Moderators: Charuga, Tomahawk11

Kako misliš ne vole?mhi123 wrote:pravo dobra tema ima se svasta zanimljivog procitati..
nego, sta ovi stariji malo, tj ko god je duze na tribini misle o novim narastajima i novim facama koje se pojavljuju? ja npr. nisam dugo prisutan na tribini,eto toliko kratko da nisam jos isao ni na jedno gostovanje upravo iz razloga sto imam osjecaj da ovi stariji bas i ne vole kad neko novi ide s njima... steta
niđe veze drug.mhi123 wrote:pravo dobra tema ima se svasta zanimljivog procitati..
nego, sta ovi stariji malo, tj ko god je duze na tribini misle o novim narastajima i novim facama koje se pojavljuju? ja npr. nisam dugo prisutan na tribini,eto toliko kratko da nisam jos isao ni na jedno gostovanje upravo iz razloga sto imam osjecaj da ovi stariji bas i ne vole kad neko novi ide s njima... steta
Opusteno prijatelju. Odradi dva gostovanja sa ekipom koja je stalna, i u sekundi ces uletiti u poznanstva...i kasnije ti nema vadiJone. Podvuce se pod kozu i jednostavno pocnes rezonovati "...sta ces drugo raditi subotom/nedjeljom, nego ici bodriti rajvoSa..."mhi123 wrote:pravo dobra tema ima se svasta zanimljivog procitati..
Na svom iskustvu mogu reci da ovo nikako ne stoji. Ove sezone krenuo ici vise na gostovanja i imam samo pozitivna iskustva. Nekad se vise radujem gostovanju, nego domacoj utakmici, jer svako gosotvanje pise neku svoju pricu.mhi123 wrote:pravo dobra tema ima se svasta zanimljivog procitati..
a mislim ono kao ogradjuju se...Butmiran wrote:Kako misliš ne vole?mhi123 wrote:pravo dobra tema ima se svasta zanimljivog procitati..
http://www.hordezla.ba/index.php/127-ak ... vanja-krviAkcija darivanja krvi
"Horde zla" organizuju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u subotu u 11:00 sati. Molimo sve pripadnike naše grupe koji mogu da se uključe u ovu plemenitu akciju. "Horde zla" su dugi niz godina učestvovale u više humanitarnih akcija, gdje smo pomagali kako članovima naše grupe, tako i drugim građanima Sarajeva, najčešće novčanim prilozima.
Ipak posljednje 2-3 godine, zbog nesretnih slučajeva u kojima se našla naša grupa, gdje smo se morali okrenuti sami sebi, nismo bili u mogućnosti napraviti bilo kakvu akciju humanitarne ili bilo kakve druge pomoći široj društvenoj zajednici čiji smo članovi. Ovaj put ne tražimo da dajete vaš novac, već ono što novac ne može kupiti - vašu krv.
Darivanje krvi je najveća moguća humana gesta. Pokažimo svima da nismo šaka neobuzdanih huligana, već grupa mladih ljudi koji su dio ovog grada i njegova pokretačka snaga. Svi koji želite i možete da se odazovete ovoj akciji, javite se na mail [email protected] da potvrdite vaš dolazak. Nemojte se prijavljivati ukoliko niste 100% sigurni da možete doći jer moramo Zavodu za transfuziologiju javiti koliko će nas doći.
Prijave su otvorene do petka u 22:00.
Upute za one koji nikad do sada nisu darivali krv.
Ova tvoja opaska je ponajveci razlog zasto sam se odlucio registrovati, pa da ti odgovorim na ovo.mhi123 wrote:a mislim ono kao ogradjuju se...Butmiran wrote:Kako misliš ne vole?mhi123 wrote:pravo dobra tema ima se svasta zanimljivog procitati..
ali opet upravu ste sto kazete uvijek je bolje da nas je vise pravih navijaca!
horde
TheProfessional wrote:
Ova tvoja opaska je ponajveci razlog zasto sam se odlucio registrovati, pa da ti odgovorim na ovo.
Navijaci opcenuto su jako nepovjerljivi prema ljudima koji su izvan grupe ili su tek dosli. Razloga ima i previse i mrsko mi je da ih nabrajam. Medju navijacima (a licno vjerujem da je tako i u zivotu) ugled, povjerenje, obraz... se gradi godinama a gubi u sekundama. Povjerenje medju navijacima se ne dobija, vec se zasluzuje, i to redovnim odlascima na gostovanja, ozbiljnoscu, drugarstvom, trudom, radom... Samo treba vremena.
Blizu nam je 70. rođendan, pa ovako od Inat kuće do Skenderije.north wrote:http://scsport.ba/vijest/53264
Nije striktno vezano za nas, ali eto....postoje neke dodirne tačke......respect ...
www.hordezla.baJednom za svagda...
Nismo imali namjeru pravdati se za svoje postupke, niti imamo i dalje, ali ovaj put napravit ćemo iznimku, što zbog delikatnosti slučaja koji se desio, što zbog budućih koraka koje grupa namjerava poduzeti.
Horde zla su na utakmici protiv Leotara iz Trebinja, igranoj 14.04.2013. na sjevernoj tribini raširili zastavu "Uvijek vjerna bordo armija" popraćenu parolom "Armija R.BiH", obilježavajući na taj način Dan Armije koji se legalno slavi na teritoriji kojeg je ta ista Armija branila. Ovaj put, jedan pojedinac odlučio je da na našem stadionu, u našem gradu, u našoj državi, spominjanje te Armije je uvrijedljiv čin(!?).
I dalje smatramo da je na utakmici protiv Leotara donesena jedina ispravna odluka, a to je da se napusti sjeverna tribina, i to iz više razloga. U slučaju da smo istrajali u svojoj odluci da ne sklonimo parolu, utakmica bi bila prekinuta i registrovana kao 0-3 u korist Leotara ili bi policiji bilo naređeno da isprazni sjevernu tribinu kako bi susret mogao biti nastavljen. Nismo sebi mogli dopusiti da nam neko na našem stadionu diktira pravila šta smijemo, a šta ne smijemo, a nismo željeli oštetiti klub, čime bi dio krivice prebaciili i na nas za, sada je to već očito, neuspjeh u borbi za titulu prvaka. Nismo htjeli ni dopustiti policiji da nas tjera sa tribine koja je naš drugi dom. Nas neće niko tjerati, radije ćemo čista obraza izaći.
Dobrobit kluba smo i ovaj put stavili ispred svojih principa. I sigurni smo, da je Sarajevo pobjedilo u sinoćnoj utakmici, da bi sve ovo bilo suvišno i već sljedeće sedmice zaboravljeno. Težili smo ka tome da budemo faktor stabilnosti, traženo je da ne pravimo nerede - nismo pravili nerede, traženo je da ne palimo pirotehnička sredstva - nismo palili pirotehnička sredstva... Mi smo svoje obećanje ispunili - obećanja data nama nisu ispunjena.
Iz svega ovoga mi smo izašli jači i odlučniji da neke stvari izguramo do kraja. S tim u vezi ovim putem obavještavamo sve one kojih se to tiče da su Horde zla na utakmici protiv Leotara 14.04.2013. godine, posljednji put pogazili svoje principe i svoje interese podredili drugima. Za sve što slijedi nemamo se namjeru pravdati niti polagati račune bilo kome.
Horde zla - U inat svima!

Nije dozvoljeno.mhi123 wrote:je li dozvoljeno maloljetnim ili ce opet vracati?