Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
-
aplu
#1301 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Pozdrav svim forumasima BiH ne bitno koje vjere i htio bih da napisem par cinjenica nevezano za bilo koju vjeru, jer u protivnom ode ovo ..... kao sto je vec i krenulo.
1.Ako je Mekki prevarant, on mora sve da isplanira bez ijedne greske, unaprijed da zna sve o drzavi u koju dolazi i stanovnistvu te drzave, tj mora da smisli kako da narod privuce kao sto je to uradio kod nas i da pazi da ne kaze neku glupost koja ce mu otjerati `musterije` tj dolazi u BiH u kojoj 90% stanovnista ne bitno koje vjere vjeruje u Boga i nikako mi ne ide u glavu da pravi `gresku` da mu alieni daju energiju, pa valjda je dovoljno pametan da skonta da u vanzemaljce vjeruje cca 10% ukupnog stanovnista BiH i on to govori i to u svakom javnom pojavljivanju. E to ne kontam, ili je sizofrenicar i vjeruje da mu daju energiju ili mu je stvarno daju, ali ako je prevarant ne kontam da to govori, pa valjda ce reci eto ja imam ili nesto, a ne dali mi alieni, pa ko ce mu onda doci, samo onih 10%. Ne kontam.
2. Spominje se nekih 30 pa i 40 hiljada ljudi dnevno po 1km pa parkinzi po 3km pa voda po 0,75pf pa tamo neki milioni, ispravite me ako grijesim ali za jednog covjeka mu treba cca 5 sek, jer ce neko ostati 3 sek, a neko 10 sek. Znaci u minuti 12 ljudi, za sat 720 ljudi, za 10 sati 7200 ljudi. To je 7200 km od ulaznica, 40% je 2880km i to ide njemu svaki dan, za 20 dana je dobio 57600km, a 40000km je i donirao u 3 humanitarne organizaije, znaci od Zetre nista.
3. Voda! Kao sto sam gore vec napisao Mekki je ili sizofrenicar ili stvarno dobija energiju ali prevarant definitvno nije,
ali niko se ne obazire na njegovog asistenta koji meni pravo izgleda namazan to jest on je izgleda organizator svega ovoga i vjerujem da on nafura Mekkija da pomaze ljudima i onda dogovara poslove sa pivarom kod nas, Janom u HR itd, a racunica za vodu je valjda sljedeca, 7200 ljudi po 2 flase jer nece svi kupiti, neko paket neko 1 flasu to je hajde 15000 flasa dnevno * 0,75 = 11250km * do sada 20 dana 225000 km, nek ima troska 75000km, znaci zarada 150000km,
pivara ce sebi uzeti cca 100000km a njima mozda 50000km, pa vala iskreno i nije neka para za prevaru.
Ispravite me ako grijesim ali milionska prevara definitvno nije, a sta je .......
1.Ako je Mekki prevarant, on mora sve da isplanira bez ijedne greske, unaprijed da zna sve o drzavi u koju dolazi i stanovnistvu te drzave, tj mora da smisli kako da narod privuce kao sto je to uradio kod nas i da pazi da ne kaze neku glupost koja ce mu otjerati `musterije` tj dolazi u BiH u kojoj 90% stanovnista ne bitno koje vjere vjeruje u Boga i nikako mi ne ide u glavu da pravi `gresku` da mu alieni daju energiju, pa valjda je dovoljno pametan da skonta da u vanzemaljce vjeruje cca 10% ukupnog stanovnista BiH i on to govori i to u svakom javnom pojavljivanju. E to ne kontam, ili je sizofrenicar i vjeruje da mu daju energiju ili mu je stvarno daju, ali ako je prevarant ne kontam da to govori, pa valjda ce reci eto ja imam ili nesto, a ne dali mi alieni, pa ko ce mu onda doci, samo onih 10%. Ne kontam.
