Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#1301 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Platformas wrote:
ultima_palabra wrote: Kako sramoti? To ova država i reprezentacija imaju neku reputaciju u svijetu, pa je on srozava?

Jel Wilshere sramoti Arsenal i Englesku? Nešto nisam to pročitao nigdje, a frajer je pokazao srednjaka i to publici...
Ne ogleda se reputacija samo u uspjesima, titulama i td. Bar nismo slovili za primitivce a onakvim ponašanjem Spahića kao kapitena to postajemo.

Pa sramoti, to što je nekim ljudima pokazivanje srednjaka normalan način komunikacije, pa im te stvari ne zapadnu za oko kad čitaju je druga stvar.
Nije fudbal za tebe. Ima kriket, bocanje, balet....prebaci se na nesto drugo. Treba li crtati, gledate li vi ljudi uopste fudbal, vi bi neku ugladjenu gospodu, ne ide to tako. Onda to ne bi bio fudbal, nego sah. Ili Curling :mrgreen:
Cuj primitivci....napisah vec, nije nikom nogu slomio, nikog na nacionalnoj osnovi uvrijedio....u cemu je problem :?
Stav ti stoji ako si se rodio u Norveskoj, ali na Balkanu, gdje je uzrecica: yebo ga ti i svaka druga yebe.... :roll:
Edin H.

#1302 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

cindrlimindrli wrote:
Platformas wrote:Po kojem je osnovu Spahić kapiten a Misimović to nije, čak i kad Spahić izađe, Džeko preuzme traku?
Uvjek se ponašao kretenski, niko mu nije smio prigovoriti za ono sranje u Francuskoj kad nas je izbacio, godinama namjerno udara protivničke igrače, evo sad neda izjavu za BHT, pokazuje srednjak...
Pravo vrijeme da mu se u najmanju ruku oduzme kapitenska traka i vrati u prave ruke, naravno, te prave ruke nisu Džeko. Logično je da bude Miske ali može i neko drugi, čisto da se pokaže Džeki i Spahiću da nisu glavne baje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne moze!

Zali se upravi vodovoda. :oops:
Jaroslava Černija 8,
Sarajevo
71000, Bosnia and Herzegovina
+387 33 237-655
fosil

#1303 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fosil »

Edin H. wrote:
cindrlimindrli wrote:
Platformas wrote:Po kojem je osnovu Spahić kapiten a Misimović to nije, čak i kad Spahić izađe, Džeko preuzme traku?
Uvjek se ponašao kretenski, niko mu nije smio prigovoriti za ono sranje u Francuskoj kad nas je izbacio, godinama namjerno udara protivničke igrače, evo sad neda izjavu za BHT, pokazuje srednjak...
Pravo vrijeme da mu se u najmanju ruku oduzme kapitenska traka i vrati u prave ruke, naravno, te prave ruke nisu Džeko. Logično je da bude Miske ali može i neko drugi, čisto da se pokaže Džeki i Spahiću da nisu glavne baje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne moze!

Zali se upravi vodovoda. :oops:
Jaroslava Černija 8,
Sarajevo
71000, Bosnia and Herzegovina
+387 33 237-655
A kamo ti Braco, koji je digo vodovod na noge. Stara sarajevska porodica, 600 god. su tu. :)
Tito_i_Partija

#1304 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

ultima_palabra wrote:
Platformas wrote:On u najmanju ruku sramoti dres reprezentacije BiH, možemo se mi natezati oko njegovih zasluga i svega ostalog ali onakvo ponašanje ne priliči igraču, pa još i kapitenu.
Ako je još tačno da su Hajrovića maltretirali na treninzima, to je dno dna i taj problem treba riješiti. Spustiti neke ljude na zemlju.
Kako sramoti? To ova država i reprezentacija imaju neku reputaciju u svijetu, pa je on srozava?

