Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
kixa

#1301 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

duplanula wrote:
kixa wrote:Evo stvarno,vrijeme je da se uozbiljimo :)
Nije stvar u tom svakodnevnom javljanju,ne volim ja ni ja ono tipa:"cujemo se svakih sat vremena".ali je li toliko esko onako iz cista mira nekada poslati sms :) Gdje su nestali svi oni romanticni likovi? :) Ili ja jos uvijek vjerujem u bajke :D
Pa hoces li vise reci sta bi na kraju, jeste izasli, ili sta...? ti kao Hitchkok, drzis u napetosti :D. A nisu nestali romanticni likovi, nego nisi imala srecdu da upoznas nekoga ko je normalan (iako je ovo sirok pojam) :)
Upoznati danas nekoga normalnog-tesko :D I ti nulo vjerujes jos u bajke :D Ne,salim se,naravno da postoji jos normalnih ljudi,ali gdje se kriju ti "normalni"?Mene uvijek isti pronalaze,ili je to ipak do mene?Ja dopustam da me nadju....ne znam....I da te ne drzim vise u neizvjesnosti,izlazimo veceras :D
kixa

#1302 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:
kixa wrote:Evo stvarno,vrijeme je da se uozbiljimo :)
Nije stvar u tom svakodnevnom javljanju,ne volim ja ni ja ono tipa:"cujemo se svakih sat vremena".ali je li toliko esko onako iz cista mira nekada poslati sms :) Gdje su nestali svi oni romanticni likovi? :) Ili ja jos uvijek vjerujem u bajke :D
Romantican = nije dovoljno izazovan za mene...
takvim razmisljanjem su umrli svi romanticari jer nisu mogli cekati da mu ljubljena napuni 30 i opameti se :D

kad vec pocinjem o tome
uvijek :?: ce zena odabrati muskarca pa onda veliki trud je nepotreban
ako te nece, djabe se trudis a ako te hoce onda ne moras da se slomis
(idealno da se javi neko i kaze ja volim kad se on trudi :skoljka: )
Jest da je ovo pocetak veze i jos je sve novo,iako se poznajemo duze,ali opet ako nista nije htio pocinjati sto je uopste pocinjao?Njemu sad ispada bio samo cilj da osvoji :? :? Msm,ne znam,vidjet cemo jos na sto ce to sve izaci.Nije on los,ne lomim se ja oko njega,samo je cudno njegovo ponasanje.Danas je sve ok,narednih pet dana je nemoguc...wtf???
Vijetnamac13

#1303 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Natjerat ce mene ovaj forum da se vratim analiziranju a ja pola godine se lijecim od toga. :D

Al et, ako bas zelis mak na konac da istjeras na pp mi posaljes kakva je on osoba pa ti priblizim razloge zasto se trudio.
Iskreno, te price kako se neko trudi samo da bi osvojio pa otisao ne piju vode.

A to sto ima promjene raspolozenja je 100% zbog manjka samopuzdanja. POjasnim kasnije, dobih zadatak evo. :D
kixa

#1304 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

cccccc samo ti analiziraj,volim ja da slusam,u ovom slucaju citam :D
Nije mu vise 18 da ima manjak samopouzdanja :D Odrasla je osoba,ima fin posao,nista mu u zivotu ne fali :) Ne znam stvarno,nekad jednostavno ne mogu da razmisljam i da se nerviram njegovim ispadima.Mozda sam pogrijesila sto sam pristala na sve ovo...
coinspinner

#1305 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by coinspinner »

kixa wrote:
duplanula wrote:Ma nek opere kosu schaumom (ili kako se vec pise :P), napuca se za posla, da bude prava maca :), ono stiklice folovi. A onda nek se levat presabere :). (mada ja imam vec osjecaj da je ovo uradjeno zato je i zvao :P)...!!!!
Posao mi ne dozvoljava stikle i napucavanje :( Uniforma i cizme na plus 1000000-neprocjenjivo :lol: :lol:
Zna on mene duze vrijeme i zna kakva sam maca :lol: Ma jedan je zivot :thumbup:
neka policajka ili vojnikinja? :) možda je čovjeka strah :-D
kixa