2. Spominje se nekih 30 pa i 40 hiljada ljudi dnevno po 1km pa parkinzi po 3km pa voda po 0,75pf pa tamo neki milioni, ispravite me ako grijesim ali za jednog covjeka mu treba cca 5 sek, jer ce neko ostati 3 sek, a neko 10 sek. Znaci u minuti 12 ljudi, za sat 720 ljudi, za 10 sati 7200 ljudi. To je 7200 km od ulaznica, 40% je 2880km i to ide njemu svaki dan, za 20 dana je dobio 57600km, a 40000km je i donirao u 3 humanitarne organizaije, znaci od Zetre nista.
3. Voda! Kao sto sam gore vec napisao Mekki je ili sizofrenicar ili stvarno dobija energiju ali prevarant definitvno nije,
ali niko se ne obazire na njegovog asistenta koji meni pravo izgleda namazan to jest on je izgleda organizator svega ovoga i vjerujem da on nafura Mekkija da pomaze ljudima i onda dogovara poslove sa pivarom kod nas, Janom u HR itd, a racunica za vodu je valjda sljedeca, 7200 ljudi po 2 flase jer nece svi kupiti, neko paket neko 1 flasu to je hajde 15000 flasa dnevno * 0,75 = 11250km * do sada 20 dana 225000 km, nek ima troska 75000km, znaci zarada 150000km,
pivara ce sebi uzeti cca 100000km a njima mozda 50000km, pa vala iskreno i nije neka para za prevaru.
Ispravite me ako grijesim ali milionska prevara definitvno nije, a sta je .......
- Traktor`
#1302 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
pogledajte...odnosno poslusajte ovo...
i da li mu jos uvijek vjerujete...(cak zanemarimo i onaj dio oko vjere i to)
-
PalaSa Marsa
#1303 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Zanimljiv tekst, cak sam i ja razmisljala u kontekstu da kad posmatram (na Tv-u naravno) Marokanca, nekako mi ostavlja dojam covjeka koji je posten, radnik, i na tren k'o da je izgubljen u vremenu i prostoru. Mozda se varam, nista nije iskljuceno, al' bas ovaj tekst nekako podstice na razmisljanje.aplu wrote:Pozdrav svim forumasima BiH ne bitno koje vjere i htio bih da napisem par cinjenica nevezano za bilo koju vjeru, jer u protivnom ode ovo ..... kao sto je vec i krenulo.
-
SIMPICENTO
#1304 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
PARTIBREJKERS - HIPNOTISANA GOMILA
Mi ne idemo nikud i ne radimo ništa
Mi smo jedna velika hipnotisana gomila
Al' ja znam ključ, ja poznajem tu bravu
Otključaću i staviću ti svašta u glavu
Ja mogu da te zabavim,
Ja mogu da te sludim,
Ja mogu da te uspavam,
Ja mogu da te budim.
Da li veruješ meni?
Da li veruješ meni?
Ili misliš svojom glavom?
Da li veruješ meni
ili misliš svojom glavom
http://www.youtube.com/watch?v=fvTMeEazOaI
Mi ne idemo nikud i ne radimo ništa
Mi smo jedna velika hipnotisana gomila
Al' ja znam ključ, ja poznajem tu bravu
Otključaću i staviću ti svašta u glavu
Ja mogu da te zabavim,
Ja mogu da te sludim,
Ja mogu da te uspavam,
Ja mogu da te budim.
Da li veruješ meni?
Da li veruješ meni?
Da li veruješ meni
ili misliš svojom glavom
http://www.youtube.com/watch?v=fvTMeEazOaI
- zlatiborka
#1305 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Joj narode, danas sam provela sate i sate da sve ovdje iscitam od A do Z. Moja me kcerka davi da idem s njom kod Torabija, kazem joj da nisam raspolozena za to jer ne znam kako on meni moze pomoci da popravim trajno ostecenje sluha koje sam stekla u ranom djetinjstvu od SREPTOMICINA koji mi je ostetio slusni zivac i jako slabo cujem!
