Hvala, vala ga je ko' rukom nasaoJohnny_x wrote:Boris PandzaEdin H. wrote:Sasvim_Obican wrote:
Ko dade ovu loptu glavom Medunjaninu?
BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1301 Re: BiH-Albanija
- USAblues
#1302 Re: BiH-Albanija
Frankyee wrote:Miske je odigrao mnogo bolje kad je Pjanic izasao, pravi akcije, dodaje, drzi loptu pod kontrolom , namjestio je drugi gol a ubacio je nekoliko solidnih lopti.
Mislim da Pjana treba na klupu, jedan Miske je dovoljan.
Mozda je ciro stvarno bio u pravu.
-
LSD
#1303 Re: BiH-Albanija
Gol Meletića i citava akcija, trcanjeSasvim_Obican wrote:
Ovako je to vidio nap stari arapski znanac.. "Dark Meleć" mi je favorit ovaj put
Ovakvi igraci nam trebaju...konkretni, brzi, linijši, nema pametovanja u igri, a sve se radi kako treba...dosta je šetaca u našem timu, i previše ih je...Miske ili Pjanić na klupu...ima ko ce trcati i kome nije mrsko.
- Edin H.
#1304 Re: BiH-Albanija
Kvota je ostvariva uz povratak Salihovica, Asmira i Papca(ne)forumas wrote:mislim teoretski je moguce, a quota na kladionici je 16000puharska wrote:Jos da pobjedimo Bjelorusiju dva puta , Francuze u Parizu,onda onih 6 utakmica na Europskom Prvenstvu
i eto Prvaci smo Europe
-
harisaga
#1305 Re: BiH-Albanija
Ja gotovim dzeku pravo,al brate da je los ove dvije tekme bio -bio je.Muslimovic je zvijer.volio bi da ga je zabio jer zasluzuje to fkt.Uvijek je tu,uvijek igra srcem.Ibisevic bio solidan vcs.borio se,pokusavo...nekad ide nekad ne ide.Spahic i pandza(kandza) dobri,sigurni.Vezni red tu i tamo.Dobar je maletic.Usao je odmoran,letio je kraj onih albanaca,neka ga je zabio vala
.Sve u svemu solidna predstava.Nista specijalno,ali eto 3 boda osvojena.To je bio cilj 
- just principe
#1306 Re: BiH-Albanija
oderali smo guzove aljbancima

-
vernes81
#1307 Re: BiH-Albanija
I da selektor obuce dres i zaigra ko u najboljim godinamaEdin H. wrote:Kvota je ostvariva uz povratak Salihovica, Asmira i Papca(ne)forumas wrote:mislim teoretski je moguce, a quota na kladionici je 16000puharska wrote:Jos da pobjedimo Bjelorusiju dva puta , Francuze u Parizu,onda onih 6 utakmica na Europskom Prvenstvu
i eto Prvaci smo Europe
- jeza u ledja
#1308 Re: BiH-Albanija
Ma Pandza je bolji igrac od Mravca. Nije to samo sad ova utakmica nego generalno.
I u Belgiji igra u boljem timu, igrao vise utakmica, igrao vise minuta, dao vise golova i veca mu je cijena. Da ne govorim da je 5 godina mladji.
Sve je to u 5 deka i mozda je Nadarevic bolji od obojice. Ali Pandza ipak treba da ima prednost nad Mravcem.
I u Belgiji igra u boljem timu, igrao vise utakmica, igrao vise minuta, dao vise golova i veca mu je cijena. Da ne govorim da je 5 godina mladji.
Sve je to u 5 deka i mozda je Nadarevic bolji od obojice. Ali Pandza ipak treba da ima prednost nad Mravcem.
-
Baudelaire
#1309 Re: BiH-Albanija
Ma pazi, glupo bi bilo sporiti da je Asmir bolji golman, jer fakat jeste. Nije tu iz nekih nefudbalskih razloga, što će se već do Bjelorusije promijenit, nadam se. Ali ne vjerujem ja da bi on išta manje nabijao loptu od Hasagića, to nije do golmana, koliko do nezainteresovanosti saigrača, prvenstveno iz zadnje linije, da se otkriju.
- smoki_choko
#1310 Re: BiH-Albanija
lulic je ljevak ako nisi znao a ono je opalio desnom nogom pa je zato odletilo sto metara medju albanceLSD wrote:Gol Meletića i citava akcija, trcanjeSasvim_Obican wrote:
Ovako je to vidio nap stari arapski znanac.. "Dark Meleć" mi je favorit ovaj put![]()
e ovako se šutira školski i rezantno, a ne ko Lulić koji nabija loptu na tribine 50 metara od gola.
Ovakvi igraci nam trebaju...konkretni, brzi, linijši, nema pametovanja u igri, a sve se radi kako treba...dosta je šetaca u našem timu, i previše ih je...Miske ili Pjanić na klupu...ima ko ce trcati i kome nije mrsko.