#1306 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

coinspinner wrote:
kixa wrote:
duplanula wrote:Ma nek opere kosu schaumom (ili kako se vec pise :P), napuca se za posla, da bude prava maca :), ono stiklice folovi. A onda nek se levat presabere :). (mada ja imam vec osjecaj da je ovo uradjeno zato je i zvao :P)...!!!!
Posao mi ne dozvoljava stikle i napucavanje :( Uniforma i cizme na plus 1000000-neprocjenjivo :lol: :lol:
Zna on mene duze vrijeme i zna kakva sam maca :lol: Ma jedan je zivot :thumbup:
neka policajka ili vojnikinja? :) možda je čovjeka strah :-D
u sklopu vojske,jako rizican i zahtjevan posao :D
Nije ga strah,napomenula sam ranije,znamo se duze,znao je cime se bavim i sve ostalo vezano za mene :) Pa ako se tada nije bojao,zasto bi sada? :D Mozda se ohladio :D
Vijetnamac13

#1307 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

kixa wrote:cccccc samo ti analiziraj,volim ja da slusam,u ovom slucaju citam :D
Nije mu vise 18 da ima manjak samopouzdanja :D Odrasla je osoba,ima fin posao,nista mu u zivotu ne fali :) Ne znam stvarno,nekad jednostavno ne mogu da razmisljam i da se nerviram njegovim ispadima.Mozda sam pogrijesila sto sam pristala na sve ovo...
Licno, najljepse mi je sa djevojkom kad osjecam nevidjen mir kakav nijedan djoint ne moze podariti. :D (nisam travar btw)

E ako on ne osjeca mir kad je s tobom tu nesto ne stima i trebas razgovarati majku mu, kako skontah da vi niste bas otvoreni. Nije isto razgovarati o svemu i otvoreno razgovarati o svemu. Kad vec tako razgovarate vrlo lako ces sama znati sta ga muci.

Btw, ne mora znaciti da mu te godine i posao daju samopouzdanje. Ukoliko ti pitas mene a ne njega kako se osjeca vjerujem da ga muci. Kad dodjes do njega nisi vise vojno lice :P vec mirna luka!

Uostalom, ako volis kockarske termine...ulozi vise nego mozes pokriti. Rizik ce ti dati odgovor bolje nego svaka pretpostavka (a znamo da je pretpostavka majka zajeba)
kixa

#1308 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:
kixa wrote:cccccc samo ti analiziraj,volim ja da slusam,u ovom slucaju citam :D
Licno, najljepse mi je sa djevojkom kad osjecam nevidjen mir kakav nijedan djoint ne moze podariti. :D (nisam travar btw)

E ako on ne osjeca mir kad je s tobom tu nesto ne stima i trebas razgovarati majku mu, kako skontah da vi niste bas otvoreni. Nije isto razgovarati o svemu i otvoreno razgovarati o svemu. Kad vec tako razgovarate vrlo lako ces sama znati sta ga muci.

Btw, ne mora znaciti da mu te godine i posao daju samopouzdanje. Ukoliko ti pitas mene a ne njega kako se osjeca vjerujem da ga muci. Kad dodjes do njega nisi vise vojno lice :P vec mirna luka!

Uostalom, ako volis kockarske termine...ulozi vise nego mozes pokriti. Rizik ce ti dati odgovor bolje nego svaka pretpostavka (a znamo da je pretpostavka majka zajeba)
Fino si srocio sve to,ali cemu samo moj trud :? Mislim da sam pogrijesila,vrijeme je da se to poglavlje privede kraju :| Lagano :run: dok jos nije kasno :D
Vijetnamac13

#1309 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Pa ti i postavljas pitanja i dajes odgovore u toj vezi ili barem tom nekom stanju koje lici na vezu.
Ne moze tako, kad se vec uvalis u vezu moras razgovarati jbg.
coinspinner

#1310 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by coinspinner »

Razriješi li se ikad misterija zašto mu je trebalo tri dana da odgovori na poruku?
kixa

