Dogadaji u Crnoj Gori
-
radostan dan
#1301 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
nu, šjutra pozivnica...
- Putnik ali stvarno
#1302 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Pozivnica, what an achievement
Drug moj svakog prvog pozivnicu u dzep, pa ti vidi, nije mala stvar.
Ocekujem da gradjanstvo svih naroda I narodnosti preplavi ulice gradova & sela I podeli radost sa
Premijerom, Premijerom, Presjednikom, Premijerom, Premijerom ......
Osim toga, mislim da je pravi trenutak da Milo raspise izbore I potvrdi uspjeh, te postane
Premijer, Premijer, Presjednik, Premijer, Premijer, Premijer umesto dosadasnjeg
Premijer, Premijer, Presjednik, Premijer, Premijer ili mozda
Premijer, Premijer, Presjednik, Premijer, Premijer, Presjednik
ko zna sta je bolje za presretne gradjane Montenegra ?
Gradjani its yours turn
Ocekujem da gradjanstvo svih naroda I narodnosti preplavi ulice gradova & sela I podeli radost sa
Osim toga, mislim da je pravi trenutak da Milo raspise izbore I potvrdi uspjeh, te postane
Gradjani its yours turn
- Banksy
#1303 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Očekivano, sretno.
ODLUČENO Crna Gora pozvana u NATO
NATO je pozvao Crnu Goru da postane 29. zemlja članica te organizacije, rekao danas generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.
Odluka o pozivu Crne Gore u članstvo NATO, doneta je jednoglasno.
- jao_situacije
#1304 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ajmo ravnogorci čekamo balvane i rampe, đe su kokarde
spremte se, spremte
spremte se, spremte
- Danguba
#1305 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Sretno vam bilo pod kisobranom. 
- ultima_palabra
#1306 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Wednesday’s decision will pave the way for accession talks to start in early 2016. Once they are concluded, Allies will sign an accession protocol which will have to be ratified by parliaments in all 28 Allies. Once that process is completed, Montenegro will be able to accede to the Washington Treaty and become a member of the Alliance.
Putnik ali stvarno wrote:Pozivnica, what an achievement
![]()
Gradjani its yours turn

- Putnik ali stvarno
#1307 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Dok cekamo da Blaga vest I zvanicno stigne

uzivajmo u emisiji HRTa
https://www.youtube.com/watch?v=TQ4JW0LTkDg

PS
Slavljenici, molim da povedu racuna o zdravlju I sretne vi rane junacke

uzivajmo u emisiji HRTa
https://www.youtube.com/watch?v=TQ4JW0LTkDg
PS
Slavljenici, molim da povedu racuna o zdravlju I sretne vi rane junacke

- arzuhal
#1308 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ono čemu nas želi poučiti evolucija, od Darvina naovamo, je ono po čemu Crna Gora već vjekovima politički djeluje i čime se rukovodi, i na čemu počiva njena vitalnost i njena dugotrajnost: ne opstaju najjači i najinteligentniji nego najprilagodljiviji.
Iako je CG imala svojih momenata i proklizavanja, ona je, nekako u pravilu, najčešće radila kontra onog što je činila Srbija. Jedna je uspjevala, druga bi fasovala. I dan-danas srpska politika, od Srbije, preko RS-a, do onih političkih predstavnika Srba u Hrvatskoj i Kosovu, čudom se čude, nešto bremdete, krste se i leleču kako se ceo svet urotio protiv srpskog naroda, kako ih niko ne razumije, svi su protiv njih. I jednako idu glavom kroz zid, i jednako rade i govore isto, i jednako gube i produbljuju neprijateljstva, snaže nepovjerenje, stvaraju i sebi i drugima nesigurnost...
