Roland Garros 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#1301 Re: Roland Garros 2012

Post by Better Man »

Kako je prva pauza pomogla Đokoviću, tako je druga pomogla Nadalu! Bez obzira na pauzu, mislim da bi Nadal dobio i da su juće nastavili, kao što mislim da bi Đoković dobio 3 set i da nije bilo pauze! Kako god Nadal je potvrdio da je kralj Roland Garrosa i da svoj najbolji tenis igra upravo u Parizu!
debeljko20

#1302 Re: Roland Garros 2012

Post by debeljko20 »

FrankSlade wrote:
debeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke... :D blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka. :D
Ajde covjece nemoj da si tuzan...bice bolje :lol:
nisam tužan, žao mi jeste ali nije smak svijeta. što se sporta imam tu čemu da se radujem, a ti? :D
radostan dan

#1303 Re: Roland Garros 2012

Post by radostan dan »

erik2 wrote:
radostan dan wrote::( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
E sada ti ne stoji taj nick. :(
:(

:( uhh kako mi je teško. ne žalim zbog izgubljenog finala, žalim zbog jučerašnje kiše. nikad više ovakva šansa za 4 GS.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
FrankSlade

#1304 Re: Roland Garros 2012

Post by FrankSlade »

debeljko20 wrote:
FrankSlade wrote:
debeljko20 wrote:bravo novak glavu gore, biće još titula... uvijek ćemo navijati za tebe a hejteri u nedostatku svojih nek se ponose uspjesima sepija, tsonge, federera, nadala, verdaska, wawrinke... :D blago njima koliko favorita imaju a mi samo novaka. :D
Ajde covjece nemoj da si tuzan...bice bolje :lol:
nisam tužan, žao mi jeste ali nije smak svijeta. što se sporta imam tu čemu da se radujem, a ti? :D
Pa sta je ovo ako ne radovanje :lol:
cittaeterna

#1305 Re: Roland Garros 2012

Post by cittaeterna »

jedan je Rafa!
debeljko20

#1306 Re: Roland Garros 2012

Post by debeljko20 »

FrankSlade wrote: Pa sta je ovo ako ne radovanje :lol:
to što ti radiš nije radovanje nego mržnja jer navijaš protiv a ne za. :wink:
veljaca

#1307 Re: Roland Garros 2012

Post by veljaca »

- Pobijedio je bolji teniser ....
- Djokovic nije uspio da osvoji 4 G. S. za redom ......
- izgleda da Djokovic cita ovaj forum ( ili ima dousnika ovdje :D ) jer je danas, nakon moje jucerasnje kritike poceo da se udara reketom u glavu ( odmah sam se sjetio TLN - udaraj se bekane ) a ne da unistava sjedalice - osnovno sredstvo Roland Garrosa ...
- jedan teniser koji pretenduje da bude medju prvim teniserima ne smije sebi dozvoliti da onako ( duplom servis greskom ) zavrsi mec - to se uci od malenih koraka ...
- ovaj reporter na Eurosportu ( preko kablovske ) iz Srbije opet danas prica nebuloze, kaze: ovo ne bi uradio ( kada je jucer reagovao Novak i prihvatio da je poen Rafin ) da ne grijesim dusu mozda ni Rafa a sigurno ne bi Federer ... I onda sam rekao a i sada - kretenu jedan , iskompleksirani maleni covjece - ako je iko DZENTLMEN onda je to Federer ....
- Sve u svemu prodje i ovaj Roland Garros, slijedi Wimbledon, trava i ocekujem da tu trijumfuje onaj sa najvise osvojenih trofeja tamo od ovih aktivnih ...
Last edited by veljaca on 11/06/2012 14:19, edited 2 times in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1308 Re: Roland Garros 2012

Post by Tomahawk11 »

Koja drzava je tvoja domovina, ako nije tajna, kad toliko podcrtavas tu nacionalnu pripadnost - ko smo to ''mi'', a ko ''vi''?
Sve mi se cini da ni Novak nije iz tvoje drzave, u tom slucaju si i ti hejter :roll:

Ovo pitam jer ne volim taj nacionalizam (nazalost, kod nas se ne moze pobjeci od toga :( )
Navijas za Novaka, navijaj, al nemoj se ponasati ko uvrijedjena mlada. Vazda neka ugrozenost :roll:
erik2

#1309 Re: Roland Garros 2012

Post by erik2 »

