Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#13001 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
da, obavezno pronaći način da im se ukinu izvori finansiranja. neka im se gospa kladi kad navrati.
-
Hafis
#13002 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stvarno vam treba poslati nekoliko erksperata iz oblasti borbe protiv medijskog ispiranja mozga.jazzer wrote:Sta nam ovo rade moj Hafise?
Klasična avazovština made in Klix.
Recimo ovo jučer:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/brisel- ... /170914006
To sam već jučer apsolvirao. ''Istraživački novinar'' Ervin M. se trudi uvjeriti nekoga da je on KONTAKTIRAO EU komisiju i EUFOR. Ono, zovnuo pajdo telefonom, predstavio se i pitao hin što oni misle o izjavama hrvatske predsjednice. I onda mu sepajde s druge strane ''žice'' navili k'o čeketalo od kahvenog mlina. Jedva ih na jedvite jade ugasio.
Usput, i ja sam JUČER KONTAKTIRAO ured njemačke kancelarke. I kažem ti ja toj tajnici GertruDni što se javila: Guten tag. Habe ich das Büro von Frau Merkel bekommen?...i tako riječ po riječ, mic po mic, i ja je bogami zbarih
Tako sad i ovo. Prvo slijedi krupni boldirani font:
Deklaracija o Pelješkom mostu neće biti blokirana jer neće ni biti razmatrana u Domu naroda
A onda ispade da je ovaj radišni Ervin KONTAKTIRAO Šefku Džaferovića. I to je to.
To ti je isto kao da si pitao kurvu o skraćenju...ili je ono bilo vojnika
Da rezimiramo trenutni rezultat: Klix vs HDZ - 3:2. Blago vodstvo. Sad treba čuvati svoju mrežu.
- moa
#13003 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Inace nisam forumas koji kritikuje druge forumase ali brate dragi odakle ti vise snage da se ponasas ko dijete (da ne kazem glupo).Hafis wrote:Stvarno vam treba poslati nekoliko erksperata iz oblasti borbe protiv medijskog ispiranja mozga.jazzer wrote:Sta nam ovo rade moj Hafise?
Recimo ovo jučer:
To sam već jučer apsolvirao. ''Istraživački novinar'' Ervin M. se trudi uvjeriti nekoga da je on KONTAKTIRAO EU komisiju i EUFOR. Ono, zovnuo pajdo telefonom, predstavio se i pitao hin što oni misle o izjavama hrvatske predsjednice. I onda mu sepajde s druge strane ''žice'' navili k'o čeketalo od kahvenog mlina. Jedva ih na jedvite jade ugasio.
Usput, i ja sam JUČER KONTAKTIRAO ured njemačke kancelarke. I kažem ti ja toj tajnici GertruDni što se javila: Guten tag. Habe ich das Büro von Frau Merkel bekommen?...i tako riječ po riječ, mic po mic, i ja je bogami zbarihNaćićemo se u Minkenu, sad, idući mjesec na Oktoberfestu.
Deklaracija o Pelješkom mostu neće biti blokirana jer neće ni biti razmatrana u Domu naroda
A onda ispade da je ovaj radišni Ervin KONTAKTIRAO Šefku Džaferovića. I to je to.
To ti je isto kao da si pitao kurvu o skraćenju...ili je ono bilo vojnikaNebitno, na isto ga dođe.
Da rezimiramo trenutni rezultat: Klix vs HDZ - 3:2. Blago vodstvo. Sad treba čuvati svoju mrežu.
Gasi mjesalicu i motaj kablove ziv bio.
- Point.
#13004 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis je trolcina na kvadrat.
-
Hafis
#13005 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I ja baš nemam običaj da repliciram svakome, ali eto. Uglavnom, ne znam što sam ja ovdje glupo napisao.moa wrote:Inace nisam forumas koji kritikuje druge forumase ali brate dragi odakle ti vise snage da se ponasas ko dijete (da ne kazem glupo).Hafis wrote: Stvarno vam treba poslati nekoliko erksperata iz oblasti borbe protiv medijskog ispiranja mozga.
Recimo ovo jučer:
Usput, i ja sam JUČER KONTAKTIRAO ured njemačke kancelarke. I kažem ti ja toj tajnici GertruDni što se javila: Guten tag. Habe ich das Büro von Frau Merkel bekommen?...i tako riječ po riječ, mic po mic, i ja je bogami zbarihNaćićemo se u Minkenu, sad, idući mjesec na Oktoberfestu.
To ti je isto kao da si pitao kurvu o skraćenju...ili je ono bilo vojnikaNebitno, na isto ga dođe.
Gasi mjesalicu i motaj kablove ziv bio.
