Stadion reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U kojem gradu bi trebala biti uradjena izgradnja/rekonstrukcija stadiona?!

Sarajevo
357
56%
Mostar
24
4%
Zenica
154
24%
Tuzla
35
6%
Jajce
15
2%
Bihac
8
1%
Banja Luka
21
3%
Travnik
9
1%
Brcko
7
1%
nesto drugo (navedite)
6
1%

Total votes: 636

Djubre_

#1301 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Moram jos ovu dodati :)

Image
Logovan

#1302 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Nađi razliku. :mrgreen:
Mračajski proto

#1303 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mračajski proto »

Lijepo, lijepo. Napokon svi Bosanci i Hercegovci imaju stadion kojeg se ne moraju crvenjeti, baš naprotiv. Samo se nadam da ova naša premijerligaška stoka neće uništiti dok igraju sa Čelikom tu, da neće zajebati i travu, i mrežu, svlačionice i ostale stvari. Baš je bezveze osjećaj kad ti jedan Ronaldo kaže da je stadion katastrofa, kad ne možeš čistog obraza ugostiti jednu od jačih selekcija svijeta na svom terenu, kad ti se smiju u lice i nazivaju nas stokom. Nadam se da ovo nije kraj boljim danima naših stadiona. Kad bi se nešto na Koševu radilo, ne bi niko sretniji od mene bio, ali teško da će toga biti u skorije vrijeme.
phillie

#1304 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Androidu, mani se fotošopa :D
ko ce docekati 11.09, puno jos brate
Mračajski proto

#1305 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mračajski proto »

Kad će Čelik moći igrati na Bilinom polju?
phillie

#1306 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Sarajevo_Grad wrote:Kad će Čelik moći igrati na Bilinom polju?
Odmah nakon reprezentativne pauze (cini mi se 6.kolo protiv Borca)

Valjda ga Zmajevi nece puno izrovati :D
Co0l

#1307 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

andr0id wrote: Evo jedna slika sa snimanja dokumentarca o Zenici i Bilinom..
Kakav je dokumentarac u pitanju i kad i gdje ce se moci pogledati?
shake69

#1308 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by shake69 »

Sve je ovo lijepo i tek sada mi je zao sto stvar nije ubrzana i s Trening centrom u Crkvicama pa da u novi kvalifikacioni cirkus udjemo s dva reprezentativna objekta i prestane potucanje po ilidzanskim hotelima onoga Budnje i ostalih.
Djubre_

#1309 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

crkvice, odem ja svaki dan do stadiona skoro :) ne moram cekati utakmicu.. iskren da budem nisam ovu sedmicu proslu, radio drugu jbg..

Ne znam neki dokumentarac snimaju to sam jucer tek vidio.. vidim ekipu TV ZENICE a neki pisu da dokumentarac pravi ekipa TV1.. kad bude poslat cu ti privatno.. bit ce mozda u skorije vrijeme nemam pojma sta snimaju..
Co0l

#1310 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

andr0id wrote:crkvice, odem ja svaki dan do stadiona skoro :) ne moram cekati utakmicu.. iskren da budem nisam ovu sedmicu proslu, radio drugu jbg..

Ne znam neki dokumentarac snimaju to sam jucer tek vidio.. vidim ekipu TV ZENICE a neki pisu da dokumentarac pravi ekipa TV1.. kad bude poslat cu ti privatno.. bit ce mozda u skorije vrijeme nemam pojma sta snimaju..
Ok,hvala.
Korisnicko ime

#1312 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Korisnicko ime »

Ne kontam razlog postavljanja onako visoke mreze oko cijelog terena, ispred svake tribine...?????
Co0l

#1313 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Korisnicko ime wrote:
Ne kontam razlog postavljanja onako visoke mreze oko cijelog terena, ispred svake tribine...?????
Ma slicna je visina bila i prije a jos sad kako je teren produzen bice jos blize tribinama tako da neka mreze,bolje sprijeciti nego lijeciti :D
Partijaner

#1314 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Partijaner »

Korisnicko ime wrote:
Pa da nebi neki majmun ubacio nesto u teren i eto ti kazne od Uefe, zar je to tesko shvatit.
ultima_palabra

#1315 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Co0l wrote:
Korisnicko ime wrote:
Ma slicna je visina bila i prije a jos sad kako je teren produzen bice jos blize tribinama tako da neka mreze,bolje sprijeciti nego lijeciti :D
Zar jeste produžen?
Co0l

#1316 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

ultima_palabra wrote: Zar jeste produžen?
Da,kad se iscrtaju nove linije bice i siri i duzi nego do sad,da zadovolji sve kriterije UEFE.Ima,cini mi se,na prethodnim stranicama i napisano koliko ce biti prosiren teren,mrsko mi sad trazit :)
Korisnicko ime

#1317 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Korisnicko ime »

Partijaner wrote:
Korisnicko ime wrote:
Pa da nebi neki majmun ubacio nesto u teren i eto ti kazne od Uefe, zar je to tesko shvatit.
A mreza postavljena na onoj visini se ne moze prebaciti?