Iako je CG imala svojih momenata i proklizavanja, ona je, nekako u pravilu, najčešće radila kontra onog što je činila Srbija. Jedna je uspjevala, druga bi fasovala. I dan-danas srpska politika, od Srbije, preko RS-a, do onih političkih predstavnika Srba u Hrvatskoj i Kosovu, čudom se čude, nešto bremdete, krste se i leleču kako se ceo svet urotio protiv srpskog naroda, kako ih niko ne razumije, svi su protiv njih. I jednako idu glavom kroz zid, i jednako rade i govore isto, i jednako gube i produbljuju neprijateljstva, snaže nepovjerenje, stvaraju i sebi i drugima nesigurnost...
-
radostan dan
#1309 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
da mi je neTko pričao u vrijeme hiperinfacije i švercovanog pal mala da ću imati pašoš nato zemlje u kojoj koke na minić obuvaju air max peticu, ne bi mu vjerovao... 
-
oridjidji
#1310 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Oj svijetla majska zoro
Majko naša Crna Goro
Sinovi smo tvog stijenja
I čuvari tvog poštenja
Volimo vas, brda tvrda,
I stravične vaše klance
Koji nikad ne poznaše
Sramotnoga ropstva lance...
MILE JE JEDAN KRALJ. KARAJ ORLIĆE MILE. CAPA CAPA...
Majko naša Crna Goro
Sinovi smo tvog stijenja
I čuvari tvog poštenja
Volimo vas, brda tvrda,
I stravične vaše klance
Koji nikad ne poznaše
Sramotnoga ropstva lance...
MILE JE JEDAN KRALJ. KARAJ ORLIĆE MILE. CAPA CAPA...
- ElRe
#1311 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Sada ce im vjerovatno Rusija pod maskom ISISa prirediti jedan docek na tromedji Kosova, Srbije i CG ili negdje oko Ulcinja.
-
radostan dan
#1312 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
102. godine brale, al su istrajali...i još im na noge došli šišinaki, kumovatre i ostali.Rat između Crne Gore i Japana trajao pune 102 godine – sve do 2006, kada je Crna Gora obnovila nezavisnost. B92 je 16. 6. 2006. pisao:
“Da je rat završen, ali i da Japan priznaje Crnu Goru kao nezavisnu državu, biće definitivno potvrđeno dolaskom specijalne izaslanice japanskog premijera i zamenice ministra spoljnih poslova Akiko Jamanaka u Crnu Goru 21. i 22 juna. Jamanaka će se sastati sa najvišim zvaničnicima Crne Gore i predati pismo japanskog premijera Junićira Koizumija predsedniku Vlade Crne Gore Milu Đukanoviću.”
i još htjeli harakiri da izvrše, al reko im milo - neka, trebaćete mi kad budem radio sa plazmama i lcd-ovima...
- It_is_a_Leclerc
#1313 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ja čestitam narodu i mudrom rukovodstvu Crne Gore na ovom velikom uspjehu. Crna Gora se otela iz kandži retrogradnih rusofilskih sila, i primakla zapadu, i ja im želim da i što prije postanu i članica EU.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- CSKA
#1315 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Treba cestitati Milu i CG politicarima na lukavosti.
92-ge su bili veci srbi od srba,danas su veci katolici od Pape.
Cak ih ni 99.-te nisu nesto posebno bombardovali.Definitivno su svoju straznjicu najbolje znali sacuvati i treba im cestitati na tome
92-ge su bili veci srbi od srba,danas su veci katolici od Pape.
Cak ih ni 99.-te nisu nesto posebno bombardovali.Definitivno su svoju straznjicu najbolje znali sacuvati i treba im cestitati na tome
-
baxul
#1316 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
http://seamanteinz.blogger.ba/arhiva/2006/05/22/25659422.05.2006.
Oj svijetla majska zoro
Seeeman: Eh, eto samo da s vama dvojicom durdubaka podijelim radost neovisnosti male ali zajebane crnogorske nacije… mazeltov, živela crna gora, živeo Milo, živele cigarete!
