Gospoda Ministarka wrote:Bloo wrote:HAVANA wrote:Samo da vam javim.Otvara muha Ikeu kad se vrati iz svedske.Otiso na obuku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muhea![]()
![]()
Genijalno.
Mc Donalds u Sarajevu?!
-
ig78sa
#1301 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
-
sarajevsko_pivo
#1302 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Jeli se jos uvijek radi na objektu?
- seln
#1303 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Najnovija informacija: prvi MD se otvara na odmaralistu "Salakovac" autputa 5C.iSwagga wrote:oficijelna potvrda je bila u samom avazu u jucerasnjem izdanju
- perfect_guy
#1304 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
ako nije provjereno u BG, ne valjaseln wrote:Najnovija informacija: prvi MD se otvara na odmaralistu "Salakovac" autputa 5C.iSwagga wrote:oficijelna potvrda je bila u samom avazu u jucerasnjem izdanju
- seln
#1305 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Evo malo provjerenog:perfect_guy wrote:ako nije provjereno u BG, ne valjaseln wrote:Najnovija informacija: prvi MD se otvara na odmaralistu "Salakovac" autputa 5C.iSwagga wrote:oficijelna potvrda je bila u samom avazu u jucerasnjem izdanju
Doduse, ne pise hoce li biti u Titovoj ili u Nedzaricima, ali sta oni znaju? Avaz se pita.
We have not set a firm date for the development of McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina. In the future we may take steps to open McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina and if we seek a franchisee to represent us the person will have the following characteristics.
High integrity, business experience in the market, history of success, ability to work well with a franchisor, ability to complete a training program that can take about nine months, willingness to devote full time to the McDonald's restaurant business, retail experience, knowledge of the real estate market, significant capital.
If you would like to complete an application please click on the link below and submit it to us. We will retain all information sent to us in a database and give you consideration if we take steps to develop McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina.
We sincerely appreciate your expressed interest in our company and patronage of our restaurants.
Click here to apply for a franchise in Bosnia-Herzegovina or select a different country in the selection box below.
- Urban B.
#1306 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
zambaklija wrote:ja neću tamo centa pottrošiti jer fahro stoji iza toga svega,e nedam mu pa ja makar crko!!!!!!!!!
al ces ga zajebeep
-
sarajevsko_pivo
#1307 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Za 2 sedmice ce McDonalds objaviti da ulazi na trziste u BiH! 
- seln
#1308 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Pisalo u Avazu?sarajevsko_pivo wrote:Za 2 sedmice ce McDonalds objaviti da ulazi na trziste u BiH!
-
sarajevsko_pivo
#1309 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Upravo u Avazuseln wrote:Pisalo u Avazu?sarajevsko_pivo wrote:Za 2 sedmice ce McDonalds objaviti da ulazi na trziste u BiH!
I Avaz dovodi McDonalds u BiH, sa svojim partnerom, znam da ti je krivo
Vidimo se drugoj jula na otvorenje!
- VenomousV
#1310 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
hajmo sad copy paste taj tekst 
- seln
#1311 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ovo je vec za podforum "religija"sarajevsko_pivo wrote:Upravo u Avazuseln wrote:Pisalo u Avazu?sarajevsko_pivo wrote:Za 2 sedmice ce McDonalds objaviti da ulazi na trziste u BiH!
I Avaz dovodi McDonalds u BiH, sa svojim partnerom, znam da ti je krivo![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1312 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ja Avazu vjerujem ko rahmetli komsiji.
- Ma.Le.Na
#1313 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
sad mene zanima..ja sam u onoj anketi kliknula na NIKAD
...ali ako je avaz rekao...ja bi sad da promijenim glas..
kako?

kako?
- ladyblue18
#1314 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
NikakoMa.Le.Na wrote:sad mene zanima..ja sam u onoj anketi kliknula na NIKAD...ali ako je avaz rekao...ja bi sad da promijenim glas..
kako?![]()
-
Gospoda Ministarka
#1315 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
seln wrote:Ovo je vec za podforum "religija"sarajevsko_pivo wrote: Upravo u Avazu
![]()
- seln
#1316 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ma nije smijesna tema kao takva, ali je smijesna lakovjernost mase. Bog me ubio ako Avaz nije pokupio vijest sa ovog foruma i objavio je kao "ekskluzivu". Onda su lancano poceli da je prenose razni portali, mediji, novine...Gospoda Ministarka wrote:seln wrote:Ovo je vec za podforum "religija"sarajevsko_pivo wrote: Upravo u Avazu
![]()
Vidimo se drugoj jula na otvorenje!![]()
Neko rece, da je ovo najsmjesnija tema foruma, slazem se.
znas ono, kad se vise ne zna ko je prvi slagao, pa svima zvuci istinito. I svi se pozivaju na nekog drugoga, niko ne govori iz prve ruke.
Vec sam vise puta napisao na ovoj temi, i ja bih volio da MD dodje. Neka konkurencije, neka raznolikosti, to bar ne moze skoditi. Druga je stvar koliko ce uspjeti i koliko je smijesno ovo paljenje da cemo postati "dio civilizovanog svijeta" samo zato jer nam dolazi fast food.
Samo, bojim se da od tog dolaska nema nista. Ako se sjecate, proslo je vec desetak godina od prve price oko MD u BiH. Kao, dolazi sigurno...pa onda, zapelo oko toga hoce li domaci ili uvozni krompir za pommes...pa onda, koga oni ba misle zajebavat...i tako....
Daj boze...ali sve se bojim da od toga nema nista.
- psydelija
#1317 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
ma isto je sve to: http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110330056ladyblue18 wrote:Ja Avazu vjerujem ko rahmetli komsiji.
- poznanik
#1318 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
I onda konačno bude "usaglašeno" da je Avaz ugovorio franšizu sa McDseln wrote:Ma nije smijesna tema kao takva, ali je smijesna lakovjernost mase. Bog me ubio ako Avaz nije pokupio vijest sa ovog foruma i objavio je kao "ekskluzivu". Onda su lancano poceli da je prenose razni portali, mediji, novine...znas ono, kad se vise ne zna ko je prvi slagao, pa svima zvuci istinito. I svi se pozivaju na nekog drugoga, niko ne govori iz prve ruke.
- ladyblue18
#1319 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Eh da ovo je najjace.poznanik wrote: I onda konačno bude "usaglašeno" da je Avaz ugovorio franšizu sa McD![]()
![]()
- seln
#1320 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Pred nama je, za dvije hefte cemo znati.
-
blondddy
#1321 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Definitivno potvrdjeno BIH 122 zemlja u kojoj se otvara MC Donalds.
Vise pogledajte na:List of countries with Mc Donalds franchises
Vise pogledajte na:List of countries with Mc Donalds franchises
-
Ripicipi
#1322 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Zar ti vec ne znas? Ne znam cemu cekanje 2 hefte kada ti vec 100 % znas da je ovo patka.seln wrote:Pred nama je, za dvije hefte cemo znati.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- seln
#1324 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ko kaze da znam? Kazem: vidjecemo.potres_mozga wrote:Zar ti vec ne znas? Ne znam cemu cekanje 2 hefte kada ti vec 100 % znas da je ovo patka.seln wrote:Pred nama je, za dvije hefte cemo znati.
Ako bude, ok, hvala bogu. Ali previse puta su nam lagali. Do sada je valjda 100 nekih prebogatih firmi obecalo uloziti 100 000 milijardi u BiH, a ni jedna od tih firmi nije imala ni web stranicu.
I ova "oficijelna potvrda" nije od MD, vac sa wikipedie, a na istoj pise da je BiH federacija.
-
jOFLA