Kup BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
El_comadante
#1301 Re: Kup BiH 2011/12
pošto se ovo ponovilo ja bih njih izbacio iz lige u prvu ligu i da startaju sa -15 bodova da nemogu odmah uči, pa nakon dvije godine u prvoj ligi i gubitak sponzora pa i igrača jer ko če igrati u prvo ligi valjda bi se onda tek opametili, što kažu kad su mogli Juventus izbaciti i kazniti sa minus bodovima nevidim zašto se nebi mogao kazniti i Borac na isti način.
- Charuga
- Globalni moderator
#1302 Re: Kup BiH 2011/12
Nije ima lako, godinama su ugrozeni ...Можда чудно,али ово је фантастична констатација. Знам ја да је лига РС слабашна,да клубови профитирају од Европе,али кад је највећи клуб РС изложен оваквим и сличним сценама,шта очекивати за клубове из Зворника,Градишке,Шамца,Источног Сарајева..... А сви су добрано оштећени свих ових година, сам сам гледао доста утакмица ПЛ и добро то знам.Da nemamo izdajnike u svojim redovima, kao sto ih imamo, sve ekipe iz RS bi sutra napustile PL, pa nek komiteti za normalizaciju, Osimi i Kliberi objasnjavaju UEFI sta su radili i normalizovali, i zasto se liga raspala.
Kako li samo Modrica i Leotar postadose prvaci? Kako li je doslo do toga da klubovi iz RS uzmu kup BiH? Nisu ih dovoljno ugrozili tih godina ...
- ultima_palabra
#1303 Re: Kup BiH 2011/12
O sezoni kad je Leotar postao prvak mogla bi se knjiga napisati.Plavih_11 wrote:Kako li samo Modrica i Leotar postadose prvaci?
- Charuga
- Globalni moderator
#1304 Re: Kup BiH 2011/12
Ljudi su u borbi sa vjetrenjacama (Savez, masoni, balije i ostali) uspjeti uzeti titulu a ti sad hoces da im prikacis da su nesto mutili. Nemoj da si takav ...ultima_palabra wrote:O sezoni kad je Leotar postao prvak mogla bi se knjiga napisati.Plavih_11 wrote:Kako li samo Modrica i Leotar postadose prvaci?
Dosli smo dotle da nas porede sa Barsom. Lijepo je to ...И да се не лажемо,да је Барселона данас играла против жеље не би имала шансе,
-
elSaik
#1305 Re: Kup BiH 2011/12
Zvuči li vam priča (ako se izuzmu fašistički dijelovi izjava) imalo poznato?
Sami protiv svih, ne da Komitet, ne da Osim, treba istupiti iz lige, samo oni pošteni. 
- ellaxaz
#1306 Re: Kup BiH 2011/12
A kako će mo tek sudiji glavu da razbijemo
- RED SKY
#1307 Re: Kup BiH 2011/12
Je li BL u istočnoj ili zapadnoj Bosni?
Ako je ono,onako bilo u najuurbanijem mjestu RS-a ne želim ni zamisliti kako je u Bileći,Han Pijesku,Sokocu i drugim izrazito ruralnim sredinama.
Mostarac sam,srbin mi je prvi komšija,tako da ne mogu sve stavljati u isti kontekst...mada je 95% srpskog življa ipak opredjeljeno onako,da mrze,da poraze pretvaraju u pobjede.
No,moj komšo je 'Alijin srbin' kako to vole nazivati oni iz RS-a...i ja kod njega idem za Vaskrs...ja ću mu čestitati,mi će mo zajedno slaviti...slaviti to što smo ostali normalni.
Jer...ono je sve,samo nije normalno,ono je očajno i jadno,ono je primitizavam kaav je ostao samo u najruralnijim predjelima.
Svako dobro i neka nam je sretna i slobodna,naša jedina!
