ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Cafe Camargue

#1301 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Lipstick Jungle wrote:
Cafe Camargue wrote:
Lipstick Jungle wrote:Ne znam za ostale,
ali meni je Vapiano bio odlican, odlican.
Apsolutno se nista nije razlikovalo nego kad idem jesti i bez ekupona :thumbup:

Zao mi je sto sam propustila ovaj Vlasic.
to je tako, vjerovatno iz vrlo prostog razloga-što kupon dajete tek na kraju, prilikom izlaska, tj plaćanja

zato mislim da kod ovih ugostiteljskih objekata, kupone treba DAVATI NA KRAJU, a ne naglašavati već prilikom ulaska da imate kupon i da želite to što je navedeno u kuponu, već fino-sjedete i naručite sve što je u kuponu, i na kraju pružite kupončić i ćao :)
Stoji i to tvoje sto kazes,
ali recimo u mom slucaju ja sam na samom ulazu u Vapiano, kod onih djevojaka, naglasila da imam ekupon iz prostog razloga sto mi je bilo prvi put da ga koristim i nisam bila sigurna kako fercera :wink:
da, ali je posao tih djevojaka isključivo naplata tj kasa, i nemaju dodirnih tačaka sa uslužiocima

drugačije je kad odeš u neki kafić ili restoran gdje ti je jedini kontakt sa konobarom, i njemu kad odmah kažeš da imaš kupon, postoji solidna vjerovatnoća da nećeš baš uživati u onom što si platila/očekivala.
posebno jer imaš objekata u kojima ne uživaš ni kada platiš punu cijenu :)
Lipstick Jungle

#1302 Re: ekupon.ba

Post by Lipstick Jungle »

Ma kao sto vec rekoh,
stvarno se slazem sa tom tvojom konstatacijom,
ali i dalje mislim da u Vapianu znali-ne znali za ekupon, dobit ces uslugu i hranu kakvu dobivas i inace.
Kao da te djevojke nisu mogle namignuti ili nesto slicno onim sto kuhaju :lol:
Cafe Camargue

#1303 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Lipstick Jungle wrote:Kao da te djevojke nisu mogle namignuti ili nesto slicno onim sto kuhaju :lol:
:D
madnessa

#1304 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Ja sam u Milkmanu, Palmi i The Clubu odmah prije naručivanja naglasila kako imam kupon i svaki put su me ugostili kao da sam i pare donijela. Izgleda da su i gazde skontale na kom principu radi ekupon, tj. da ekupon kao servis ne stoji iza kvalitete usluge i odmah su se pohasili.
Pitarrr82

#1305 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

madnessa wrote:Ja sam u Milkmanu, Palmi i The Clubu odmah prije naručivanja naglasila kako imam kupon i svaki put su me ugostili kao da sam i pare donijela. Izgleda da su i gazde skontale na kom principu radi ekupon, tj. da ekupon kao servis ne stoji iza kvalitete usluge i odmah su se pohasili.

A meni fol da bjezim kad se prica o jelu, ziku joj kupona :lol: :lol:
vjesticanametli

#1306 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

jela bajaderu :P :D nisu podvalili ..................jao ono je bomba isto kao na slici sto je neko postavio :D a bila sam spremna da kazem necu razmutu hocu bajaderuuuuuuuuuuuuuuuuu ...................i naranĐŽa je bila super :-D
madnessa

#1307 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Pitarrr82 wrote:
madnessa wrote:Ja sam u Milkmanu, Palmi i The Clubu odmah prije naručivanja naglasila kako imam kupon i svaki put su me ugostili kao da sam i pare donijela. Izgleda da su i gazde skontale na kom principu radi ekupon, tj. da ekupon kao servis ne stoji iza kvalitete usluge i odmah su se pohasili.

A meni fol da bjezim kad se prica o jelu, ziku joj kupona :lol: :lol:
Ja sam jela proteine (piletinu), a ti jedeš UH (bajaderu). :razz:
Ady88

#1308 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

link wrote:
Ady88 wrote:To je moj stomatolog i sto se tice rada i cijene sve pohvale, ne vidim u cemu je problem za pregled dati 10KM tako je kod vecine ali zena dobro radi svoj posao, bar zasad nisam imao problema, a radio popravke zuba, cirkonijum navlake(cini mi se najpovoljnije u SA, 300KM po jednoj), itd. itd. :thumbup:
pregled u zivotu nisam platio niti cu
Ma to se nekad placalo zato sam i napisao da je vecina naplacivala pregled po 10-20KM, kod nje je odavno besplatan pregled :)
amaretto

#1309 Re: ekupon.ba

Post by amaretto »

Da li je neko išao na Orijentalnu masažu u BioMaxima salon i kakvi su utisci.
lady____

