ibraković i selimović, ne znaš koji je gluplji, al fakat.arshavin wrote:
Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hopcup
#1301 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
- ganjeta
#1302 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
arshavin wrote:
Feningaš i Maket
- Reglan
#1303 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Da mi je vidjeti vas CV ako za Dinu Selimovica kazete da je glup.
-
LSD
#1304 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
od 3:17 legendarna dijagnoza pitarskog primarijusa
kad sam prišao fudbaleru bio je klasiĆan gubitak svijesti...saaa...klasiĆan gubitak svijesti i našao sam tragove od određenog udarca....što je za mene hmm indikretno dokaz da je udaren i da je izgubio svijest od tog udarca...dakle, ne ulazim ko ga je udario ali zaista je bio klasiĆan gubitak svijesti...lakši...ne bih rekao potres mozga, ali gubitak svijesti sa nesjeĆanjem 10-tak minuta...zaista...evo sad je dobro...povratio je tri puta u svlaĆionici, on je rekao jedan put, tri puta je povratio u svlaĆionici pred nama tamo....dakle, lakša će biti poovreda nadam se, ali generalno govoreĆi zaista klasiĆan gubitak svijesti...i sa gubtkom sjeĆanja
- BHF_Manijak
#1305 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
I Seselj je doktor nauka, najbolji studnet kojeg je Pravni faklutet do tada imao, hajde Bogati, k'o da je bitno...arshavin wrote:Da mi je vidjeti vas CV ako za Dinu Selimovica kazete da je glup.
Inace, CV mu je? Nesto megalomansko postig'o?
Sem dugogodisnjeg staza na sjevernoj tribini, ne znam da je po necemu upamcen ost'o.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1306 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ja bih prije rekao Glupi i Jadni...
Kaze Fening Ramic, odmah ide demant iz saveza da se Radnik zalio, registracija je uredna...
Pa ide da je pokrenuta istraga od Uefe, opet narucen pitarski clanak, opet demant od tuzioca saveza da je pokrenuta istraga (opet od strane pitara trazena) odbacena zbog nedostatka dokaza...
Do kad vise, do kad se mislite baviti Zeljom a ne svojim sportistima? Pa vi se pretvarate u Srnu, prenosite nekakve informacije smijesne, a udaljavate se od onog sto jeste, FUDBALSKI klub Sarajevo...
Uredu borba za jednak tretman, pokrenuti pitanje zasto se vode dupli arsini kod skandiranja, pirotehnike, prekida utakmica i sl. Mozda bi tada i dobili neciju podrsku... Ovako jado jadni, fukara, docepala se para, zaboravila kako su i sami funkcionisali godinama i ono bi da se bori, al opet ne protiv onoga na sta realno i imaju pravo oni da se zale, nego vise od pola stvari na koje se zale se odnose na Zelju i onda kao sto ste vi svi na strani saveza... FUJ, daBogda se ugasili...
Kaze Fening Ramic, odmah ide demant iz saveza da se Radnik zalio, registracija je uredna...
Pa ide da je pokrenuta istraga od Uefe, opet narucen pitarski clanak, opet demant od tuzioca saveza da je pokrenuta istraga (opet od strane pitara trazena) odbacena zbog nedostatka dokaza...
Do kad vise, do kad se mislite baviti Zeljom a ne svojim sportistima? Pa vi se pretvarate u Srnu, prenosite nekakve informacije smijesne, a udaljavate se od onog sto jeste, FUDBALSKI klub Sarajevo...
Uredu borba za jednak tretman, pokrenuti pitanje zasto se vode dupli arsini kod skandiranja, pirotehnike, prekida utakmica i sl. Mozda bi tada i dobili neciju podrsku... Ovako jado jadni, fukara, docepala se para, zaboravila kako su i sami funkcionisali godinama i ono bi da se bori, al opet ne protiv onoga na sta realno i imaju pravo oni da se zale, nego vise od pola stvari na koje se zale se odnose na Zelju i onda kao sto ste vi svi na strani saveza... FUJ, daBogda se ugasili...
