Ako po tebi ima visak zenskih hormona musko koje voli pored sebe imat zensko, kome glavna briga, tema, rekreacija i zanimacija nije koji puder trenutno najbolje pokriva nedostatke i gdje je sve bila na kafi, bil radije baletanke za vikend il mozda stikle...onda se zapitaj jel tebi fali mozda muskih hormona. Svako prema sebi priliku trazi, tako da, nece se pekar nikad zagledati u direktoricu filijale, ni direktorica filijale u pekara. Ja bar strasno cijenim kad muskarac ima stav po pitanju zena. To moze zvucati nekome povrsno, snobovski, arogantno, prepotentno. Neke zene se ne mogu nositi s tim, sa takvima. Na pitanje " kako si provela dan? " nemaju sta pametno da odgovore. Nedavno sam svog dobrog druga pitala, kakve vi muskarci zene volite? O kakvim zenama pricate, kakvim se zenama divite. Rekao je ovo sve isto. Dodao je jos da nijedan muskarac ne voli ruzno zensko, realno.. al prvo sto je naveo - sposobna, jaka licnost, da moze, da zna, da hoce, da je sve zanima, da moze da prati.Ricken wrote:
Vjerovatno govoriš o normalnim muškarcima sa viškom ženskih hormona.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jos_uvijek_sanjam
#1301 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 13/06/2012 13:19, edited 1 time in total.
- jos_uvijek_sanjam
#1302 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
m@m@ wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/37 ... 30711.jpg/trcicu trceci wrote:termin "princ na bijelom konju" -sta mislite kakvog uticaja ima na zene...i da li je prednost takvo ocekivanje ili mana ?
- Ricken
#1303 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti se baš iznervirala, a vidim i odgovor promjenila.jos_uvijek_sanjam wrote:Ako po tebi ima visak zenskih hormona musko koje voli pored sebe imat zensko, kome glavna briga, tema, rekreacija i zanimacija nije koji puder trenutno najbolje pokriva nedostatke i gdje je sve bila na kafi, bil radije baletanke za vikend il mozda stikle...onda se zapitaj jel tebi fali mozda muskih hormona. Svako prema sebi priliku trazi, tako da, nece se pekar nikad zagledati u direktoricu filijale, ni direktorica filijale u pekara. Ja bar strasno cijenim kad muskarac ima stav po pitanju zena. To moze zvucati nekome povrsno, snobovski, arogantno, prepotentno. Neke zene se ne mogu nositi s tim, sa takvima. Na pitanje " kako si provela dan? " nemaju sta pametno da odgovore. Nedavno sam svog dobrog druga pitala, kakve vi muskarci zene volite? O kakvim zenama pricate, kakvim se zenama divite. Rekao je ovo sve isto. Dodao je jos da nijedan muskarac ne voli ruzno zensko, realno.. al prvo sto je naveo - sposobna, jaka licnost, da moze, da zna, da hoce, da je sve zanima, da moze da prati.Ricken wrote:
Vjerovatno govoriš o normalnim muškarcima sa viškom ženskih hormona.
Muškarce kojima je bitno da se žensko fata za novčanik ili voza auto, smatram likovima sa manjkom muških hormona, a bogami i mozga. Isto kao i što žene koje kod muškaraca traže iste odlike smatram površnim, da ne kažem nešto grublje.
Ovo ostalo može biti ok, ali ja o tome pisao nisam.
Pišeš o ukusu, a ja te pitao nešto drugo. Za žabca idealna žena je žaba. Glupo raspravljati.
Ako kojim slučajem mene pitaš za mišljenje, ja sam tražio INSANA. A ne naći insana u partneru je pogubno.
A onda džaba ti sve, i auto i novčanik, "sposobnost"...
I što jedna teta fino reče: "Mnogi ljudi traže pravu osobu, umjesto da pokušaju da budu prava osoba."
- jos_uvijek_sanjam
#1304 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ricken wrote:
Ti se baš iznervirala, a vidim i odgovor promjenila.
Muškarce kojima je bitno da se žensko fata za novčanik ili voza auto, smatram likovima sa manjkom muških hormona, a bogami i mozga. Isto kao i što žene koje kod muškaraca traže iste odlike smatram površnim, da ne kažem nešto grublje.
Ovo ostalo može biti ok, ali ja o tome pisao nisam.
