Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ne znam sto gledate nesto sto vam je smor.
Ja odmah odustanem, vidim ne ide, koji qq cu gubiti vrijeme na to.
E vidiš da sam tako razmišljao danas mi mnoge serije ne bi bile drage koliko jesu. Recimo odustao bih od The Wire-a,Leftoversa, Hannibala i Americansa, da nabrojim samo neke, a sve one danas spadaju u nešto najbolje što sam gledao ili gledam.
Ne treba biti ograničen u životu. Treba prihvatiti i to da je u toj "igri sviđanja" puno puta loptica na nama, tj. da *stvarno dobre* stvari traže od nas angažman. Ne kažem da ako je nešto zadnji šrot i ne pokazuje znake oživljavanja da treba nastaviti pod svaku cijenu, ali ako ima naznaka da bi moglo postati bolje, treba nastaviti sa gledanjem.
Ma dobro, ima i toga, ima stvari koje treba dati priliku, isplati se.
Samo ovdje ljudi pisu da im je smor, a gledaju.
Znas sta je smor?
Znam, i meni je Wire bio smor prve 4 epizode jer jednostavno nisam kontao ko tu koga i zašto. Totalno nestandardan tip televizijskog storytellinga za ono vrijeme.
13RW definitivno nije takav tip serije koji vrijedi gledati, samo kažem samo da ne mora uvijek biti tačno da treba prekinuti. Takav stav je odraz kratkoročnog razmišljanja.
Slažem se donekle se Zomriem, mada često puta budu neki nebitni razlozi za odustajanje od filma ili serije - timing,raspoloženje, da li gledamo sami ili sa nekim drugim, tema koja se obrađuje, itd.
Lično ne volim 'zatvorske' serije ili filmove, ili horore, ma kako bile odrađene ili obrađene, tako da nisam nikad pokušavao da odgledam nahvaljeni Prison Break.
Ima tu dakle raznih faktora, ali u sustini ne treba praviti prevelike drame oko toga.
Gledaj šta ti se gleda i uživaj. Nisam od onih kojima je 7 umjetnost neki životni imperativ, te sam samo konzument ali ne i konzumiran.
Officer Crabtree wrote:od americansa je bolje odustati pa makar zbog toga kroz par godina odustao od svega
Americans je fantastična serija - druga je stvar ako se nekome ne dopada iz nekog razloga ali da netko kaže da nema kvalitet je već nepoznavanje elementarnih stvari.
Sanchez22 wrote:Kakav je Daredevil,vrijedi li gledati ovu seriju?
Ne znam vise sta bi
Serija o slijepcu koji nije stvarno slijep, t.j. bolje vidi i od tebe i od mene. Svakih pet minuta uleti k'o padobranac i istuce par kriminalaca, dobije neke informacije, pa onda kroz pet minuta opet isto.
Odgled'o prvu sezonu jedva nekako, ne znam hocu li pocet' drugu.
Diwan wrote:
Americans je fantastična serija - druga je stvar ako se nekome ne dopada iz nekog razloga ali da netko kaže da nema kvalitet je već nepoznavanje elementarnih stvari.
kakvih elementarnih stvari živ bio? nemoj stati na tome, objasni...
Ne znam vise sta bi
Serija o slijepcu koji nije stvarno slijep, t.j. bolje vidi i od tebe i od mene. Svakih pet minuta uleti k'o padobranac i istuce par kriminalaca, dobije neke informacije, pa onda kroz pet minuta opet isto.
Ne znam vise sta bi gledao,zbog bolesti sam primoran biti u kuci.Trazim neku vrijednu paznje
Ne znam vise sta bi
Ne znam vise sta bi gledao,zbog bolesti sam primoran biti u kuci.Trazim neku vrijednu paznje
de, reci, koje ti se serije svidjaju sto si gledao pa da ti nadjemo nesto po ukusu. bez veze mi je redati sad serije a ne odgovaraju ti.
Trenutno Prison break jedino.Akcija,avantura,moze i sci-fi ako je dobra.
Od proslih Spartacus,game of thrones,walking dead odustao,vikings,x files i sl.
Nemam previse vremena inace pa i ne gledam puno serije.
Pogledo dvije epizode one islandske trapped. Nije losa. Malo mi baca na dansko-svecki most, malo na happy life. Sve u svemu solidno i interesantno. Atmosfera depra. Siguran sam da je island prelijep i imam namjeru mozda nekad iotic, ali zivjeti....ne znam. Mozda i bi jer je standard ok.
Sanchez22 wrote:Trenutno Prison break jedino.Akcija,avantura,moze i sci-fi ako je dobra.
Od proslih Spartacus,game of thrones,walking dead odustao,vikings,x files i sl.
Nemam previse vremena inace pa i ne gledam puno serije.
I meni su Amerikanci bili ofirni u toku druge i trece sezone, mucio sam se da ih gledam. Ali zadnje dvije su bas dobre. Vazno je da su uzdrmali cerku, posto je ona postajala malo dosadna na momente, sada su smirili njen lik pa se moze pratiti.
Dobra American Gods, ali mislim da me je Game of Thrones navikao na gadiluke pa mi ona scena sa vaginom i nije bila sokantna Ne znam da li ce serija imati samo paganske bogove, ili ce ubaciti i Isusa i ekipu?
karanana wrote:Ima vagina? Pa to bi se moglo pogledati iako nije moj fah neuzubilah ti bogovi.
jes' ima mocna vagina kupi sve ko' one kruznice u igri Agrar'io al' u zadnjoj epizodi sto sam gledo' bio je i pakash i chuna sto kolega napisa shebaces se.