Baraz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koga biste voljeli kao protivnika u baražu?

Croatia
27
13%
Portugal
19
9%
Republic of Ireland
69
33%
Czech Republic
92
44%

Total votes: 207

ganjeta

#1301 Re: Baraz

Post by ganjeta »

Mali_Vuk wrote:Trenutno na Eurosportu 2, Danska - Portugal, snimak. Tanak Portugal ko jufka :skoljka:
K'o OCB rizla :mrgreen:
Mali_Vuk

#1302 Re: Baraz

Post by Mali_Vuk »

ganjeta wrote:
Mali_Vuk wrote:Trenutno na Eurosportu 2, Danska - Portugal, snimak. Tanak Portugal ko jufka :skoljka:
K'o OCB rizla :mrgreen:
Eh, haman tako :lol:
Mataruga

#1303 Re: Baraz

Post by Mataruga »

Meni je drago da igramu prvu kod nas zato sto su nam neke stvari 'naopako': igramo super protiv jacih repki te mozemo igrati vrhunski u gostima. Nula-nula u Zenici a tamo cemo pokazati bolju igru kad smo taki' cudni.
phillie

#1304 Re: Baraz

Post by phillie »

respo wrote:znaci sljedece godine i nas guraju kao kompenzaciju za ovo
nema velikih repki pa smo znaci favoriti za prvo mjesto
'ta ce nas gurati kad kroz slijedece kvalifikacije prolazimo kao Holandija i Njemacka kroz ove :mrgreen: :bih:
Bosanski_kralj

#1305 Re: Baraz

Post by Bosanski_kralj »

Da nam je kako u zenici izvući 0:0 i onda ih tamo u Lisabonu razvaliti. Daleko bolje igramo u gostima, što zbog terena, što zbog navijača...

P.S. Treba zvati Salihamidžića on bi Ronlada u džep strpao, samo je on za takvo što sposoban
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1306 Re: Baraz

Post by -LIBERO- »

Ljudi imate posebnu temu na kojoj mozete komentarisati nasu utakmicu sa Portugalom,ovdje ej vise uopstena prica o barazu,izvlacnju,ocekivanju kod drugih parova i sl. Bezveze da istu pricu pricamo na dvije paralelne teme ;-)

Nego,naletih na jedan listi..onako na netu... :-)

Image
moa

#1307 Re: Baraz

Post by moa »

Dobijamo mi portugal 1:0 ovdje a tamo ce biti 1:1
i naravno idemo dalje imam dojavu

buahahahhahahahahah
phillie

#1308 Re: Baraz

Post by phillie »

-LIBERO- wrote:Ljudi imate posebnu temu na kojoj mozete komentarisati nasu utakmicu sa Portugalom,ovdje ej vise uopstena prica o barazu,izvlacnju,ocekivanju kod drugih parova i sl. Bezveze da istu pricu pricamo na dvije paralelne teme ;-)

Nego,naletih na jedan listi..onako na netu... :-)

Image
A jesu li se morali pogoditi i ko je gost u prvoj a ko domacin :D i shvati koeficijenata, izvjesnije je bilo ocekivati Hrvatska Turska nego Bosna Portugal :D

Joj da hoce Estonija proc' samo zbog ovako dobro odigranih kvalifikacija...Eesti svaka vam cast...
kreco hakija

#1309 Re: Baraz

Post by kreco hakija »

SRECA PRATI HRABRE !!!!
NAPRIJED ZMAJEVI, NAPRIJED LAVOVI!!! :bih:
kreco hakija

#1310 Re: Baraz

Post by kreco hakija »

Prognoza. Kući 0:0, tamo 1:1 . :mrgreen: :bih:
A1fa

#1311 Re: Baraz

Post by A1fa »

kreco hakija wrote:SRECA PRATI HRABRE !!!!