Pišeš o ukusu, a ja te pitao nešto drugo. Za žabca idealna žena je žaba. Glupo raspravljati.
Ako kojim slučajem mene pitaš za mišljenje, ja sam tražio INSANA. A ne naći insana u partneru je pogubno.
A onda džaba ti sve, i auto i novčanik, "sposobnost"...
I što jedna teta fino reče: "Mnogi ljudi traže pravu osobu, umjesto da pokušaju da budu prava osoba."
Nisam se iznervirala, ni najmanje. Niti sam bas najbolje shvatila sta me konkretno pitas. A ovo boldano, eto tu se slazemo. Samo, tesko je naci tog insana, jer je vecini preko pravog lica teska, neprobojna maska, a i ona ima 2 strane
- matsuda
#1305 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hanume, kako podnosite hrkanje svog dragog? Jeste li se uspjele izboriti sa tim?
- Lobotomija
#1306 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mi hrcemo zajedno tako da nema frkematsuda wrote:Hanume, kako podnosite hrkanje svog dragog? Jeste li se uspjele izboriti sa tim?
- Ricken
#1307 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Površni pogledi kompleksnih odnosa.Raspored wrote:Morao sam se uključiti u ovu debatu oko pitanja novca i toga da muškarac koji gleda na to ima manjak muških hormona. Ukoliko je tako onda je takva cijela Evropa i USA. Žene se redovno hvataju novčanika u tim zemljama, u Londonu su mi slale i plaćale pića jer je to tamo sasvim normalno. Čašica vodke je 40 KM i možeš lako bankrotirati ako kao kod nas samo muško plaća.
Brak je emotivno-sexualno-finansijska zajednica gdje su dva osnovna uzroka svađa i razvoda sex i novac. Svaka brakorazvodna parnica se pretvori u rovovsku borbu oko novca jer se oko razvoda i dijece uglavnom dogovore u 3 minute.
Stoga da se ne lažemo novac je veoma bitan segment odnosa i naravno da gledamo kako se žena odnosi prema njemu i koliko je u stanju samostalno zaraditi. Dotjeranih lutki koje mogu potrošiti sve što zaradim mogu naći u svakoj kafani u izobilju ali takva dosadi nakon godinu najviše ali zato kada nađeš onu koja eto jednom mjesečno kaže "uspješno sam završila projekat i dobila bonus, spremi se vodim te na večeru" onda znaš da imaš jednu od rijetkih. Drži je, pazi je i stavljaj veliki skupi fucking prsten na njenu ruku
U Londonu su mi prilazile žene da pitaju mogu li kupiti jednu cigaretu. I šta sad trebao sam pola Londona oženit svaki put kad bi mi kakva Ukrajinka, Japanka ili Poljakinja pokazale zavidan odnos poštovanja prema materijalnim stvarima koje posjedujem. Novac i imovina je razlog sukoba između rođene braće, a ne samo između partnera.
Zbog toga i jeste opasno i krajnje glupo temeljiti svoj odnos sa partnerom na materijalnom backgroundu.
To na koga ćeš ti i kako potrošiti novac, je tvoj odnos prema vlastitom novcu bez obzira koliko se "lutkica" nameračila da skrši tvojih para.
Nerazumjem samo šta je tebi bitno u tvom primjeru, bonus, večera ili to što je ta osoba izabrala baš tebe da podjeli svoju radost glede uspjeha?
- JThomas
#1308 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
razuman odnos prema svojoj i tuđoj imovini je svakako uslov za bilo šta ozbiljnije. naravno, nije i dovoljan uslov.
- jos_uvijek_sanjam
#1309 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Raspored wrote:Morao sam se uključiti u ovu debatu oko pitanja novca i toga da muškarac koji gleda na to ima manjak muških hormona. Ukoliko je tako onda je takva cijela Evropa i USA. Žene se redovno hvataju novčanika u tim zemljama, u Londonu su mi slale i plaćale pića jer je to tamo sasvim normalno. Čašica vodke je 40 KM i možeš lako bankrotirati ako kao kod nas samo muško plaća.
Brak je emotivno-sexualno-finansijska zajednica gdje su dva osnovna uzroka svađa i razvoda sex i novac. Svaka brakorazvodna parnica se pretvori u rovovsku borbu oko novca jer se oko razvoda i dijece uglavnom dogovore u 3 minute.