ŽeminŽeBao: razocharan sam reakcijom srrba, tacnije odsustvom reakcije.. imaju sve predispozicije da proglase sao i zarate, a nista.. aj min, kod nas je bilo puno vise za nezavisnost pa smo najebali, a crnogorci nista, nije fer.. trazit cu potpisivanje peticije za zarachivanje u crnoj gori, ovaj nechuveni diplomatski gaf i skrnavljenje svijetle tradicije je za svaku osudu.. sta jos treba, da se otcijepi sandzak, i to bez rata? e necemo tako lijepi moji, treba se tuspasit.. posebno treba drzat oko na vojvodini, te hinjare i njihove ugrofilne tendencije budno se prate, a ugrozenost uzih srba evidentna je kroz cinjenicu da se sistematski ugnjetavaju na svojim vekovnim ognjistima..
Seeeman: Pa mislim da jedno hermetičko tumačenje može objasniti taj zanimljiv fenomen: pošto su crnogorski srbi ustvari crnogorci, oni su prelijeni da zarate sa svojom braćom crnogorcima koje oni vide crnogorskim srbima i nikako drugačije. Međutim, s obzirom da crnogorci svoju braću srpske crnogorce smatraju crnogorcima u zabludi, i ovi su prelijeni da bilo šta naprave. Tu se onda sudaraju dvije potpuno oprečne mentalne opcije – crnogorski srbi i srpski crnogorci s jedne te crnogorski crnogorci i srpski srbi s druge strane. Kada se sve to pomnoži sa 3,14 dobije se kvadrat broja dužine cetinjske piramide, koji je opet, kada se pomnoži sa brojem 55,4, daje broj udaljenosti od podgorice do brisela, što je opet, umnoženo sa brojem srba u crnoj gori, tačan iznos udaljenosti od ulcinja do tirane. Drugim riječima, crna gora pada pod uticaj albanskih astroloških determinanti. Sva sreća pa je Milo biznismen čojk…
- Banksy
#1317 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Gledati salonske grčeve, neprocjenjivo ... 
-
oridjidji
#1318 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
baxul wrote:http://seamanteinz.blogger.ba/arhiva/2006/05/22/25659422.05.2006.
Oj svijetla majska zoro
Seeeman: Eh, eto samo da s vama dvojicom durdubaka podijelim radost neovisnosti male ali zajebane crnogorske nacije… mazeltov, živela crna gora, živeo Milo, živele cigarete!
ŽeminŽeBao: razocharan sam reakcijom srrba, tacnije odsustvom reakcije.. imaju sve predispozicije da proglase sao i zarate, a nista.. aj min, kod nas je bilo puno vise za nezavisnost pa smo najebali, a crnogorci nista, nije fer.. trazit cu potpisivanje peticije za zarachivanje u crnoj gori, ovaj nechuveni diplomatski gaf i skrnavljenje svijetle tradicije je za svaku osudu.. sta jos treba, da se otcijepi sandzak, i to bez rata? e necemo tako lijepi moji, treba se tuspasit.. posebno treba drzat oko na vojvodini, te hinjare i njihove ugrofilne tendencije budno se prate, a ugrozenost uzih srba evidentna je kroz cinjenicu da se sistematski ugnjetavaju na svojim vekovnim ognjistima..
Seeeman: Pa mislim da jedno hermetičko tumačenje može objasniti taj zanimljiv fenomen: pošto su crnogorski srbi ustvari crnogorci, oni su prelijeni da zarate sa svojom braćom crnogorcima koje oni vide crnogorskim srbima i nikako drugačije. Međutim, s obzirom da crnogorci svoju braću srpske crnogorce smatraju crnogorcima u zabludi, i ovi su prelijeni da bilo šta naprave. Tu se onda sudaraju dvije potpuno oprečne mentalne opcije – crnogorski srbi i srpski crnogorci s jedne te crnogorski crnogorci i srpski srbi s druge strane. Kada se sve to pomnoži sa 3,14 dobije se kvadrat broja dužine cetinjske piramide, koji je opet, kada se pomnoži sa brojem 55,4, daje broj udaljenosti od podgorice do brisela, što je opet, umnoženo sa brojem srba u crnoj gori, tačan iznos udaljenosti od ulcinja do tirane. Drugim riječima, crna gora pada pod uticaj albanskih astroloških determinanti. Sva sreća pa je Milo biznismen čojk…
- CSKA
#1319 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
E hbg odose svi u EU i NATO osim Srbije i BiH.
