PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Cyclops5

#1301 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Cyclops5 »

spree wrote:Bio sam u tom etno selu. Ulaz je 5 km u sto je ukljucena konzumacija pica. Haj nekako kontao mora da ima nesto da se vidi, kad ono nista. Par kucica i putic izmedju njih. Od bezobrazno visokih cijena sjecam se da je porcija pure 15 km hahaha. Mada najsmjesnije mi je ime glavne ulice u selu. Ulica Esse i Vesne cini mi se Becirevic u kojoj se nalaze odaje Esse i Vesne hahahaha. Kic je preslaba rijec. Jedina zanimljiva stvar je cudno probijena betonska brana kroz koju prolazi cesta koja vodi do etno sela.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Moj jaran je isao u to selo i razocarao se totalno.Kaze da je sve preskupo a hrana je bezveze.jos su ih pokusali zapaliti za turu pica,htjeli im naplatiti tu konzumaciju sto dodje kad platis ulaz :twisted: :run:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1302 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Matijevic_Vlado »

sve najbolje imam reci o selu. Eso je gospodin covjek. samo selo extra smisljeno, da nam je jos malo blize
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1303 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Matijevic_Vlado »

insomnia78 wrote:Ma uopste ta etno sela su zesca glupost, smisljeno samo za uzimanje para
jok, eto smisljeno da te podsjeti na tvoje selo :mrgreen: :mrgreen:
Seoskivaralica

#1304 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Seoskivaralica »

Djeeeeee to eco selo u Sarajvu.....
Vidim neka sela , al da su eco , vala nisu...... :lol: :lol: :lol:
Hemera

#1305 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Hemera »

energopetrol puma nedžarići,
debilčetu je preče sa kolegicom bulazniti na kasi
nego da popravi pokvareni hepek za napuhivanje guma koji nije u funkciji
i onda se uvijek nađe neko da žali kako ga gazda zajebava i nema plate
vjesticanametli

#1306 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by vjesticanametli »

Matijevic_Vlado wrote:
insomnia78 wrote:Ma uopste ta etno sela su zesca glupost, smisljeno samo za uzimanje para
jok, eto smisljeno da te podsjeti na tvoje selo :mrgreen: :mrgreen:
:D :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#1307 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Bloo »

Hemera wrote:energopetrol puma nedžarići,
imaš besplatan telefon za žalbe i pohvale :D
prijavi customer serviceu
vjesticanametli

#1308 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

ja se zalila sefici salona pa evo uskoro slijedi posjeta pa cemo vidjeti.....teta je bila super ljubazna :) :thumbup:
_ado_

#1309 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by _ado_ »

Rece zaposlenik/ca GRASA :?
Qler

#1310 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Qler »

Pumpa za zrak na EP-u na Stupu ne valja. Ja puhao neki dan 2.3 bara, vidim auto mi se cudno ponasa... odem na drugu pumpu tamo 3.0 napuhano. Odem na trecu da provjerim isto... tako da znate :) nije tema ali eto spomenuto je :)
šatirana_ljubičica

#1311 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by šatirana_ljubičica »

Konzum, Baščaršija.Malo i usko.Kase dvije ali uglavnom samo jedna radi.Ako hoćeš da se mimoiđeš na kasi s nekim, moraš se vratiti u rikverc pa da on prođe, tj.izaći iz reda.Eh ako slučajno upitaš ili prokomentarišeš što ne radi druga kasa, oni te mrko poprijeko pogledaju, a da ne pričam da žure zbog velikog reda, koji nikad ne jenjava jer je to udarno mjesto, pa ti ne uspiješ ni vratiti kusur u novčanik a ona već trpa tuđe proizvode na tvoje na ioako malom pultu za proizvode na kasi.Kad tražiš kesu tek tad nastaje zastoj... Uglavnom, ovaj Konzum mi je dobra slika šta ONI ustvari misle o nama.
Tako da ću ih izbjegavati i na drugim lokacijama kad god mogu i gdje god mogu.U Hrvatsku materi i familiji pa ih naguraj 200 na 5 kvadrata.
mefistofilis

#1312 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by mefistofilis »

kiki-miki wrote:

Nedavno je popravljen i bio je u funkciji.

I koliko mi je poznato običan radnik ne može to popraviti ;-)

p.s. a da nisi samo zaboravio/la okrenuti onaj hepek?
puhao ja gume na EP-u na pofalicima i kad sam zavrsio krenuo da ostavim onaj kompresor ali nema "namjenskog" drzaca za onu rucku/kompresor.
sad ja gledam kako cu ostaviti onu rucku a da se crijevo ne savije ali i da ne padne sve zajedno na beton kad nailazi radnik EP-a i govori: ma samo spusti tu kralju, svaka ti cast, ti si prvi kojeg vidim da imalo pazi.
i na kraju kaze: narod je stoka :lol: bolan, kaze, nakovanj da ovdje stavis ono bi ga slomilo :lol:

poenta: mozda je taj malac za kasom nekoliko puta pokusao i popraviti tu pumpu ali je na kraju shvatio s kim ima posla i odustao
Seoskivaralica

