Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lipstick Jungle wrote:Ne znam za ostale,
ali meni je Vapiano bio odlican, odlican.
Apsolutno se nista nije razlikovalo nego kad idem jesti i bez ekupona
Zao mi je sto sam propustila ovaj Vlasic.
to je tako, vjerovatno iz vrlo prostog razloga-što kupon dajete tek na kraju, prilikom izlaska, tj plaćanja
zato mislim da kod ovih ugostiteljskih objekata, kupone treba DAVATI NA KRAJU, a ne naglašavati već prilikom ulaska da imate kupon i da želite to što je navedeno u kuponu, već fino-sjedete i naručite sve što je u kuponu, i na kraju pružite kupončić i ćao
Stoji i to tvoje sto kazes,
ali recimo u mom slucaju ja sam na samom ulazu u Vapiano, kod onih djevojaka, naglasila da imam ekupon iz prostog razloga sto mi je bilo prvi put da ga koristim i nisam bila sigurna kako fercera
da, ali je posao tih djevojaka isključivo naplata tj kasa, i nemaju dodirnih tačaka sa uslužiocima
drugačije je kad odeš u neki kafić ili restoran gdje ti je jedini kontakt sa konobarom, i njemu kad odmah kažeš da imaš kupon, postoji solidna vjerovatnoća da nećeš baš uživati u onom što si platila/očekivala.
posebno jer imaš objekata u kojima ne uživaš ni kada platiš punu cijenu
Ma kao sto vec rekoh,
stvarno se slazem sa tom tvojom konstatacijom,
ali i dalje mislim da u Vapianu znali-ne znali za ekupon, dobit ces uslugu i hranu kakvu dobivas i inace.
Kao da te djevojke nisu mogle namignuti ili nesto slicno onim sto kuhaju
Ja sam u Milkmanu, Palmi i The Clubu odmah prije naručivanja naglasila kako imam kupon i svaki put su me ugostili kao da sam i pare donijela. Izgleda da su i gazde skontale na kom principu radi ekupon, tj. da ekupon kao servis ne stoji iza kvalitete usluge i odmah su se pohasili.
madnessa wrote:Ja sam u Milkmanu, Palmi i The Clubu odmah prije naručivanja naglasila kako imam kupon i svaki put su me ugostili kao da sam i pare donijela. Izgleda da su i gazde skontale na kom principu radi ekupon, tj. da ekupon kao servis ne stoji iza kvalitete usluge i odmah su se pohasili.
A meni fol da bjezim kad se prica o jelu, ziku joj kupona
jela bajaderu nisu podvalili ..................jao ono je bomba isto kao na slici sto je neko postavio a bila sam spremna da kazem necu razmutu hocu bajaderuuuuuuuuuuuuuuuuu ...................i naranĐŽa je bila super
madnessa wrote:Ja sam u Milkmanu, Palmi i The Clubu odmah prije naručivanja naglasila kako imam kupon i svaki put su me ugostili kao da sam i pare donijela. Izgleda da su i gazde skontale na kom principu radi ekupon, tj. da ekupon kao servis ne stoji iza kvalitete usluge i odmah su se pohasili.
A meni fol da bjezim kad se prica o jelu, ziku joj kupona
Ja sam jela proteine (piletinu), a ti jedeš UH (bajaderu).
Ady88 wrote:To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd.
pregled u zivotu nisam platio niti cu
Ma to se nekad placalo zato sam i napisao da je vecina naplacivala pregled po 10-20KM, kod nje je odavno besplatan pregled
Jeste da je guzva (svakih 15 minuta neko dolazi sa e-kuponom) ali vlasnica super radi i bas prijatna osoba...cak je i moju grivu uspjela srediti bas super...prezadovoljna sam!
hahahah ja danas opet idem na feniranje ugl. nevjerovatno mi je dugo drzalo kad me isfenirala iako mi se ucinilo da bas i nije cemu ...........danas zakazem jos termina hahahhahaahah
vjesticanametli wrote:hahahah ja danas opet idem na feniranje ugl. nevjerovatno mi je dugo drzalo kad me isfenirala iako mi se ucinilo da bas i nije cemu ...........danas zakazem jos termina hahahhahaahah
Ja sam odmah uzela za cetvrtak samo da mi obrve jos narastu pa da se uradi i to oblikovanje..ja to uvijek nekako previse stanjim
ema_ wrote:Eno još jedna stranica na fazon ekupona počela sa radom
ja se registrovo a niti emaila o potvrdi nisam dobio. logo ko direkt iz painta i pisu provale tipa facebook "fun page" nacin placanja piCk pay, link na twitter ne radi... a boje i font na sajtu da ne spominjem... mozda su fino zamislili ali kako vidim realizacija i ozbiljnost jos nisu na nivou za razmatranje, nazalost.
bounty wrote:Ja sutra imam zakazan termin u stomatoloskoj ordinaciji Kenzzo. Kakva su vasa iskustva s njima? Je li iko bio?
Znam da je taj lik koji je otvorio tu ordinaciju, 5-6 godina radio kod Azabagića u Tuzli (a oni važe za bolju polikliniku tamo), ostao iznenada bez posla i otvorio sebi ordinaciju. Od rodice prijateljica maksuz iz Tz dolazi kod njega. Vjerujem da je dobar!
bounty wrote:Ja sutra imam zakazan termin u stomatoloskoj ordinaciji Kenzzo. Kakva su vasa iskustva s njima? Je li iko bio?
Znam da je taj lik koji je otvorio tu ordinaciju, 5-6 godina radio kod Azabagića u Tuzli (a oni važe za bolju polikliniku tamo), ostao iznenada bez posla i otvorio sebi ordinaciju. Od rodice prijateljica maksuz iz Tz dolazi kod njega. Vjerujem da je dobar!
Super, bilo bi mi drago da je tako... ja sam iz Tuzle i znam za Azabagica, izvrstan stomatolog.