Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
General_Jackson

#13001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

avaks wrote:Hehe sumnjam da će stari korisnici dobiti nove brzine :D
Samo ćeš plaćati isto do kraja isteka s tim da ćeš imati istu uslugu kao i do sada...
Neće sigurno :D :D tako su bar meni rekli, imaš ono što plaćaš do isteka ugovora, ovaj novi managment ne da ništa džaba, samo uzima ako može.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#13002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

KO JE ?
NA VAŠIM VRATIMA
SAMO POGLEDAJTE KANAL 32
BESPLATAN VIDEO NADZOR OBEZBJEDIO

telemach

Jel radi kome ovo kino :D?
StupskaBitanga

#13003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

General_Jackson wrote:
avaks wrote:Hehe sumnjam da će stari korisnici dobiti nove brzine :D
Samo ćeš plaćati isto do kraja isteka s tim da ćeš imati istu uslugu kao i do sada...
Neće sigurno :D :D tako su bar meni rekli, imaš ono što plaćaš do isteka ugovora, ovaj novi managment ne da ništa džaba, samo uzima ako može.
valja povratiti milione uložene u Grand i N1 :oops:
avaks

#13004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Bobi wrote:KO JE ?
NA VAŠIM VRATIMA
SAMO POGLEDAJTE KANAL 32

telemach

Vjerovatno treba i za tu "besplatnu" uslugu platiti pa da se ne mora zvati 1360 (ili pp sa podacima) da nadležni sektor vidi ko je pred vašim vratima :lol:
drug_profi

#13005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

avaks wrote:
NA VAŠIM VRATIMA
SAMO POGLEDAJTE KANAL 32

telemach

Vjerovatno treba i za tu "besplatnu" uslugu platiti pa da se ne mora zvati 1360 (ili pp sa podacima) da nadležni sektor vidi ko je pred vašim vratima :lol:
Ovo samo na analognoj ide. Nema preko digitale. Ja imao dok nisam stavio D3.
Mustang1

#13006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

NA VAŠIM VRATIMA
SAMO POGLEDAJTE KANAL 32

telemach

Kakvo kino ? Imam ja kucno kino vivax cita i usb dobro mi sluzi :D
malwarebyte

#13007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by malwarebyte »

jel neko zna kako da aktiviram hosting ? na moj telemach portal nista nema o hostingu
brazzo19

#13008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Ne kontam vas nista hocel sad trio paket normalni koji placam 49 km tj internet digtalnu ovaj osnovni paket i telefon ostati 49 km koliko je bio do sada ili ce poskupit ?
Praetorious

#13009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Praetorious »

Ostaje ti kako jeste bar do isteka ugovora. Nakon toga ... zavisi od politike firme.
Naravno, u ovoj zemlji je sve moguće, tako da ... :skoljka:
fortaleza

#13010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Ostaje i nakon isteka ugovora isti paket osim ako se ne potpiše novi ugovor. Ostaju samo ovi novi paketi, supermix i dosadašnji duo i trio se ukidaju za nove korisnike, odnosno novi TRIO MIX 1 je u biti dosadašnji trio paket s istom cijenom od 49.90 KM s dodatkom osnovnog paketa.
febo_acm

#13011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by febo_acm »

Ali zar nije bio osnovni paket u TRIO paketu?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
brazzo19

#13012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

fortaleza wrote:Ostaje i nakon isteka ugovora isti paket osim ako se ne potpiše novi ugovor. Ostaju samo ovi novi paketi, supermix i dosadašnji duo i trio se ukidaju za nove korisnike, odnosno novi TRIO MIX 1 je u biti dosadašnji trio paket s istom cijenom od 49.90 KM s dodatkom osnovnog paketa.
I kakve su to promjene , nikakve kako sam skontao , sve isto samo drugo ime , isti broj kanala ista brzina neta i cijena od 49 km , nije vise trio nego trio mix 1 :D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#13013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Decerto »

brazzo19 wrote:
fortaleza wrote:Ostaje i nakon isteka ugovora isti paket osim ako se ne potpiše novi ugovor. Ostaju samo ovi novi paketi, supermix i dosadašnji duo i trio se ukidaju za nove korisnike, odnosno novi TRIO MIX 1 je u biti dosadašnji trio paket s istom cijenom od 49.90 KM s dodatkom osnovnog paketa.
I kakve su to promjene , nikakve kako sam skontao , sve isto samo drugo ime , isti broj kanala ista brzina neta i cijena od 49 km , nije vise trio nego trio mix 1 :D
I ja se pitam,sve isto samo dodali trio mix 1 2 3 itd...znaci velika promjena koju sam cekao jeste promjena imena iz trio mix u trio mix 1 :D hvala telemashe :thumbup:
channel10

#13014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Zhìxin wrote:Ali zar nije bio osnovni paket u TRIO paketu?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
http://www.telemach.ba/MIX+paketi/1385/ ... keti.shtml

Zar je tako tesko provjeriti ?
fortaleza

#13015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

@brazzo
Nije isti broj kanala, dosadašnji trio paket je sadržavao START paket kanala, oko 100 njih, ovaj novi ima OSNOVNI paket s dodatkom 20-tak programa.
Zar je stvarno tako teško skontati cjenovnik?
StupskaBitanga

#13016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Ovo je neka zezancija. Gledam listu kanala d3 osnovni paket digitalne televizije a tamo kanali poput happy televizije ili kcn Srbija koje ni tamo niko živ ne gleda ili rtl plus koji reprizira emisije sa rtl od prije 10godina
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#13017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Decerto »

StupskaBitanga wrote:Ovo je neka zezancija. Gledam listu kanala d3 osnovni paket digitalne televizije a tamo kanali poput happy televizije ili kcn Srbija koje ni tamo niko živ ne gleda ili rtl plus koji reprizira emisije sa rtl od prije 10godina

jedino sto valja u ovomo osnovnom paketu sto su dodali u trio jeste history channel,ostalih 19 ili koliko vec je dno dna.
saraf_osmica

#13018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

Tipična kapitalistička posla.

Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk
van helsing

#13019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

saraf_osmica wrote:Tipična kapitalistička posla.

Nema veze. Zato je med i mlijeko kod ostalih provajdera.
De bolan odgovori kako dobi Telemach na sudu,mozda ce mi trebati ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
drug_profi

#13020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Sve mi se cini da cu se prisliti na odvikavanje od TV. Preskupo za par sati sedmicne zabave.
Narocito jer mi subota vise nije sto je nekad bila.
General_Jackson

#13021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

Decerto wrote:
StupskaBitanga wrote:Ovo je neka zezancija. Gledam listu kanala d3 osnovni paket digitalne televizije a tamo kanali poput happy televizije ili kcn Srbija koje ni tamo niko živ ne gleda ili rtl plus koji reprizira emisije sa rtl od prije 10godina

jedino sto valja u ovomo osnovnom paketu sto su dodali u trio jeste history channel,ostalih 19 ili koliko vec je dno dna.
Ne valja više ni on, tu nema ni "H" od History sami neki lihvari, prekupci, nakupci, skladištari, nigdje veze ništa ni sa čim, kod mene je davno izbačen sa liste gledanja. Ja imam osnovni paket i vjeruj mi da ne gledam ni jedan od tih dodatnih kanala.
saraf_osmica

#13022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

van helsing wrote:
saraf_osmica wrote:Tipična kapitalistička posla.

Nema veze. Zato je med i mlijeko kod ostalih provajdera.
De bolan odgovori kako dobi Telemach na sudu,mozda ce mi trebati ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fino. Koristio sam njihove usluge preko 10 godina (Elob, BHCN, Gnet i Tmach) i odjednom mi stizali računi sa navodnim dugom i to uvećani za viši cjenovni paket. Konkretno, imao sam paket m a oni meni slali račune za paket L. Kad god sam išao na reklamacije zbog duga, idiot iz poslovnice na Stupu ne "ružio" što plaćam račune u pošti umjesto u poslovnici i ponašao se krajnje kretenski i idiotski. Kad sam upitao kako to da u ugovoru piše M a oni meni pustili L paket, kaže mi frajer da sam 23.09. 2012. telefonom promjenio paket. Taj dan sam bio u Adiyamanu (cca 2500KM od Sarajeva na tursko-sirijskoj granici) i jedino sam pijan (a ne pijem inaće) moga iz Adiyamana zvati Telemach da promjenim paket. U kući mi starci pojma nemaju o paketima tako da bi prije mi ušli u EU nego što bi oni zvali za promjenu paketa. Tražio sam snimak tog navodonog razgovora ali mi taj idiot kaže da to ne mogu dobiti i da je to arhivirano. Fino sam onda uzeo vreću za smeće (crnu), potrpao svu opremu i odnio na Stup kako bi odjavio uslugu. Potpisao sam zahtjev za raskid i čekao šta će biti. Nakom mjesec dana meni stiže račun na kojem stoji 300KM nekakve kazne kazne+ti navodni dugovi koji su plaćeni tako da je račun iznosio oko 450KM. Čekao sam fino poziv sa suda koji se i dogodio. Napisao odgovor na tužbu sa svim argumenitma i ugovorima kao i uplatnicama. Na ročištu sam sam sebe zastupao bez advokata budući da sam imao sve crno na bijelo. Napominjem da advokat Telemacha nije ima taj snimak navodnog razgovora u kojem sam tražio promjenu paketa. Kad se sve završilo (novembar prošle godine) dobio sam rješenje u kojem stoji da se odbija tužba tužitelja i da je tužitelj (Telemach op,u.) dužan stornirati analitičku karticu. Bukvalno dobio sam ih njihovim oružjem, njihovim ugovorom koji su potpisali samnom. Poslije sam ostavio samo analognu zbog SK koju sam odjavio prošli mjesec jer se niko nije udostojio da otkloni smetnju sa snijegom na slici koja je bila.
To je odprilike moje iskustvo sa Tmachom.

P.S. Poslije me neka žena stalno zvala, govorila da joj je žao itd. itd. i nudila mi novi ugovor i nove usluge dok joj nisam jasno dao do znanja da me ne uznemirava pozivima i da ne želim ništa da imam sa njima.

Sad imam MojuTV sa kojom nisam baš zadovoljan al su bar računi konkretni i sve je u redu sa uplatama i za moje potrebe sasvim solida izbor paketa usluga. Ustvari, prešao bih na bilo kojeg operatora samo da nemam nikakve veze sa Tmachom više.
swatch

#13023 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by swatch »

NA VAŠIM VRATIMA
SAMO POGLEDAJTE KANAL 32

telemach

To kino je cista glupost jer samo radi na analogiji.
kakavdanakneiskustvu

#13024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

kakvo kino?
plagijator1975

#13025 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

Pitanje za Telemach:

Koristim Super mix paket, da li po isteku ugovora moram uzeti neki od novih paketa ili mogu koristiti i dalje stari paket i plaćati koliko sam i plaćao do tada?

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Locked