I kako bi taj Torabi njoj pomogao da se skine sa metadona ako ONA nema zelju i volju da prestane sa tom zamjenom za njen prijasnji visegodisnji heroinski staz!
Ja sam nekada hocastila u Lurd, bila sam u Padovi, u Rimu, isla u Medjugorje, ali na tim mjestima je neka sasvim drugacija atmosfera! To se ne moze mjeriti sa ovom masovnom histerijom koja je popila mozak narodu, ali doslovno popila i uz to blokirala taj dio grada. Cujte, necu da hvalim ta katolicka svetista, neka priznata a neka ne, isla sam tamo i kao turista i kao vjernik. Bez nekog velikog ocekivanja, molila sam se Bogu da mi da snage da podnesem sve sto me u zivotu snadje. Jer to je upravo i svrha takvih putovanja.
Poznato je da se u Lurdu i Fatimi, mjestima ukazanja Djevice Marije desavaju cudesna ozdravljenja. Ali je Vatikan priznao veoma mali broj cudesnih ozdravljenja potkrijepljenih lijecnickim nalazima i misljeljima stroge komisije koja o tome odlucuje!
Do sada Vatikan nije priznao Medjugorje kao autenticno svetiste, to dovoljno govori da su hercegovacki popovi dobro unovcili vidjenje onih 6 mladih ljudi koji su onomad "vidjeli" Gospu i nastavili pricati s njom maltene do danas! Koja manipulacija, dok su se istovremeno i vidioci i popovi dobro potkozili i dobro namlatili love. No medjutim, sama crkva u Medjugorju meni predstavlja posebno mjesto duhovnosti gdje dolaze vjernici da se mole Bogu i ja tako tu crkvu tamo i dozivljavam.
Ovo sto nam se desava u gradu je strasno, Torabi je kao serijski iscjelitelj, zbog velikog broja posjetilaca on jednostavno nema vremena da posveti jednom covjeku vise od 2-3 sekunde! Hej, dotakne nekoga i nesto rekne i vozi dalje, isto pokretna traka u fabrici.
Za mene je najstrasniji problem sto ce mnogi ostati razocarani, a to ce se neminovno desiti i sto ce NELJUDI debelo profitirati na muci zaglupljenog naroda!
Nisam mogla ni pretpostaviti do kojeg dna ide glupost ljudska, pa zar smo tako nisko pali da nam serijski iscjeljitelj lijeci narodnu glupost!
Sta kazu gradske vlasti, sta kaze inspekcija, gdje je PDV od one silne prodate vode i ulaznica, ko prati tokove novca?

I kako bi taj Torabi njoj pomogao da se skine sa metadona ako ONA nema zelju i volju da prestane sa tom zamjenom za njen prijasnji visegodisnji heroinski staz!
Ja sam nekada hocastila u Lurd, bila sam u Padovi, u Rimu, isla u Medjugorje, ali na tim mjestima je neka sasvim drugacija atmosfera! To se ne moze mjeriti sa ovom masovnom histerijom koja je popila mozak narodu, ali doslovno popila i uz to blokirala taj dio grada. Cujte, necu da hvalim ta katolicka svetista, neka priznata a neka ne, isla sam tamo i kao turista i kao vjernik. Bez nekog velikog ocekivanja, molila sam se Bogu da mi da snage da podnesem sve sto me u zivotu snadje. Jer to je upravo i svrha takvih putovanja.
Poznato je da se u Lurdu i Fatimi, mjestima ukazanja Djevice Marije desavaju cudesna ozdravljenja. Ali je Vatikan priznao veoma mali broj cudesnih ozdravljenja potkrijepljenih lijecnickim nalazima i misljeljima stroge komisije koja o tome odlucuje!
