Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#1301 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

Samo me zanima šta će biti ako Lištica do 25.maja izbije na 3.mjesto? Onda će biti masoni, iluminati, CIA...
El_comadante

#1302 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by El_comadante »

znaći Budučnost i drina i matematički ispali i sada nije intersantn na dnu samo europa. sada če biti namještanja utakmica...
elSaik

#1303 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by elSaik »

Sreća pa ih do sada nije bilo. :mrgreen:
smoki_choko

#1304 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by smoki_choko »

al zato je vlado jagodic selektor mlade reprezentacije
ultima_palabra

#1305 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

smoki_choko wrote:al zato je vlado jagodic selektor mlade reprezentacije
Konta li iko što frajer nosi aktovku sa sobom na klupu? :D
Mobile_Disco

#1306 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Mobile_Disco »

Ja mislim da je culum najzasticeniji igrac premier lige! Svaku tekmu je zasluzio crveni u prvom poluvremenu :D
Svaki igrac ima pravo da udara, a to sto nase "sudije" nemaju muda da im daju crveni to je vec druga stvar.. Culum je poceo sa ovim krvnickim startovima ("na loptu") u kupu, do 30 minute je trebao dobiti crveni, i tekma 2 dana kasnije, sta ocekujes? Od koga dobija instrukcije da igra tako? Mislim da bi sve i jedan od nas isto uradio, i isao malo grublje, al to sto se vase bebice zale i placko jauce da je za zatvora, to je druga stvar, al sredit ce tata sve :D
Obuca9

#1307 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:
Konta isti onaj koji konta i zašto Čala non stop drži štopericu u ruci :D
LSD

#1308 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Plavih_11 wrote:Inrakovic je poceo da kuka 15 dana prije utakmice:

Ibraković: Želji guraju trofej kako bi Široki išao u Evropu

Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu

Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.

„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
Koja je ovo gnjida od covjeka, e moj Ibrakovicu majmune.
smoki_choko

#1309 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by smoki_choko »

ultima_palabra wrote:
poslovan covjek
Mobile_Disco

#1310 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Mobile_Disco »

LSD wrote:
Plavih_11 wrote:Inrakovic je poceo da kuka 15 dana prije utakmice:

Ibraković: Želji guraju trofej kako bi Široki išao u Evropu

Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu

Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.

„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
Koja je ovo gnjida od covjeka, e moj Ibrakovicu majmune.

Osima za reisa :D
Obuca9

#1311 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Ali fakat, ovaj Ibraković vazda nešto kuka. Kuka prije utakmice, kuka za vrijeme utakmice, kuka poslije utakmice, i dok je bio u Veležu, evo i sad u Čeliku. Nenadjebiv je :D
LSD

#1312 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U kakvom podređenom položaju, šta prica ova budala nafurana :?
Pa oni su 15 godina otkako postoji ova liga u podređenom položaju i u konstantnoj borbi za opstanak.

"uvjeren sam da ce Čelik, ako osvoji Kup narednih 10 godina biti u vrhu bh. fudbala" :shock: :lol: :lol:

Ma kako da ne, treca kašika Azirina ti to javila ,konju paradni.

"Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu."
Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“

Ovaj debil nadjebe sam sebe iz recenice u recenicu...kad god covjek pomisli da ne može gluplje izvaliti, on se odmah expresno potrudi da otkloni i te sumnje.
Jest jest svi se urotili protiv tog strašnog Čelika, evo sad i Ivica Osim koji je na celu komiteta za Normalizaciju vam neda u Evropu....ici ce Široki umjesto vas...sjedi dole brnjo i glođi kosku.
Trener koji godinama unaprijed kuka, ostali bar poslije tekme a ovaj papak unaprijed :x
splend

#1313 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by splend »

sta je fazon, brisati postove koje "mi" ostavimo :oops: a nikog nismo uvrijedili :?

to isto sam ja rekao odmah poslije druge utakmice za zeljom. fakat da im se stima, to se iz aviona vidi. jos imaju medije, najjace oruzje. osim kad je kukao to je OK, ibrakovic kad kuka onda je papak :thumbup:
sad kad su konacno shavtili da su izgubili titulu(mnogi su se nadali do zadnjeg kola, mi ostali smo znali prije mjesec), ostaje im samo kup. a kako igraju, krkanski, seljacki, podmuklo, i znaju da su slabiji od celika, onda se okrecu ovim drugim metodama i pritisku. 3 puta smo igrali ove godine, u prvenstvu za klasu bili bolji, na bilinom takodjer, a u kupu tu negdje. pred punim stadionom u zenici znaju da nemaju sanse. to svi vide, osim zeljenih pristalica. svi su im krivi i lopovi, samo su oni posteni :oops: ekipa koja onako igra, zasluzuje deseto mjesto u ovoj jadnoj ligi, ali jok, na grbavici imaju sudije, kupe 2-3 pobjede na strani, i eto ih drugi. uostalom, samo je zelji svirano 7 penala ove godine, NAJVISE!!!
a kad su god bili na TV-u, svi su mogli vidjeti tu tugu od igraca.
protiv nas 2X, protiv sirokog 2X, protv sarajeva 2X i protv slavije cini mi se. protiv nas im se siljo nenormalno, opet slabi, protiv sirokog katastrofa, protiv pitara jos gori, i oni fol drugi. ma daaaaaaaaaj. postena ekipa znalaca, nema sta.
Last edited by splend on 10/05/2011 15:19, edited 1 time in total.
samo_ti

