Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- pirmin
- ultima_palabra
#13002 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Joj zajebancije sa ovim would/wouldn't 
- exliberal-ex
#13003 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Black swan wrote:OK ono gore
a ne idem na yahu jer su levati
Vidis ovo je klasican slucaj gdje se vidi kako fake news rade, postave vijest I dok je ti vidis I kazes da je laz ...gotovo, prosililo se ko pozar
neki dan je bilo tako stavili sliku zene I ona nosi parolu moje su noge otvorene ( rasirene) za imigrante ( my legs are open for immigrants) ...
cak je I neki britanski anti imigranski parlamentarac tu sliku podjelio na tweet-u sa komentarom kako se demokrate ponasaju i to je bilo javno dok zena koja je napravila tu fotografiju nije slucajno nabasala na nju I onda je objavila da je slika lazna I pokazala svoju sliku sa orginalnom porukom
( my home is open for immigrants )...on je svoj tweet izbrisao ali je vec bio podjeljen desetine hiljada ...
ako hoces da budes informisan svaku vijest moras da provjeris inace ...
Sve strane to rade ali republikanci su po tom pitanju sampioni...kako onda objasnit nekom redneck-u da je to lazna vijest, cak I da mu dovedes covjeka koji ce to potvrdit ici ce prica...eh a sta je sa .....(popuni prazninu) I tu normalan covjek stane I kaze koji kurac vam ja sve moram objasnjavat.
- Riddle
#13004 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Stvarno zavidim osobi koja postane naredni americki predsjednik. 
- General War
#13005 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakav Impeachment, onog idiota treba strpat u Sing Sing...nevjerovatno sta amerikanci trpe.ultima_palabra wrote:Joj zajebancije sa ovim would/wouldn't
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13006 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pa sami su ga izabrali 
- General War
#13007 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
...NisuVelkoski wrote:pa sami su ga izabrali
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13008 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
eno kruži vijest da je hrvatska predsjednica 5 sati vozila nogometaše od piste do trga bana jelačičaexliberal-ex wrote:Black swan wrote:OK ono gore
a ne idem na yahu jer su levati
Vidis ovo je klasican slucaj gdje se vidi kako fake news rade, postave vijest I dok je ti vidis I kazes da je laz ...gotovo, prosililo se ko pozar
neki dan je bilo tako stavili sliku zene I ona nosi parolu moje su noge otvorene ( rasirene) za imigrante ( my legs are open for immigrants) ...
cak je I neki britanski anti imigranski parlamentarac tu sliku podjelio na tweet-u sa komentarom kako se demokrate ponasaju i to je bilo javno dok zena koja je napravila tu fotografiju nije slucajno nabasala na nju I onda je objavila da je slika lazna I pokazala svoju sliku sa orginalnom porukom
( my home is open for immigrants )...on je svoj tweet izbrisao ali je vec bio podjeljen desetine hiljada ...
ako hoces da budes informisan svaku vijest moras da provjeris inace ...
Sve strane to rade ali republikanci su po tom pitanju sampioni...kako onda objasnit nekom redneck-u da je to lazna vijest, cak I da mu dovedes covjeka koji ce to potvrdit ici ce prica...eh a sta je sa .....(popuni prazninu) I tu normalan covjek stane I kaze koji kurac vam ja sve moram objasnjavat.
benigni je to požar...evo trebalo mi je nekoliko trenutaka da skontam i sjetim se o čemu smo pričali
većinu ljudi ne zanima
- seln
#13009 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kratko i jasno, Daanald je debilni supak.
Smijenite ga, da seirimo kako @raoul duke pati.
Smijenite ga, da seirimo kako @raoul duke pati.
