Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Been

#1301 Re: Hayat

Post by Been »

EKSKLUZIVNO : Hayat donio odluku da se Šoljaninu da još jedna nagrada, a to je Nobelova nagrada za mir jer je isti pokazao nesumnjivu predanost ka ideji patetike i pozdravljanja facebook fanova ! Živ'jooo !
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1302 Re: Hayat

Post by pici »

da je šHou nastavio....dabogda da bi ALdina ostala u tangicama
minjonja

#1303 Re: Hayat

Post by minjonja »

5 minuta nabrajali sta ce mirza dobiti, a drugo i trece mjesto pusiona. 77 000 glasova prvo mjesto, 40 000 drugo, plus jos ostali, sta je hayat para veceras zgrmio, a drugom mjestu jedva 700 maraka dadose :oops: za sve ono sto su prezivjeli, trebo je barem 15 000 radi dusevne boli dobiti.
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#1304 Re: Hayat

Post by ALexis »

ne zovu se to dzaba utjesne nagrade :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1305 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

minjonja wrote:5 minuta nabrajali sta ce mirza dobiti, a drugo i trece mjesto pusiona. 77 000 glasova prvo mjesto, 40 000 drugo, plus jos ostali, sta je hayat para veceras zgrmio, a drugom mjestu jedva 700 maraka dadose :oops: za sve ono sto su prezivjeli, trebo je barem 15 000 radi dusevne boli dobiti.
pa dobro
nisu bili na robiji, sami su se prijavili
neki bi prodali dusu vragu za 5 minuta slave
gladna sam

#1306 Re: Hayat

Post by gladna sam »

Zao mi Jelene
ja reko minimalno drugo mjesto
Kad skontas uzalud im trud, od pocetka se znalo da ce Mirza pobjediti
a ovi jadovi s hajata ni 1000 nisu mogli dati drugoplasiranom bruka
a i bruka da sandzaklija vozi skodu :D
Ductus Holedocus

#1307 Re: Hayat

Post by Ductus Holedocus »

plain vanilla wrote:
pici wrote:AYAT definitivno se briše s plazmi :x :evil: ......jooojjj koja namještaljka......jooooojjj .......Ćuuujj JerlagiĆ drugi.......treĆa VERENa....... :shock: .......
adnan je i pretprosle subote bio drugi, ako se dobro sjecam

zao meni Jelenice
I meni..
Ona mi je bas posebna bila..ne zbog glasa,nego onako..kao pojava.

Ma morali su oni za Gotovinu,pardon Cerovinu naci mjesta...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1308 Re: Hayat

Post by pici »

gladna sam wrote:Zao mi Jelene
:thumbup: :mrgreen:
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#1309 Re: Hayat

Post by ALexis »

sto je najgore, to im ni hajat nije dao, vec moj san...

bruka...

laku noc, ja sam svoje izmahalala
plain vanilla

#1310 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Jedina zvijezda Hayata zasad je Mehida Daut :mrgreen:
Riddle

#1311 Re: Hayat

Post by Riddle »

Gdje su oni pobjednici prethodnih takmicenja? Ovaj momak nije los, ali iskreno ne ocekujem nista posebno. Kolika se samo prasina bila digla oko onog Curica, covjek bi kontao da ce zbog njega Cola pasti u zaborav.

Ipak cestitke. Predobro iskustvo koje nikad nece zaboraviti. Ni nagrade nisu za odbaciti. :D
kurty

#1312 Re: Hayat

Post by kurty »

minjonja wrote:5 minuta nabrajali sta ce mirza dobiti, a drugo i trece mjesto pusiona. 77 000 glasova prvo mjesto, 40 000 drugo, plus jos ostali, sta je hayat para veceras zgrmio, a drugom mjestu jedva 700 maraka dadose :oops: za sve ono sto su prezivjeli, trebo je barem 15 000 radi dusevne boli dobiti.
valjalo je platiti harisa, halida, harija, ninu i ostale da propjevaju...pretpostavljam da su jakupovic i nezirov pjevali djaba...
kurty

#1313 Re: Hayat

Post by kurty »

Riddle wrote:Gdje su oni pobjednici prethodnih takmicenja? Ovaj momak nije los, ali iskreno ne ocekujem nista posebno. Kolika se samo prasina bila digla oko onog Curica, covjek bi kontao da ce zbog njega Cola pasti u zaborav.