Kakva sreca, evo ti nasa sreca i sudbina...ovo prvo treba sve u Nyonu govnjivom motkom rastjerati i ONDA baraz odigrati.. :x

slobodni armirach

#1312 Re: Baraz

Post by slobodni armirach »

ja predlazem da Mravac, pred kraj tekme, uleti krvnicki ronaldu u noge i posalje ga na bolnicko lijecenje jedno pola godine :D :D :D
A1fa

#1313 Re: Baraz

Post by A1fa »

slobodni armirach wrote:ja predlazem da Mravac, pred kraj tekme, uleti krvnicki ronaldu u noge i posalje ga na bolnicko lijecenje jedno pola godine :D :D :D
Zasto da ne, vidis kako Malouda slomi nogu Mujdzi a ni zuti nije dobio! :x

Ja sam za to da cim se sazna ime sudije, pocnemo sve skupljati o njemu sta se moze naci, adrese, gdje radi, telefon, E Mail, lagano mu staviti do znanja da nas svugdje ima i da znamo gdje zivi :D Kad se oni sluze ovakvim podlim metodama, onda cemo i mi. Nek se malo zamisle, da barem jednom profitiramo od imidza ,,divljaka sa Balkana'
amrica

#1314 Re: Baraz

Post by amrica »

:-)
slobodni armirach

#1315 Re: Baraz

Post by slobodni armirach »

ma treba neko da mu baci sihre pod dusek :D
pirmin

#1316 Re: Baraz

Post by pirmin »

jeza u ledja

#1317 Re: Baraz

Post by jeza u ledja »

Zadnjih nekoliko mjeseci pricam kako mi je drago sto ovaj put u barazu nece biti velikih reprezentacija. Kao ko god dodje sve je to u 5 grama. Svi su kao osigurali prvo mjesto, a taj Portugal, bice oni prvi, ali za svaki slucaj eto najbolji drugoplasirani ce biti iz te grupe.
I onda, Danska uzme Portugalce, a u drugoj grupi Svedska uzme Holandiju i tako se plasira kao najbolja drugoplasirana.
Nama plasman izmakne za 13 minuta. Dodje izvlacenje, imas jebenih 25 posto sansi da NE izvuces tu jednu velesilu. I mi bas njih.

S obzirom da cemo se kako vrijeme bude prolazilo sve vise zanositi da cemo ih proci, valjda se skupi hrabrosti pa se budi optimizam, treba reci da su nam sanse minimalne. Bekovi su nam aut, oni preko krila najjaci. Portugal ovaj put dolazi sa Ronaldom. Spahic je vjerovatno aut u revansu....A vrlo moguce i Rahimic, Zahirovic, i jos gomila drugih igraca.
Sanse su nam minimalne.

Jebo vise i taj EP, necu da razmisljam o tome.
Dovoljno nam je ovo, Francuska i Portugal, makar mozemo reci da smo se borili sa elitom.

PS: Utakmica u Lisabonu ce nam biti PETA utakmica u historiji u kojoj imamo sansu da se plasiramo na veliko prvenstvo. :-) Peta mec lopta.
moa

#1318 Re: Baraz

Post by moa »

jeza u ledja wrote:Zadnjih nekoliko mjeseci pricam kako mi je drago sto ovaj put u barazu nece biti velikih reprezentacija. Kao ko god dodje sve je to u 5 grama. Svi su kao osigurali prvo mjesto, a taj Portugal, bice oni prvi, ali za svaki slucaj eto najbolji drugoplasirani ce biti iz te grupe.
I onda, Danska uzme Portugalce, a u drugoj grupi Svedska uzme Holandiju i tako se plasira kao najbolja drugoplasirana.
Nama plasman izmakne za 13 minuta. Dodje izvlacenje, imas jebenih 25 posto sansi da NE izvuces tu jednu velesilu. I mi bas njih.

S obzirom da cemo se kako vrijeme bude prolazilo sve vise zanositi da cemo ih proci, valjda se skupi hrabrosti pa se budi optimizam, treba reci da su nam sanse minimalne. Bekovi su nam aut, oni preko krila najjaci. Portugal ovaj put dolazi sa Ronaldom. Spahic je vjerovatno aut u revansu....A vrlo moguce i Rahimic, Zahirovic, i jos gomila drugih igraca.
Sanse su nam minimalne.

Jebo vise i taj EP, necu da razmisljam o tome.
Dovoljno nam je ovo, Francuska i Portugal, makar mozemo reci da smo se borili sa elitom.