- buzzer
#1311 Re: BiH-Albanija
Edin H. wrote:Kvota je ostvariva uz povratak Salihovica, Asmira i Papca(ne)forumas wrote:mislim teoretski je moguce, a quota na kladionici je 16000puharska wrote:Jos da pobjedimo Bjelorusiju dva puta , Francuze u Parizu,onda onih 6 utakmica na Europskom Prvenstvu
i eto Prvaci smo Europe
moramo igrati s najboljim igracima, vratiti pozitivnu atmosferu u reprezentaciju i rezultati nece izostati.
-
detroit-mercy
#1312 Re: BiH-Albanija
Jasta smojust principe wrote:oderali smo guzove aljbancima![]()
![]()
![]()
![]()
-
vernes81
#1313 Re: BiH-Albanija
Ma joj po nekima bi begovic zabio hat trick u bukurestu ali sta ces takvi smo ti miBaudelaire wrote:Ma pazi, glupo bi bilo sporiti da je Asmir bolji golman, jer fakat jeste. Nije tu iz nekih nefudbalskih razloga, što će se već do Bjelorusije promijenit, nadam se. Ali ne vjerujem ja da bi on išta manje nabijao loptu od Hasagića, to nije do golmana, koliko do nezainteresovanosti saigrača, prvenstveno iz zadnje linije, da se otkriju.
- Bosnolog
#1314 Re: BiH-Albanija
LSD wrote:Gol Meletića i citava akcija, trcanjeSasvim_Obican wrote:
Ovako je to vidio nap stari arapski znanac.. "Dark Meleć" mi je favorit ovaj put![]()
e ovako se šutira školski i rezantno, a ne ko Lulić koji nabija loptu na tribine 50 metara od gola.
Ovo treba da Pape ima uvijek u svojoj glavi ali i svaki buducu ili sadasnji ozbiljniji trener ako zeli da ima uspjeha,.....
Ovo je Svabina skola uspjeha broj 1
- jeza u ledja
#1315 Re: BiH-Albanija
E vala smoriste s tim videom Osimovim.
Znam, treba ga ponoviti 100 puta, ali 1000 puta je vec previse. Svi smo ga vec pregledali.
Znam, treba ga ponoviti 100 puta, ali 1000 puta je vec previse. Svi smo ga vec pregledali.
- zeleni xy
#1316 Re: BiH-Albanija
Čestitke za tri osvojena boda ali ne i za igru. Nije to još igra sa kojom se može na EP.
Sreća je da predstoje pripreme u klubovima i nadam se da će uspjeti dobro napuniti akumulatore pred dvomeč sa Bjelorusijom.
Pod hitno Savez treba da organizuje prijateljsku utakmicu sa nekom ozbiljnijom ekipom.
Sreća je da predstoje pripreme u klubovima i nadam se da će uspjeti dobro napuniti akumulatore pred dvomeč sa Bjelorusijom.
Pod hitno Savez treba da organizuje prijateljsku utakmicu sa nekom ozbiljnijom ekipom.
- atmel
#1317 Re: BiH-Albanija
Sutra poskupljuju kifle i sladoled 
- Edin H.
#1318 Re: BiH-Albanija
I da selektor obuce dres i zaigra ko u najboljim godinamavernes81 wrote:Kvota je ostvariva uz povratak Salihovica, Asmira i PapcaEdin H. wrote:mislim teoretski je moguce, a quota na kladionici je 16000
Malo mu je falilo da udje u jednom momentu
Zaboravio se registrovati
-
Arma-Sarma
- DoradO
#1321 Re: BiH-Albanija
atmel wrote:Sutra poskupljuju kifle i sladoled
- puharska
#1322 Re: BiH-Albanija
Budimo ljudi realni , ponajbolji nam je veceras igrac bio ovaj sudija iz Den Haaga...
a i Maleticu svaka cast ali pitanje je da li bi se ovako borio da se vec negdje prodao vani...
podsjetio me malo na onog golmana protiv Turske , tad smo ga u nebesa okivali a ja mu
se evo sad ni imena nemogu sjetiti....
a i Maleticu svaka cast ali pitanje je da li bi se ovako borio da se vec negdje prodao vani...
podsjetio me malo na onog golmana protiv Turske , tad smo ga u nebesa okivali a ja mu
-
vernes81
#1323 Re: BiH-Albanija
Ma nemogu nam nista mi cemo se furati na njemce supa i krompirDoradO wrote:atmel wrote:Sutra poskupljuju kifle i sladoled![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- shalla
#1324 Re: BiH-Albanija
Naš dragi CyprusEdin H. wrote:Ko dade ovu loptu glavom Medunjaninu?Sasvim_Obican wrote:
Ovako je to vidio nap stari arapski znanac.. "Dark Meleć" mi je favorit ovaj put
P.S. @ bosnolog
Izvali se ti za tu utakmicu u albaniji
Last edited by shalla on 07/06/2011 23:30, edited 1 time in total.
-
vernes81
#1325 Re: BiH-Albanija
Kakav crni sudija sta si to ti gledopuharska wrote:Budimo ljudi realni , ponajbolji nam je veceras igrac bio ovaj sudija iz Den Haaga...