Roland Garros 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#1301 Re: Roland Garros 2012
Kako je prva pauza pomogla Đokoviću, tako je druga pomogla Nadalu! Bez obzira na pauzu, mislim da bi Nadal dobio i da su juće nastavili, kao što mislim da bi Đoković dobio 3 set i da nije bilo pauze! Kako god Nadal je potvrdio da je kralj Roland Garrosa i da svoj najbolji tenis igra upravo u Parizu!
- debeljko20
#1302 Re: Roland Garros 2012
nisam tužan, žao mi jeste ali nije smak svijeta. što se sporta imam tu čemu da se radujem, a ti?FrankSlade wrote:Ajde covjece nemoj da si tuzan...bice boljedebeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke...blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka.
-
radostan dan
#1303 Re: Roland Garros 2012
erik2 wrote:E sada ti ne stoji taj nick.radostan dan wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
FrankSlade
#1304 Re: Roland Garros 2012
Pa sta je ovo ako ne radovanjedebeljko20 wrote:nisam tužan, žao mi jeste ali nije smak svijeta. što se sporta imam tu čemu da se radujem, a ti?FrankSlade wrote:Ajde covjece nemoj da si tuzan...bice boljedebeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke...blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka.
-
cittaeterna
#1305 Re: Roland Garros 2012
jedan je Rafa!debeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke...blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka.
- debeljko20
#1306 Re: Roland Garros 2012
to što ti radiš nije radovanje nego mržnja jer navijaš protiv a ne za.FrankSlade wrote: Pa sta je ovo ako ne radovanje
- veljaca
#1307 Re: Roland Garros 2012
- Pobijedio je bolji teniser ....
- Djokovic nije uspio da osvoji 4 G. S. za redom ......
- izgleda da Djokovic cita ovaj forum ( ili ima dousnika ovdje
) jer je danas, nakon moje jucerasnje kritike poceo da se udara reketom u glavu ( odmah sam se sjetio TLN - udaraj se bekane ) a ne da unistava sjedalice - osnovno sredstvo Roland Garrosa ...
- jedan teniser koji pretenduje da bude medju prvim teniserima ne smije sebi dozvoliti da onako ( duplom servis greskom ) zavrsi mec - to se uci od malenih koraka ...
- ovaj reporter na Eurosportu ( preko kablovske ) iz Srbije opet danas prica nebuloze, kaze: ovo ne bi uradio ( kada je jucer reagovao Novak i prihvatio da je poen Rafin ) da ne grijesim dusu mozda ni Rafa a sigurno ne bi Federer ... I onda sam rekao a i sada - kretenu jedan , iskompleksirani maleni covjece - ako je iko DZENTLMEN onda je to Federer ....
- Sve u svemu prodje i ovaj Roland Garros, slijedi Wimbledon, trava i ocekujem da tu trijumfuje onaj sa najvise osvojenih trofeja tamo od ovih aktivnih ...
- izgleda da Djokovic cita ovaj forum ( ili ima dousnika ovdje
- jedan teniser koji pretenduje da bude medju prvim teniserima ne smije sebi dozvoliti da onako ( duplom servis greskom ) zavrsi mec - to se uci od malenih koraka ...
- ovaj reporter na Eurosportu ( preko kablovske ) iz Srbije opet danas prica nebuloze, kaze: ovo ne bi uradio ( kada je jucer reagovao Novak i prihvatio da je poen Rafin ) da ne grijesim dusu mozda ni Rafa a sigurno ne bi Federer ... I onda sam rekao a i sada - kretenu jedan , iskompleksirani maleni covjece - ako je iko DZENTLMEN onda je to Federer ....
- Sve u svemu prodje i ovaj Roland Garros, slijedi Wimbledon, trava i ocekujem da tu trijumfuje onaj sa najvise osvojenih trofeja tamo od ovih aktivnih ...
Last edited by veljaca on 11/06/2012 14:19, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1308 Re: Roland Garros 2012
Koja drzava je tvoja domovina, ako nije tajna, kad toliko podcrtavas tu nacionalnu pripadnost - ko smo to ''mi'', a ko ''vi''?debeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke...blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka.