-
Avetinho
#1320 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Srbija, mi i SAO Krim cemo s Rusijom u Varsavski Pakt. Tamo nam je bolje, kako tvrde anal kiticari sa tema Sirija i Ukrajina.
-
radostan dan
#1321 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
CSKA wrote:E hbg odose svi u EU i NATO osim Srbije i BiH.

otpušteni ste, levati...
- LBVIEW
#1322 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Banksy wrote:Gledati salonske grčeve, neprocjenjivo ...
-
handžar88
#1323 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Bolje bi bilo da smo ikako mogli u NATO ali to je Izetbegovic svojim potpisom davno onemogucio. Naravno da bi u ovakvoj situaciji politicki bolje bilo da se okrenemo Rusiji jer pokusaj priblizavanja nase zemlje NATOu sigurno nece proci bez sukoba ovdje, a to svi zelimo da izbjegnemo zar ne? a mislim da su nam vece sanse da izbjegnemo ako se okrenemo Istoku jer Rusima je sa ovakvim uredjenjem drzave cas posla da pokrenu rat na ovom prostoru a sigurno da nece propustit tu sansu nakon sto su izgubili CG a i to sto su zaguzvali sa Turcima nama ne ide u korist.Avetinho wrote:Srbija, mi i SAO Krim cemo s Rusijom u Varsavski Pakt. Tamo nam je bolje, kako tvrde anal kiticari sa tema Sirija i Ukrajina.
- LBVIEW
#1324 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Na stranu ta "analiza",samo zar nisi mogao izabrati drugi nick,hebi ga,iz aviona se vidi da nisi to za sto se izdajes.handžar88 wrote:Bolje bi bilo da smo ikako mogli u NATO ali to je Izetbegovic svojim potpisom davno onemogucio. Naravno da bi u ovakvoj situaciji politicki bolje bilo da se okrenemo Rusiji jer pokusaj priblizavanja nase zemlje NATOu sigurno nece proci bez sukoba ovdje, a to svi zelimo da izbjegnemo zar ne? a mislim da su nam vece sanse da izbjegnemo ako se okrenemo Istoku jer Rusima je sa ovakvim uredjenjem drzave cas posla da pokrenu rat na ovom prostoru a sigurno da nece propustit tu sansu nakon sto su izgubili CG a i to sto su zaguzvali sa Turcima nama ne ide u korist.Avetinho wrote:Srbija, mi i SAO Krim cemo s Rusijom u Varsavski Pakt. Tamo nam je bolje, kako tvrde anal kiticari sa tema Sirija i Ukrajina.
-
handžar88
#1325 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Nick je nebitan, bio sam malo glup u to vrijeme kad sam ga pravioLBVIEW wrote:Na stranu ta "analiza",samo zar nisi mogao izabrati drugi nick,hebi ga,iz aviona se vidi da nisi to za sto se izdajes.handžar88 wrote:Bolje bi bilo da smo ikako mogli u NATO ali to je Izetbegovic svojim potpisom davno onemogucio. Naravno da bi u ovakvoj situaciji politicki bolje bilo da se okrenemo Rusiji jer pokusaj priblizavanja nase zemlje NATOu sigurno nece proci bez sukoba ovdje, a to svi zelimo da izbjegnemo zar ne? a mislim da su nam vece sanse da izbjegnemo ako se okrenemo Istoku jer Rusima je sa ovakvim uredjenjem drzave cas posla da pokrenu rat na ovom prostoru a sigurno da nece propustit tu sansu nakon sto su izgubili CG a i to sto su zaguzvali sa Turcima nama ne ide u korist.Avetinho wrote:Srbija, mi i SAO Krim cemo s Rusijom u Varsavski Pakt. Tamo nam je bolje, kako tvrde anal kiticari sa tema Sirija i Ukrajina.