Ako je ono,onako bilo u najuurbanijem mjestu RS-a ne želim ni zamisliti kako je u Bileći,Han Pijesku,Sokocu i drugim izrazito ruralnim sredinama.
Mostarac sam,srbin mi je prvi komšija,tako da ne mogu sve stavljati u isti kontekst...mada je 95% srpskog življa ipak opredjeljeno onako,da mrze,da poraze pretvaraju u pobjede.
No,moj komšo je 'Alijin srbin' kako to vole nazivati oni iz RS-a...i ja kod njega idem za Vaskrs...ja ću mu čestitati,mi će mo zajedno slaviti...slaviti to što smo ostali normalni.
Jer...ono je sve,samo nije normalno,ono je očajno i jadno,ono je primitizavam kaav je ostao samo u najruralnijim predjelima.
Svako dobro i neka nam je sretna i slobodna,naša jedina!
- Charuga
- Globalni moderator
#1308 Re: Kup BiH 2011/12
Hajde sa ovim gore postom da zavrsimo sa pricom o srbima, bosnjacima, hrvatima, politici, mrznji i slicnim stvarima i da se vratimo na fudbal!
- cyprus
#1309 Re: Kup BiH 2011/12
Jok ba, meni ništa ne leži bolje od geografijenOrMaLaC wrote:Cyprus, iskreno druže leži ti filozofiranje bolje nego geografijacyprus wrote:E vidiš umjesto da mi to stvara frustracije (ko većini ovdje), ja to posmatram sa sažaljenjem, jer kontam kakav li je to osjećaj kad ti se klub bori za titulu lige ili kupa države koju ne smatraš za svoju... Al eto oni su svoje frustracije uspjeli prenijeti i na vas... ništa uživajte međusobno se frustrirajućiBHF_Manijak wrote:Cuj ko kaze, pa kazu oni!
Evo ti jedna od njihovih pjesama "titula nam ne treba, jer Bosna nije nasa drzava", toliko o tome "ko kaze"!
- cvrčak_na_hedonizmu
#1310 Re: Kup BiH 2011/12
Neko je tražio još komentara
Ispunjavamo želje
Obavezno pročitati
9) Da nemamo izdajnike u svojim redovima, kao sto ih imamo, sve ekipe iz RS bi sutra napustile PL, pa nek komiteti za normalizaciju, Osimi i Kliberi objasnjavaju UEFI sta su radili i normalizovali, i zasto se liga raspala.
A sad hladne glave...
Antolovic je kriminalan. Kratko i jasno! Presmijesno je da onolika klipa primi onakav gol.
Pogledah na ATV-u momenat kada je napravljen "faul" za slobodnjak iz kog primamo gol i jedina konstatacija je, i to hladne glave, da je glavnog sudiju trebalo izgaziti na mrtvo u tunelu!
Na ATV-u se jasno vidio "faul" i zbog takvih "faulova" odsad bi svaki sudija trebao da, prije nego sto kroci na nas stadion, dobije preventivni degenek!
Malo mi njega i zao. Glavni je zasluzio da ostane bez glave, on je taj igrac.
Samo cu reci
PONOSAN SAM STO SI MOJ BORAC I STO CU ZAUVIJEK BITI TVOJ!
Sve ostalo je suvisno kolege. Sudije nisu smjele veceras izaci iz BL.
Ja sam ponosan na Bozicica (zbog izjave) na klub i nas grad! Nismo im mi Tuzla, Travnik, Zenica.
mi smo banjalucki borac!
Najdraze mi je kad sam izlazio sa stadiona a jedan covjek nekom strancu (ambasadoru) objasnjava da je nemoguc zajednicki zivot banjaluke i sarajeva.