Sve mi se cini da ni Novak nije iz tvoje drzave, u tom slucaju si i ti hejter
Ovo pitam jer ne volim taj nacionalizam (nazalost, kod nas se ne moze pobjeci od toga
Navijas za Novaka, navijaj, al nemoj se ponasati ko uvrijedjena mlada. Vazda neka ugrozenost
- erik2
#1309 Re: Roland Garros 2012
Ma sranje je kad se završi dvostrukom servis greškom. Ipak, da nije bilo prekida ko zna, ali da su babi.... Čestitke Rafi, čestitke i Novaku, ti radosni treb'o si ženu povesti u kancelariju ili uzeti slobodan dan, znaš na šta aludiram.
-
KENJAC
#1310 Re: Roland Garros 2012
Ne znam jel veca moja tuga il radost "tradicionalno" Rafinih navijaca! .... Al pred nama je Olimpijada i Wimbledon. Dostojanstveno u porazu i uvijek uz najboljeg No 1 !!!
- Better Man
#1311 Re: Roland Garros 2012
Da je uzeo Roland Garros to bi bio 4 GS zaredom, ali ne u onom pravom smislu, a to je 4 GS u jednoj sezoni! Gledajući i mušku i žensku konkurenciju Šteffi Graf je posljednja koja je uspjela da osvoji sva 4 GS u jednoj sezoni! Nakon nje najbliže tome je bila Monika Seleš 1992. godine koja je igrala sva 4 finala GS te sezone, ali je jedno izgubila i to Wimbledon! Ne mogu se sjetiti da li je iko poslije bio u toj priliciAtticus Finch wrote:Žao mi je što ne uze 4 uzastopna slama, iako mi je draži Nadal. Zbilja bi mi bilo drago da je uspio u ovom poduhvatu. Šteta.
Last edited by Better Man on 11/06/2012 14:33, edited 3 times in total.
- Edin H.
#1312 Re: Roland Garros 2012
Je'l ono Pet Sampras jednom osvojio sva ceitri GS-a?radostan dan wrote:erik2 wrote:E sada ti ne stoji taj nick.radostan dan wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uhh kako mi je teško. ne žalim zbog izgubljenog finala, žalim zbog jučerašnje kiše. nikad više ovakva šansa za 4 GS.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- veljaca
#1313 Re: Roland Garros 2012
erik2 wrote:Ma sranje je kad se završi dvostrukom servis greškom. Ipak, da nije bilo prekida ko zna, ali da su babi.... Čestitke Rafi, čestitke i Novaku, ti radosni treb'o si ženu povesti u kancelariju ili uzeti slobodan dan, znaš na šta aludiram.
Slazem se u potpunosti ..... Ali, znamo ko je kriv za to .... To se uci od malih koraka .... Mozda je bio pod velikim pritiskom, ali na muci se poznaju junaci ..... i pizde ....
- Zovem se Zelena
#1314 Re: Roland Garros 2012
To što je Novak susjed, ne znači da moram navijati za njega... Isto kao što u fudbalu iz nekog razloga ne mogu smisliti repku Slovenijedebeljko20 wrote:to što ti radiš nije radovanje nego mržnja jer navijaš protiv a ne za.FrankSlade wrote: Pa sta je ovo ako ne radovanje
Dakle, nikakav mržnja. Meni je prosto antipatičan kao što mi je bio i Pit Sampras, Iva Majoli, Lleyton Hewitt i mnogi drugi.
I nikad mi neće biti drag kao Federer, Agasi, mala Bartoli, Sharapova i naravno Rafa.
Uostalom, zašto tebi to objašnjavati kada ne razumiješ
Mir brate!
- Edin H.
#1315 Re: Roland Garros 2012
Monika nikada nije mogla igrati na travi.Better Man wrote:Da je uzeo Roland Garros to bi bilo 4 GS zaredom, ali ne u onom pravom smislu, a to je 4 GS u jednoj sezoni! Gledajući i mušku i žensku konkurenciju Šteffi Graff je poljednja koja je uspjela da osvoji sva 4 GS u jednoj sezoni! Nakon nje najbliže tome je bila Monika Seleš 1992. godine koja je igrala sva 4 finala GS te sezone, ali je jedno izgubila i to Wimbledon! Ne mogu se sjetiti da li je iko poslije bio u toj priliciAtticus Finch wrote:Žao mi je što ne uze 4 uzastopna slama, iako mi je draži Nadal. Zbilja bi mi bilo drago da je uspio u ovom poduhvatu. Šteta.