Do sada Vatikan nije priznao Medjugorje kao autenticno svetiste, to dovoljno govori da su hercegovacki popovi dobro unovcili vidjenje onih 6 mladih ljudi koji su onomad "vidjeli" Gospu i nastavili pricati s njom maltene do danas! Koja manipulacija, dok su se istovremeno i vidioci i popovi dobro potkozili i dobro namlatili love. No medjutim, sama crkva u Medjugorju meni predstavlja posebno mjesto duhovnosti gdje dolaze vjernici da se mole Bogu i ja tako tu crkvu tamo i dozivljavam.
Ovo sto nam se desava u gradu je strasno, Torabi je kao serijski iscjelitelj, zbog velikog broja posjetilaca on jednostavno nema vremena da posveti jednom covjeku vise od 2-3 sekunde! Hej, dotakne nekoga i nesto rekne i vozi dalje, isto pokretna traka u fabrici.
Za mene je najstrasniji problem sto ce mnogi ostati razocarani, a to ce se neminovno desiti i sto ce NELJUDI debelo profitirati na muci zaglupljenog naroda!
Nisam mogla ni pretpostaviti do kojeg dna ide glupost ljudska, pa zar smo tako nisko pali da nam serijski iscjeljitelj lijeci narodnu glupost!
Sta kazu gradske vlasti, sta kaze inspekcija, gdje je PDV od one silne prodate vode i ulaznica, ko prati tokove novca?
- johnny_blazze
#1306 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ali meni nikako nije jasno kako eto kako ljudi ne vide,kako mogu vise vjerovati nekim supljim nelogicnim pricama a ne svojim ocima, mislim tako je ocito da je ovo ogromna prevara ali niko nista 
-
aplu
#1307 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ako je prevarant makar je uplatio 40000km za oboljele od karcinoma i jos dvije humanitarne organizacije, koliko je on uzeo neznam ali definitvno je uplatio 40000km, a je li iko od ovih sto ga napadaju nazvao onaj broj 09 pa nesto kad nekom djetetu treba donirati par km jer je oboljelo, to je on uradio za 40000 ljudi BiH. I zamolio bih sve da vise ne govore da su ljudi glupi sto idu, jer ja idem zato sto imam t...r i ako ne odem citav zivot cu se pitati jel mi mogao pomoci jer kad je neko tesko bolestan hvata se za zadnju slamku i nisam glup sto idem nego sam samo razocaran sto ne mogu planirati sljedecih 10 godina zivota, a vi sto napadate GLUPI NAROD nazovite 09 pa dalje i dajte 1 km za neko dijete. Hvala
- zlatiborka
#1308 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Masovna histerija, tu pojedinac koji misli svojom glavom biva poklopljen gomilom oko sebe. Ako pojedinac i racionalno razmislja, kada se nadje blizu ili pod uticajem "gomile" vrlo lako se ukljuci, ako nista barem iz radoznalosti!johnny_blazze wrote:ali meni nikako nije jasno kako eto kako ljudi ne vide,kako mogu vise vjerovati nekim supljim nelogicnim pricama a ne svojim ocima, mislim tako je ocito da je ovo ogromna prevara ali niko nista
Kako se povecava gomila, tako raste moc lude gomile da "usisa" do tada kolebljive ili neutralne pojedince.
Desava se da mediji pojacavaju ovu histeriju do krajnosti, gdje ce se ovo zaustaviti ja stvarno ne znam reci, ali ne valja nikako.....
- Lunizz
#1309 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Cyclone` wrote:pogledajte...odnosno poslusajte ovo...
Aduka moj dobri ne treba meni ovaj gay vokal da ja skontam da je ovaj zems zahebo po Sarajeva
- zlatiborka
#1310 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Zanima me ima li polticara i biznismena na seansama kod Torabija? Zna li neko poznatu licnost da je navratio u ZETRU kod Mekija?
Mozda Torabi dodje njima na noge kao u Hrvatskoj, za 500 evrica po posjeti.
Mozda Torabi dodje njima na noge kao u Hrvatskoj, za 500 evrica po posjeti.