-
LSD
#1307 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Pekija je prejak...jedan tač upalio ovome jadniku iza uha, ovaj kasnije pokazuje šljivu ispod oka i povraca po svlacionici 3 putaleškarenje wrote:Bravo,od rijeci do rijeci...i tebi to normala da sudija udara sakama i da de utakmica nastavi...
klasićan gubitak svijesti
- Butmiran
#1308 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Sviju vam kako imate volje stalno pisati te neke malo duže postove i na kraju se sve svede na vrijeđanje Sarajeva što ste mogli reći i u dvije rečenice?
-
LSD
#1309 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
jel tebi normalno da citava ekipa razjarenih pitara napada i okružuje sudiju u roku od 5 sekundi, unose mu se u facu, svi u glas traže nepostojeci penal itd...onaj Džakmić udara sudijuleškarenje wrote:Dobro,haj eto tać...ali pitam te je li to normalno i utakmica se nastavi
- Logovan
#1310 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Dobili smo podršku jedino od Veleža, njima svaka čast.JOINT_1921 wrote: Uredu borba za jednak tretman, pokrenuti pitanje zasto se vode dupli arsini kod skandiranja, pirotehnike, prekida utakmica i sl. Mozda bi tada i dobili neciju podrsku... Ovako jado jadni, fukara, docepala se para, zaboravila kako su i sami funkcionisali godinama i ono bi da se bori, al opet ne protiv onoga na sta realno i imaju pravo oni da se zale, nego vise od pola stvari na koje se zale se odnose na Zelju i onda kao sto ste vi svi na strani saveza... FUJ, daBogda se ugasili...
Mi smo se vazda žalili na odluke saveza (dok ste nas vi ismijavali), a ne otkad je Tan uletio, tako da ti je priča bezveze. Da Bog da se i vi ugasili, isto i mi za vas kažemo.
-
LSD
#1311 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
decko, ti si baš oboliowannabe_ultra wrote:al pazi penala protiv borca ovo kad su trebali ispasti pa su ih ipak ostavili u ligi![]()
![]()
da ste tada ispali, nikada se vise ne bi vratili a realno tu vam i mjesto samo da nema kriminalne familije na celu saveza i zeljeznicara
trebali ispasti, a završili sedmi na tabeli te godine
- cvrčak_na_hedonizmu
#1312 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
khmwannabe_ultra wrote:al pazi penala protiv borca ovo kad su trebali ispasti pa su ih ipak ostavili u ligi![]()
![]()
da ste tada ispali, nikada se vise ne bi vratili a realno tu vam i mjesto samo da nema kriminalne familije na celu saveza i zeljeznicara

- Lakat Jebić
#1313 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
ko bi reko da ovi najaktivniji na temi imaju blizu ili preko 30 godina
-
LSD
#1314 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ivica ce vas i dalje mentalno zlostavljati i narednih 5 godina, samo da ga zdravlje posluži....amin
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- cvrčak_na_hedonizmu
#1316 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Mislim da je problem u tome što nekome prigovarate za štimanje oko opstanka u ligi, a vi to isto uradili. Sickwannabe_ultra wrote:Al' ivica je i dalje tu i mesetari zajedno sa svojim sinom
Mislim da je presudan momenat "prosvjetljenja" zijan u Zenici i realnost da uopšte nemate dominatan tim ( kao što ste očekivali ). Ostaje smao jedna opcija, stara dobra Gebelsova politika
- jeza u ledja
#1317 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Rovovska bitka, nema sta....
Nego.
Inspekcija je najavljena dva dana ranije, u cetvrtak. Tokom utakmice su bili prisutni i nakon utakmice trazili papire. Rekli im da ih moraju nosati u trenerkama.