Stoga da se ne lažemo novac je veoma bitan segment odnosa i naravno da gledamo kako se žena odnosi prema njemu i koliko je u stanju samostalno zaraditi. Dotjeranih lutki koje mogu potrošiti sve što zaradim mogu naći u svakoj kafani u izobilju ali takva dosadi nakon godinu najviše ali zato kada nađeš onu koja eto jednom mjesečno kaže "uspješno sam završila projekat i dobila bonus, spremi se vodim te na večeru" onda znaš da imaš jednu od rijetkih. Drži je, pazi je i stavljaj veliki skupi fucking prsten na njenu ruku
- jos_uvijek_sanjam
#1310 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Najjace mi je kad se muskarci prave lafci i trose pare ( koje cesto nemaju, al se snadju za posebnu priliku ), a kasnije kukaju kako ih cure ogulise, skrsise im pare itd itd. Jarane, kad vam cure budu trazile pola plate da im uplatite na racune, e onda cete imati puno pravo da pricate sta hocete. Sve do tad, svaki ovakav komentar je za jednog muskarca u najmanju ruku bijedan. Ja sam djevojka i nikad u zivotu nisam i niti cu izaci praznog novcanika. Naravno, ponudicu se da platim, pocasticu..nikakav problem. Ali da primjetim da me musko pusta precesto da to radim, ili jos gore da mi prebaci nesto sto je uradio na vlastitu inicijativu, zgadio bi mi se za sva vremena. Radije cu onda sjest u park s nekim kokuzom i podijelit onaj coko lips od pola marke, nego imati veze ikakve sa onima, koji smatraju da zena "krsi" njihove pare. Krsis ti na nju, al valjda to i zasluzujeRicken wrote: To na koga ćeš ti i kako potrošiti novac, je tvoj odnos prema vlastitom novcu bez obzira koliko se "lutkica" nameračila da skrši tvojih para.
- Platformas
#1311 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jos_uvijek_sanjam wrote:
Najjace mi je kad se muskarci prave lafci i trose pare ( koje cesto nemaju, al se snadju za posebnu priliku ), a kasnije kukaju kako ih cure ogulise, skrsise im pare itd itd. Jarane, kad vam cure budu trazile pola plate da im uplatite na racune, e onda cete imati puno pravo da pricate sta hocete. Sve do tad, svaki ovakav komentar je za jednog muskarca u najmanju ruku bijedan. Ja sam djevojka i nikad u zivotu nisam i niti cu izaci praznog novcanika. Naravno, ponudicu se da platim, pocasticu..nikakav problem. Ali da primjetim da me musko pusta precesto da to radim, ili jos gore da mi prebaci nesto sto je uradio na vlastitu inicijativu, zgadio bi mi se za sva vremena. Radije cu onda sjest u park s nekim kokuzom i podijelit onaj coko lips od pola marke, nego imati veze ikakve sa onima, koji smatraju da zena "krsi" njihove pare. Krsis ti na nju, al valjda to i zasluzuje.
Ti si samo ufurana, proce te
- jos_uvijek_sanjam
#1312 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da sam bogdo..Platformas wrote:jos_uvijek_sanjam wrote:
Najjace mi je kad se muskarci prave lafci i trose pare ( koje cesto nemaju, al se snadju za posebnu priliku ), a kasnije kukaju kako ih cure ogulise, skrsise im pare itd itd. Jarane, kad vam cure budu trazile pola plate da im uplatite na racune, e onda cete imati puno pravo da pricate sta hocete. Sve do tad, svaki ovakav komentar je za jednog muskarca u najmanju ruku bijedan. Ja sam djevojka i nikad u zivotu nisam i niti cu izaci praznog novcanika. Naravno, ponudicu se da platim, pocasticu..nikakav problem. Ali da primjetim da me musko pusta precesto da to radim, ili jos gore da mi prebaci nesto sto je uradio na vlastitu inicijativu, zgadio bi mi se za sva vremena. Radije cu onda sjest u park s nekim kokuzom i podijelit onaj coko lips od pola marke, nego imati veze ikakve sa onima, koji smatraju da zena "krsi" njihove pare. Krsis ti na nju, al valjda to i zasluzuje.
Ti si samo ufurana, proce te
- jos_uvijek_sanjam
#1313 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
[/quote]putnica_dunjalucka wrote: Izvinjavam se što se miješam u komentare vas dvoje, ali nije mi jasno šta ti uopšte misliš i želiš napisati.