е сад само ви који навијате за жељу, ето вам побједа и уживајте у њој...што се мене тиче одмах треба изаћи из ове лиге и из савеза комплетно...каква европа, није то за нас...дајте да играмо лигу Републике Српске, боли ме брига какав ће бити квалитет фудбала, оће ли на стадиону бити 5000 људи или 300 најоданијих...ово је већ смијешно постало...мислим да вам је већ свима очигледно да се жељо гура да буде први шампион са дуплом круном и да је то тренутно немогуће спријечити док лигу воде осими...опет кажем ако стварно уживате у овој побједи онда уживајте ето вам је, ето вам и дупла круна, удавите се у њој...
Alal kurac Arnautovicu. Alal.
Protiv ovakvog sudjenja ne bi mogao ni Brazil iz '70 igrati.
nece san na oci,ne mogu nepravde nikako...ne pamtim kad sam bio budan u ova doba,gledam snimak,vracam situacije,analiziram i sa stopostotnom sigurnoscu stojim iza tvrdnje da je midhat arnautovic poslat u banjaluku sa samo jednim zadatkom.....kako zna i umije da se ne dovede prolaz zeljeznicara u pitanje nijedne sekunde!!....ne,nije ovo ni neznanje,ni slobodno sudijsko uvjerenje,ovo je cist bezobrazluk!
Ja jos drhtim, ima li iko od novinara da moze postaviti pitanje Amaru, kada osvoji kup hoce li ga biti stid?
Ljudi nista se juce nije desilo slucajno ova hajka traje vec duze vrijeme i ovom se mora stati u kraj nekako. Kako neznam. Ako je to ona razbijena glava onog celavog majmuna. onda u redu mada je taj kamen trebao primiti glavni sudija prije nego ovaj pomocni. Ali jebiga po onoj narodnoj nije kom je namijenjeno nego kom je sudjeno.
Pojeli smo govno kada smo prosle godine gurali pricu da se firmira savez po jalijaskim pravilima, nadajuci se da ce stvari krenuti na bolje ali eto na sta je sve izaslo, sada ili cemo morati trpiti ovakve kradje ili cemo poduzeti sve sto se moze da im se stane u kraj, Kliber im samo sluzi za legalizaciju kradje i kriminala, eto ako smo iskreni, ajde da kazemo sta se to pipravilo u zadnjih godinu dana... Ima li nade u bolji fudbal, pogledajte koliko je cudnih rezultata, po kojem obrascu se delegiraju sudije, kako je moguce da nam u okrsajima sa jalijom sudi jalija... Ako je to uspjeh komiteta, onda neka hvala ali sledece godine ce biti jos gore, oni ce namjestati sve i kome ce titula, kome ce kup, ko cr u rvropu, a ko napolje iz lige, a mi treba da svemu tome budemo ukras, e pa jebes to, ja necu da mij Birac u tome ucestvuje pa makar nikad ne vudio Evrope...
Ako slagirani bude imao namjeru da preko svojih poltrona odreze neku vecu kaznu, lijepo zaprijetiti razvaljivanjem Komiteta! I dalje ih imamo u saci, samo je pitanje imamo li ljude ili curice. Vidjecemo sta je Darko od ovo dvoje.
Tri šampiona, tri navijača velikana, tri puta tri je tri u srpskoj, to je barem jasnoSudije.
Sudiju je trebalo ispleskati na pluvremenau, zasluzio je, ali glavnog sudiju onaj celavi je i bio normalnan, mislim da se iz aviona vidjelo da je sudija tu da odigra glavnu ulogu na utakmici, XY faulova nama nije svirao u zoni suta, Zelji svaki pogled prema igracu. Toliko o njima.
da se jednom srbi hoce sloziti, pa da zajedno svi istupe iz ove usrane lige. pa onda eto strumfovima sve neka kradu. ako zenici, mostaru tuzli i svima ostalima odgovara da ih jalijasi svijesno mazu, pa neka ih mazu. Dosta je meni ovih mahinacija, lopovluka kradje, ovi su zajebali i toleta.
