FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#1301 Re: FK Sloboda Tuzla
Nije to nista kakvo ce tek pljuvanje uslijediti po Azmiru
Samo polako, Bošnjo ne zna drugačije
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
SaPnA
#1302 Re: FK Sloboda Tuzla
je l' to nesto pogresno rekao?roboth wrote:korisnik.1 wrote:Hehehe ti bi se udarao nogom u dupe da Ćiro dođe u tvoj klub
- korisnik.1
#1303 Re: FK Sloboda Tuzla
Šta nije jasno rođače, boli te glava ?roboth wrote:korisnik.1 wrote:Hehehe ti bi se udarao nogom u dupe da Ćiro dođe u tvoj klub
Pa bilo je tih pokušaja, tipa: 'ta će dijasporaš samo će još više pokrast, doš'o iz dijaspore ovdje da se hvali s parama, pobjego kad je bilo najgore itd.insomnia78 wrote:Nije to nista kakvo ce tek pljuvanje uslijediti po Azmiru
I da Donald Trump dođe u neki bh klub ne bi ni on valjo, našli bi mu mahanu
-
The 51st State
#1304 Re: FK Sloboda Tuzla
azmiru svaka cast na entuzijazmu ali ovi pajaci od navijaca su urnebesni....insomnia78 wrote:Nije to nista kakvo ce tek pljuvanje uslijediti po Azmiru
-
roboth
#1305 Re: FK Sloboda Tuzla
Jeste.SaPnA wrote:je l' to nesto pogresno rekao?roboth wrote:korisnik.1 wrote:Hehehe ti bi se udarao nogom u dupe da Ćiro dođe u tvoj klub
-
SSemir
#1306 Re: FK Sloboda Tuzla
treba biti tolika budala pa povjerovati ciri kada kaze da mu nije do para...dakine wrote:to nije razlog, i sam je ciro rekao da u slobodu nije dosao zbog novca...
-
SaPnA
#1307 Re: FK Sloboda Tuzla
ma jaroboth wrote:Jeste.SaPnA wrote:je l' to nesto pogresno rekao?roboth wrote:
Evo ti
-Daj.
E ne moze.
-Pa ne bi ni uzeo.
- korisnik.1
#1308 Re: FK Sloboda Tuzla
A ti rođo nađi gdje je Ćiro rekao da mu nije do para ?SSemir wrote:treba biti tolika budala pa povjerovati ciri kada kaze da mu nije do para...dakine wrote:to nije razlog, i sam je ciro rekao da u slobodu nije dosao zbog novca...
Da je imao mnogo jaču finansijsku ponudu od Slobode imao je, a zašto se opredijelio za nas možemo samo tumačiti ove njegove izjave, mada nije ni u Tz bio na hljebu i vodi.
ps. možda ipak i ostane u Tuzli, bio je na sastanku sa načelnikom pa ćemo vidjeti. Imamović sad iskazuje interes.
SaPnA wrote: ma ja
Evo ti
-Daj.
E ne moze.
-Pa ne bi ni uzeo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1309 Re: FK Sloboda Tuzla
Nijedan ozbiljan klub, a vala ni osoba koja PRATI regionalni fudbal, ne bi uzeo/la tog šarlatana za šefa stručnog štaba, tako da to "udarao bi se..." nema nikakvog uporišta ni u jednom jedinom faktu.
Last edited by Velkoski on 03/06/2014 20:57, edited 1 time in total.
- BegA_
#1310 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakav crni Barbarez. Navuk'o se Barba na poker.
Dovedite Jarnija.
- korisnik.1
#1311 Re: FK Sloboda Tuzla
Eto samo navedi neke činjenice zbog čega je šarlatan u odnosu na trenere u 1.FBiH, i na trenere u PLBiH ? Po čemu su to bolji ostali treneri od njega ? Zašto je loš ako je Slobodu uveo u PL, vratio navijače na tribine. Je.i ga bio nam je dobar u reprezentaciji ?Velkoski wrote:Nijedan ozbiljan klub, a vala ni osoba koja PRATI regionalni fudbal, ne bi uzeo/la tog šarlatana za šefa stručnog štaba, tako da to "udarao bi se..." nema nikakvog uporišta ni u jednom jedinom faktu.
Gledam snimak Ćire za druga.tv i malo mi je i njegova reakcija čudna: "očekivao da će se odmah skočiti i ajmo sad dalje, a oni meni govore za pet dana ćemo vam dati odgovor". Skupština se morala održati i nakon nje će se odrediti ciljevi, vjerovatno su na to mislili iz uprave.
Inače ovo što se špekuliše za Barbareza i Petrovića, Barba odmah demantovao na Tviteru, iako ne znam koji portal to i izmisli.
-
lajkujMe
#1312 Re: FK Sloboda Tuzla
Ciro je u slobodi, i bilo kojem drugom klubu bio i uvijek ce biti zbog para. U slobodi je bio jer po ugovoru njemu idu sve pare od ulaznica i sponzora. On je donio kratkorocnu dobit za slobodu vrativsi je u PL ali ekonomski gledano sloboda je sada nastancala jos vise dugova i dozivjet ce slicnu sudbinu kao sto sada npr kk bosna ima.
- korisnik.1
#1313 Re: FK Sloboda Tuzla
Šta reče i osta živ
pa ako je Ćiro imao pare od ulaznica i od sponzora što je onda otišao ?
