A ako sastave i saberu?SONY_91 wrote:Kod mene kod jedne vrijednost 20 USD a u druge 11 USD. Nemaju me šta oderatiavdicamrudin3 wrote:Ma samo da nas ovi ovdje ne oderu bice dobro.
Poslano sa mog U15 Pro koristeći Tapatalk
Moderator: anex
A ako sastave i saberu?SONY_91 wrote:Kod mene kod jedne vrijednost 20 USD a u druge 11 USD. Nemaju me šta oderatiavdicamrudin3 wrote:Ma samo da nas ovi ovdje ne oderu bice dobro.
Nije mogucezincx wrote:A ako sastave i saberu?SONY_91 wrote:Kod mene kod jedne vrijednost 20 USD a u druge 11 USD. Nemaju me šta oderatiavdicamrudin3 wrote:Ma samo da nas ovi ovdje ne oderu bice dobro.
Svašta se nadati od njih.avdicamrudin3 wrote:Nije mogucezincx wrote:A ako sastave i saberu?SONY_91 wrote: Kod mene kod jedne vrijednost 20 USD a u druge 11 USD. Nemaju me šta oderati.
Carina se obracunava posebno za svaki proizvod
Jedino ako su zapakovani u istu ambalzu ali cisto sumnjam
Ne vjerujem u to. Jer, različite su pošiljke. Nije u jednoj.zincx wrote:Svašta se nadati od njih.
ja ako kupim 10 stvari na ebayu, imam 1-2 regularna TN na to sam se vise navikao sjedi i cekaj doci ce jednog danaRunning wrote:Pa jbt izmisli broj bzvz, nije ni validan TN, ja kontam da ti ispravan koji je zaveden, pa to je vec druga stvar, taj ti mogu i ja dati. To vec jeste prevara logicna i ocigledna, a nije prevara kad ti neko da regularan zaveden TN.epik wrote:a isto tako vidis na drugom artiklu TN lazni RM756157516CN kako ga je dobio pojma nemam.
I kako nalijecete na te prevarante od ovoliko naroda, ja ih ni svijecom ne mogu naci.
Moguce je jer imas pravu jednu posiljku do 50KM u sedmici tako da ako ti dodju isti dan na carinu svasta je moguce, ali za to su sanse jako jako maleSONY_91 wrote:Ne vjerujem u to. Jer, različite su pošiljke. Nije u jednoj.zincx wrote:Svašta se nadati od njih.
Meni mobitel stigao za 7 dana, a na carini od 19.1.jahac96 wrote: Moguce je jer imas pravu jednu posiljku do 50KM u sedmici tako da ako ti dodju isti dan na carinu svasta je moguce, ali za to su sanse jako jako male
Nego sta je ovo, koliko treba posiljci da stigne avionom iz singapura do BiH, poletio ima 5-6 dana
pa sta je ovo svima stigne za 10 dana max samo ja moram biti pehchoxnox wrote:Meni mobitel stigao za 7 dana, a na carini od 19.1.
Ne brini, imam drugu posiljku koja je 7.12. napustila Kinu i jos uvijek nije stigla u BIH...jahac96 wrote: pa sta je ovo svima stigne za 10 dana max samo ja moram biti peh![]()
![]()
Ma imam i ja tih posiljki sa ebay ja mislim cak jedna iz novembra da ima, i jos 3 iz decembrachoxnox wrote:Ne brini, imam drugu posiljku koja je 7.12. napustila Kinu i jos uvijek nije stigla u BIH...jahac96 wrote: pa sta je ovo svima stigne za 10 dana max samo ja moram biti peh![]()
![]()
Evo sad ce, dok raspisu tender [emoji23]samo pozitiva wrote:iii dokle su radovi?
Gu*io, a nisi se kupo.jahac96 wrote:pa sta je ovo svima stigne za 10 dana max samo ja moram biti pehchoxnox wrote:Meni mobitel stigao za 7 dana, a na carini od 19.1.![]()
![]()
Pa žalba na tender...choxnox wrote:Evo sad ce, dok raspisu tender [emoji23]samo pozitiva wrote:iii dokle su radovi?
jahac96 wrote:Nego sta je ovo, koliko treba posiljci da stigne avionom iz singapura do BiH, poletio ima 5-6 dana

Sta ti stoji u zadnjem statusu na trackingu?broi01 wrote:Stvarno mi se ne da citat 50 postova unazad da vidim da li je neko imao slican problem.
Moj tracking number je pokazao da je posiljka dosla 28.12.2016 na carinski terminal, 07.01.2017 provjerim ponovo, pise isto, i od tad mi vise ne pokazuje trac.no.
Kontam treba im 10-ak dana da prodze carinu,oko dvadesetog januara kontktiram postu, njihov odgovor me stvarno zadivio " nemamo mi pojima o tim posiljkama kad vidis postara pitaj nega ili ga pozovi ujutro u 8.
Na moju opasku prodavacu da jos cekam svoju posiljku, rekao mi je rekao da je uredno poslao i da je stiglo u Bosnu, te ponudio mi da ponovo posalje, malo mi offirno da salje ponovo, zbog nasih budala.
Ali i da napomenem da ovo nije prvi put da se posiljki gubi svaki trag na carini.
Šta činiti u ovakvoj situaciji?
pozdrav
Ja sam tako ostao bez rucnog sata 75$ ... Uredan tracking, na moja pitanje niko nije imao adekvatan odgovor, cak su mi iz poste rekli da ne mogu pratiti taj tracking, nazalost nisam imao iskustva da kopam dalje. Desava se.broi01 wrote:Stvarno mi se ne da citat 50 postova unazad da vidim da li je neko imao slican problem.
Moj tracking number je pokazao da je posiljka dosla 28.12.2016 na carinski terminal, 07.01.2017 provjerim ponovo, pise isto, i od tad mi vise ne pokazuje trac.no.
Kontam treba im 10-ak dana da prodze carinu,oko dvadesetog januara kontktiram postu, njihov odgovor me stvarno zadivio " nemamo mi pojima o tim posiljkama kad vidis postara pitaj nega ili ga pozovi ujutro u 8.
Na moju opasku prodavacu da jos cekam svoju posiljku, rekao mi je rekao da je uredno poslao i da je stiglo u Bosnu, te ponudio mi da ponovo posalje, malo mi offirno da salje ponovo, zbog nasih budala.
Ali i da napomenem da ovo nije prvi put da se posiljki gubi svaki trag na carini.
Šta činiti u ovakvoj situaciji?
pozdrav
Javi kako si prosaoharera wrote:Meni paket od 44$ dosao na carinu 30.01 i juce ga kao poslali meni, jos nista nisam dobio niti obavijest niti zahtjev za izvodom. Valjda ce sutra biti sta
Poslano sa mog Nexus 7 koristeći Tapatalk
Onda ili su ga oni sami ocarinili od oka ili su samo otvorili i platit ces 3,5KMharera wrote:Meni paket od 44$ dosao na carinu 30.01 i juce ga kao poslali meni, jos nista nisam dobio niti obavijest niti zahtjev za izvodom. Valjda ce sutra biti sta
Poslano sa mog Nexus 7 koristeći Tapatalk
Pogledaj na stranici poste, kopiraj TN i provjeri na nasoj posti, prije ce kod nas izbaciti nego na AliexpressuSONY_91 wrote:jahac96 wrote:Nego sta je ovo, koliko treba posiljci da stigne avionom iz singapura do BiH, poletio ima 5-6 dana
Kad bude suđeno da dođu doći će