Ipak cestitke. Predobro iskustvo koje nikad nece zaboraviti. Ni nagrade nisu za odbaciti. :D
pa sad su pjevali..dva adnana (jakupovic i nezirov)...

curis je obn-ov pulen
plain vanilla

#1314 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

kurty wrote:
valjalo je platiti harisa, halida, harija, ninu i ostale da propjevaju...pretpostavljam da su jakupovic i nezirov pjevali djaba...
Sto rece onaj lik, direktor Hayata valjda, prije proglasenja pobjednika

obecavamo da ce pobjednik ispuniti NASHA ocekivanja :lol:
minjonja

#1315 Re: Hayat

Post by minjonja »

kurty wrote:
ovako ih drze u podrumu, pa kad im zatreba za neki spešl program ko veceras, samo ih bicevanjem istjeraju. tako bi barem mene jedino mogli natjerati da pjevam ondje.

Image
plain vanilla

#1316 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

zoom66 wrote:
plain vanilla wrote:
kurty wrote:
Sto rece onaj lik, direktor Hayata valjda, prije proglasenja pobjednika

obecavamo da ce pobjednik ispuniti NASHA ocekivanja :lol:
dobro mu lezhi sjenichki sir, aldine mi :D
ma hajde, nemojte tako
Mirza jeste sve vrijeme bio najbolji..

skroman malac, meni je drago sto je on pobijedio (Aldina, oprosti :mrgreen: )
Njemu je daidza pjevac neki Colakovic..to je on rekao u nekoj emisiji
mistek

#1317 Re: Hayat

Post by mistek »

Riddle wrote:Gdje su oni pobjednici prethodnih takmicenja?
Pobjednik prvog serijala, realno, razvaljuje :) Jedan od jačih glasova na našoj sceni.
Pobjednik drugog serijala je tu i tamo. Solidan.
Večerašnji pobjednik neće imati ni 1/10 njihovog uspjeha, zbog žanra koji pjeva.
hedonism

#1318 Re: Hayat

Post by hedonism »

gladna sam wrote:Zao mi Jelene

:thumbup:
pianist

#1319 Re: Hayat

Post by pianist »

Jakupovic je dobar bio veceras,provukle su se ove 2 pjesme,raja ih ko i znaju...a Nezirov kad je izasao raja s tribina su sjela,pola raje i ne zna ko je on...nit je ko pjevao s njim nit ga je nesto nagradio aplauzom...toliko o tim zvijezdama
Riddle

#1320 Re: Hayat

Post by Riddle »

kurty wrote:pa sad su pjevali..dva adnana (jakupovic i nezirov)...

curis je obn-ov pulen
Znam da je Curic sa OBN, ali govorim opcenito za sva ova takmicenja i za kasnije karijere pobjednika.
mistek wrote:Pobjednik prvog serijala, realno, razvaljuje :) Jedan od jačih glasova na našoj sceni.
Pobjednik drugog serijala je tu i tamo. Solidan.
Večerašnji pobjednik neće imati ni 1/10 njihovog uspjeha, zbog žanra koji pjeva.
Svi su oni veoma talentovani i imaju dobre glasove, ali nakon zavrsetka takmicenja sve to splasne i ne postaju ni blizu onom sto im se predviđalo. Jakupovic je mozda izuzetak, ali jos nisam ubijeđen. Nije to samo kod nas slucaj. Pobjednici takmicenja u drugim zemljama slicno zavrsavaju.
Better Man

#1321 Re: Hayat

Post by Better Man »

Od svih onih koji su učestvovali u u ovakvim emisijama, tj. muzičkim talentima bilo u Hrvatskoj ili BiH i da je napravio nešto važno je Natalai Dizdar koja je je učestvovala u Story music super nova. Cura nije pobjedila, ali je snimila dva odlična albuma i za nju su pisali neki od največih imena u svijetu muzike na ovim prostorima kao što su Arsen Dedić, Darko Rundek itd. I mogla bi se spomenuti Nera Stipičević koja je počela muzičku karijeru, ali sje na vrijeme skontala da ima talenta za glumu, pa je nakon ekonomskog faksa upisla glumu i istu završila i uradila par dobrih projekata.Svi ostali koji su nastupali u kasnijim projektima music talent nisu napravili ništa vrijedno i značajno, a ovi sa Hayata završe tako što snime album jeftinih seoskih narodnjačkih pjesmica i naslikavaju se napjevavaju po seoskim kič zabavama gdje se pojavljuju lažna elita i jet set.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1322 Re: Hayat