Onda je najbolje da se odsada pa nadalje uvijek ponasamo kao cigani i klosari, jer ionako nemamo niti cemo ikad imati ikakvu reputaciju u svijetu, unatoc tome sto ove godine idemo u najelitnije takmicenje fudbala na svijetu. :roll:
cindrlimindrli

#1305 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Ljudi mene da sve to toliko nervira k'o pojedine, pocev od Susica, preko Emira pa do Edina, ja to ne bih pratio.
Cim pocne utakmica uzmes daljinski i prebacis na drugi kanal. :D
IcedMFEarth

#1306 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

cindrlimindrli wrote:Ljudi mene da sve to toliko nervira k'o pojedine, pocev od Susica, preko Emira pa do Edina, ja to ne bih pratio.
Tačno to. Svaka tema ista. Pape, Igrači, stadion, dres, trening centar. Samo pljuc pljuc pljuc.
cindrlimindrli

#1307 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

IcedMFEarth wrote:
cindrlimindrli wrote:Ljudi mene da sve to toliko nervira k'o pojedine, pocev od Susica, preko Emira pa do Edina, ja to ne bih pratio.
Tačno to. Svaka tema ista. Pape, Igrači, stadion, dres, trening centar. Samo pljuc pljuc pljuc.
Ma i pticama na grani je jasno da vecina pljuvaca ne navija za nas. Ali, treba i njih shvatiti, lozis se na SP, pEvas himnu
k'o Mitar Miric i na kraju pocnes "navijati" za BiH. Jebeno pa haj... :D
jeza u ledja

#1308 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Misimovic je zajebant i generalno djeluje kao neozbiljan covjek. Nista lose, cak naprotiv, ali nije za kapitenske trake. Prije bih je dao Dzeki nego njemu.
Sto se tice Begovica, apsolutno mi je nejasno po kojem osnovu bi on trebao biti kapiten? :-) Frajer je haman pa stranac u reprezentaciji, tih , povucen, miran, ne druzi se ni s kim, uz to je i mlad, ima malo nastupa za repku, jednostavno nije vodja ni po kom osnovu.

Kad Spahic i Miske odu, dati traku Dzeki ili Ibisevicu. Niko drugi im nije ni blizu ni po kom osnovu.
IcedMFEarth

#1309 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Barem je ovaj forum još kolko-tolko dobar. Bio sam na onom sportsport forumu, ono je sajam retardacije :run:
insomnia78

#1310 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

jeza u ledja wrote:
Misimovic je zajebant i generalno djeluje kao neozbiljan covjek. Nista lose, cak naprotiv, ali nije za kapitenske trake. Prije bih je dao Dzeki nego njemu.
Sto se tice Begovica, apsolutno mi je nejasno po kojem osnovu bi on trebao biti kapiten? :-) Frajer je haman pa stranac u reprezentaciji, tih , povucen, miran, ne druzi se ni s kim, uz to je i mlad, ima malo nastupa za repku, jednostavno nije vodja ni po kom osnovu.

Kad Spahic i Miske odu, dati traku Dzeki ili Ibisevicu. Niko drugi im nije ni blizu ni po kom osnovu.
Ja bi nju prepustio Kolasincu, steta sto ne zna nas bas dobro
Seo bi njima uveo celicnu disciplinu

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
IcedMFEarth

#1311 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Više igrača je reklo da se protiv Žiline u Slovačkoj u svlačionici upravo Begović izderao na njih i motivis'o, vidjeli smo kako je djelovalo :D
Last edited by IcedMFEarth on 02/04/2014 19:31, edited 1 time in total.
denimb

#1312 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

IcedMFEarth wrote:Više igrača je reklo da se protiv Žiline u Slovačkoj u svlačionici upravo Begović izderao na njih i motivis'om vidjeli smo kako je djelovalo :D
Pa ti tihi, povuceni i jesu zajebani kad puknu :)
jeza u ledja

#1313 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Jest, pogotovo kad su ko od brda odvaljeni. :D

Eksi, nisam to znao za Zilinu i Begovica. Mozda ima nade za njega. :thumbup:
Havatar

#1314 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

Bosanski_kralj wrote:
insaneinthebrain wrote:Spahiću 15.000 eura kazne

http://sportsport.ba/ino_fudbal/spahicu ... zne/128190
I ova kazna potvrđuje da ovo što je uradio Spahić i nije toliko strašno kao što su neki trudili predstaviti
15 000 nije mala para , pogotovo sto tamo nije kao kod nas posto tamo vlada recesija :oops:
IcedMFEarth

#1315 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Ja mislim da mu je to dnvenica :D
Point.