-
radostan dan
#1316 Re: Roland Garros 2012
Ne mogu da ne budem ponosan, a opet mnogo mi je žao. Da bar nije imao šanse, i da se završilo kao što je i počelo. Kakva nesreća...

-
KENJAC
#1317 Re: Roland Garros 2012
On nema tih pretenzija! On JE No1 !veljaca wrote:- Pobijedio je bolji teniser ....
- izgleda da Djokovic cita ovaj forum ( ili ima dousnika ovdje) jer je danas, nakon moje jucerasnje kritike poceo da se udara reketom u glavu ( odmah sam se sjetio TLN - udaraj se bekane ) a ne da unistava sjedalice - osnovno sredstvo Roland Garrosa ...
- Edin H.
#1318 Re: Roland Garros 2012
Meni je pravo zao Novaka, bilo bi mi zao i Nadala (premda ga ne gotivim sekunde) da je bio u prilici da osvoji 4GS-a 
-
Jameka
#1319 Re: Roland Garros 2012
debeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke...blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka.
Jao lika, pa nije Davis cup, pa da je boja zastave bitna.
-
radostan dan
#1320 Re: Roland Garros 2012
Ma ne, nikad niko već 43 godine, a i ovaj što je uzeo, nisam siguran oko podloga, mislim da su bar dvije bile trave - Australija i Vimbldon.Edin H. wrote:
Je'l ono Pet Sampras jednom osvojio sva ceitri GS-a?
- Mračajski proto
#1321 Re: Roland Garros 2012
Kako sad izgleda lista, ko je prvi ?
- erik2
#1322 Re: Roland Garros 2012
U pravu si jarane, nacionalizam ubija.Nabijem sve konstutivne na q, taman u banovićima završio. Dvije su nacije ljudi i neljudi.Odosmo u off i vjerovatno katanac.Tomahawk11 wrote:Koja drzava je tvoja domovina, ako nije tajna, kad toliko podcrtavas tu nacionalnu pripadnost - ko smo to ''mi'', a ko ''vi''?debeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke...blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka.
Sve mi se cini da ni Novak nije iz tvoje drzave, u tom slucaju si i ti hejter![]()
Ovo pitam jer ne volim taj nacionalizam (nazalost, kod nas se ne moze pobjeci od toga)
Navijas za Novaka, navijaj, al nemoj se ponasati ko uvrijedjena mlada. Vazda neka ugrozenost
Last edited by erik2 on 11/06/2012 14:31, edited 1 time in total.
- erik2
#1323 Re: Roland Garros 2012
Sampras nije nikada uzeo Roland Garros.Edin H. wrote:
Je'l ono Pet Sampras jednom osvojio sva ceitri GS-a?
- veljaca
#1324 Re: Roland Garros 2012
Trenutno, a ja sam mislio da udje u krug VELIKANA , za sta mu treba jos puno, puno rada i pobjeda i sto manje pocetnickih gresaka ( dupla servis greska i unistavanje sjedalice ) .....KENJAC wrote:On nema tih pretenzija! On JE No1 !veljaca wrote:- Pobijedio je bolji teniser ....
- izgleda da Djokovic cita ovaj forum ( ili ima dousnika ovdje) jer je danas, nakon moje jucerasnje kritike poceo da se udara reketom u glavu ( odmah sam se sjetio TLN - udaraj se bekane ) a ne da unistava sjedalice - osnovno sredstvo Roland Garrosa ...
Malo mi je zao Novaka - sa sportskog stanovista, ali mi je drago zbogo onoga mu kretena oca ..... fuuuuuuujjjjjjj ...
- skafiskafsnjak
#1325 Re: Roland Garros 2012
Caaoo Nole Djoleee .. ma zdraaooo