Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aribes wrote:Ne znam gdje da pitam pa cu ovdje...
Da li mi mozete preporuciti personu koja radi sminkanje za vjencanja ali bas dobro i da to bude postojano, ne da mi to pocne da se truni i topi nakon 10 minuta???
ovako
Iz iskustva ti mogu preporučiti Behku, salon La Mer. Kad mi treba profi sminkanje bez oklijevanja idem njoj, žena zna svoj posao.
Da li mi mozete preporuciti personu koja radi sminkanje za vjencanja ali bas dobro i da to bude postojano, ne da mi to pocne da se truni i topi nakon 10 minuta???
ovako
renata ponjevic je profi sminker - radi za pozorista i sl. mozes je naci na fb pa posalji poruku pitaj za cijenu
Mariella wrote:Mala pomoc, posto sam vidjela da ste spominjale Biodermu Sensibio za skidanje sminke, gdje mogu to kupiti? Pitala sam danas u apoteci sarajevo, na malti, i kaze nemaju nista od bioderme.
Baš sam došla da napišem to za Biodermu , izgleda da se mogu nabaviti ovdje http://colpharm.net/kategorija.aspx?k=2&b=1 , ja sam im poslala mail da vidim ima li u nekoj od apoteka , ali i ovo je super ,ko neki online shop.Mene je iznenadilo jer sam mislila da niko ne uvozi Biodermu u BiH
Bioderma micelarne otopine se imaju kupiti u Mostaru u apoteci kod Merkatora, cijenu ne znam ali vam javim tokom sedmice kad odem do Mostara
Mariella wrote:Mala pomoc, posto sam vidjela da ste spominjale Biodermu Sensibio za skidanje sminke, gdje mogu to kupiti? Pitala sam danas u apoteci sarajevo, na malti, i kaze nemaju nista od bioderme.
Baš sam došla da napišem to za Biodermu , izgleda da se mogu nabaviti ovdje http://colpharm.net/kategorija.aspx?k=2&b=1 , ja sam im poslala mail da vidim ima li u nekoj od apoteka , ali i ovo je super ,ko neki online shop.Mene je iznenadilo jer sam mislila da niko ne uvozi Biodermu u BiH
Bioderma micelarne otopine se imaju kupiti u Mostaru u apoteci kod Merkatora, cijenu ne znam ali vam javim tokom sedmice kad odem do Mostara
A jesi li inace u Sarajevu? Ako bi bila normalna cijena, i ako bi ti mogla naravno, meni i da kupis odmah
Ma ja i ne bih mogla to što se prstom nanosi.Ne mogu to u putu,mislim da li su mi čiste ruke.Bilo je ono Labello Light kiss i znam da ga zato nisam kupila.
Last edited by sour cherry on 05/02/2013 22:16, edited 1 time in total.
Pazarila na asosu pa mozda se nekome svidi - 5 funtica (7,6 g sjenila, 2,2 g rumenilo/ruz za usne i sjaj za usne 1,5 ml - sve kad se sabere na stilinoj stranici doslo bi oko 60 dolara).
I meni je zapela za oko Bioderma micelarna, i kad sam vidjela u Mostaru u lupriv apoteci koliko kosta, odustala sam.
Inace mislim da u onoj apoteci ima sto nigdje drugo nema..Recimo imaju Phyto sampone..Nema sta nemaju, ali su Avene kreme i gelovi za umivanje skuplji od ostalih apoteka u Mostaru.
WildRedRose wrote:a da li je iti jedna od vas probala to od vanille ?
Nisam probala ali sam luuuuda za vanilijom, tako da ne sumnjam da je predobro i trebali bi napraviti pravo labelo od ovoga, jest malo zeznuto ovako u kutijici
sour cherry wrote:Bilo je neko od vanilije u dm-u sa nekim likovima iz crtića,sjećam se mirisa,mmm kako je mirisalo,ali nije Labello,ne sjećam se koji je bio
Znam da je bilo baleino, žuto pakovanje, ali izgleda da više ne prozvode taj, nema ga nikako
Cure molim vas za malo pojasnjene. Cula sam da je Avon supershock olovka za oci u gelu super i hocu da je narucim. Medjutim na netu vidim takve olovke koje imaju ambalazu kao cipkicu po sebi. U vazećem katalogu takve olovke nema nego stoji supershock olovka po njoj naziv pisan sjajnim slovima. Je li to ista olovka?
Rimljanka wrote:Cure molim vas za malo pojasnjene. Cula sam da je Avon supershock olovka za oci u gelu super i hocu da je narucim. Medjutim na netu vidim takve olovke koje imaju ambalazu kao cipkicu po sebi. U vazećem katalogu takve olovke nema nego stoji supershock olovka po njoj naziv pisan sjajnim slovima. Je li to ista olovka?
jeste to je ista olovka s tim da je ovo neko svecanije pakovanje povodom praznima i slicno... olovka je za ovaj novac sasvim ok, nista famozno al ok u odnosu na ove obicne
i da, djevojke koje narucuju preko mene, u utorak ide novi katalog
i jos da...ulja nesto za parno kupatilo i saunu??? nestooo?