Ma sranje je kad se završi dvostrukom servis greškom. Ipak, da nije bilo prekida ko zna, ali da su babi.... Čestitke Rafi, čestitke i Novaku, ti radosni treb'o si ženu povesti u kancelariju ili uzeti slobodan dan, znaš na šta aludiram.
KENJAC

#1310 Re: Roland Garros 2012

Post by KENJAC »

Ne znam jel veca moja tuga il radost "tradicionalno" Rafinih navijaca! .... Al pred nama je Olimpijada i Wimbledon. Dostojanstveno u porazu i uvijek uz najboljeg No 1 !!!
Better Man

#1311 Re: Roland Garros 2012

Post by Better Man »

Atticus Finch wrote:Žao mi je što ne uze 4 uzastopna slama, iako mi je draži Nadal. Zbilja bi mi bilo drago da je uspio u ovom poduhvatu. Šteta.
Da je uzeo Roland Garros to bi bio 4 GS zaredom, ali ne u onom pravom smislu, a to je 4 GS u jednoj sezoni! Gledajući i mušku i žensku konkurenciju Šteffi Graf je posljednja koja je uspjela da osvoji sva 4 GS u jednoj sezoni! Nakon nje najbliže tome je bila Monika Seleš 1992. godine koja je igrala sva 4 finala GS te sezone, ali je jedno izgubila i to Wimbledon! Ne mogu se sjetiti da li je iko poslije bio u toj prilici
Last edited by Better Man on 11/06/2012 14:33, edited 3 times in total.
Edin H.

#1312 Re: Roland Garros 2012

Post by Edin H. »

radostan dan wrote:
erik2 wrote:
radostan dan wrote::( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
E sada ti ne stoji taj nick. :(
:(

:( uhh kako mi je teško. ne žalim zbog izgubljenog finala, žalim zbog jučerašnje kiše. nikad više ovakva šansa za 4 GS.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Je'l ono Pet Sampras jednom osvojio sva ceitri GS-a?
veljaca

#1313 Re: Roland Garros 2012

Post by veljaca »

erik2 wrote:Ma sranje je kad se završi dvostrukom servis greškom. Ipak, da nije bilo prekida ko zna, ali da su babi.... Čestitke Rafi, čestitke i Novaku, ti radosni treb'o si ženu povesti u kancelariju ili uzeti slobodan dan, znaš na šta aludiram.
:thumbup:

Slazem se u potpunosti ..... Ali, znamo ko je kriv za to .... To se uci od malih koraka .... Mozda je bio pod velikim pritiskom, ali na muci se poznaju junaci ..... i pizde ....
Zovem se Zelena

#1314 Re: Roland Garros 2012

Post by Zovem se Zelena »

debeljko20 wrote:
FrankSlade wrote: Pa sta je ovo ako ne radovanje :lol:
to što ti radiš nije radovanje nego mržnja jer navijaš protiv a ne za. :wink:
To što je Novak susjed, ne znači da moram navijati za njega... Isto kao što u fudbalu iz nekog razloga ne mogu smisliti repku Slovenije :-D
Dakle, nikakav mržnja. Meni je prosto antipatičan kao što mi je bio i Pit Sampras, Iva Majoli, Lleyton Hewitt i mnogi drugi.

I nikad mi neće biti drag kao Federer, Agasi, mala Bartoli, Sharapova i naravno Rafa.

Uostalom, zašto tebi to objašnjavati kada ne razumiješ ;-)
Mir brate!
Edin H.

#1315 Re: Roland Garros 2012

Post by Edin H. »

Better Man wrote:
Atticus Finch wrote:Žao mi je što ne uze 4 uzastopna slama, iako mi je draži Nadal. Zbilja bi mi bilo drago da je uspio u ovom poduhvatu. Šteta.
Da je uzeo Roland Garros to bi bilo 4 GS zaredom, ali ne u onom pravom smislu, a to je 4 GS u jednoj sezoni! Gledajući i mušku i žensku konkurenciju Šteffi Graff je poljednja koja je uspjela da osvoji sva 4 GS u jednoj sezoni! Nakon nje najbliže tome je bila Monika Seleš 1992. godine koja je igrala sva 4 finala GS te sezone, ali je jedno izgubila i to Wimbledon! Ne mogu se sjetiti da li je iko poslije bio u toj prilici
Monika nikada nije mogla igrati na travi.
radostan dan

#1316 Re: Roland Garros 2012

Post by radostan dan »

Ne mogu da ne budem ponosan, a opet mnogo mi je žao. Da bar nije imao šanse, i da se završilo kao što je i počelo. Kakva nesreća... :( :( :( :( :( :( :( :(
KENJAC

#1317 Re: Roland Garros 2012

Post by KENJAC »

veljaca wrote:- Pobijedio je bolji teniser ....
- izgleda da Djokovic cita ovaj forum ( ili ima dousnika ovdje :D ) jer je danas, nakon moje jucerasnje kritike poceo da se udara reketom u glavu ( odmah sam se sjetio TLN - udaraj se bekane ) a ne da unistava sjedalice - osnovno sredstvo Roland Garrosa ...
- jedan teniser koji pretenduje da bude medju prvim teniserima ne smije sebi dozvoliti da onako ( duplom servis greskom ) zavrsi mec - to se uci od malenih koraka ...
- ovaj reporter na Eurosportu ( preko kablovske ) iz Srbije opet danas prica nebuloze, kaze: ovo ne bi uradio ( kada je jucer reagovao Novak i prihvatio da je poen Rafin ) da ne grijesim dusu mozda ni Rafa a sigurno ne bi Federer ... I onda sam rekao a i sada - kretenu jedan , iskompleksirani maleni covjece - ako je iko DZENTLMEN onda je to Federer ....
- Sve u svemu prodje i ovaj Roland Garros, slijedi Wimbledon, trava i ocekujem da tu trijumfuje onaj sa najvise osvojenih trofeja tamo od ovih aktivnih ...
On nema tih pretenzija! On JE No1 !
Edin H.

#1318 Re: Roland Garros 2012

Post by Edin H. »

Meni je pravo zao Novaka, bilo bi mi zao i Nadala (premda ga ne gotivim sekunde) da je bio u prilici da osvoji 4GS-a :roll:
Jameka

#1319 Re: Roland Garros 2012

Post by Jameka »

:roll:
Jao lika, pa nije Davis cup, pa da je boja zastave bitna.
radostan dan

#1320 Re: Roland Garros 2012

Post by radostan dan »

Edin H. wrote:
Ma ne, nikad niko već 43 godine, a i ovaj što je uzeo, nisam siguran oko podloga, mislim da su bar dvije bile trave - Australija i Vimbldon.
Mračajski proto

#1321 Re: Roland Garros 2012

Post by Mračajski proto »

Kako sad izgleda lista, ko je prvi ?
erik2

#1322 Re: Roland Garros 2012

Post by erik2 »

Tomahawk11 wrote:
Koja drzava je tvoja domovina, ako nije tajna, kad toliko podcrtavas tu nacionalnu pripadnost - ko smo to ''mi'', a ko ''vi''?
Sve mi se cini da ni Novak nije iz tvoje drzave, u tom slucaju si i ti hejter :roll:

Ovo pitam jer ne volim taj nacionalizam (nazalost, kod nas se ne moze pobjeci od toga :( )
Navijas za Novaka, navijaj, al nemoj se ponasati ko uvrijedjena mlada. Vazda neka ugrozenost :roll:
U pravu si jarane, nacionalizam ubija.Nabijem sve konstutivne na q, taman u banovićima završio. Dvije su nacije ljudi i neljudi.Odosmo u off i vjerovatno katanac.
Last edited by erik2 on 11/06/2012 14:31, edited 1 time in total.
erik2

#1323 Re: Roland Garros 2012

Post by erik2 »

Edin H. wrote:
Sampras nije nikada uzeo Roland Garros.
veljaca

#1324 Re: Roland Garros 2012

Post by veljaca »

KENJAC wrote:
veljaca wrote:- Pobijedio je bolji teniser ....
On nema tih pretenzija! On JE No1 !
Trenutno, a ja sam mislio da udje u krug VELIKANA , za sta mu treba jos puno, puno rada i pobjeda i sto manje pocetnickih gresaka ( dupla servis greska i unistavanje sjedalice ) .....

Malo mi je zao Novaka - sa sportskog stanovista, ali mi je drago zbogo onoga mu kretena oca ..... fuuuuuuujjjjjjj ...
skafiskafsnjak

#1325 Re: Roland Garros 2012

Post by skafiskafsnjak »

Caaoo Nole Djoleee .. ma zdraaooo :lol:
Post Reply