#1314 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by samo_ti »

šibicarska posla , sta se cudite :oops:

a kada velika glava * krive zvalje pametuje po novinama onda je sve OK , ma djaba pisati , standardna politika :D
smoki_choko

#1315 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by smoki_choko »

splend wrote:sta je fazon, brisati postove koje "mi" ostavimo :oops: a nikog nismo uvrijedili :?

to isto sam ja rekao odmah poslije druge utakmice za zeljom. fakat da im se stima, to se iz aviona vidi. jos imaju medije, najjace oruzje. osim kad je kukao to je OK, ibrakovic kad kuka onda je papak :thumbup:
sad kad su konacno shavtili da su izgubili titulu(mnogi su se nadali do zadnjeg kola, mi ostali smo znali prije mjesec), ostaje im samo kup. a kako igraju, krkanski, seljacki, podmuklo, i znaju da su slabiji od celika, onda se okrecu ovim drugim metodama i pritisku. 3 puta smo igrali ove godine, u prvenstvu za klasu bili bolji, na bilinom takodjer, a u kupu tu negdje. pred punim stadionom u zenici znaju da nemaju sanse. to svi vide, osim zeljenih pristalica. svi su im krivi i lopovi, samo su oni posteni :oops: ekipa koja onako igra, zasluzuje deseto mjesto u ovoj jadnoj ligi, ali jok, na grbavici imaju sudije, kupe 2-3 pobjede na strani, i eto ih drugi. uostalom, samo je zelji svirano 7 penala ove godine, NAJVISE!!!
a kad su god bili na TV-u, svi su mogli vidjeti tu tugu od igraca.
protiv nas 2X, protiv sirokog 2X, protv sarajeva 2X i protv slavije cini mi se. protiv nas im se siljo nenormalno, opet slabi, protiv sirokog katastrofa, protiv pitara jos gori, i oni fol drugi. ma daaaaaaaaaj. postena ekipa znalaca, nema sta.
vidi ibrakovicevog celjadeta sto kuka, vidi se da si njega. ljubi ga caca :lol: :lol:
ultima_palabra

#1316 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

splend wrote:3 puta smo igrali ove godine, u prvenstvu za klasu bili bolji, na bilinom takodjer, a u kupu tu negdje.
:lol: :lol: :lol: Hoćeš da opet brojimo šanse? Ti misliš da je ovdje neko budala?
splend wrote:ostaje im samo kup. a kako igraju, krkanski, seljacki, podmuklo, i znaju da su slabiji od celika, onda se okrecu ovim drugim metodama i pritisku
Hvala Bogu pa imaju snimci, pa se vidi ko kako igra... niste skontali da će iko snimati utakmicu u Zenici, pa ste tukli nemilice. Kad su procurili snimci, onda je počela priča kako Amar kuka, ko je snimao sa zapada i slično :-)

Svi neutralni posmatrači su rekli da je suđenje na Grbavici bilo odlično... na silu ste htjeli sve pretvoriti u seljakluk, i sad ćete to iskihati u revanšu :dance:
EdoI wrote: Ma kakvo suđenje, lupetaju. Kažem to kao navijač Čelika.

Nije bilo šiljenja, ALI, imam zamjerku što prvo valjanje koje je počelo već od pogotka, umjesto što je nagradio faulom, nije kaznio žutim za simulaciju i sasjekao sve u korijenu, pa bismo možda i gledali fudbal.
kamen spoticanja wrote:sudjenje za nase uslove fenomenalno...sudija me iznenadio...zehra domacinski...da je ovako stalno :thumbup:
samo onog culuma neko ce vec slomit sad u subotu...zabelejio je pravo :-)
celik ima dobre sanse u revansu
-LIBERO- wrote:
Vidis prijatelju. To sto ti pricas i navodis kao vid perfidne pomoci sudija,e to upravo se desavalo Sarajevu na zadnjem gostovanju u Zenici.
Ne branim Zeljeznicar,nema saaannnseeeee :D ,ali kamo srece da smo imali BAREM ovakvo sudjenje kakvo ste vi imali sada na Grbavici.

Interesantno je kako pojedinci,da ne kazem vecina :D ,primjete perfidnu pomoc sudija ,aliiiii,samo onda kada misle da su osteceni klubovi za koje oni navijaju.

Da je recimo kaznjen onaj sudija sto je u Zenici sudio protiv nas,sa recimo suspenzijom do kraja polusezone,dobro bi se zamislili svi slijedeci koji bi slicno sudili.
Dok svi mi zajedno ne osudimo takvo pristrasno sudjenje cak i onda kada pomaze nasim klubovima,e sve do tada suti i "pusi" takav kriterij na gostovanjima.

