Ali navijači Tottenhama su navijali za Bayern.todd_smith wrote:Navijaci Newcastlea navijali za Chelsea protiv Bayerna kada je znacilo da ce ta pobjeda njih izbaciti iz Lige Prvaka slijedece sezone, dosta o tome
BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pOZz
#1301 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
- emigrazione
#1302 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi 
-
todd_smith
#1303 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
oni ni za Spurse ne navijaju, koliko protiv Arsenala navijaju, dovoljno i to tim "navijacima"pOZz wrote:Ali navijači Tottenhama su navijali za Bayern.todd_smith wrote:Navijaci Newcastlea navijali za Chelsea protiv Bayerna kada je znacilo da ce ta pobjeda njih izbaciti iz Lige Prvaka slijedece sezone, dosta o tome
-
LSD
#1304 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Imali ste i vi (kao i mi) 30 kola da budete šampioni, osvjaci Kupa, svašta nešto....i na kraju jedva se osiguralo mjesto koje vodi u evropu....brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.emigrazione wrote:Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi
-
pOZz
#1305 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Utješi se.LSD wrote:brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.
-
LSD
#1306 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nije to nikakva utjeha, to je tako naprosto.pOZz wrote:Utješi se.LSD wrote:brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.Do sutra, pa ćemo vidjeti hoćeš li se nastaviti tješiti.
-
pOZz
#1307 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Sutra će se sve vidjeti. Svoju bruku ne možeš porediti sa maltežanskom brukom. Devet komada se uvaljalo u tom dvomeču, devet...LSD wrote:Nije to nikakva utjeha, to je tako naprosto.
- emigrazione
#1308 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Brukali se jesmo, ali smo boga mi i znali uciniti ovu naciju ponosnom. I to vise puta. E u tome je razlika izmedju vas i nasLSD wrote:Imali ste i vi (kao i mi) 30 kola da budete šampioni, osvjaci Kupa, svašta nešto....i na kraju jedva se osiguralo mjesto koje vodi u evropu....brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.emigrazione wrote:Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi
- Pokerboy11
#1309 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa i mi jesmo, ali ste vi eto vise i sad je to ogromna razlika ?emigrazione wrote:Brukali se jesmo, ali smo boga mi i znali uciniti ovu naciju ponosnom. I to vise puta. E u tome je razlika izmedju vas i nasLSD wrote:Imali ste i vi (kao i mi) 30 kola da budete šampioni, osvjaci Kupa, svašta nešto....i na kraju jedva se osiguralo mjesto koje vodi u evropu....brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.emigrazione wrote:Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi
-
LSD
#1310 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne možete ni svoju bruku (jedva kvalifikacija u Evropu, dogogodišnje neosvajanje bilo kakvog trofeja, dok Željo osvaja redovno itd) porediti sa našom duplom krunom i trofejima...a to bi neki htjeli da se lijece sve te frustracije nataložene tokom minule sezone ovim vecerašnjim porazom Želje, pa sad pominju nekakve "bruke šampiona"pOZz wrote:Sutra će se sve vidjeti. Svoju bruku ne možeš porediti sa maltežanskom brukom. Devet komada se uvaljalo u tom dvomeču, devet...LSD wrote:Nije to nikakva utjeha, to je tako naprosto.
Uostalom, Željo je evropi napravio rezultat kakav nikad niti jedan klub iz BH nace napraviti (prije rata pogotovu) a i poslije rata.....toliko o "o brukanju države"...e sad neka se drugi nađu u svemu tome i ravnaju po tome.
Last edited by LSD on 19/07/2012 00:58, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#1311 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
kad je najviše trebalo, kad smo činili naciju sretnom kako tako, bht i ostale tv stanice nisu bile u stanju da obezbijede tv prenose iz švedske, slovačke, rumunije... nikad im to oprostiti neću. evo ovaj face tv je pozitivna stvar i svaka im čast na ovim prenosima 
-
salle_eh1986
#1312 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
doduše možda fks nije htjelo uzeti ligu jer bi onda za protivnike imali slovence, bjeloruse, kiprane...a ne maltežane
kad su primilio od ovih 6 koliko bi tek od nabrojanih
kad su primilio od ovih 6 koliko bi tek od nabrojanih
- emigrazione
#1313 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Uostalom, Željo je evropi napravio rezultat kakav nikad niti jedan klub iz BH nace napraviti (prije rata pogotovu) a i poslije rata.....toliko o "o brukanju države"...e sad neka se drugi nađu u svemu tome i ravnaju po tome.
- Pokerboy11
#1314 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Necija je cackalica jaca od tudjeg eksera
Kakvih ljudi ima 
- Baltazar_khan
#1315 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
daj ba lsd, pa poslije rata sarajevo ima najbolje rezultate od svih u državi.
- emigrazione
#1316 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
dalekoBaltazar_khan wrote:daj ba lsd, pa poslije rata sarajevo ima najbolje rezultate od svih u državi.
-
pOZz
#1317 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa vidiš da ti bruke iz Evrope prenosiš na domaću ligu.LSD wrote: Ne možete ni svoju bruku (jedva kvalifikacija u Evropu, dogogodišnje neosvajanje bilo kakvog trofeja, dok Željo osvaja redovno itd) porediti sa našom duplom krunom i trofejima...a to bi neki htjeli da se lijece sve te frustracije nataložene tokom minule sezone ovim vecerašnjim porazom Želje, pa sad pominju nekakve "bruke šampiona"...pa što niste vi bili šampioni, pa se brukali u pretkolima LP
...ne ide ta prica nikako, jbg
Željezničar je napravio rezultat u Evropi prije rata - poštujem, ali kakav ste vi to rezultat napravili poslije rata?
-
LSD
#1318 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma nemoj mi reciBaltazar_khan wrote:daj ba lsd, pa poslije rata sarajevo ima najbolje rezultate od svih u državi.
- BHF_Manijak
#1319 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
@Emigrazione, Haj ne baljezgaj gluposti matereti, oba kluba imaju i petica i sestica u svojim mrezama a ti o nekakvom ponsou pricas! Doduse imamo mi i jednu sedmicu, ali o tom po tom i onda te nakon takvih izleta nije stid pisati o kojekakvom ponosu a grupne faez nismo ocima vidjeli ni mi ni vi! Jao, strasni uspjesi! JEbem ti mentalitet i razmisljanje! Ovo0 ne pisem jer se pravdam, boli me qrac sto tamo neki emigrazione pise kojeg nikad necu u zivotu vidjeti, vec mi vopra na qrac ide to takmicenje u tome ko je veca karina!
Dovidjenja i prijatno, ponosu drzave!
PS A sta je to uspjeh? Jel ko i repka do jebenog baraza doci? Daj ba urazumite se, jedini veci "uspjeh" je sto ste s Clujom igrali, a inace i mi smo na korak do grupne faze bili onomad s Newcastleom, ako su to uspjesi, bravo MI onda, strasan nam je fudbal!
Ovim ne zelim da izvlakuse pucam liga kar'na ovo ono, pratit cu je i dalje i po selendrama pratit Zelju svog, no tu pricu o nekakvim uspjesima macku o rep okacite, kakvi crni uspjesi...
Dovidjenja i prijatno, ponosu drzave!
PS A sta je to uspjeh? Jel ko i repka do jebenog baraza doci? Daj ba urazumite se, jedini veci "uspjeh" je sto ste s Clujom igrali, a inace i mi smo na korak do grupne faze bili onomad s Newcastleom, ako su to uspjesi, bravo MI onda, strasan nam je fudbal!
-
pOZz
#1320 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma daj ba, ti se zajebavaš ili si nešto pio večeras pa se ne sjećaš dva Play-offa (pardon bilo je 3 pretkolo Lige prvaka, tad se nije zvao Play-off) koje je Sarajevo igralo u dva najjača evropska takmičenja.LSD wrote: ili pricamo o evropi, gdje se nikad niko nigdje nije plasirao (Željo bio najbliži u trecem pretkolu ali se nije moglo protiv NCU)
-
todd_smith
#1321 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
LSD wrote: Uostalom, Željo je evropi napravio rezultat kakav nikad niti jedan klub iz BH nace napraviti (prije rata pogotovu) a i poslije rata.....toliko o "o brukanju države"...e sad neka se drugi nađu u svemu tome i ravnaju po tome.

-
pOZz
#1322 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Sa ovim se apsolutno slažem, nijedan bh. klub nije napravio nikakav uspjeh. Uspjeh jedino može biti grupna faza, ostalo su samo bolji rezultati.BHF_Manijak wrote:PS A sta je to uspjeh? Jel ko i repka do jebenog baraza doci? Daj ba urazumite se, jedini veci "uspjeh" je sto ste s Clujom igrali, a inace i mi smo na korak do grupne faze bili onomad s Newcastleom, ako su to uspjesi, bravo MI onda, strasan nam je fudbal!Ovim ne zelim da izvlakuse pucam liga kar'na ovo ono, pratit cu je i dalje i po selendrama pratit Zelju svog, no tu pricu o nekakvim uspjesima macku o rep okacite, kakvi crni uspjesi...
- BHF_Manijak
#1323 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Igro je i Zeljo jedan, pa jel to neko mjerilo?!pOZz wrote:Ma daj ba, ti se zajebavaš ili si nešto pio večeras pa se ne sjećaš dva Play-offa (pardon bilo je 3 pretkolo Lige prvaka, tad se nije zvao Play-off) koje je Sarajevo igralo u dva najjača evropska takmičenja.LSD wrote: ili pricamo o evropi, gdje se nikad niko nigdje nije plasirao (Željo bio najbliži u trecem pretkolu ali se nije moglo protiv NCU)
-
LSD
#1324 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Rekoh, jel se gdje ko plasiraopOZz wrote:Ma daj ba, ti se zajebavaš ili si nešto pio večeras pa se ne sjećaš dva Play-offa (pardon bilo je 3 pretkolo Lige prvaka, tad se nije zvao Play-off) koje je Sarajevo igralo u dva najjača evropska takmičenja.LSD wrote: ili pricamo o evropi, gdje se nikad niko nigdje nije plasirao (Željo bio najbliži u trecem pretkolu ali se nije moglo protiv NCU)
du du, c c, tik tik i ?? qurac
- Kemal Malovčić
#1325 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
De komšije poravnajte te safove u pobijedite 3-0.