valter.ba wrote:Svi zastitu postavljaju iako je flat rate. Pustite raju neka se nakace nista vas ne kosta. Citava osnovna skola se kaci na moj wi-fi pa sta
Android OS
Moderator: Benq
- homega
#13001 Re: Android OS
- Maharadza
#13002 Re: Android OS
Onaj osjećaj kada:valter.ba wrote:Svi zastitu postavljaju iako je flat rate. Pustite raju neka se nakace nista vas ne kosta. Citava osnovna skola se kaci na moj wi-fi pa sta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

1st world problem!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#13003 Re: Android OS
Neko od forumasa ima lg optimus black (p970)??? Koji ROM koristite, koji je najbolji???
- burekodsira
#13004 Re: Android OS
tebi ce SIPA zakucativalter.ba wrote:Svi zastitu postavljaju iako je flat rate. Pustite raju neka se nakace nista vas ne kosta. Citava osnovna skola se kaci na moj wi-fi pa sta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
player_
#13005 Re: Android OS
Imao sam ga do nedavno i mislim da mi je najbolji bio zeus v7.06 mislim da se tako zove al on ti je baziran na starom 2.3.4,mozes probat od istog developera izs v2 men se cini koji je 4.0.4... i ima ovaj novi 4.4.2 nekakav lik razvija mislim da je dosta bugova ukinuto vecina ga raje koristi na xda ko ima p970 pa probaj ...bordo gandalf wrote:Neko od forumasa ima lg optimus black (p970)??? Koji ROM koristite, koji je najbolji???
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
quarterback
#13006 Re: Android OS
ne znam to sto pitas za moja web tv jer ne koristim, pored passworda mozes staviti autentikaciju po MAC adresama uredjaja, svaki mrezni uredjaj ima MAC adresu, u ruteru (bar sam ja mogao na svom starom, ne znam na ovim telecomovim) mozes dodati MAC adrese svojih uredjaja i samo ce se oni moci spojiti (naravno nista nije neprobojno, postoji program kojim se MAC fejka... ali ako se neko nameracio da ti udje uci ce svakako)mobile9 wrote:Kako da zaštitim wi-fi mrežu a da mogu otvarati moja web TV?
- friskyoreo
#13007 Re: Android OS
Zna li neko, nudi li neka osiguravajuca kuca osiguranje za mobitele? Ono kao sto ima vani, kupis telefon i mozes dodatno platiti osiguranje ii ako se pokvari oni ti nadoknade stetu... Kupio sam Xperia Z, i tek sada vidim da ima ovaj problem sa pucanjem display-a samog od sebe... 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#13008 Re: Android OS
Trenutno mi je stock 4.0.4 i dosta je lagav, citao sam da ne mozes na njega instalirati CWM recovery nego ga moras flesovati sa nekim patchovanim v20 rom (Please do not try to install CWM on ICS. You'll get a security error and will have to unbrick your device!player_ wrote:Imao sam ga do nedavno i mislim da mi je najbolji bio zeus v7.06 mislim da se tako zove al on ti je baziran na starom 2.3.4,mozes probat od istog developera izs v2 men se cini koji je 4.0.4... i ima ovaj novi 4.4.2 nekakav lik razvija mislim da je dosta bugova ukinuto vecina ga raje koristi na xda ko ima p970 pa probaj ...bordo gandalf wrote:Neko od forumasa ima lg optimus black (p970)??? Koji ROM koristite, koji je najbolji???
If you already have ICS stock on your phone, there is a simply procedure, that will allow you to get CWM again, but you'll have to install a new ROM via Smartflashtool.) peglanje izgleda
- Maharadza
#13009 Re: Android OS
Jest moćan ovaj sofascore za android:

Preporuka.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Preporuka.
- Aquilat
#13010 Re: Android OS
Bolja je ona sa rezultati.com, brze stizu obavijesti, odmah, dok na sofascore znaju kasniti po 5 minuta. Bas sam ih usporedjivao.Maharadza wrote:Jest moćan ovaj sofascore za android:
Preporuka.