Predsjednik skupstine FKZ isti lik koji je zaduzen za ove inspekcije u ZeDo.
Zajebite svaku drugu pricu. Samo ovo za sebe je ocit dokaz reketiranja.
Ove sudijske namjestaljke i dogovorene utakmice su vazda bile i bice. Nikad nijedna nije dokazana. Bespotrebno se trosi energija na njih.
-
LSD
#1318 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
dobro je što im je grande Osim naštimao licencu lanicvrčak_na_hedonizmu wrote:Mislim da je problem u tome što nekome prigovarate za štimanje oko opstanka u ligi, a vi to isto uradili. Sickwannabe_ultra wrote:Al' ivica je i dalje tu i mesetari zajedno sa svojim sinomBorite se protiv saveza, a naštimali vam da dobijete licencu mimo roka. Bezobrazno vam šilje u prvom djelu i opet ne valja.
Mislim da je presudan momenat "prosvjetljenja" zijan u Zenici i realnost da uopšte nemate dominatan tim ( kao što ste očekivali ). Ostaje smao jedna opcija, stara dobra Gebelsova politika
- JOINT_1921
#1319 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Koliko ste jadni sa tim spominjanjem starijeg Osima, jednog od najvecih trenerskih imena u BiH, covjeka kojeg cijene u Japanu, Svicarskoj, cijeloj Jugoslaviji... Sigurno bi to postao da je bio tako necastan... On je samo onaj na koga je sve svaljeno, odnosno Zeljo, jer je oduvijek udba bila ta koja je diktirala ko ce i kako proci, pa su se njihovi miljenici drzali sa strane... Osima kaznili sa godinom zabrane, smijesno... I sam je pricao o tome i kako je bio zrtva sistema... Ali ovo je tema o fudbalu u BiH od 1992 pa necu vise o tome, samo nek vas je sramota o jednoj velicini tako pricati... Hajde za Amara mi i ne smeta, navikao sam, i to mi dodje isto kao i za Dinu Selimovica, ali sve su glasniji i glasniji vasi povici o "slagiranom" Osimu, da je lopov, da je nastimao titulu Zelji, da je donosio odluke u korist Zelje, da i dan danas sugerise u savezu vezano za Zelju, da ovo, da ono...
Jadnici bolesni!
Dogovorite se vec jednom, jesu li dosli prije, na poluvremenu, poslije, u autobusu, zasto se uopste prilazilo igracima, zar nemate nekoga ko je zaduzen za to da nosi i pokaze na uvid eventualnoj inspekciji, zasto bi to ikoga poremetilo ako je sav cist, pokazes i zdravo... I prica se da je Gracic poslao inspekciju, pa onda neki da je Dautbasic, hajde vise dogovorite se jadnici napaceni...
Jadnici bolesni!
Dogovorite se vec jednom, jesu li dosli prije, na poluvremenu, poslije, u autobusu, zasto se uopste prilazilo igracima, zar nemate nekoga ko je zaduzen za to da nosi i pokaze na uvid eventualnoj inspekciji, zasto bi to ikoga poremetilo ako je sav cist, pokazes i zdravo... I prica se da je Gracic poslao inspekciju, pa onda neki da je Dautbasic, hajde vise dogovorite se jadnici napaceni...
-
LSD
#1320 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
kako jadan pokušaj moralisanja i na koji nacinwannabe_ultra wrote:Po tvom misljenu, savez radi odlican posao znaci.Podrzavas savez, duple arsine, kriminalce i spodobe koje su nas u ratu pucali.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mislim da je problem u tome što nekome prigovarate za štimanje oko opstanka u ligi, a vi to isto uradili. Sickwannabe_ultra wrote:Al' ivica je i dalje tu i mesetari zajedno sa svojim sinomBorite se protiv saveza, a naštimali vam da dobijete licencu mimo roka. Bezobrazno vam šilje u prvom djelu i opet ne valja.