#1311 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:Pa ti i postavljas pitanja i dajes odgovore u toj vezi ili barem tom nekom stanju koje lici na vezu.
Nije do mene stvarno :D Razgovarala veceras,i nervira me zasto uvijek ja moram biti incijator svega?Od razgovora,izlazaka,javljanja,...kao da sam ja daso u ovoj vezi a on dama :D A valjda bude bolje :)
Vijetnamac13

#1312 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

kixa wrote:
Vijetnamac13 wrote:Pa ti i postavljas pitanja i dajes odgovore u toj vezi ili barem tom nekom stanju koje lici na vezu.
Nije do mene stvarno :D Razgovarala veceras,i nervira me zasto uvijek ja moram biti incijator svega?Od razgovora,izlazaka,javljanja,...kao da sam ja daso u ovoj vezi a on dama :D A valjda bude bolje :)
Hoces li biti sa mnom, ja iniciram razgovore. Mogu ti reci tako tamne strane koje nikad neces cuti. Necu bas uvijek zvati jer ce me ponekad biti briga da li sam uopste ziv a kamo li za sastanak. :mrgreen: :run:

Uostalom, nemoj praviti razliku daso i dama :D

Uostalom, pitaj ga i zasto uvijek ti prva.
kixa

#1313 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:
kixa wrote:
Hoces li biti sa mnom, ja iniciram razgovore. Mogu ti reci tako tamne strane koje nikad neces cuti. Necu bas uvijek zvati jer ce me ponekad biti briga da li sam uopste ziv a kamo li za sastanak. :mrgreen: :run:

Uostalom, nemoj praviti razliku daso i dama :D

Uostalom, pitaj ga i zasto uvijek ti prva.
Ma ne mogu vise da pitam i da ispitujem :D Jaoooo covjek mog zivota :lol: Gdje si bio do sada :? :lol: :lol: :lol:
salim se,halali :)
Vijetnamac13

#1314 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Daj da ga nekako meni na obuku posaljemo :mrgreen:
kixa

#1315 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

[quote="Vijetnamac13"]Daj da ga nekako meni na obuku posaljemo :mrgreen:[/qu
ouuuuuuuuu koji izazov :D s masnicom vam ga saljem :D
Vijetnamac13

#1316 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Ma bice lagano, upoznacu ga sa bivsom i nakon toga ces mu ti biti centar svemira. Shvatit ce koliko srece ima. :D
kixa

#1317 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:Ma bice lagano, upoznacu ga sa bivsom i nakon toga ces mu ti biti centar svemira. Shvatit ce koliko srece ima. :D
cccccc ovo su neki novi momenti :D Mogao bi napisati kakav prirucnik:"Kakve cure ne bi trebale da budu" :D
Ma koji sam baksuz usrecio bi se on s tvojom bivsom :D
coinspinner-javio se,misterija nije razrjesena,eto jednostavno on zaboravio da se javi :x
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1318 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

A mozda je jednostavno koristio "three day rule". :mrgreen:
Vijetnamac13

#1319 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Valjda je to pravilo za pocetak a ne za pocetak kraja veze :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1320 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Jedino ako ga Barney savjetuje xd
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1321 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

Vijetnamac13 wrote:Valjda je to pravilo za pocetak a ne za pocetak kraja veze :D
Pa oni su negdje na pocetku jbg, sta je mjesec dana...ovako on malo igra, shuti, zna da ona kljuca u sebi...glumi malo mangupa, ko veli ja sam tebe ganjao toliko e sad se ti malo peci na laganoj vatri. :D
Vijetnamac13

#1322 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

A moze biti, simpaticno je sve to :D
kixa

#1323 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vama simpaticno a meni se svijet rusi :x :x :lol: :lol:
coinspinner

#1324 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by coinspinner »

Jah zaboravio, mo'š mislit. Išao sistemom pamti pa vrati, kao što blue napisa.
Vijetnamac13

#1325 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Usudicu se reci da je do tebe. Ne znas ga navuci :lol:
Locked