- dinoxy
#1311 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
nista novo ovdje, niti argumentovano, ovo sto ovaj prica je sve vec napisano ranije po kojekakvim stranicama na netu, te ovaj to objedinio, i ne kontam sto ce mu video za ovo, fotke neke postavljao nigdje "zivog" videa...Cyclone` wrote:pogledajte...odnosno poslusajte ovo...
- ...amra...
#1312 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
aplu wrote:Ako je prevarant makar je uplatio 40000km za oboljele od karcinoma i jos dvije humanitarne organizacije, koliko je on uzeo neznam ali definitvno je uplatio 40000km, a je li iko od ovih sto ga napadaju nazvao onaj broj 09 pa nesto kad nekom djetetu treba donirati par km jer je oboljelo, to je on uradio za 40000 ljudi BiH. I zamolio bih sve da vise ne govore da su ljudi glupi sto idu, jer ja idem zato sto imam t...r i ako ne odem citav zivot cu se pitati jel mi mogao pomoci jer kad je neko tesko bolestan hvata se za zadnju slamku i nisam glup sto idem nego sam samo razocaran sto ne mogu planirati sljedecih 10 godina zivota, a vi sto napadate GLUPI NAROD nazovite 09 pa dalje i dajte 1 km za neko dijete. Hvala
-
zonbirile
#1313 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
-----------------------------------------------...amra... wrote:aplu wrote:Ako je prevarant makar je uplatio 40000km za oboljele od karcinoma i jos dvije humanitarne organizacije, koliko je on uzeo neznam ali definitvno je uplatio 40000km, a je li iko od ovih sto ga napadaju nazvao onaj broj 09 pa nesto kad nekom djetetu treba donirati par km jer je oboljelo, to je on uradio za 40000 ljudi BiH. I zamolio bih sve da vise ne govore da su ljudi glupi sto idu, jer ja idem zato sto imam t...r i ako ne odem citav zivot cu se pitati jel mi mogao pomoci jer kad je neko tesko bolestan hvata se za zadnju slamku i nisam glup sto idem nego sam samo razocaran sto ne mogu planirati sljedecih 10 godina zivota, a vi sto napadate GLUPI NAROD nazovite 09 pa dalje i dajte 1 km za neko dijete. HvalaSlazem se u potpunosti. Ko zeli nek' ide, ja licno nisam isla i nemam namjeru, hvala Bogu dobro sam, al podrzavam i svatam ljude koji su bolesni i koji mu idu.
tako se gazi svijest,moral,duh spoznaje.Pa i Gaši da je uplatio,bio bi ti dobar.Neke stvari se ne dopoštaju pojedincu na volju,u organizovanom društvu,zato i postoje Zakoni i moralni kodeksi.Mufljuz krši niz Zakona,a što dio daje,to on tvrdi a i to je upitno,i nevažno je da li je time volja većine na njegovoj strani,makar to bili i bolesni lčjudi.
- fedor
-
maxima
#1315 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
[-----------------------------------------------
.Neke stvari se ne dopoštaju pojedincu na volju,u organizovanom društvu,zato i postoje Zakoni i moralni kodeksi.Mufljuz krši niz Zakona,a što dio daje,to on tvrdi a i to je upitno,i nevažno je da li je time volja većine na njegovoj strani,makar to bili i bolesni lčjudi.[/quote]
hahaha sto me nasmija zar ti mislis zaista da smo mi organizovano drusto, gdje ti zivis covjece , e svasta
.Neke stvari se ne dopoštaju pojedincu na volju,u organizovanom društvu,zato i postoje Zakoni i moralni kodeksi.Mufljuz krši niz Zakona,a što dio daje,to on tvrdi a i to je upitno,i nevažno je da li je time volja većine na njegovoj strani,makar to bili i bolesni lčjudi.[/quote]
hahaha sto me nasmija zar ti mislis zaista da smo mi organizovano drusto, gdje ti zivis covjece , e svasta
-
leo karan
#1316 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
novi naziv lijeka protiv impotencije:
Meki To Rabi
Meki To Rabi
- HAVANA
#1317 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
stochar wrote:meni je jasno kad su u srednjem vijeku sirene glasine 'ustaju iz kolica', ali danas, nidje veze.