Manijacima ne smeta sto se zbog grba armije bih prekida utakmica, jer to cetnik iz banjaluke tako zeli, i podrzavate mladiceve slike i cetnicku ikonografiju na stadionima u lukavici ili banjaluci.Bravo
ovaj se baš bruka
- Butmiran
#1321 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Neću ništa o Osimu nego ovo mi je krajnje interesantno. Kako to da ste uvijek vi žrtve bili i da je uvijek vama sve namještano, otimano, podmetano itd.? Što je najgore ni vi sami ne vjerujete u ove priče o udbi.JOINT_1921 wrote:Koliko ste jadni sa tim spominjanjem starijeg Osima, jednog od najvecih trenerskih imena u BiH, covjeka kojeg cijene u Japanu, Svicarskoj, cijeloj Jugoslaviji... Sigurno bi to postao da je bio tako necastan... On je samo onaj na koga je sve svaljeno, odnosno Zeljo, jer je oduvijek udba bila ta koja je diktirala ko ce i kako proci, pa su se njihovi miljenici drzali sa strane... Osima kaznili sa godinom zabrane, smijesno... I sam je pricao o tome i kako je bio zrtva sistema... Ali ovo je tema o fudbalu u BiH od 1992 pa necu vise o tome, samo nek vas je sramota o jednoj velicini tako pricati... Hajde za Amara mi i ne smeta, navikao sam, i to mi dodje isto kao i za Dinu Selimovica, ali sve su glasniji i glasniji vasi povici o "slagiranom" Osimu, da je lopov, da je nastimao titulu Zelji, da je donosio odluke u korist Zelje, da i dan danas sugerise u savezu vezano za Zelju, da ovo, da ono...
Jadnici bolesni!
- JOINT_1921
#1322 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Uvijek nije, cesto jeste, svako malo dodje period kada pokusaju unistiti najveceg... A vi najbolje mozete reci kad su bili ti periodi... 
- Logovan
#1323 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ma džaba pričati ovima sa druge strane, ja se nerviram objašnjavajući vam neke stvari a i isto i ovi moji ali džaba... Nije da ne možete, već nećete da shvatite. Bilo je već dosta postova u kojima sve lijepo piše ali ništa, džaba sve.
Last edited by Logovan on 04/03/2014 00:47, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#1324 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Spominjanje Bijeljine, Slobode i Hajradinovića nema veze sa četnicima i mladićem. Ne znam kako da ti to objasnim. To je isto kao da ja kažem, Tan pere novac preko Sarajeva, Sarajevo štima utakmice i savez ne valja, a onda očekujem navijače Sarajeva da me podrže. Nemoguće je da ne kontaš šta glavati spin majstor radi. Umjesto da pričate o porazu i da se pitate kakve igrače su dovodili, ko ih je dovodio i koliko su plaćeni vi pričate o zlom savezu i Želji. Vrhunski spin koji je prošao kod blećaka navijča zaluđenih titulom pa vjeruju u sve što im se sevira.wannabe_ultra wrote:Po tvom misljenu, savez radi odlican posao znaci.Podrzavas savez, duple arsine, kriminalce i spodobe koje su nas u ratu pucali.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mislim da je problem u tome što nekome prigovarate za štimanje oko opstanka u ligi, a vi to isto uradili. Sickwannabe_ultra wrote:Al' ivica je i dalje tu i mesetari zajedno sa svojim sinomBorite se protiv saveza, a naštimali vam da dobijete licencu mimo roka. Bezobrazno vam šilje u prvom djelu i opet ne valja.
Manijacima ne smeta sto se zbog grba armije bih prekida utakmica, jer to cetnik iz banjaluke tako zeli, i podrzavate mladiceve slike i cetnicku ikonografiju na stadionima u lukavici ili banjaluci.Bravo
- cvrčak_na_hedonizmu
#1325 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Lijepo je što si shvatio da ti je argument bio prilično glup