Post by Entropio »

Better Man wrote:Od svih onih koji su učestvovali u u ovakvim emisijama, tj. muzičkim talentima bilo u Hrvatskoj ili BiH i da je napravio nešto važno je Natalai Dizdar koja je je učestvovala u Story music super nova. Cura nije pobjedila, ali je snimila dva odlična albuma i za nju su pisali neki od največih imena u svijetu muzike na ovim prostorima kao što su Arsen Dedić, Darko Rundek itd. I mogla bi se spomenuti Nera Stipičević koja je počela muzičku karijeru, ali sje na vrijeme skontala da ima talenta za glumu, pa je nakon ekonomskog faksa upisla glumu i istu završila i uradila par dobrih projekata.Svi ostali koji su nastupali u kasnijim projektima music talent nisu napravili ništa vrijedno i značajno, a ovi sa Hayata završe tako što snime album jeftinih seoskih narodnjačkih pjesmica i naslikavaju se napjevavaju po seoskim kič zabavama gdje se pojavljuju lažna elita i jet set.
Pretjeruješ. Garantujem ti da 90% ljudi ovdje nije ni čulo za Natali, a kamoli za Neru Stipičević. Kod nas Amel Ćurić je jedini koji je nešto napravio nakon što je pobjedio, i donekle Kice. Ovo ostalo ništa. Oni su bili prvi, i zato su i uspjeli nešto napraviti.
plain vanilla

#1323 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Entropio wrote:
Better Man wrote:Od svih onih koji su učestvovali u u ovakvim emisijama, tj. muzičkim talentima bilo u Hrvatskoj ili BiH i da je napravio nešto važno je Natalai Dizdar koja je je učestvovala u Story music super nova. Cura nije pobjedila, ali je snimila dva odlična albuma i za nju su pisali neki od največih imena u svijetu muzike na ovim prostorima kao što su Arsen Dedić, Darko Rundek itd. I mogla bi se spomenuti Nera Stipičević koja je počela muzičku karijeru, ali sje na vrijeme skontala da ima talenta za glumu, pa je nakon ekonomskog faksa upisla glumu i istu završila i uradila par dobrih projekata.Svi ostali koji su nastupali u kasnijim projektima music talent nisu napravili ništa vrijedno i značajno, a ovi sa Hayata završe tako što snime album jeftinih seoskih narodnjačkih pjesmica i naslikavaju se napjevavaju po seoskim kič zabavama gdje se pojavljuju lažna elita i jet set.
Pretjeruješ. Garantujem ti da 90% ljudi ovdje nije ni čulo za Natali, a kamoli za Neru Stipičević. Kod nas Amel Ćurić je jedini koji je nešto napravio nakon što je pobjedio, i donekle Kice. Ovo ostalo ništa. Oni su bili prvi, i zato su i uspjeli nešto napraviti.
Ne pretjeruje
U Hrvatskoj su svi culi za Natali, a vjerujem i za Neru..ona je glumila, mislim, i u mjuziklima, tako da se njihovo sudjelovanje u ovakvoj vrsti emisije isplatilo. Samo sto Natali nije Dara Bubamara niti Seka, pa nije bas kod nas popularna :D
*mima*

#1324 Re: Hayat

Post by *mima* »

A kakvi su tek talenti u Engleskoj.
jedna tamo

#1325 Re: Hayat

Post by jedna tamo »

trebala je pobijediti ona mala iz Bihaća ...čini mi se Aldina....
cura ne da pjeva već fakat zna znanje...ali naravno ko i sve u ovoj državi namješteno...
Mirza nula bodova znači nula jedna velika nula....
i onaj lik kako se zove Adis ili Anis neznam i on pjeva šta jes jes al jok eto vam Mirza :x
hayat odron najveći ...sam da prođe ova Šeherzada koja mi se zgadila al ne mogu sad pred kraj da ne odgledam do kraja...poslije toga mogu se pozdravit :D
Post Reply