#1317 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Vide Spahica sto brije perzijaner.
Tito_i_Partija

#1318 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Vidi ga majke ti, frajer brije grudi. Pu jebem ti muskost.
luckylaka

#1319 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

IcedMFEarth wrote:
Cak i vecina istih forumasa koja bi se najradije posrala na glavu selektoru Safetu,gosp.Osimu,velemajstorima Dzeki,Vedi ,Spahi...Malo im svjetsko malo ce im biti i europsko ...sta hoce koji qrac...
Pismonosa

#1320 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

Treba ga kaznit sa barem jedno 9 tisuća ojri zbog obezdlakavljivanja prsiju :D

Spaha pojebo pola evropske i svjetske ženske populacije, a ovdje mu forumske Kazanove udarile na promiskuitet :lol:
Infaze Studio

#1321 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

jeza u ledja wrote: Sto se tice Begovica, apsolutno mi je nejasno po kojem osnovu bi on trebao biti kapiten? :-) Frajer je haman pa stranac u reprezentaciji, tih , povucen, miran, ne druzi se ni s kim, uz to je i mlad, ima malo nastupa za repku, jednostavno nije vodja ni po kom osnovu.
Apsolutni "disagreement" ovdje. Begovic je odlican kandidat za kapitena i jedini je kome jedan Spahic nece nikada brecnuti, garantujem (govorim na osnovu primjecenih detalja na terenu). Momak je jako ozbiljan i profesionalan, a prica iz Ziline je vec poznata, u kojoj je on bio glavni motivator na poluvremenu u svlacionici.
JAsno je da ce Dzeko biti sljedeci kapiten, ali Begovic je, po meni, idealno rjesenje.
mO k3

#1322 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Infaze Studio wrote:
jeza u ledja wrote: Sto se tice Begovica, apsolutno mi je nejasno po kojem osnovu bi on trebao biti kapiten? :-) Frajer je haman pa stranac u reprezentaciji, tih , povucen, miran, ne druzi se ni s kim, uz to je i mlad, ima malo nastupa za repku, jednostavno nije vodja ni po kom osnovu.
Apsolutni "disagreement" ovdje. Begovic je odlican kandidat za kapitena i jedini je kome jedan Spahic nece nikada brecnuti, garantujem (govorim na osnovu primjecenih detalja na terenu). Momak je jako ozbiljan i profesionalan, a prica iz Ziline je vec poznata, u kojoj je on bio glavni motivator na poluvremenu u svlacionici.
JAsno je da ce Dzeko biti sljedeci kapiten, ali Begovic je, po meni, idealno rjesenje.
Dzeko nije za kapitena nikako ima prevelik ego , ako neko koji ima jak karakter i koji može da bičuje igrače naprijed a to je begovic ili manje markantan , ali staložen i kompetentan pjanic ...
Edin H.

#1323 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Ja sam za Svena da bude kapiten, jer ima dobre veze :oops:
palermo

#1324 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Edin H. wrote:Ja sam za Svena da bude kapiten, jer ima dobre veze :oops:
A Avdija zamjenik :D

Jedini legitimni nasljednik kapitenske trake je Edin Džeko.
MOSALJOZE

#1325 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Ma ja taj neki Dzeko ima velik ego,to neki ufurani frajer,ne zna ni odakle je došao,niti ga je briga za koga.Nit kome šta pomaze,samo sebe gleda.Ta će kloc :oops: :oops:
Znači naš kapiten treba biti neko ko puno priča,ko nije povučen i slično.
Post Reply