Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Strauss wrote:realno tesko da ista hendo moze uraditi.. a ako bi kojim cudom dobio, on bi za mene posatao broj jedan u mma, ikad..
Ja mislim da on ima nakon Machide najnezgodniji stil za Jones-a ... mala neopreznost i moze to da se zavrsi nezgodno ...navijam za Dan-a u svakom slucaju ...cisto da se nesto desi u LHW ...
brate...Jones je ogroman cak kad ga poredis i sa vecinom HW kategorije..vidio si sliku sa Arlovskim..Cainom...Dos Santosom..jednostavno..covjek ima ogromnu prednost u visini i duzini ruku...osim toga ima i talenat...sa druge strane...Hendo je natural MW...sto ce reci da ima vise boraca koji bi mogli da zaprijete Jonesu..naravno..tu je Machida..ali i Evans...koji je pruzio veci otpor nego Machida....tu je i Gustaffson....
Hendo ima jako male sanse...
Strauss wrote:realno tesko da ista hendo moze uraditi.. a ako bi kojim cudom dobio, on bi za mene posatao broj jedan u mma, ikad..
Ja mislim da on ima nakon Machide najnezgodniji stil za Jones-a ... mala neopreznost i moze to da se zavrsi nezgodno ...navijam za Dan-a u svakom slucaju ...cisto da se nesto desi u LHW ...
koji ba stil? djaba mu i hiljadu desnica i gr hrvanje, on onako spor i lose kretnje ne da nece moci izbjeci neku jones-ovu novu carlamu, nego je realno nece ni vidjeti :d daj boze da grijesim : ) po meni su i machida i shogun i evans imali puno vece sanse.. uglavnom i ja normalno navijama za hendu.. cisto da jones izgubi
enisss wrote:Hendo ima jako male sanse...
u najboljem slucaju : )
EDIT
ovo bih volio pogledati.. uh kako bi ga evans razvalio :d
koji ba stil? djaba mu i hiljadu desnica i gr hrvanje, on onako spor i lose kretnje ne da nece moci izbjeci neku jones-ovu novu carlamu, nego je realno nece ni vidjeti :d daj boze da grijesim : ) po meni su i machida i shogun i evans imali puno vece sanse.. uglavnom i ja normalno navijama za hendu.. cisto da jones izgubi
enisss wrote:Hendo ima jako male sanse...
u najboljem slucaju : )
EDIT
ovo bih volio pogledati.. uh kako bi ga evans razvalio :d
Evans bi morao da skine dodatne kile...sigurno bi izgubio i dosta snage koju sad ima i koja mu je potrebna za takedown odbranu....
Sonnen bi ovdje imao prednost u hrvanju...tako da iskreno..vise bi njemu dao sanse u ovoj borbi...
enisss wrote:Evans bi morao da skine dodatne kile...sigurno bi izgubio i dosta snage koju sad ima i koja mu je potrebna za takedown odbranu....
Sonnen bi ovdje imao prednost u hrvanju...tako da iskreno..vise bi njemu dao sanse u ovoj borbi...
ne mora znaciti da bi borba bila u mw.. ako i dodje do nje, mislim da su vece sanse da to bude u lhw.. realnije bi bilo, sonen je ogroman, on inace hoda sa 96-7 kila (negdje sam procitao da je u pripreme za mec sa bispingom usao sa 103).. dok evans za lhw skida svega 3-4 kile..
za veceras: shogun, machida, lauzon, swick, cole, davis..
Struve ima 84,5 incha reach (visok 212cm)
Jones 84.5 incha (visok 192cm)
Ovaj Jones pravi majmun, ruke do poda. Haman laktom ko neko cijelom rukom. Lako je glumiti talenat sa te daljine a opet ni previsok ni pretezak da gubi pokretljivost i brzinu.
Rodila ga majka za UFC. Krakonja! Da ga hoce Hendo ko Bispinga, sve bi dao
Struve ima 84,5 incha reach (visok 212cm)
Jones 84.5 incha (visok 192cm)
Ovaj Jones pravi majmun, ruke do poda. Haman laktom ko neko cijelom rukom. Lako je glumiti talenat sa te daljine a opet ni previsok ni pretezak da gubi pokretljivost i brzinu.
Rodila ga majka za UFC. Krakonja! Da ga hoce Hendo ko Bispinga, sve bi dao
84.5 incha dodje na 2,15m. ...svasta
laku je glumiti Dos Santosu talenat kad ima tu brzinu..covjek HW a brzina ruku kao LW....lako je GSP-u kad ima taj atleticizam...lako je onom Andersonu Silvi kad ima onu preciznost i tajming...lako je Royu Nelsonu kad ima granitnu bradu...
Dajte ljudi kakva je to prica...
Jon Jones je talenat...covjek je hrvac prije svega...jos ga niko nije bacio na ledja..ja jos nisam cuo da za takedown defence trebas da imas duge ruke...
Ako ti se lik ne svidja..jednostavno reci..ne svidja mi se i to je to..a ne sad da pisemo prednosti koje on ima i da kazemo..eh..lako mu je...
svaki od tih vrhunskih boraca ima neki talenat i neku prednost...to i jeste ono sto ih cini najboljima...Jon Jonesu se nema sta prigovoriti...
da da .. kao kaad ste zadnji put vidili shoguna da trazi parter .. ali nemoj zezati ... vera je odusevio veceras .. Machida ide na pobjednika jones - hendo sudeci po ovim borbama ...