PS: Utakmica u Lisabonu ce nam biti PETA utakmica u historiji u kojoj imamo sansu da se plasiramo na veliko prvenstvo. :-) Peta mec lopta.
Ako su bili drugi u grupi znaci da nisu nepobjedivi..
Nemoj biti pesimista i nemoj biti razocaran i ako izgubimo i ako dobijemo mi smo pokazali
kako se igra. Evo njihovi igraci govore kako se mi njih trebamo bojati isto kao i oni nas.
Vjerujem da se oni nas boje vishe jer na njima je veci pritisak da moraju otici na EP.
Idemo na EP vidjet ces. Imam dojavu :P
kreco hakija

#1319 Re: Baraz

Post by kreco hakija »

Samo hrabro drug, kad su im jebeni kipar i Island zabili 3,4 komada možemo i mi 2... :mrgreen:
kreco hakija

#1320 Re: Baraz

Post by kreco hakija »

A1fa wrote:
kreco hakija wrote:SRECA PRATI HRABRE !!!!

Kakva sreca, evo ti nasa sreca i sudbina...ovo prvo treba sve u Nyonu govnjivom motkom rastjerati i ONDA baraz odigrati.. :x

Samo hrabro drug, kad su im jebeni kipar i Island zabili 3,4 komada možemo i mi 2... :mrgreen:
Mikado

#1321 Re: Baraz

Post by Mikado »

Mikado on 12 Oct 2011, 17:26 wrote:Mislim da nas slijeduje protivnik iz baraža za SP. Nije mi bilo drago kad sam vidio da danci vode jer je postalo jasno, da ako naši nesačuvaju vodstvo, u baražu bi mogli ponovo na Portugalce. Gledajući ostale moguće protivnike, Portugal je najgora opcija. Ipak kad se pogledaju njihove zadnje utakmicama nisu bili baš toliko impresivni, imajuci u vidu da su kuci od gotovog protiv Islanda napravili veresiju, al uspjeli su slavit sa 5:3, dok sinoc u borbi za prvo mjesto izgubise od danaca iako im je odgovarao i jedan bod.

S druge strane naši su sinoć držali kontrolu i imali otvoren put na EP, ali na kraju nas je jedna glupost svojstvena našim igračima umjesto direktno na EP u neizvjesnost baraža.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=675

:mrgreen:
BHF_Manijak

#1322 Re: Baraz

Post by BHF_Manijak »

Ma jest sve to, drugi su bili u grupi itd, ali gledam i onu stranu da se u grupi mnogo duze igra od dvije utakmice, ono opustis se, uvijek ima prostora za neki kiks sem ako nisi Svabo ili Spanac, eto i Francuzi kiksase sa Bjelorusijom, Rumunijom itd, ali opet baraz je skroz nesto drugo, mnogo ozbiljnije ce svaka ekipa uci nego li u grupnu fazu gdje kontas "hajd opusteno, ima hejbet tekmi..."! Nadam se da ce Safet i strucni stab maksimalno se angazovati ovaj mjesec i posvetiti paznju Portugalu, za razliku od cirkusanta Cire koji se po emisijama vrtio umjesto da je studiro Portugal...
Edin H.

#1323 Re: Baraz

Post by Edin H. »

Bio sam na stadionu, mislio sam da nije (kao i neki engleski komentatori koje sam poslije gledao), ali nazalost ovdje se vidi, ipak cist penal

http://www.timesoccer.com/video/009/07- ... ights.html
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#1324 Re: Baraz

Post by anthraxQ »

Edin H. wrote:Bio sam na stadionu, mislio sam da nije (kao i neki engleski komentatori koje sam poslije gledao), ali nazalost ovdje se vidi, ipak cist penal

e neka si nam ti to rekao. :roll: ... :oops:
Edin H.

#1325 Re: Baraz

Post by Edin H. »

anthraxQ wrote:
Edin H. wrote:Bio sam na stadionu, mislio sam da nije (kao i neki engleski komentatori koje sam poslije gledao), ali nazalost ovdje se vidi, ipak cist penal

e neka si nam ti to rekao. :roll: ... :oops:
Hajde neka si ti ostavio jos jedan besmislen komentar :thumbup:

Sta sam vam ja to rekao sto nije tacno? Ustvari se Papetova budalstina sa Hasagicem ocekivano pokazala kljucnom sto se tice direktnog plasmana, nismo se mogli sastaviti sa loptom zadnjih dvadeset minuta, a izgubio je pravo izmjena.

Nema veze samo vi furajte cuveni bosanski fazon - neargumentovana drskost :-)
Locked