Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zna li neko ovdje sanela cileta iz zenice
jedne godine davno sam se s njim družio u makarskoj. kakav lik majko draga
jel živ, jel u zatvoru, poslije o njemu ništa cuo nisam a proslo je skoro 10 godina
deer_hunter wrote:kakav je ovo seljakluk na trgu?? ne mogu spavati od tekbiranja u SDA režiji
to ti nešto čudno?
prije sam živio dalje od trga i nisam baš obilazio ove njihove "teferiće". sad sam blizu, pa mi čudno slušati ilahije i tekbiranje na političkom skupu...izgleda da ovdje ne može ništa bez vjere. koji sekularizam, koje pičke materine
deer_hunter wrote:kakav je ovo seljakluk na trgu?? ne mogu spavati od tekbiranja u SDA režiji
rezija je serifa patkovica i A-SDA a posto je ovo demokratsko i slobodno drustvo isti je slobodan da svoju predizbornu vodi kako zeli...tekbir ,ilahija,gusle ili pak bikerski skup je stvar procjene onoga ko ganja glasove...a ti imas isto pravo da mu das ili ne das glas
dakle sekularizam kao floskula zdrao
rezija je serifa patkovica i A-SDA a posto je ovo demokratsko i slobodno drustvo isti je slobodan da svoju predizbornu vodi kako zeli...tekbir ,ilahija,gusle ili pak bikerski skup je stvar procjene onoga ko ganja glasove...a ti imas isto pravo da mu das ili ne das glas
isto tako sam ja slobodan da na ovom forumu napišem da mi se to nimalo ne sviđa i zato se nemoj paliti bezze...uglavnom, seljakluk na kvadrat! prije Divlje Jagode, sada Hakala ili kako se već zove ovaj papak što mi se dere pod prozorom k'o da ga kolju
P.S. hvala što si objasnio da je u pitanju A-SDA, već sam mislio pisati protestno pismo Tihom
isto tako sam ja slobodan da na ovom forumu napišem da mi se to nimalo ne sviđa i zato se nemoj paliti bezze...uglavnom, seljakluk na kvadrat! prije Divlje Jagode, sada Hakala ili kako se već zove ovaj papak što mi se dere pod prozorom k'o da ga kolju
P.S. hvala što si objasnio da je u pitanju A-SDA, već sam mislio pisati protestno pismo Tihom
ne palim se, ja ovde samo citam vijesti
a ti pisi sto zelis...ako ti to neko pokusa uskratit to pravo i njemu cu procitati iste vijesti
kamen spoticanja wrote:
ne palim se, ja ovde samo citam vijesti
a ti pisi sto zelis...ako ti to neko pokusa uskratit to pravo i njemu cu procitati iste vijesti
sad sam blizu, pa mi čudno slušati ilahije i tekbiranje na političkom skupu...izgleda da ovdje ne može ništa bez vjere. koji sekularizam, koje pičke materine
Jutros mi je na izlazu iz zenice auto napao copor pasa i izgrizao mi obje gume. Poslije u bihamku kazu da se to desava svaki dan. Sta uraditi, hladnije vrijeme dolazi i psi ce biti samo gladniji i problematicniji, jel mi trebamo trpiti to i sa strahom izlaziti iz kuće ili?
Nadinka wrote:Jutros mi je na izlazu iz zenice auto napao copor pasa i izgrizao mi obje gume. Poslije u bihamku kazu da se to desava svaki dan. Sta uraditi, hladnije vrijeme dolazi i psi ce biti samo gladniji i problematicniji, jel mi trebamo trpiti to i sa strahom izlaziti iz kuće ili?
Znam dvije osobe kojima se isto desilo. I oba puta na parkingu ispred trznog centra.
Ovaj drug zapamtio te cuke i kad god ih vidi kaze-eno oni su mi pojeli gume