIDS, PINK WORLD CINEMA, EROTIC 5, EROTIC 6, EROTIC 7, EROTIC 8, MEZZO, HISTORY 2 HD, TV ZENICA, TV SLON, RTL LIVING, SEVDAH TV, TNT TV, VIP HD, MTV IGMAN, CITY TV, TELEVIZIJA 5, TIJI, FASHION TV , CINESTAR TV, SRPSKA NAUCNA TELEVIZIJA, LOL, HA HA
- MTV
- afannedim
#13013 Re: Logosoft ALL ABOUT
U ime mog malca jeb.m vam mater zbog SUPER RTL. Jebala vas srpska naučna televizija.
- MTV
#13014 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pravo glup potez umjesto da su dodali jos njemackih npr. Pro7 Maxx - stari crtani sa RTL II (dok nije bio pokrenut Super RTL)afannedim wrote:U ime mog malca jeb.m vam mater zbog SUPER RTL. Jebala vas srpska naučna televizija.
Sat 1 Gold
Kabel Eins Docu
RTL Nitro
RTL Plus.
Izbacili su tri standardna kanala do sad Fight Sport (nisam ga nikako pratio al bolje od SNTV), Food Network SD (nisam ni njega al bio je solidan kanal) i sad Super RTL. A uskoro dolaze pink LOL i Ha Ha. Sta ce sad izbaciti?!
Last edited by MTV on 23/01/2017 13:42, edited 1 time in total.
- afannedim
#13015 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od mene su jedan fin e-mail sad dobili
- MTV
#13016 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve po spisku od prije nove ere pa do danas 
- afannedim
#13017 Re: Logosoft ALL ABOUT
Lagano i opušteno jedan e-mail. Sad mi je lakše
- afannedim
#13019 Re: Logosoft ALL ABOUT
Čitaju i te kako. pred prelazak na Logo Trio imao sam pitanja i dobijao sam odgovore
- MTV
#13020 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koji [email protected] ili?!
- afannedim
- MTV
#13022 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne vidim, tu je hrpa dokumenata za download.
Ispod samo telefonski brojevi za gradove.
Ispod samo telefonski brojevi za gradove.
- radiša
#13023 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa bolje mu je da postane naucnik od malih nogu nego da gleda taj skrbavi program na super rtl.afannedim wrote:U ime mog malca jeb.m vam mater zbog SUPER RTL. Jebala vas srpska naučna televizija.
- afannedim
#13024 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imate pitanje, sugestiju ili primjedbu na naš rad?
KONTAKT
Ovako piše.
KONTAKT
Ovako piše.
- Sarajevski-Seljak