Samo educiram ''novinarte' na ovom portalu. To se lijepo objektivno i informativno napiše otprilike ovako: Šefik Džaferović, zamjenik predsjedavajućed zastupničkog doma je za Klix izjavio da se (po njegovom mišljenju) usvojena deklaracija zastupničkog doma neće razmatrati u Domu naroda PS BiH. A ne bombastične tekstualne ''bombe''.
Haj sad, kupi tavlu i pule, pa kući na ručak. Petak - pirijan i bamija
- Point.
#13006 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Umjesto po Trabzonu da trazis daljnu rodbinu ti visis po forumu.
-
oakville
#13007 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafisova logika na vrhuncu.Hafis wrote:
1. Kaže Šefik Džaferović iz Parlamenta da se Dekl. neće razmatrati na Domu Naroda. Hafisov zaključak: priča sebi u korist, to je samo njegovo mišljenje, šta on zna (ta' će muslić
2. Kaže Bariša Čolak iz Parlamenta da će se Dekl. razmatrati na Domu Naroda. Hafisov zaključak: to je objektivno, mišljenje koje svi dijele a ne samo njegovo mišljenje, on ne priča sebi u korist.
Pitanje: uočite i objasnite razliku između zaključka 1 i 2
Hafise, zar je toliko teško sportski priznati administrativni poraz i skontati da ne ide sve kako mi/vi hoćemo?
- SaraFina
#13008 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaže Turci će graditi pelješki. Mislim kompanija neka
-
oakville
#13009 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa historijski, njima su dubrovčani i prodali taj dio, pa je red da se nastave interesirati za ponosni Horvatistan s kojim dijele zajedničko povijesno i genetsko nasljeđeSaraFina wrote:![]()
- SaraFina
#13010 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
oakville wrote:Pa historijski, njima su dubrovčani i prodali taj dio, pa je red da se nastave interesirati za ponosni Horvatistan s kojim dijele zajedničko povijesno i genetsko nasljeđeSaraFina wrote:![]()
Vidjećemo dokle će ići sve to
- Maraschino
#13011 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije li ovo nesto novo i prihvatljivo."Kada je u pitanju izbor hrvatskog člana Predsjedništva, jednako tako i bošnjačkog i srpskog, ja sam odmah ponudio rješenje, zašto to ne radimo u Parlamentu, pa bismo izbjegli bilo kakva nagađanja, o ovim, onim područjima u BiH. Sve bismo riješili", rekao je Čović, ne spominjući činjenicu da se tom prijedlogu, koji je načelno prihvatljiv bošnjačkim liderima, izričito protivi lider SNSD-a, Milorad Dodik, koji insistira na izravnom izboru članova Predsjedništva BiH.
- Alfons Kauders
#13012 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako novo? Pa isti prijedlog zakona je u proceduriMaraschino wrote:Nije li ovo nesto novo i prihvatljivo."Kada je u pitanju izbor hrvatskog člana Predsjedništva, jednako tako i bošnjačkog i srpskog, ja sam odmah ponudio rješenje, zašto to ne radimo u Parlamentu, pa bismo izbjegli bilo kakva nagađanja, o ovim, onim područjima u BiH. Sve bismo riješili", rekao je Čović, ne spominjući činjenicu da se tom prijedlogu, koji je načelno prihvatljiv bošnjačkim liderima, izričito protivi lider SNSD-a, Milorad Dodik, koji insistira na izravnom izboru članova Predsjedništva BiH.
- Streptokok
#13013 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo je ono sto mu je bake predlagao jos prije dva ljeta dok se nije spajdasio sa cetnicima. Covic je to tada glat odbio. A sada kako je sve izvjesniji komsic u predsjednistvu prihvatio bi i mrvice. Nadam se da ce ga bake sada odjebati.Maraschino wrote:Nije li ovo nesto novo i prihvatljivo."Kada je u pitanju izbor hrvatskog člana Predsjedništva, jednako tako i bošnjačkog i srpskog, ja sam odmah ponudio rješenje, zašto to ne radimo u Parlamentu, pa bismo izbjegli bilo kakva nagađanja, o ovim, onim područjima u BiH. Sve bismo riješili", rekao je Čović, ne spominjući činjenicu da se tom prijedlogu, koji je načelno prihvatljiv bošnjačkim liderima, izričito protivi lider SNSD-a, Milorad Dodik, koji insistira na izravnom izboru članova Predsjedništva BiH.