gdje su ti sto su ustali iz kolica??? dajte bar dva imena, a ne samo 'ustaju iz kolica'. kako se zove i odakle je ta zena kojoj su gleri poispadali iz glave? dajte ljudi sta lupetate! ne mogu vjerovati sta citam! jos kaze ova nekoliko postova kasnije, nisu odgovorili Torabiju zasto mu doktori dolaze.
nije ni on odgovorio na pitanje zasto ne ode u bolnicu da izlijeci ljude? zato sto gore ne moze podmetnuti svoje glumce!
kazes prestala kicma (lalica ili kako). koja ti je dijagnoza, i imas li papire prije i poslije tretmana? javi se za mjesec-dva da te pitamo boli li te ponovo!
ima li iko sa papirima koji dokazuju izlijecenje? nema! ali ima onaj momak (stavio je neko ime i prezime), kojem se stanje pogorsalo. na kraju, sto ce onom menadzeru naocale kadmu je Torabi haver, sto ga ne izlijeci?!?!?!
kako je narod naivan boze sacivaj! i, opet da ponovim: svaka cast njemu kad je dao nesto para, ali, dao pare za lijecenje djece. pa sto on ne ode u udruzenje i sve ih izlijeci, i time odmah ukine udruzenje? i, uplatio 10 i 15 hiljada, a samo za 10 dana 40 posto od 35.000 prodatih karagta dnevno je 140 hiljada!!!!!!!!!!!
koji vam je vise k. ljudi dragi, ima li iko mozga?!?!?!?!?!?!?!
Šta će doktori,koga oni foliraju
Stvarno ljudi koji vam je kurac više...sinoć prolazim i gledam (bio budala kod doktora koji mi kod djeteta od 7 godina, za mjesec dana savjetima i vježbama uspio napraviti veliko poboljšanje sa oštečenjem pršljena nastalim na gimnasticipaketima vodu nose,ledja im se savila,al jednako oni nose i nose...ostaćemo bez vode :oops:Ovo je za viceva
Pa samo ponovite tu sliku sebi u glavi...20000 ljudi čeka da ga neko takne po ruci,onda svi oni čekaju sa vodicom,dignu je u zrak i levat (da je levat,nije)digne ruke i vodica postane sveta i ljekovita vodica
-
Brus Lee
#1318 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Vozdra pameti.
- fedor
#1319 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
HAVANA wrote:Kome su bolan geleri poispadali iz glave
![]()
Kud nisam znao ,ja tri zemlje obišao da ih se kutarišem
![]()
Šta će doktori,koga oni folirajuda mi njih nije bilo bio bi gluh(danas samo na jedno uho),slijep(danas vidom ko sivi soko),sa jednom sjebanom nogom(danas ok),sa konstantnom opasnošću da mi geler napravi probleme sa kičmom(danas ok,izvadjen...
Stvarno ljudi koji vam je kurac više...sinoć prolazim i gledam (bio budala kod doktora koji mi kod djeteta od 7 godina, za mjesec dana savjetima i vježbama uspio napraviti veliko poboljšanje sa oštečenjem pršljena nastalim na gimnasticipaketima vodu nose,ledja im se savila,al jednako oni nose i nose...ostaćemo bez vode :oops:Ovo je za viceva![]()
Pa samo ponovite tu sliku sebi u glavi...20000 ljudi čeka da ga neko takne po ruci,onda svi oni čekaju sa vodicom,dignu je u zrak i levat (da je levat,nije)digne ruke i vodica postane sveta i ljekovita vodicaminerala ko u priči,ne ledi hljeb te jebo,ne ledi
a planete tek...fakat ga treba za banderu svezat na bačevu pa nek maše danima...
