Ma šta bolan Arsenal?megaman4 wrote: Do 1990 je vladao Liverpool. Nakon njega United a sada se smjenjuju Chelsea, Arsenal i u novije vrijeme City. Tesko ce tu biti mjesta za United kao nekad.
Neće United biti kao Liverpool, mogu se kladiti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma šta bolan Arsenal?megaman4 wrote: Do 1990 je vladao Liverpool. Nakon njega United a sada se smjenjuju Chelsea, Arsenal i u novije vrijeme City. Tesko ce tu biti mjesta za United kao nekad.
Liverpool je imao dug period vladavine, duzi nego United koji je tek od 1992 krenuo uzlaznom putanjom.Logovan wrote:Ma šta bolan Arsenal?megaman4 wrote: Do 1990 je vladao Liverpool. Nakon njega United a sada se smjenjuju Chelsea, Arsenal i u novije vrijeme City. Tesko ce tu biti mjesta za United kao nekad.![]()
Nema tih prvih kako treba, a kamoli Arsenala.
Neće United biti kao Liverpool, mogu se kladiti.
bersK wrote:Igrači Šaktara su za ovu skupinu nekreativnih 11 debila izmislili fudbal. Ispali su isključivo zbog trome završnice i Bernarda koji muda nema da opali.
Da dodam još i kretena Naingolana koji je zreo za jednu dvomjesečnu suspenziju zbog svog krkanluka i debilizma. Gerson kako je postao fudbaler ne zna ni on sam.
Od svih Šaktarovaca, najgori je bio Pyatov koji se usro ko malo ko. Tehnički ekipa koja je ubila u pojam čitavu Romu.
Davno rekoh. Gledanje Rome je mazohizam.
Pep je veci trener od njega.Better Man wrote:Mourinho je idiot kao i dobar dio igrača. Vrijeme je za korjenite promjene u Unitedu.
Najbolje da se Ferguson vrati iz Penzije i da ih sve lijepo postroji i pošamara._BataZiv_0809 wrote:Pep je veci trener od njega.Better Man wrote:Mourinho je idiot kao i dobar dio igrača. Vrijeme je za korjenite promjene u Unitedu.
Pa prošlo je vrijeme Arsenala, davno prošlo.megaman4 wrote:
Liverpool je imao dug period vladavine, duzi nego United koji je tek od 1992 krenuo uzlaznom putanjom.
Arsenal sam spomenuo zbog faza u kojima je bio konkurentan, narocito Henry i njegova generacija.
Ma dzaba im sve. Nema vise fergija da od skarta napravi vrhunske igrace. Imaju pare ali nemaju filozofiju sta i kako. Ovo je sve na silu i ho ruk.Better Man wrote:Mourinho je idiot kao i dobar dio igrača. Vrijeme je za korjenite promjene u Unitedu.
I da opet zijani finaleBetter Man wrote:
Najbolje da se Gerguson vrati iz Penzije i da ih sve lijepo postroji i pošamara.
studeni76 wrote:Jebo trenera koji na ovom nivou izgubi od Montele! Ono sebe zove SpecialOne
Romanista 101% wrote:nema me tamo wrote:da ovdje pitam..
da li je ovo najveci uspjeh Rome?
nije
nema me tamo wrote:Romanista 101% wrote:nema me tamo wrote:da ovdje pitam..
da li je ovo najveci uspjeh Rome?
nije
Dosli do polufinala?
Ima i vecih ubleha od Corea-e i VasquezaAlexis Sanchez lost possession SEVENTEEN (17!) times in the first half v Sevilla-
which is a Man Utd record!
Ne ide to, zna se za koga je ovo "looser".MyTao wrote:![]()
![]()
![]()
Looserunited