- Alfons Kauders
#13014 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
S tim da izbor clanova Predsjednistva nema veze s odluko Ustavnog Suda - to je bio prijedlog za Sejdic-Finci, a s ovim pitanjem nema veze.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13015 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
rvaCka do tokija“Ne ignorirajte treći entitet”
Na optužbe Washingtona da Rusija destabilizira zemlje Balkana, Crnu Goru i Makedoniju preko Republike Srpske i BiH, ruski ambasador Petar Ivancov rekao je da takve optužbe uglavnom dolaze iz trećih i jako dalekih zemalja, dok zemlje regije i lokalni političari imaju suprotno mišljenje. Rusija ni na koji način ne pokušava “uzdrmati situaciju” na Balkanu, nego, naprotiv, gradi i razvija uzajamno korisne odnose sa svim zemljama regije na osnovi ravnopravnosti, dijaloga i suradnje, poručio je ruski veleposlanik u Sarajevu. Ivancov je izjavio da u BiH postoji problem “hrvatskog pitanja” i da se ne može ignorirati. Nije se jasno založio za treći entitet: za problem Hrvata u BiH rješenje trebaju tražiti sve zainteresirane snage u Federaciji BiH zajedno, “u sklopu ustavnih procedura”.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/h ... a/6547188/
- mO k3
-
oakville
#13017 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Navijam da ih Putin odradi onako kako on to zna, po KGBovski, pokupuje, pohara i razvali sve što se može poharati, kao u Srbiji. Od pobjednika u ratu do molioca pred Putinovim vratima i bankama u miru.pici wrote:rvaCka do tokija“Ne ignorirajte treći entitet”
Na optužbe Washingtona da Rusija destabilizira zemlje Balkana, Crnu Goru i Makedoniju preko Republike Srpske i BiH, ruski ambasador Petar Ivancov rekao je da takve optužbe uglavnom dolaze iz trećih i jako dalekih zemalja, dok zemlje regije i lokalni političari imaju suprotno mišljenje. Rusija ni na koji način ne pokušava “uzdrmati situaciju” na Balkanu, nego, naprotiv, gradi i razvija uzajamno korisne odnose sa svim zemljama regije na osnovi ravnopravnosti, dijaloga i suradnje, poručio je ruski veleposlanik u Sarajevu. Ivancov je izjavio da u BiH postoji problem “hrvatskog pitanja” i da se ne može ignorirati. Nije se jasno založio za treći entitet: za problem Hrvata u BiH rješenje trebaju tražiti sve zainteresirane snage u Federaciji BiH zajedno, “u sklopu ustavnih procedura”.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/h ... a/6547188/
-
Bazinga1234
-
belfy
#13019 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kako to mislis iduci mjesec? ides na zatvaranje? oktoberfest poceo jutros i, bas kao i inace, u septembru...Hafis wrote: Stvarno vam treba poslati nekoliko erksperata iz oblasti borbe protiv medijskog ispiranja mozga.
Recimo ovo jučer:
-
DonieBrasco
#13020 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zna li neko kad je glasanje tj. sjednica vezano za izborni zakon i RTV sistem ?
-
BAK-eV
#13021 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za Bošnjake nije prihvatljivo.Maraschino wrote:Nije li ovo nesto novo i prihvatljivo."Kada je u pitanju izbor hrvatskog člana Predsjedništva, jednako tako i bošnjačkog i srpskog, ja sam odmah ponudio rješenje, zašto to ne radimo u Parlamentu, pa bismo izbjegli bilo kakva nagađanja, o ovim, onim područjima u BiH. Sve bismo riješili", rekao je Čović, ne spominjući činjenicu da se tom prijedlogu, koji je načelno prihvatljiv bošnjačkim liderima, izričito protivi lider SNSD-a, Milorad Dodik, koji insistira na izravnom izboru članova Predsjedništva BiH.
Zašto bi oni sebi suzavali politički uticaj.
Ali za političare je to doktrina: popuštaj drugima jer su Bošnjaci narod niže vrijednosti za SDA, SBB i SDP.
- bh.tornjak
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- mO k3
#13024 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a sto mi je drago sto ovoga gada sljedece godine necu vidjeti u predsjednistvu 
-
BAK-eV
#13025 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cova ce biti opet tu!mO k3 wrote:a sto mi je drago sto ovoga gada sljedece godine necu vidjeti u predsjednistvu
To mu niko ne osporava od politicara.
Medju Bosnjacima politicarima vlada misljenje, da Hrvati imaju pravo da biraju clana Predsjednistva, koji ce raditi na stetu Bosnjaka i Bosne a da oni pri tome ne smiju uticati na izbor cak i takve stetocine.
Steta koju im on nanosi po njima je nuzno zlo i cijena koju Bosnjaci moraju da placaju da bi bilo drzave.
Ono jeste glupavo ali tako je.