- HAVANA
#1320 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
babyline wrote:cula sam juce od komsije rekla mu tetka direktorica doma zdravlja u Sjevernoj Ilidzi da ce Hilmina voda ostat ozracena i energizirana narednih 2 i po mjeseca kad ode isjeditelj...
Nešta kontam...možda bi ti tobi i onu sajbu riješio
- ultima_palabra
#1321 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma kažu da je Hilmo prestao proizvoditi pivu otkako je ovaj ovdje, ne može vode da naštanca
Šta ćemo sada piti, Torabi odlazi 
- svakako_lud
#1322 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Sad malo ponukan postom od "aplu" uzeh digitron i nikako da skontam kako je i teoretski moguće ono što kažu da dnevno mu prođe 30,40 000 ljudi...
Prosta matematika, neka mu je prosjek 5 sekundi (jer čisto sumnjam da ljudi trče pored njega) i neka nikako ne pravi pauzu ni jedan sekund ispada da dnevno može "obraditi" 8640 ljudi za 12 sati.
Neko nešto opasno laže...
Samo me interesuje je li finasijska i pomislila da ovih dana obiđe malu Zetru i njeno rukovodstvo...
Prosta matematika, neka mu je prosjek 5 sekundi (jer čisto sumnjam da ljudi trče pored njega) i neka nikako ne pravi pauzu ni jedan sekund ispada da dnevno može "obraditi" 8640 ljudi za 12 sati.
Samo me interesuje je li finasijska i pomislila da ovih dana obiđe malu Zetru i njeno rukovodstvo...
-
iceman2010
#1323 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Jarane uljepsao si mi jutro. Evo jos mi suze na oci idu od smijeha. Fakat sam se dobro ismijaoHAVANA wrote:Kome su bolan geleri poispadali iz glave
![]()
Kud nisam znao ,ja tri zemlje obišao da ih se kutarišem
![]()
Šta će doktori,koga oni folirajuda mi njih nije bilo bio bi gluh(danas samo na jedno uho),slijep(danas vidom ko sivi soko),sa jednom sjebanom nogom(danas ok),sa konstantnom opasnošću da mi geler napravi probleme sa kičmom(danas ok,izvadjen...
Stvarno ljudi koji vam je kurac više...sinoć prolazim i gledam (bio budala kod doktora koji mi kod djeteta od 7 godina, za mjesec dana savjetima i vježbama uspio napraviti veliko poboljšanje sa oštečenjem pršljena nastalim na gimnasticipaketima vodu nose,ledja im se savila,al jednako oni nose i nose...ostaćemo bez vode :oops:Ovo je za viceva![]()
Pa samo ponovite tu sliku sebi u glavi...20000 ljudi čeka da ga neko takne po ruci,onda svi oni čekaju sa vodicom,dignu je u zrak i levat (da je levat,nije)digne ruke i vodica postane sveta i ljekovita vodicaminerala ko u priči,ne ledi hljeb te jebo,ne ledi
a planete tek...fakat ga treba za banderu svezat na bačevu pa nek maše danima...
- karanana
#1324 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
radi on brze od 5 sekundi po osobi. ja bih prije rekao da je prosjek 2 sekunde po ononim klipovima sto su prikazali kako obradjuje. zastitar tjera nakvu nanu jer je nesta usporila. cak se odrekao i pipkanja grudi zarad brzine obrade. ali vjerovatno svako malo naleti i osoba kojoj se grudi moraju pipnuti za potpuni tretman i to malo pokvari prosjek, ali vrijedi par maraka gubitka.
Last edited by karanana on 28/10/2010 09:11, edited 1 time in total.
- Traktor`
#1325 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ma kazu da to brzo pravo ide...stoje dvojica, guraju raju, on ih samo dotakne i odmah ide drugi...kazu bukvalno ko na pokretnoj traci...nidje veze...svakako_lud wrote:Sad malo ponukan postom od "aplu" uzeh digitron i nikako da skontam kako je i teoretski moguće ono što kažu da dnevno mu prođe 30,40 000 ljudi...