- CPT
#13010 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
mislis Rusi?Velkoski wrote:pa sami su ga izabrali
- ioannes
#13011 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ova cijela priča oko Trumpa je najvidljiviji primjer šta je deep state i kako funkcionira...
nisam siguran da će ga pokušat upucat ko Kennedyja onda...to u ovo doba ne bi prošlo više, inače bi ga davno roknuli.
nisam siguran da će ga pokušat upucat ko Kennedyja onda...to u ovo doba ne bi prošlo više, inače bi ga davno roknuli.
- SmokingMan
#13012 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kanye West,Dwayne Johnson....Riddle wrote:Stvarno zavidim osobi koja postane naredni americki predsjednik.
- Riddle
#13013 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Poslije svega sto sam vidio, ne bih bio iznenadjen.SmokingMan wrote:Kanye West,Dwayne Johnson....Riddle wrote:Stvarno zavidim osobi koja postane naredni americki predsjednik.
Vise sam mislio koliko ce olaksanje biti ljudima ponovo imati pravog predsjednika. Glasacko tijelo ce biti pretpostavljam najaktivnije u historiji njihovih izbora, jer ce svi koji su bili indiferentni na prethodnim to htjeti ispraviti da se vise zavrsi ovo ludilo. Mnogi Hillary nisu mirisali, ali su ipak smatrali da ce pobijediti klauna i da se nije potrebno zamarati. Ispalo je onako kako je Moore predvidio. Na iducim izborima ce biti obrnuto - svi koji su protiv Trumpa ce sigurno glasati, bez obzira ko bio suparnik.
- SmokingMan
#13014 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta samo uradi "lapsus" Trampolini u Helsinkiju.Ako ništa,dobio je igračku od Putina,vjerujem da je na detaljnom ispitivanju,jer se boje da ih rusi ne prisluškuju kroz balun. 
- studiorum_tuzlaensis
#13015 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad bi ljudi samo skontali da Izrael igra ključnu ulogu u svemu ovome pa i ponašanju Trumpa. Pogledajte samo američke predsjednike od smrti Kenedija do 2018., sve veći debil i poltron od prethodnog.
Pogledajte uništavanje Bliskog Istoka još od instaliranja Izraela kao i izraelske uvažene saveznike tipa Egipat, Jordan, Saudijska Arabija - nigdje veze - sve muslimanske zemlje sa postavljenim liderima
. Države koje nisu saveznici su zbrisane sa lica zemlje - Libanon, Sirija, Irak, pa i Libija i Jemen.
Ostala je Turska i Iran - jedini mogući neprijatelji cionistima. Iran zaslužuje posebnu temu, mislim da se tu krije snaga koja će uništiti Židove kad Amerika izgubi primat.
San o obećanoj zemlji Židova postaje java svakim danom, proglasili su Jeruzalem glavnim gradom i pokriveni su konačno "od Nila do Eufrata" ko u proročanstvu.
Biće svega u narednih 10tak godina, naredni američki predsjednik će biti još veći debilčina. Situacija USA-Bliski Istok još nije ni blizu raspleta.
Pogledajte uništavanje Bliskog Istoka još od instaliranja Izraela kao i izraelske uvažene saveznike tipa Egipat, Jordan, Saudijska Arabija - nigdje veze - sve muslimanske zemlje sa postavljenim liderima
Ostala je Turska i Iran - jedini mogući neprijatelji cionistima. Iran zaslužuje posebnu temu, mislim da se tu krije snaga koja će uništiti Židove kad Amerika izgubi primat.
San o obećanoj zemlji Židova postaje java svakim danom, proglasili su Jeruzalem glavnim gradom i pokriveni su konačno "od Nila do Eufrata" ko u proročanstvu.
Biće svega u narednih 10tak godina, naredni američki predsjednik će biti još veći debilčina. Situacija USA-Bliski Istok još nije ni blizu raspleta.
- Riddle
#13016 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Navodno car na jesen dolazi u Washington.
Onaj Coates prekinut u nekoj emisiji zbog ove objave i kad je cuo kaze - Say that again?
Onaj Coates prekinut u nekoj emisiji zbog ove objave i kad je cuo kaze - Say that again?