Nije ti bijedno ovo što je @Raspored naveo o "lutkicama" koje bi mu sve potrošile - to ti je kao?
@Ricken (ovo što si citirala) je samo želio reći da niko nikoga ne može iskoristiti bez njegova pristanka.
Ako ti nije jasno, sto se ubacujes? @Ricken je cini mi se dovoljno pametan i rjecit ( bez obzira sto su nam misljenja mozda POTPUNO razlicita ) da sam odgovori. Ne sjecam se da sam trazila da mi neko drugi objasnjava sta je htio da kaze.
- jos_uvijek_sanjam
#1314 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
[quote="putnica_dunjalucka"]
Nema mi ništa odvratnije kod ljudi do kad stvaraju sebi sami veliku vrijednost jer se kao "hvataju" za novčanike - žene
Tebe bas iznervirao moj novcanik. Nisam ti ja kriva sto se ti nemas za sta uhvatiti jbg. Ili koja je uopste poenta ovog tvog komentara
? Niko to nije istakao kao neku VRIJEDNOST, ajd probaj ne gledati tako plitko na necije misljenje.
Nema mi ništa odvratnije kod ljudi do kad stvaraju sebi sami veliku vrijednost jer se kao "hvataju" za novčanike - žene
Tebe bas iznervirao moj novcanik. Nisam ti ja kriva sto se ti nemas za sta uhvatiti jbg. Ili koja je uopste poenta ovog tvog komentara
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1315 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sanjaru, kolko ti uopste imas godina ? 
- jos_uvijek_sanjam
#1316 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
leet wrote:sanjaru, kolko ti uopste imas godina ?
Ma nebitna informacija i za tebe i za temu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1317 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bitna je za temu ako nista 
- jos_uvijek_sanjam
#1318 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
leet wrote:bitna je za temu ako nista
Sto se teme tice, godina imam i previse
- Ricken
#1319 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pročitao sam tvoj post jedno 17 puta i nemogu da te nepitam kakve veze ovo što si napisala ima sa citiranim dijelom moga posta? Šta iznervirala te upotreba riječi kršiti?jos_uvijek_sanjam wrote:Najjace mi je kad se muskarci prave lafci i trose pare ( koje cesto nemaju, al se snadju za posebnu priliku ), a kasnije kukaju kako ih cure ogulise, skrsise im pare itd itd. Jarane, kad vam cure budu trazile pola plate da im uplatite na racune, e onda cete imati puno pravo da pricate sta hocete. Sve do tad, svaki ovakav komentar je za jednog muskarca u najmanju ruku bijedan. Ja sam djevojka i nikad u zivotu nisam i niti cu izaci praznog novcanika. Naravno, ponudicu se da platim, pocasticu..nikakav problem. Ali da primjetim da me musko pusta precesto da to radim, ili jos gore da mi prebaci nesto sto je uradio na vlastitu inicijativu, zgadio bi mi se za sva vremena. Radije cu onda sjest u park s nekim kokuzom i podijelit onaj coko lips od pola marke, nego imati veze ikakve sa onima, koji smatraju da zena "krsi" njihove pare. Krsis ti na nju, al valjda to i zasluzujeRicken wrote: To na koga ćeš ti i kako potrošiti novac, je tvoj odnos prema vlastitom novcu bez obzira koliko se "lutkica" nameračila da skrši tvojih para..
- Ricken
#1320 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da mi je jasno šta želiš kazati, ne bih se ubacivalaputnica_dunjalucka wrote:jos_uvijek_sanjam wrote:putnica_dunjalucka wrote: Izvinjavam se što se miješam u komentare vas dvoje, ali nije mi jasno šta ti uopšte misliš i želiš napisati.
Nije ti bijedno ovo što je @Raspored naveo o "lutkicama" koje bi mu sve potrošile - to ti je kao?
@Ricken (ovo što si citirala) je samo želio reći da niko nikoga ne može iskoristiti bez njegova pristanka.
Ako ti nije jasno, sto se ubacujes? @Ricken je cini mi se dovoljno pametan i rjecit ( bez obzira sto su nam misljenja mozda POTPUNO razlicita ) da sam odgovori. Ne sjecam se da sam trazila da mi neko drugi objasnjava sta je htio da kaze.
