Afanasi_94 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Aj što i vi možete pljuvati, to nije uredu nikako.
Ako vam se ne gleda, prebacite brate. A ne da psujete majku djetetu koje ima 14 godina, nazivate ga pederom, voditeljicu anoreksičnom očajnicom, Ilmu samodopadnom kravom, Aleksu glavatim, Eminu glupačom... Ima li iko da mu niste našli manu ?!
Treba biti hrabar stati pred 4-5 miliona ljudi i pjevati, plesati, pjesmu koju ti je neko drugi dao, u odjeći koju ti je neko drugi dao, i još biti autentičan, poseban i privući ljude da glasaju, a imaš 14-25 godina.
I umjesto da pljujete, bolje podržite omladinu.
Moraš bit lud da staneš pred toliko ljudi. Ovo je šou pod rednim brojem xxx sa xxxxx takmičara od kojih nije bilo ništa. Ja ne znam šta se oni zavaravaju i misle da će poslije ovoga imati neku karijeru. Hoće al malo sutra.
Samo se ofiraju pred narodom. Kome se pjeva nek se muzički obrazuje u muzičkoj školi. Šta će nekog Emina Jahović naučit koja ni sama ne zna pjevat. Daj molim te

U muzičkoj školi kažeš ?! Inače, u nas su poznate muzičke škole koje su iznjedrile talente, da te bog sačuva.
Eno imaš asistente na muzičkoj akademiji u Sa, i magistre, snimaju se kako pjevaju a capella pjesme i kače na YT. Imaju po hiljadu-dvije pregleda. Karijera za poželjeti.
Sa druge strane, imaš Gileta, npr. koji nema dvije čiste i ne zna se izražavati, ali 3000 eura su dva sata njegovog pjevanja.
Čuj - samo se ofiraju.
Ako nisi primjetila, sve ovo su nevjerovatno talentovani ljudi. Za tebe i za mene ne znam, ali za njih sam siguran. Pokazati takav talent ne može biti ofirno. Osim u BiH, gdje ljudi organski ne podnose svakog ko je iole talentovaniji od njih.