Ja cu samo pitati dokle vise, dodjite picke jalijaske pa nas posteno pobjedite niko nece reci ni a, ali vi i ne znate za bolje nego samo da kradete i otimate stoko sandzaklijska. Jebeni multi-kulti-etnicari.
ali kao sto sam rekao vise sam ljut na nas same nego na njih, imali su priliku da ukradu titulu i kup i ukrali su. Ko nas jebe kad svaki put nasjednemo na njihovu igru. Ko nas jebe kad nas nasankaju ko malu djecu. Sve ono sto su radili u ratu i sada rade na samo malo drugaciji naci. Opet su Srbi losi momci, a oni eto jadni jedva izvukli zivu glavu u Banjaluci. Ko nas jebe kad imamo majmune koji nas buse a mi njih nikako da otjeramo, ma sve to treba govnjivom motkom otjerati.
Nabijem ja sve ovo na kurac.
Uvjerljivi pobjednikИ да се не лажемо,да је Барселона данас играла против жеље не би имала шансе,а камо ли ми који смо ионако били десетковани.
Ni jedan Srbin ne smije da seta slobodno sarajevom a ti pricas neke bajke ovde.
-
todd_smith
#1311 Re: Kup BiH 2011/12
mogu da razumijem to sto su ljuti i da misle da se pokradeni, to razumijem, jebi ga kao navijac bilo kojeg kluba to ti je ono neko pravo da se ljutis kada izgubis i sve to
ali...fakat ne mogu da razumijem da skoro svi, misle da je totalno uredu ono sa kamenjem
ustvari nisam vidio niti jednog navijaca Borca da govori, dobro ljudi ono je pretjeralo svako mjeru, nismo zivotnje ili nesto slicno
ja stvarno nemam pojma kako tako neke osobe mogu biti, imali oni neku strast prema klubu ili ne...i ovo nije post na kojem ja mislim na "njih" kao Srbe ili da stereotip neki bacam, nadam se da postoje navijaci Borca koji misle da ono nije bilo uredu, ali iskreno mislim tesko da ima ccc
ali...fakat ne mogu da razumijem da skoro svi, misle da je totalno uredu ono sa kamenjem
ja stvarno nemam pojma kako tako neke osobe mogu biti, imali oni neku strast prema klubu ili ne...i ovo nije post na kojem ja mislim na "njih" kao Srbe ili da stereotip neki bacam, nadam se da postoje navijaci Borca koji misle da ono nije bilo uredu, ali iskreno mislim tesko da ima ccc
-
Baudelaire
#1312 Re: Kup BiH 2011/12
Ovo jalija definitivno upisuju umjesto balija, nakon ovih novih postova cvrčka na hedonizmu možemo to slobodno reći.
Čuj doveli jaliju ( Midhata ) da nam sudi protiv jalije ( Želje ). Nevjerovatno koliko se često provlači ta riječ kroz forum.
Nisam nikad volio da se dijelim, mi i oni, ali kao što sam i jučer pisao, definitivno ovdje postojimo mi, a postoje i oni. Mislim, dovoljno je pogledati stanje banjalučkog foruma. Na sa-x forumu, na svakog ko konstantno propagira nacionalističku priču postoji deset likova koji mu jebu mater za to, da se tako izrazim, a na ovom njihovom forumu je obrnuto. Na svakog ko pokuša nešto normalno napisati, njih deset dođe da mu jebe mater izdajničku. To je suštinska razlika i samo je zlonamjerni mogu pokušati negirati ili relativizirati.
Čuj doveli jaliju ( Midhata ) da nam sudi protiv jalije ( Želje ). Nevjerovatno koliko se često provlači ta riječ kroz forum.
Nisam nikad volio da se dijelim, mi i oni, ali kao što sam i jučer pisao, definitivno ovdje postojimo mi, a postoje i oni. Mislim, dovoljno je pogledati stanje banjalučkog foruma. Na sa-x forumu, na svakog ko konstantno propagira nacionalističku priču postoji deset likova koji mu jebu mater za to, da se tako izrazim, a na ovom njihovom forumu je obrnuto. Na svakog ko pokuša nešto normalno napisati, njih deset dođe da mu jebe mater izdajničku. To je suštinska razlika i samo je zlonamjerni mogu pokušati negirati ili relativizirati.