@još uvijek sanjam:
Forum je, dovoljno ti i ja smaramo druge, mogu i drugi baciti neku svoju ideju.
Hvala Putnici na dobronamjernosti, iako mi je žao što je bespotrebno postala meta nekulture i primitivizma.
U svakom slučaju sasvim je jasno da smo ti i ja iscrpili svaku mogučnost dobronamjerne komunikacije i razmjene mišljenja. Jednostavno cinik zna cijenu svega, ali nezna vrijednost ničega.
- jos_uvijek_sanjam
#1321 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E, hvala..i tebi takodjer.putnica_dunjalucka wrote:Lijep pozdrav!
- jos_uvijek_sanjam
#1322 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ricken wrote: Pročitao sam tvoj post jedno 17 puta i nemogu da te nepitam kakve veze ovo što si napisala ima sa citiranim dijelom moga posta? Šta iznervirala te upotreba riječi kršiti?
Tako je, ja dodjem ovdje na ovu temu, specijalno da me ti iznerviras
- jos_uvijek_sanjam
#1323 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
masmavi wrote:Ima 29 brat bratu, ali se ponasa kao da ima duplo manjeleet wrote:sanjaru, kolko ti uopste imas godina ?
Bogami se ti meni nagovori iza ledja
-
todd_smith
#1324 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ovo je ono, kao ti ces ponuditi jer je "kulturno" ali OCEKUJES da on placajos_uvijek_sanjam wrote:Najjace mi je kad se muskarci prave lafci i trose pare ( koje cesto nemaju, al se snadju za posebnu priliku ), a kasnije kukaju kako ih cure ogulise, skrsise im pare itd itd. Jarane, kad vam cure budu trazile pola plate da im uplatite na racune, e onda cete imati puno pravo da pricate sta hocete. Sve do tad, svaki ovakav komentar je za jednog muskarca u najmanju ruku bijedan. Ja sam djevojka i nikad u zivotu nisam i niti cu izaci praznog novcanika. Naravno, ponudicu se da platim, pocasticu..nikakav problem. Ali da primjetim da me musko pusta precesto da to radim, ili jos gore da mi prebaci nesto sto je uradio na vlastitu inicijativu, zgadio bi mi se za sva vremena. Radije cu onda sjest u park s nekim kokuzom i podijelit onaj coko lips od pola marke, nego imati veze ikakve sa onima, koji smatraju da zena "krsi" njihove pare. Krsis ti na nju, al valjda to i zasluzujeRicken wrote: To na koga ćeš ti i kako potrošiti novac, je tvoj odnos prema vlastitom novcu bez obzira koliko se "lutkica" nameračila da skrši tvojih para..
- jos_uvijek_sanjam
#1325 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa sakrij se u misju rupu i nemoj iz nje nikad vise izaci, ako smatras da je nenormalno da muskarac djevojci plati pice, otvori vrata, pridrzi jaknu, zapali cigaru. Ti onda nisi musko, nego grebator, za kojeg su maniri misaona imenica.todd_smith wrote:ovo je ono, kao ti ces ponuditi jer je "kulturno" ali OCEKUJES da on placajos_uvijek_sanjam wrote:Najjace mi je kad se muskarci prave lafci i trose pare ( koje cesto nemaju, al se snadju za posebnu priliku ), a kasnije kukaju kako ih cure ogulise, skrsise im pare itd itd. Jarane, kad vam cure budu trazile pola plate da im uplatite na racune, e onda cete imati puno pravo da pricate sta hocete. Sve do tad, svaki ovakav komentar je za jednog muskarca u najmanju ruku bijedan. Ja sam djevojka i nikad u zivotu nisam i niti cu izaci praznog novcanika. Naravno, ponudicu se da platim, pocasticu..nikakav problem. Ali da primjetim da me musko pusta precesto da to radim, ili jos gore da mi prebaci nesto sto je uradio na vlastitu inicijativu, zgadio bi mi se za sva vremena. Radije cu onda sjest u park s nekim kokuzom i podijelit onaj coko lips od pola marke, nego imati veze ikakve sa onima, koji smatraju da zena "krsi" njihove pare. Krsis ti na nju, al valjda to i zasluzujeRicken wrote: To na koga ćeš ti i kako potrošiti novac, je tvoj odnos prema vlastitom novcu bez obzira koliko se "lutkica" nameračila da skrši tvojih para..
![]()