#1310 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

zasto niko ne uzima ovu skolu jahanja?? prosli put kad je bila ova ista ponuda puklo za jednu vece..ja tada okasnila

jel ima neko ko je iskoristio kupon da nam kaze kakva su iskustva :)
burekodsira

#1311 Re: ekupon.ba

Post by burekodsira »

jesi li okasnila :lol:
haj sad neces, pa nam ispricaj dozivljaj.
ja bi uzeo drugima na poklon, ali ne znam do koje kilaze su programirani :mrgreen:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1312 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

burekodsira wrote: ja bi uzeo drugima na poklon, ali ne znam do koje kilaze su programirani :mrgreen:
Pa piše... Osobe preko 100kg se ne trebaju prijavljivati ni u kojem slučaju.
lady____

#1313 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

pa ja se nadam da ima neko ko je uzeo prosli put...ako su se oni zeznuli ne moram i ja :P
ima jos fore da se uzme, tako...
Una ragazza

#1314 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Perfect...sve pohvale!!! :)

Jeste da je guzva (svakih 15 minuta neko dolazi sa e-kuponom) ali vlasnica super radi i bas prijatna osoba...cak je i moju grivu uspjela srediti bas super...prezadovoljna sam! :)
vjesticanametli

#1315 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

hahahah ja danas opet idem na feniranje :) ugl. nevjerovatno mi je dugo drzalo kad me isfenirala iako mi se ucinilo da bas i nije cemu ...........danas zakazem jos termina hahahhahaahah :-D
bounty

#1316 Re: ekupon.ba

Post by bounty »

Je li iko bio u kozmetickom salonu Dufny?
nera18

#1317 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Prodajem i dalje frizerski kupon :D
sarajevo_84

#1318 Re: ekupon.ba

Post by sarajevo_84 »

amaretto wrote:Da li je neko išao na Orijentalnu masažu u BioMaxima salon i kakvi su utisci.
Išlaaa, sve super osim što umjesto 30 minuta dobiješ 20, al je ugođaj fantazija.... :D :D
ema_

#1319 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Eno još jedna stranica na fazon ekupona počela sa radom :shock: :D
Una ragazza

#1320 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

vjesticanametli wrote:hahahah ja danas opet idem na feniranje :) ugl. nevjerovatno mi je dugo drzalo kad me isfenirala iako mi se ucinilo da bas i nije cemu ...........danas zakazem jos termina hahahhahaahah :-D
Ja sam odmah uzela za cetvrtak :-D samo da mi obrve jos narastu pa da se uradi i to oblikovanje..ja to uvijek nekako previse stanjim :-?
bounty

#1321 Re: ekupon.ba

Post by bounty »

Ja sutra imam zakazan termin u stomatoloskoj ordinaciji Kenzzo. Kakva su vasa iskustva s njima? Je li iko bio?
burekodsira

#1322 Re: ekupon.ba

Post by burekodsira »

ema_ wrote:Eno još jedna stranica na fazon ekupona počela sa radom :shock: :D
ja se registrovo a niti emaila o potvrdi nisam dobio. logo ko direkt iz painta i pisu provale tipa facebook "fun page" :lol: nacin placanja piCk pay, link na twitter ne radi... a boje i font na sajtu da ne spominjem... mozda su fino zamislili ali kako vidim realizacija i ozbiljnost jos nisu na nivou za razmatranje, nazalost.
ema_

#1323 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Ma samo jedna ponuda i ima, more bit da su jučer napravili stranicu tek :D
Zovem se Zelena

#1324 Re: ekupon.ba

Post by Zovem se Zelena »

bounty wrote:Ja sutra imam zakazan termin u stomatoloskoj ordinaciji Kenzzo. Kakva su vasa iskustva s njima? Je li iko bio?
Znam da je taj lik koji je otvorio tu ordinaciju, 5-6 godina radio kod Azabagića u Tuzli (a oni važe za bolju polikliniku tamo), ostao iznenada bez posla i otvorio sebi ordinaciju. Od rodice prijateljica maksuz iz Tz dolazi kod njega. Vjerujem da je dobar!
bounty

#1325 Re: ekupon.ba

Post by bounty »

Zovem se Zelena wrote:
bounty wrote:Ja sutra imam zakazan termin u stomatoloskoj ordinaciji Kenzzo. Kakva su vasa iskustva s njima? Je li iko bio?
Znam da je taj lik koji je otvorio tu ordinaciju, 5-6 godina radio kod Azabagića u Tuzli (a oni važe za bolju polikliniku tamo), ostao iznenada bez posla i otvorio sebi ordinaciju. Od rodice prijateljica maksuz iz Tz dolazi kod njega. Vjerujem da je dobar!
Super, bilo bi mi drago da je tako... ja sam iz Tuzle i znam za Azabagica, izvrstan stomatolog.
Post Reply