- General War
- dembele
#13018 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja vise ne idem na more u Crnu Goru.
Ja da se kupam i da svako malo vremena ocekujem hoce li u Ulcinju ili Baru biti iskrcavanje kao u Normandiji, jok vala sta mi to treba.
Ja da se kupam i da svako malo vremena ocekujem hoce li u Ulcinju ili Baru biti iskrcavanje kao u Normandiji, jok vala sta mi to treba.
- General War
#13019 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Treba se podsjetiti strih dobrih vremena sa ovim likom
Oplakah
Oplakah
- Riddle
#13020 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad se Coats izvinio za svoj komentar o dolasku Putina. Beba se vjerovatno naljutila i rekla da se nece vise igrati s njim ako se ne izvini. 
- sinuhe
#13021 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nesto citam o Kennedyju i vidim da i dalje vazi za jednog od boljih predsjednika. https://en.wikipedia.org/wiki/Historica ... ted_States
Rijec je o covjeku na opijatima (zbog bolova u ledjima) koji je izazivao Treci svjetski rat, orgijao u Bijeloj kuci, i pet mjeseci pred smrt ignorisao zahtjeve Afro-Amerikanaca. Supruga prosjecnog ili ispodprosjecnog izgleda sa steroidskom vilicom americkog fudbalera je vazila za ljepoticu i modnu ikonu. Kennedyjeve i danas iz nekog razloga smatraju nekom americkom aristokratijom a i brat Edward je sve do smrti bio senator iako je najvjerovatnije skrivio smrt mlade ljubavnice.
Caroline Kennedy je podrzala Obamu clankom u novinama "Predsjednik poput moga oca".
Za Kennedyja kazu da je prvi TV predsjednik koji je na vlast dosao glasovima -zena. Sto su ti mediji
Rijec je o covjeku na opijatima (zbog bolova u ledjima) koji je izazivao Treci svjetski rat, orgijao u Bijeloj kuci, i pet mjeseci pred smrt ignorisao zahtjeve Afro-Amerikanaca. Supruga prosjecnog ili ispodprosjecnog izgleda sa steroidskom vilicom americkog fudbalera je vazila za ljepoticu i modnu ikonu. Kennedyjeve i danas iz nekog razloga smatraju nekom americkom aristokratijom a i brat Edward je sve do smrti bio senator iako je najvjerovatnije skrivio smrt mlade ljubavnice.
Caroline Kennedy je podrzala Obamu clankom u novinama "Predsjednik poput moga oca".
Za Kennedyja kazu da je prvi TV predsjednik koji je na vlast dosao glasovima -zena. Sto su ti mediji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13022 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je "veoma zabrinut" da će Rusija pokušati da se upliće u novembarske kongresne izbore kako bi pomogla Demokratama da pobjede.
eto malo su tebi pomogli a sto nebi i drugima
ja sam zaista mislio da od busHa nema veČeg idiJota... zaJebaH se
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13023 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
"Ono što vidite - to se ne događa"
Trump je, naime, u jednom od svojih nepovezanih govora uvjeravao veterane u potrebu za uvođenjem visokih carina na uvoz iz Kine i ostalih ekonomski moćnih država.
U jednom trenutku je rekao: "Ljudi, upamtite, ono što vidite i ono što čitate - to se ne događa."

- TAFKAP
#13024 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
gif je
fake njuz
fake njuz
-
L u c i f e r
#13025 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Isto.pici wrote:Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je "veoma zabrinut" da će Rusija pokušati da se upliće u novembarske kongresne izbore kako bi pomogla Demokratama da pobjede.
eto malo su tebi pomogli a sto nebi i drugima![]()
![]()
![]()
ja sam zaista mislio da od busHa nema veČeg idiJota... zaJebaH se
Mislio sam da ce ostati zapamcen kao najgluplji predsjednik.
Al trump ga je presiso daleko.