- Maharadza
#13011 Re: Android OS
Izbaci li taj app video klipove golova? Ima li ono glasovno javljanje (početak tekme, poluvrijeme, postignuti gol itd.)?Aquilat wrote:Bolja je ona sa rezultati.com, brze stizu obavijesti, odmah, dok na sofascore znaju kasniti po 5 minuta. Bas sam ih usporedjivao.Maharadza wrote:Jest moćan ovaj sofascore za android:
Preporuka.
- mumi80
#13012 Re: Android OS
Meni za livescore najbolje lezi FotMob
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Aquilat
#13013 Re: Android OS
Nema samo golove da izbacuje a glasovno javljanje ima. Meni je bolji samo zbog toga sto odmah javi kad je gol dok ovaj kasni.Maharadza wrote:Izbaci li taj app video klipove golova? Ima li ono glasovno javljanje (početak tekme, poluvrijeme, postignuti gol itd.)?Aquilat wrote:Bolja je ona sa rezultati.com, brze stizu obavijesti, odmah, dok na sofascore znaju kasniti po 5 minuta. Bas sam ih usporedjivao.Maharadza wrote:Jest moćan ovaj sofascore za android:
Preporuka.
- insomnia78
#13014 Re: Android OS
Skupo je to vanifriskyoreo wrote:Zna li neko, nudi li neka osiguravajuca kuca osiguranje za mobitele? Ono kao sto ima vani, kupis telefon i mozes dodatno platiti osiguranje ii ako se pokvari oni ti nadoknade stetu... Kupio sam Xperia Z, i tek sada vidim da ima ovaj problem sa pucanjem display-a samog od sebe...
Ne znam nikog da ima osiguranje
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- MeanMachine
#13015 Re: Android OS
Mogu samo potvrditi da je Sofascore odličan i da svakim update-om dobija na kvaliteti. Meni lično smeta glasovna notifikacija za golove pa sam to isključio, ali ostalo je fantastično odrađeno. Već postoji odlično pripremljena sekcija za Svjetsko prvenstvo kojoj treba još nekoliko update-a tek da se srede sastavi ekipa jer je sve drugo već na mjestu. Uz sve to je free sa nenapadnim reklamama pri dnu display-a (koje se veoma jednostavno mogu ukinuti, što je objašnjeno u samoj aplikaciji). Osim toga treba naglasiti da je fudbal samo jedan od zastupljenih sportova koje je moguće pratiti, tako da je ova aplikacija za preporučiti svakom ljubitelju fudbala, ali i sporta općenito.Maharadza wrote:Jest moćan ovaj sofascore za android:
Preporuka.
Tiki Taka Tapatalk
-
player_
#13016 Re: Android OS
Jbg peglanje je prvi put jer moras fleshat pecovani preko smartflashtoola a kasnije je lagano probavat skines rom prebacis na sd karticu i flesas preko cwm ,ako ti bas smeta jedan vikend stavi pecovani, skini sa xda ovih par romova(Probaj prvo zeus v7.06) i vidi sta ti najvise odgovara i zdravobordo gandalf wrote:Trenutno mi je stock 4.0.4 i dosta je lagav, citao sam da ne mozes na njega instalirati CWM recovery nego ga moras flesovati sa nekim patchovanim v20 rom (Please do not try to install CWM on ICS. You'll get a security error and will have to unbrick your device!player_ wrote:Imao sam ga do nedavno i mislim da mi je najbolji bio zeus v7.06 mislim da se tako zove al on ti je baziran na starom 2.3.4,mozes probat od istog developera izs v2 men se cini koji je 4.0.4... i ima ovaj novi 4.4.2 nekakav lik razvija mislim da je dosta bugova ukinuto vecina ga raje koristi na xda ko ima p970 pa probaj ...bordo gandalf wrote:Neko od forumasa ima lg optimus black (p970)??? Koji ROM koristite, koji je najbolji???
If you already have ICS stock on your phone, there is a simply procedure, that will allow you to get CWM again, but you'll have to install a new ROM via Smartflashtool.) peglanje izgleda
- mobile9
#13017 Re: Android OS
Zašto uopšte root-at androd kad svaka aplikacija koja mi je trebala bez problema se instalira pa čak neke i krekovane. 