Ja sam za to da se prekine zacarani krug,i da sva sudjenja budu barem priblizno korektna pa neka pobjedi ko pobjedi. Nema drugacije hajra i napredka,ali kako doci do toga..e to je vec druga prica :run:
splend

#1317 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by splend »

@ultima, pa brojali smo sanse, osim gola niste imali sut U OKVIR :mrgreen: toliko

hvala Bogu pa imaju snimci, ja sam prvi rekao da je onaj nas idiot trebao dobiti crveni, ali vi niste nikada A rekli protiv culuma, veceg mesara i od varupe i sarajcica. tek cete vidjet koliko ce vam nedostajati u zenici :dance:

eto, i ta dvojica zadnje citirani, ti kazu da ste imali pomoc sudija.

a na drugoj temi sam primjetio kako se zalite na sudjenje u vasem derbiju :mrgreen: e jeste objektivni, nema sta.

@smoki, to pokusavas biti duhovit, k'o osim ti idol :oops:
smoki_choko

#1318 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by smoki_choko »

splend wrote:@ultima, pa brojali smo sanse, osim gola niste imali sut U OKVIR :mrgreen: toliko

hvala Bogu pa imaju snimci, ja sam prvi rekao da je onaj nas idiot trebao dobiti crveni, ali vi niste nikada A rekli protiv culuma, veceg mesara i od varupe i sarajcica. tek cete vidjet koliko ce vam nedostajati u zenici :dance:

eto, i ta dvojica zadnje citirani, ti kazu da ste imali pomoc sudija.

a na drugoj temi sam primjetio kako se zalite na sudjenje u vasem derbiju :mrgreen: e jeste objektivni, nema sta.

@smoki, to pokusavas biti duhovit, k'o osim ti idol :oops:
hvala Bogu ne bavim se idolopklonstvom ko ti 8-)
ultima_palabra

#1319 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

Gori sam ja što se raspravljam... očigledno si opterećen Željom iz nekog razloga :roll:

Šta ste navalili na Ćuluma? Frajer imao dva oštra starta, prvi put mu sudija progledao kroz prste, drugi put dobio karton i bio do kraja miran ko bubica. Ostalo startova za kartona sve sankcionisano i na kraju završilo 5-5 u kartonima... i kao njih neko tukao na Grbavici :-)
splend

#1320 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by splend »

ultima_palabra wrote:Gori sam ja što se raspravljam... očigledno si opterećen Željom iz nekog razloga :roll:

Šta ste navalili na Ćuluma? Frajer imao dva oštra starta, prvi put mu sudija progledao kroz prste, drugi put dobio karton i bio do kraja miran ko bubica. Ostalo startova za kartona sve sankcionisano i na kraju završilo 5-5 u kartonima... i kao njih neko tukao na Grbavici :-)
pa svaku si raspravu poceo, sta cu ja kad mi je dosadno, pa odgovorim :mrgreen:
i nisam opterecen, cini mi se da si vise ti opterecen ibrakovicem, ne znam zasto?
LSD

#1321 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Ibraković je teško opterecen Željom i Osimima ( Želju otvoreno prezire i godinama proziva, sa Amarom je opterecen jer ga nikad nije pobjedio ni kao trener Veleža ni kao trener Čelika kao trener Lukavca nije ni mogao je godinama šljakao u drugoj ligi, vec naprotiv Amar ga redovno kvasi... a sad je poceo prozivati javno i Ivicu kao predsjednika Komiteta za normalitacija )...seljacka posla.
Tog papka treba odstraniti iz fudbala, ali nekima je Ibrak zakletva i idol...mnogi padaju na njegove ublehe da se sve urotilo protiv Čelika, da bi dominirali ligom 10 godina samo ih vazda ometaju i sprijecavaju u tome raznim sredstvima :lol: :lol: i slicne splacine...što opet govori više o samima konzumentima i pušačima tih ubleha (a evo sami se javljaju) nego o samom papku Ibrakovicu.
Distortion

#1322 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Distortion »

Htjeli vi to priznati ili ne, Ibrakovic je upravu i 100% se slazem s njim!!!!

Svi znamo i zasto :wink:
ultima_palabra

#1323 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

Evo ja ne znam :?
ganjeta

#1324 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

Ja znam.Ne daju maKet :D

Ma jebo Ibrakovica papka bice mu po picici opet,levat svjestan da je karina pa bezze sere.
Nego danas gledam statistiku crvenih i zutih..Čelik na zacelju mesarska ekipa br.1 u ligi :cry: cak su Travnik i Slobodu prestigli kako im dodje placipicka.
Zapade mi za oko da jedino Borac do sada nije "pocrvenio" Objektivno zar ne :?
Distortion

#1325 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Distortion »

Redovno mlatimo kako kuci tako i na strani :D

Apsolutno podrzavam Ibrakovica i drago mi je da je ovo izjavio. Ja ne vjerujem da cemo uzeti kup zato se i ne nadam i ne zelim da se previse razocaram. Savezu je u cilju da siroki bude 4-ti i tako da sva tri naroda imaju najmanje po 1 predstavnika u Evropi i da Bevanda i co imaju dovoljan razlog da glasaju za statut.
Locked