čuj pare od ulaznica i sponzora
-
lajkujMe
#1314 Re: FK Sloboda Tuzla
Zato sto mu direktor slobode nece vise da daje sve to nego normalnu platu primjerena nasim uslovima
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1315 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam za ulaznice, za sponzore sigurno. Sta ti je tu cudno? I u reprezentaciji je imao takav dogovor (hint: Mikado), on dovodi sponzore i klepa lovu.korisnik.1 wrote:Šta reče i osta živpa ako je Ćiro imao pare od ulaznica i od sponzora što je onda otišao ?
![]()
- korisnik.1
#1317 Re: FK Sloboda Tuzla
Sve i da jest tako, kakve koristi onda mi imamo od njega ? pa nemamo drugih prihoda od ulaznica i sponzora koji su i počeli stizat kad je Ćiro došao. Doduše ima nešto malo od opštine al' od toga ne bi mogli komunalije i obezbjeđenje platit.Tomahawk11 wrote:Ne znam za ulaznice, za sponzore sigurno. Sta ti je tu cudno? I u reprezentaciji je imao takav dogovor (hint: Mikado), on dovodi sponzore i klepa lovu.korisnik.1 wrote:Šta reče i osta živpa ako je Ćiro imao pare od ulaznica i od sponzora što je onda otišao ?
![]()
Šta vam je ba ljudi okanite se mahalskih priča. Faktički po vašim teorijama mi smo samo na dobitku ako Ćiro ode, a kudite nas što je otišao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1318 Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam pisao o odlasku Cire, samo sam se dotakao cinjenice o njegovoj dobiti.
Niko nije kriv ljudima iz Slobode sto su sklopili takav ugovor s njim, Ciro zna svoje i to je ok.
A da je ugovor bio na stetu Slobode, jeste, ali to je opet krivica rukovodstva Slobode. Kome treba da idu pare od sponzora sa Tusnja? Logicno, sto bi rekao Chombe....samo da se tu zapelo, Ciro ne bi nikad dosao. I u reprezentaciji je radio na taj fazon, moze, dajte vi meni 3000, ali meni ide lova od sponzora koje ja dovedem. I to je bilo na stetu reprezentacije, bolje da mu su mu dali vecu platu i procenat od sponzora. Zna Ciro sta radi, nije on budala
Niko nije kriv ljudima iz Slobode sto su sklopili takav ugovor s njim, Ciro zna svoje i to je ok.
A da je ugovor bio na stetu Slobode, jeste, ali to je opet krivica rukovodstva Slobode. Kome treba da idu pare od sponzora sa Tusnja? Logicno, sto bi rekao Chombe....samo da se tu zapelo, Ciro ne bi nikad dosao. I u reprezentaciji je radio na taj fazon, moze, dajte vi meni 3000, ali meni ide lova od sponzora koje ja dovedem. I to je bilo na stetu reprezentacije, bolje da mu su mu dali vecu platu i procenat od sponzora. Zna Ciro sta radi, nije on budala
- korisnik.1
#1319 Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko god je Ćiro premazan, ovaj na suprot njega je premazaniji i takav ugovor sigurno ne bi sklopio s njim. Moguće da je dobijao procenat od sponzora, ali da je dobijao sve pare od ulaznica i od sponzora je notorna glupost.
I koji je zaključak: odlazak Ćire dobar ili loš ?
I koji je zaključak: odlazak Ćire dobar ili loš ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1320 Re: FK Sloboda Tuzla
Meni ni u dzep ni iz dzepa.
Valjao je Slobodi. Treba uzeti u obzir da PL nije isto sto i 1. liga Federacije. Treba se pojacati, ali ne i drasticno izmjeniti tim kako se ne bi izgubila uigranost. Mozda je i Ciro ocjenio da to i nece ici bas tako, a najavljuje se neka borba za Evropu.
Mozda mu je ta prica oko para samo posluzila kao alibi da se skloni na vrijeme. Stari je to takticar.
Valjao je Slobodi. Treba uzeti u obzir da PL nije isto sto i 1. liga Federacije. Treba se pojacati, ali ne i drasticno izmjeniti tim kako se ne bi izgubila uigranost. Mozda je i Ciro ocjenio da to i nece ici bas tako, a najavljuje se neka borba za Evropu.
Mozda mu je ta prica oko para samo posluzila kao alibi da se skloni na vrijeme. Stari je to takticar.
- omega369
#1321 Re: FK Sloboda Tuzla
ma sakib k'o kuca
jedini on moze voditi slobodu. stan je konacno hajrovao, nema vise pritisaka

jedini on moze voditi slobodu. stan je konacno hajrovao, nema vise pritisaka
- R2D2_SA
-
missko
#1323 Re: AW: FK Sloboda Tuzla
I poslije Cire Ciro 
Gesendet von meinem SM-N9005
Gesendet von meinem SM-N9005
- korisnik.1
#1324 Re: FK Sloboda Tuzla
Nemoj Soka više Bgt i njegovog 1-0 i brani se do kraja
dobar je trener al' ovaj se narod naučio gledati golijada u ovoj 1.FBiH.
Ovu situaciju o povratku odnosno ostanku Ćire sam znao jutros, al' hajd reko da ne pišem eto odmah pojedinaca da opet kude Ćiru.
Ovu situaciju o povratku odnosno ostanku Ćire sam znao jutros, al' hajd reko da ne pišem eto odmah pojedinaca da opet kude Ćiru.
- R2D2_SA
#1325 Re: FK Sloboda Tuzla
I sta bi sa Cirom, desava li se ista kod vas ili se mora bas cekati predsjednik iz USA