-
FrozenCastle
#13018 Re: Android OS
Imate li preporuku za app za gledanje tv kanala sa nasih prostora? Isprobano vec par app s 1mobile market ali ne rade.
- mobile9
#13019 Re: Android OS
Moja web TV ako koristiš bihnet. A imaš i netTV plus ali se plaća nakon mjesec dana probnog gledanja.šefica wrote:Imate li preporuku za app za gledanje tv kanala sa nasih prostora? Isprobano vec par app s 1mobile market ali ne rade.
- Šveđanin
#13020 Re: Odg: Android OS
Dajte preporuku neke dobre manje poznate igrice..
-
Fauja Singh
#13021 Re: Android OS
Evo mojih razloga zaasto sam uradio rootmobile9 wrote:Zašto uopšte root-at androd kad svaka aplikacija koja mi je trebala bez problema se instalira pa čak neke i krekovane.
1. AdAway aplikacija koja blokira dosadne reklame.
2. Greenify koji omogucava hibernaciju aplikacija po zelji. Znaci sve se aplikacije normalno pokrecu ali u stand by rezimu su mrtve i ne trose bateriju i resurse...
3. Cerberus aplikacija za pracenje izgubljenog ili ukradenog mobitela, odlicno radi i bez root-a ali kad se mobitel root-a i iz Recovery-a flashuje Cerberus.zip onda je on aktivan i u slucaju vracanja telefona na fabricke postavke, znaci ne mozes ga obrisati osim da flashujes novi rom.
4. AFWall+ , android firewall, sa njim blokiram pojedinim aplikacijama izlazak na 3G internet.
Naravno mozes se bez root-a ali meni je mobitel bez ovih aplikacija go ko lipa
-
zdruzdjo
#13022 Re: Android OS
Ne shvati pogresno ali cim pitas to, svrstavas se u jednu drugu kategoriju korisnika androida. Nije to nista lose. Imas puuuno aplikacija koje zahtjevaju root da bi radile uopste. Najbanalnija stvar, npr. prebacivanje aplikacija sa telefona na karticu radi ustede memorije telefona.mobile9 wrote:Zašto uopšte root-at androd kad svaka aplikacija koja mi je trebala bez problema se instalira pa čak neke i krekovane.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- mobile9
#13023 Re: Android OS
Pa mogu prebacivati aplikacije na karticu..zdruzdjo wrote:Ne shvati pogresno ali cim pitas to, svrstavas se u jednu drugu kategoriju korisnika androida. Nije to nista lose. Imas puuuno aplikacija koje zahtjevaju root da bi radile uopste. Najbanalnija stvar, npr. prebacivanje aplikacija sa telefona na karticu radi ustede memorije telefona.mobile9 wrote:Zašto uopšte root-at androd kad svaka aplikacija koja mi je trebala bez problema se instalira pa čak neke i krekovane.
- mobile9
#13024 Re: Android OS
mobile9 wrote:Pa mogu prebacivati aplikacije na karticu..mslm premještati na mem.kartice.zdruzdjo wrote:Ne shvati pogresno ali cim pitas to, svrstavas se u jednu drugu kategoriju korisnika androida. Nije to nista lose. Imas puuuno aplikacija koje zahtjevaju root da bi radile uopste. Najbanalnija stvar, npr. prebacivanje aplikacija sa telefona na karticu radi ustede memorije telefona.mobile9 wrote:Zašto uopšte root-at androd kad svaka aplikacija koja mi je trebala bez problema se instalira pa čak neke i krekovane.
- friskyoreo
#13025 Re: Android OS
Hvala na info u svakom slucaju...insomnia78 wrote:Skupo je to vanifriskyoreo wrote:Zna li neko, nudi li neka osiguravajuca kuca osiguranje za mobitele? Ono kao sto ima vani, kupis telefon i mozes dodatno platiti osiguranje ii ako se pokvari oni ti nadoknade stetu... Kupio sam Xperia Z, i tek sada vidim da ima ovaj problem sa pucanjem display-a samog od sebe...
Ne znam nikog da ima osiguranje
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk