BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pOZz

#1301 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

todd_smith wrote:Navijaci Newcastlea navijali za Chelsea protiv Bayerna kada je znacilo da ce ta pobjeda njih izbaciti iz Lige Prvaka slijedece sezone, dosta o tome :-)
Ali navijači Tottenhama su navijali za Bayern. ;-)
emigrazione

#1302 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi :bih:
todd_smith

#1303 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

pOZz wrote:
todd_smith wrote:Navijaci Newcastlea navijali za Chelsea protiv Bayerna kada je znacilo da ce ta pobjeda njih izbaciti iz Lige Prvaka slijedece sezone, dosta o tome :-)
Ali navijači Tottenhama su navijali za Bayern. ;-)
oni ni za Spurse ne navijaju, koliko protiv Arsenala navijaju, dovoljno i to tim "navijacima"
LSD

#1304 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

emigrazione wrote:Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi :bih:
Imali ste i vi (kao i mi) 30 kola da budete šampioni, osvjaci Kupa, svašta nešto....i na kraju jedva se osiguralo mjesto koje vodi u evropu....brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.
pOZz

#1305 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

LSD wrote:brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.
Utješi se. :mrgreen: Do sutra, pa ćemo vidjeti hoćeš li se nastaviti tješiti. :)
LSD

#1306 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

pOZz wrote:
LSD wrote:brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.
Utješi se. :mrgreen: Do sutra, pa ćemo vidjeti hoćeš li se nastaviti tješiti. :)
Nije to nikakva utjeha, to je tako naprosto.
pOZz

#1307 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

LSD wrote:Nije to nikakva utjeha, to je tako naprosto.
Sutra će se sve vidjeti. Svoju bruku ne možeš porediti sa maltežanskom brukom. Devet komada se uvaljalo u tom dvomeču, devet...
emigrazione

#1308 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

LSD wrote:
emigrazione wrote:Strumfetama kriva liga kad dozive kataklizmu, a kad Brkovic javno kaze da su se kupovale utakmice to im nikad zasmetalo nije. Ovu ligu i ovu drzavu ste VI obrukali veceras kao i dosta puta do sada. Liga nam je fenomenalna ko je sve predstavlja po evropi :bih:
Imali ste i vi (kao i mi) 30 kola da budete šampioni, osvjaci Kupa, svašta nešto....i na kraju jedva se osiguralo mjesto koje vodi u evropu....brukate se i vi, isto kao i mi sa petardama, šesticama i tome slicno...brukate državu i vi isto kad primite 6 komada od ribara sa malte....ništa novo, na kraju....ne vidim razloga da nešto drugima spocitavaš....valjda se krece prvo od sebe.
Brukali se jesmo, ali smo boga mi i znali uciniti ovu naciju ponosnom. I to vise puta. E u tome je razlika izmedju vas i nas :bih:
Pokerboy11

#1309 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

emigrazione wrote:
LSD wrote:
Brukali se jesmo, ali smo boga mi i znali uciniti ovu naciju ponosnom. I to vise puta. E u tome je razlika izmedju vas i nas :bih:
Pa i mi jesmo, ali ste vi eto vise i sad je to ogromna razlika ?
LSD

#1310 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

pOZz wrote:
LSD wrote:Nije to nikakva utjeha, to je tako naprosto.
Sutra će se sve vidjeti. Svoju bruku ne možeš porediti sa maltežanskom brukom. Devet komada se uvaljalo u tom dvomeču, devet...
Ne možete ni svoju bruku (jedva kvalifikacija u Evropu, dogogodišnje neosvajanje bilo kakvog trofeja, dok Željo osvaja redovno itd) porediti sa našom duplom krunom i trofejima...a to bi neki htjeli da se lijece sve te frustracije nataložene tokom minule sezone ovim vecerašnjim porazom Želje, pa sad pominju nekakve "bruke šampiona" :shock: ...pa što niste vi bili šampioni, pa se brukali u pretkolima LP ;-) ...ne ide ta prica nikako, jbg

Uostalom, Željo je evropi napravio rezultat kakav nikad niti jedan klub iz BH nace napraviti (prije rata pogotovu) a i poslije rata.....toliko o "o brukanju države"...e sad neka se drugi nađu u svemu tome i ravnaju po tome.
Last edited by LSD on 19/07/2012 00:58, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#1311 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

kad je najviše trebalo, kad smo činili naciju sretnom kako tako, bht i ostale tv stanice nisu bile u stanju da obezbijede tv prenose iz švedske, slovačke, rumunije... nikad im to oprostiti neću. evo ovaj face tv je pozitivna stvar i svaka im čast na ovim prenosima :thumbup:
salle_eh1986

#1312 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

doduše možda fks nije htjelo uzeti ligu jer bi onda za protivnike imali slovence, bjeloruse, kiprane...a ne maltežane
kad su primilio od ovih 6 koliko bi tek od nabrojanih
emigrazione

#1313 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Uostalom, Željo je evropi napravio rezultat kakav nikad niti jedan klub iz BH nace napraviti (prije rata pogotovu) a i poslije rata.....toliko o "o brukanju države"...e sad neka se drugi nađu u svemu tome i ravnaju po tome.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pokerboy11

#1314 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Necija je cackalica jaca od tudjeg eksera :-) Kakvih ljudi ima :skoljka:
Baltazar_khan

#1315 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

daj ba lsd, pa poslije rata sarajevo ima najbolje rezultate od svih u državi.
emigrazione

#1316 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Baltazar_khan wrote:daj ba lsd, pa poslije rata sarajevo ima najbolje rezultate od svih u državi.
daleko :bih:
pOZz

#1317 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

LSD wrote: Ne možete ni svoju bruku (jedva kvalifikacija u Evropu, dogogodišnje neosvajanje bilo kakvog trofeja, dok Željo osvaja redovno itd) porediti sa našom duplom krunom i trofejima...a to bi neki htjeli da se lijece sve te frustracije nataložene tokom minule sezone ovim vecerašnjim porazom Želje, pa sad pominju nekakve "bruke šampiona" :shock: ...pa što niste vi bili šampioni, pa se brukali u pretkolima LP ;-) ...ne ide ta prica nikako, jbg

Pa vidiš da ti bruke iz Evrope prenosiš na domaću ligu. :-D O vašim titulama i uspjesima u domaćoj ligi sam pisao dosta puta, a upitaj se zašto je večeras onoliko igrača Željezničara dobilo žute kartone i zašto su stalno padali oko šesnaesterca tražeći faul tj. simulirali. Ovo je dobronamjeran savjet, sad ga ti meni možeš šuknuti, ispljuvati me bla bla bla... Ali samo se zamisli. ;-)

Željezničar je napravio rezultat u Evropi prije rata - poštujem, ali kakav ste vi to rezultat napravili poslije rata? :shock: Reci da se zajebavaš...
LSD

#1318 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:daj ba lsd, pa poslije rata sarajevo ima najbolje rezultate od svih u državi.
Ma nemoj mi reci :-) treba li sad brojati osvojene titule u postratnom periodu?? ili pricamo o evropi, gdje se nikad niko nigdje nije plasirao (Željo bio najbliži u trecem pretkolu ali se nije moglo protiv NCU)
BHF_Manijak

#1319 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

@Emigrazione, Haj ne baljezgaj gluposti matereti, oba kluba imaju i petica i sestica u svojim mrezama a ti o nekakvom ponsou pricas! Doduse imamo mi i jednu sedmicu, ali o tom po tom i onda te nakon takvih izleta nije stid pisati o kojekakvom ponosu a grupne faez nismo ocima vidjeli ni mi ni vi! Jao, strasni uspjesi! JEbem ti mentalitet i razmisljanje! Ovo0 ne pisem jer se pravdam, boli me qrac sto tamo neki emigrazione pise kojeg nikad necu u zivotu vidjeti, vec mi vopra na qrac ide to takmicenje u tome ko je veca karina!

Dovidjenja i prijatno, ponosu drzave! :oops:

PS A sta je to uspjeh? Jel ko i repka do jebenog baraza doci? Daj ba urazumite se, jedini veci "uspjeh" je sto ste s Clujom igrali, a inace i mi smo na korak do grupne faze bili onomad s Newcastleom, ako su to uspjesi, bravo MI onda, strasan nam je fudbal! :oops: Ovim ne zelim da izvlakuse pucam liga kar'na ovo ono, pratit cu je i dalje i po selendrama pratit Zelju svog, no tu pricu o nekakvim uspjesima macku o rep okacite, kakvi crni uspjesi...
pOZz

#1320 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

LSD wrote: ili pricamo o evropi, gdje se nikad niko nigdje nije plasirao (Željo bio najbliži u trecem pretkolu ali se nije moglo protiv NCU)
Ma daj ba, ti se zajebavaš ili si nešto pio večeras pa se ne sjećaš dva Play-offa (pardon bilo je 3 pretkolo Lige prvaka, tad se nije zvao Play-off) koje je Sarajevo igralo u dva najjača evropska takmičenja.
todd_smith

#1321 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

LSD wrote: Uostalom, Željo je evropi napravio rezultat kakav nikad niti jedan klub iz BH nace napraviti (prije rata pogotovu) a i poslije rata.....toliko o "o brukanju države"...e sad neka se drugi nađu u svemu tome i ravnaju po tome.
Image
pOZz

#1322 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

BHF_Manijak wrote:PS A sta je to uspjeh? Jel ko i repka do jebenog baraza doci? Daj ba urazumite se, jedini veci "uspjeh" je sto ste s Clujom igrali, a inace i mi smo na korak do grupne faze bili onomad s Newcastleom, ako su to uspjesi, bravo MI onda, strasan nam je fudbal! :oops: Ovim ne zelim da izvlakuse pucam liga kar'na ovo ono, pratit cu je i dalje i po selendrama pratit Zelju svog, no tu pricu o nekakvim uspjesima macku o rep okacite, kakvi crni uspjesi...
Sa ovim se apsolutno slažem, nijedan bh. klub nije napravio nikakav uspjeh. Uspjeh jedino može biti grupna faza, ostalo su samo bolji rezultati.
BHF_Manijak

#1323 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

pOZz wrote:
LSD wrote: ili pricamo o evropi, gdje se nikad niko nigdje nije plasirao (Željo bio najbliži u trecem pretkolu ali se nije moglo protiv NCU)
Ma daj ba, ti se zajebavaš ili si nešto pio večeras pa se ne sjećaš dva Play-offa (pardon bilo je 3 pretkolo Lige prvaka, tad se nije zvao Play-off) koje je Sarajevo igralo u dva najjača evropska takmičenja.
Igro je i Zeljo jedan, pa jel to neko mjerilo?! :-) Naravno da nije, prevedu te zednog preko potoka, jebo to! Nebitno eto, nek ste i imali taj jedan playoff vise, no samo je poenta u tome da to nisu nikakvi uspjesi, ni Zeljin Newcastle ni Cluj, kao ni reprezentaciji jebeni baraz, to je luzerluk teski, i samo se kao luzeri mozemo tjesiti takvim "uspjesima", psi laju dok karavane prrolaze...Jos samo cekam nekog predstavnika Luksemburga ili San Marina prije nas u grupnoj fazi, hebli mi mater nesposobnu! :(
LSD

#1324 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

pOZz wrote:
Rekoh, jel se gdje ko plasirao :? bilo gdje?? grupa LP , može i EL....to bi bio uspjeh nekakav vrijedan poštovanja, a ne samo igranje u pretkolima...tu igraju i ovi timovi sa malte i andore.

du du, c c, tik tik i ?? qurac :lol: :lol:
Kemal Malovčić

#1325 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

De komšije poravnajte te safove u pobijedite 3-0.
Locked