Moje pitanje se odnosilo vise na istocnu i zapadnu tribinu, zar je i tu potrebna takva mreza?

Btw, onako postavljena mreza vise govori o nama, pa makar ni jedan predmet ne uletio u teren....
elcaliente

#1318 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by elcaliente »

Pa sta si ti mislio, nismo mi Englezi. Mi smo Balkanci, kod nas ne radi razum nego noz ili u blazem slucaju kamen.
phillie

#1319 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Po meni, dosad najbolja slika "novog" Bilinog Polja (velika je slika pa postavljam samo link) :

http://1.bp.blogspot.com/-i17BDRENoKo/U ... orama6.jpg

P.S. Da li neko zna zasto je dio stolica na zapadnoj tribini skinut? Konkretno dio ispod slova L ? Hvala

PS. Izvinjavam se ako smo (Zenicani) nekad dosadni sto svako malo postavljaju slike (takoreci svaki milimetar rasta trave je fotografisan :D ) ali i sami znate koliko nam Bilino Polje znaci.

Volim te BiH!
Djubre_

#1320 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Sta im se izvinjavas... kome se ne cita, nek zaobidje komentar i zdravo.. :)

Sutra stizu golovi i ukupno 44 Recaro sjedista iz Njemacke :) Za dan dva bit ce postavljeni..

Farbanje zida i ograde.. itd.. Ovaj Hinovic spomenu rekonstrukciju semafora i reflektora.. ne znam sta ce tu.. vjerovatno sijalicu zamjeniti :D Uglavnom ima jos 10-tak dana da se finisira sve pred susret BiH Latvija.. c yaa :)
Chuckie

#1321 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Nemate se sta izvinjavati, sve nas izvan Zenice zanima kako napreduje stadion, slikajte ga svakog sata ako mozete i ljepite slike.
Logovan

#1322 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Logovan »

crkvice wrote: PS. Izvinjavam se ako smo (Zenicani) nekad dosadni sto svako malo postavljaju slike (takoreci svaki milimetar rasta trave je fotografisan :D ) ali i sami znate koliko nam Bilino Polje znaci.
Aaaa ti baš lud momak, niđe veze ovo što si rekao. Što se mene tiče nek se slike postavljaju svake sekunde, što više slika to bolje, sve se trebaju pogledati. Kome smeta neka :run: :D
phillie

#1323 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

andr0id wrote:Sta im se izvinjavas... kome se ne cita, nek zaobidje komentar i zdravo.. :)

Sutra stizu golovi i ukupno 44 Recaro sjedista iz Njemacke :) Za dan dva bit ce postavljeni..

Farbanje zida i ograde.. itd.. Ovaj Hinovic spomenu rekonstrukciju semafora i reflektora.. ne znam sta ce tu.. vjerovatno sijalicu zamjeniti :D Uglavnom ima jos 10-tak dana da se finisira sve pred susret BiH Latvija.. c yaa :)
Nanijetili valjda ofarbati i onaj famozni 4. reflektor (zapad-jug) antikorozivnom farbom :D . Sto se tice semafora, tu samo sta moze uraditi, zamjeniti sijalice koje ne rade (da se ne dobijaju hijeroglifi, kad se ispisuje sastav i ostalo) i jos koju sijalicu na reflektorima.
a ne znas ni ti ovo za skidanje stolica na zapadu? a rekli su da ce razmontirati novinarske loze na zapadnoj tribini a to ispuniti stolicama. Kontam, da ako ce prosirivati teren, da nece kao u Engleza, strucne stabove smjestiti na tribine (i ograditi zicom naravno :D )
jefferson

#1324 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by jefferson »

S obzirom da se ovo sve finansiralo parama poreskih obveznika zenice, i da ce se vjerovatno nastaviti sa ovakvim aktivnostima, mislim da je pitanje vremena kada ce sjever i jug biti nadogradjeni, vjerovatno nakon ovog ciklusa kvalifikacija.
BHF_Manijak

#1325 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Iskreno meni je drago vidjeti apsolutno svaki napredak na bilo kojem polju u drzavi, tako da se nemate sta izvinjavati sto kacite slike, pa da se pocne (i kad se pocne ako Bog da) renovirati Grbavica, ne bi mogli ostati od mene i slika! :mrgreen:
Locked