#1313 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Seoskivaralica »

Jest vala baš.....
Dabogda se svi podavili onijem žumanjkom iz Kinder SupraJZa... :lol: :lol: :lol: :izet:
vjesticanametli

#1314 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

zelim pohvaliti uposlenicu orsay-a u onom alsahidiilikakogodsezvao centru :D Mirela hvala i super ste ljubazni :) :-D :thumbup:
cadburry

#1315 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by cadburry »

spree wrote:Bio sam u tom etno selu. Ulaz je 5 km u sto je ukljucena konzumacija pica. Haj nekako kontao mora da ima nesto da se vidi, kad ono nista. Par kucica i putic izmedju njih. Od bezobrazno visokih cijena sjecam se da je porcija pure 15 km hahaha. Mada najsmjesnije mi je ime glavne ulice u selu. Ulica Esse i Vesne cini mi se Becirevic u kojoj se nalaze odaje Esse i Vesne hahahaha. Kic je preslaba rijec. Jedina zanimljiva stvar je cudno probijena betonska brana kroz koju prolazi cesta koja vodi do etno sela.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ma primitivci na kvadrat.
plucna mahramica

#1316 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by plucna mahramica »

Stomatoloska 'poliklinika' quicksmile u importanne centru. Necu ulaziti u kvalitet, ali potrebno je ukazati na ove legalne lopove. Snimak zuba 45KM, stid me reci da sam toliko platio, i na kraju sam snimak dobio na cd-u. Bas ce se obradovati bilo koji drugi stomatolog kada mu odnesem cd da on to nesto ucitava i zajebaje se. Na pitanje da li mogu dobiti sliku, dobio sam negativan odgovor jer printer ne moze adekvatno da prikaze taj kvalitet njihove fotografije. :lol:
Hajde to je i manje bitno, dosao sam zbog umnjaka koji je formiran zub, ali nikada nije skroz 'izasao' pa je jedna trecina prekrivena tkivom. I zbog toga dijela, oni klasificiraju vadjenje tog zuba kao hirurski zahvat i traze 215KM za isti. Hvala dovidjenja, otisao na drugo mjesto, 2 anestezije i zub izvadjen za jednu minutu - 50KM.
To je bezobrazluk po meni, navuci ljude koji su mozda u muci da im preplacuju tako petominutne poslove... A vidio sam da su dosta posjeceni, stariji ljudi dolaze, ne izgledaju bas imucni. Neka im je Bog na pomoci. Zacudilo me je samo da mi nisu jos ponudili da platim na rate uz kamatu 20%.
Sto se mene tice, quick smile quicksmile sarajevo zestoko negativan dojam.
vješalica

#1317 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vješalica »

Mogao si na stomatoloskom fakultetu to obaviti platio bi samo anesteziju,a mozda ni to. Vrlo su gore profesionalni.
plucna mahramica

#1318 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Zavisi koji te specijalizant zapadne... :)
Filter

#1319 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Filter »

plucna mahramica wrote:Stomatoloska 'poliklinika' quicksmile u importanne centru. Necu ulaziti u kvalitet, ali potrebno je ukazati na ove legalne lopove. Snimak zuba 45KM, stid me reci da sam toliko platio, i na kraju sam snimak dobio na cd-u. Bas ce se obradovati bilo koji drugi stomatolog kada mu odnesem cd da on to nesto ucitava i zajebaje se. Na pitanje da li mogu dobiti sliku, dobio sam negativan odgovor jer printer ne moze adekvatno da prikaze taj kvalitet njihove fotografije. :lol:
Hajde to je i manje bitno, dosao sam zbog umnjaka koji je formiran zub, ali nikada nije skroz 'izasao' pa je jedna trecina prekrivena tkivom. I zbog toga dijela, oni klasificiraju vadjenje tog zuba kao hirurski zahvat i traze 215KM za isti. Hvala dovidjenja, otisao na drugo mjesto, 2 anestezije i zub izvadjen za jednu minutu - 50KM.
To je bezobrazluk po meni, navuci ljude koji su mozda u muci da im preplacuju tako petominutne poslove... A vidio sam da su dosta posjeceni, stariji ljudi dolaze, ne izgledaju bas imucni. Neka im je Bog na pomoci. Zacudilo me je samo da mi nisu jos ponudili da platim na rate uz kamatu 20%.
Sto se mene tice, quick smile quicksmile sarajevo zestoko negativan dojam.

ja imam jako pozitivna iskustva sa tom ordinacijom i ne bi je mijenjao.
cijene su mozda za neke stvari skuplje ali su mi se u konacnici daleko vise isplatili.
karanana

