Gre. A1 Basket, TIP: 1, @1.40[quote]
bravo
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
FT: 73:70neruda wrote:18:00 Aris - PAOK
Gre. A1 Basket, TIP: 1, @1.40
Duel Aris-a i PAOK-a je za trece mjesto u grckom prvenstvu, igra se do 3 pobjede, a PAOK vodi sa 1:0, posto je prije nekoliko dana savladao dosta tesko Aris kod kuce sa 76:74. Aris je jedna sasvim solidna ekipa, koja je regularni dio prvenstva zavrsila na 4. mjestu sa ucinkom 14-12. Kod kuce su igrali dosta dobro, imali su ucinak 9-4. Aris je u polufinalu play off-a izgubio sa 3:0 u pobedama od Olympiakos-a, prosto ih je pocistio, ali mi PAOK nista nije bolje prosao protiv Panatanaikos-a, takodje su i oni vrlo lagano izbaceni.
PAOK je regularni deo zavrsio na 3. mjestu, sa ucinkom 16-10. u goste je solidno, imali su ucinak 6-7. PAOK i Aris su se do sada sastajali mnogo puta i gledajuci medjusobne duele, uglavnom je domacin skoro uvek slavio, znaci po tradiciji ko je domacin on pobedjuje. Ovo su dve podjednake ekipe, pa mislim da ce ovo biti neizvjesna borba za trece mesto, ali danas ipak dajem prednost Arisu koji je jako dobro odigrao prvi mec, pa ako ponove tu igru danas, mislim da dobijaju PAOK...
lester burnham wrote:FRIENDLY GAMES: Friendly International
20:00h
Germany - Uruguay
tip 3+ @1,60
u prva tri medjusobna susreta ove dvije reprezentacije palo je od 3 do 5 golova, na poslijednja cetiri 5 do 6... poslijednji put sastali su se 10 jula 2010, u utakmici za trece mjesto na sp u juznoafrickoj republici, bilo je 3:2 za pancere.
joakim lev i oskar tabares za vecerasnju utakmicu imaju na raspolaganju ukupno 27 igraca koji su igrali na pomenutom sp, od toga lev 13 a tabares 14.
ova prijateljska utakmica posluzice kao priprema ekipama... njemcima pred kval. utakmice za ep protiv austrije i azerbejdzana, a urugvaju pred predstojeci copa america... !
GL
lester burnham wrote:ITALY: Coppa Italia
21:00h
Palermo - Inter
tip 2@1,70
finale, utakmica u rimu... bivsi evropski prvak ima priliku da donekle spasi sezonu, odnosno da osvoji barem jedan trofej u sezoni. leonardovoj ceti nece nedostajati motiva veceras, u to sam siguran, kao i u to da ce maksimalno ozbiljno pristupiti mecu...! kvota @1,70 je prilicno dobra, a u s.p. jos bolja @1,85,
mislim da ce inter ubjedljivo trijumfovati...
GL
to je samo dokaz da si i ti covjek...lester burnham wrote:bolje da me niste zvali!![]()
pogodili ste sve danas![]()
ja usrah sa csk-a,
a veceras psg...
mef617 wrote:Francuska 1
Arles - Sochaux 2 1,70
Arels vec odavno ispao, nemaju sta traziti, predzadnji lens im bjezi cak 15 bodova. Imaju 3 pobjede u citavom prvenstvu sa samo 20 postignutih golova. Sochaux u odlicnoj formi, od zanjih 5 imaju 4 pobjede i jedan poraz, trenutno su drugi u francuskoj po formi...pobjedom ovdje i kiksom PSG bi mogli u liga evropu. Ocekujem pobjedu Sochaux.
uzmiGost1515 wrote:Može li Tigre - Velez 2 ... imam pogođenih 6 parova još ovaj, ili da uzmem ...
gotovo ... već počelopunkbeg wrote:uzmiGost1515 wrote:Može li Tigre - Velez 2 ... imam pogođenih 6 parova još ovaj, ili da uzmem ...
kupio u osam jos, velez je ko crna zemlja...!Gost1515 wrote:gotovo ... već počelopunkbeg wrote:uzmiGost1515 wrote:Može li Tigre - Velez 2 ... imam pogođenih 6 parova još ovaj, ili da uzmem ...pa šta bude ...
punkbeg wrote: ugl par prijedloga za sutra:
swansea -reading- play off za ulazak u najjacu ligu; obje ekipe su kroz citavu sezonu proteklu bile pucacki
raspolozene, zato je moj prijedlog 3 ili vise golova
Alaniya-Khimki- 1,(ruska) ali poznajuci ruse(cska danas) sve je moguce, mada alaniya je odlicno krenula ove sezone i trenutno su prvi sa utakmicom manje, dok je khimki u donjem dijelu tabele sa cini mi se 13-14 bodova
Jönköpings-Landskrona-1(švedska), Jönköpings je sa utakmicom manje i eventualnom pobjedom bi skocio na prvo mjesto sa 17 bodova, dok je landskrona u dnu tabele i kako sada stvari stoje prednjima je grcevita borba za opstanak.
Sretno ko isprati
p.s. mislim da sutra ima singapurska liga, pa je moj savjet da se i to isprati sa 3 ili vise golova, svaki put stavim i nevjerovatno svaki put dobijem, ne rijetko prodjem na paru a da je tek 30 minuta igre
SINGAPORE: S-League
13:30 Finished Tanjong Pagar 1 - 3 Tampines
...
ako ti ja nešto budem savjetovao, slobodno kontru opalipunkbeg wrote:ima li iko da bas skida ovaj tenis, zbroj gemova i slicno?
kad si tuperfect_guy wrote:ako ti ja nešto budem savjetovao, slobodno kontru opalipunkbeg wrote:ima li iko da bas skida ovaj tenis, zbroj gemova i slicno?