- ultima_palabra
#1313 Re: Kup BiH 2011/12
Ali primijetio sam da oni odreda pričaju kako Željo igra ružno, defanzivno, čak neko reče i "primitivno"
Ne znam kako onda komentarišu svoju igru, pa u tri utakmice sa nama su imali dva šuta u okvir gola, oba iz slobodnjaka
U dva meča kupa sa Sarajevom, nijedan gol itd...
Naravno i velika zavjera je protiv njih... dobiše 3 boda u Travniku zbog udaranja sudije za koje nema svjedoka niti ljekarskog nalaza.
Naravno i velika zavjera je protiv njih... dobiše 3 boda u Travniku zbog udaranja sudije za koje nema svjedoka niti ljekarskog nalaza.
- cyprus
- Lakat Jebić
#1315 Re: Kup BiH 2011/12
ako nista, vise volim da me zovu jalijas nego balija, s tim da cini mi se kod njih nema ovog oblika jednine 
- cyprus
#1316 Re: Kup BiH 2011/12
Jes, al zato bi sad bio red da se ovdje smisli neki eufemizam za ćemo ćete ćeLakat Jebić wrote:ako nista, vise volim da me zovu jalijas nego balija
-
todd_smith
#1317 Re: Kup BiH 2011/12
Mozemo se mi zajebavati i zbijati sale ovdje, ali ispred nas je vrlo ozbiljan problem koji je tu vec 20tak godina i postaje sve ozbiljniji
-
tcz
#1319 Re: Kup BiH 2011/12
kako si ti samo opsjednut sa njima, ustajes i lijezes uz ime tog kluba, uredan clan njihovi foruma i sta reci kome poslugu poratelSaik wrote:Zvuči li vam priča (ako se izuzmu fašistički dijelovi izjava) imalo poznato?Sami protiv svih, ne da Komitet, ne da Osim, treba istupiti iz lige, samo oni pošteni.
- ellaxaz
#1320 Re: Kup BiH 2011/12
Službeno: Borac - Željezničar 0:3, stadion suspendovan
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... ovan/77998
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... ovan/77998
-
ja1977
#1321 Re: Kup BiH 2011/12
a Ivica, on je ipak zasluzniji.RusmirBurek wrote:Za sve ti hvala Amare
-
RusmirBurek
#1322 Re: Kup BiH 2011/12
Ivica i Asimaja1977 wrote:a Ivica, on je ipak zasluzniji.RusmirBurek wrote:Za sve ti hvala Amare
- madtv
#1323 Re: Kup BiH 2011/12
'ta ce BarcelonaPlavih_11 wrote: Dosli smo dotle da nas porede sa Barsom. Lijepo je to ...
- Lakat Jebić
#1324 Re: Kup BiH 2011/12
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-borac ... jaca/78003
vidite, sudija je kriv sto nije prekinuo utakmicu odmah nakon sto su pjevane uvrijedljive pjeseme, nego je cekao da mu jadni pomocnik nastrada...
vidite, sudija je kriv sto nije prekinuo utakmicu odmah nakon sto su pjevane uvrijedljive pjeseme, nego je cekao da mu jadni pomocnik nastrada...
- Charuga
- Globalni moderator
#1325 Re: Kup BiH 2011/12
kako je moguce da nam u okrsajima sa jalijom sudi jalija...
Ovaj sto je napisao ovo, nije znao da je u prvoj utakmici na Grbavici sudio Predrag Stankić iz Bjeljine. Iznenadio se kad je saznao ...Baudelaire wrote:Čuj doveli jaliju ( Midhata ) da nam sudi protiv jalije ( Želje ). Nevjerovatno koliko se često provlači ta riječ kroz forum.