#1320 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by karanana »

takodjer, imam samo pozitivne rijeci o toj ordinaciji, od ljubaznosti, urednosti, komunikativnosti. Da, cijene jesu vjerovatno i do 20% vece u odnosu na neke druge ordinacije (za neke stvari su vece ali za neke su iste kao i svugdje drugo), ali tako ti je pa ti kako god hoces. Te neke dodatne stvari koje sam naveo kao pozitivne nekad vrijede vise od 10ak-20 maraka koje cu vise kod njih platiti nego kod nekog drugog.
I ja pretpostavljam da nije snimak zuba 45 KM nego je u pitanju 3D snimak cijele vilice sa onom masinom sto se mrda lijevo-desno.
u svakom slucaju cak i da se slazemo da deru sa cijenama, ipak mislim da ovu ordinaciju ne mozemo smjestiti niti u jednu kategoriju/atribut iz naslova ove teme, niti su prevaranti, niti imaju losu uslugu niti su neusluzni.
plucna mahramica

#1321 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Pa nego kako ces okarakterisati nego prevaru? JEsam li ja trazio 3d snimak vilice? Rekao sam trebam vaditi osmicu, nemas snimak? ok uradicemo..
Uradili, kada sam dosao da platim, iznenadjenje. Da ne pricam kako nisam vidio snimak niti mi je ista objasnjeno sa istog, na izlazu dobio cd.
Za tih 45KM je bilo ocekivati neko tumacenje snimka, pregled, ali ocito im se zurilo uzeti lake pare, jer je mene boljelo i htio sam odmah da vadim, no na njihovu zalost nije toliko jako da bacim 215KM.
Takodjer je pokusaj prevare podvesti nesto pod operativni zahvat a isto to nije.
Pokusali me oguliti i kako onda da im se vjeruje za bilo sta. Ti odes tamo, sve fancy, maze te paze pa ti kazu ovo bi morao da uradis, kosta 600KM a ti jer su ti fini i dragi prihvatis sugestiju bez da provjeris kod nekog drugog.. Onda ispadas ovca.
Ako ces raditi neke sitne stvari, slazem se da nesto veca cijena ne igra ulogu, ali ja sam morao da skrenem paznju da ljudi koji odu tamo potraze i drugo misljenje kada im se preporuci da urade nesto skuplje.
Znaci pokusaj prevare musterije koja ne poznaje materiju.
Curve

#1322 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Curve »

imao sa njima iskustva, i def. sto se tice kvalitete to necu komentarisati sve je ok, al brate sto se tice cijena u pm, pa ebote u berlinu bi jeftinije prosao.. i def. sto dodjes da vidis/popravis jednu stvar a oni te vec kulturno "nagovaraju" da uradis jos neku drugu iako nema potrebe za tim
znaci samo daj daj daaaaaj
mefistofilis

#1323 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by mefistofilis »

ma ti su mi najgori.
nisam se jednom zeznuo i ispao bekan jer me je neka "fina" kulturno "obradila"

Ontopic:
evo i jednog primjera bosanskog poslovanja 101
danas u Saraju na carsiji narucim kolac i dobijem uskisao kolac (direkt u kazan za rakije moze). pozalio se ja, rekao sta i kako i posto sam narucio dva kolaca ona onaj pokvareni samo uze i odnese.
vraca se nakon par minuta i kaze: ahaaa, jes malo uskislo, ne moze banana stajati. niti se izvinula niti me je pitala zelim li mozda drugi kolac. isti mi je uredno naplacen.

Saraju zelim puno srece u radu, ali u nj nikad vise za zivota ne ulazim
O'zone
Globalni moderator

#1324 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by O'zone »

mefistofilis wrote:ma ti su mi najgori.
nisam se jednom zeznuo i ispao bekan jer me je neka "fina" kulturno "obradila"

Ontopic:
evo i jednog primjera bosanskog poslovanja 101
danas u Saraju na carsiji narucim kolac i dobijem uskisao kolac (direkt u kazan za rakije moze). pozalio se ja, rekao sta i kako i posto sam narucio dva kolaca ona onaj pokvareni samo uze i odnese.
vraca se nakon par minuta i kaze: ahaaa, jes malo uskislo, ne moze banana stajati. niti se izvinula niti me je pitala zelim li mozda drugi kolac. isti mi je uredno naplacen.

Saraju zelim puno srece u radu, ali u nj nikad vise za zivota ne ulazim
Pa što si platio majke ti?

Ja danas vratio 100 komada iz štampe jer su pogriješili u obradi i sad će da štampaju opet ali o njihovom trošku.
mefistofilis

#1325 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by mefistofilis »

O'zone wrote:
Pa što si platio majke ti?

Ja danas vratio 100 komada iz štampe jer su pogriješili u obradi i sad će da štampaju opet ali o njihovom trošku.
ma sta ja znam, bio nesto raspolozen i kontam da bi se, s obzirom na vec videno, vrlo vjerovatno morao "porjeckati" s konobaricom i onda skontam jebo marku i po. nego mi taj odnos bi totalno retardiran. Pokvaren mi kolac doneses i jedina ti reakcija ahaaa, jes malo :lol:
Post Reply