Jel od ovog Hamiltona Hamiltonov put, ciklus i te zezancije?nellington wrote:
Na današnji dan rođen je William Hamilton (1788-1856). Škotski metafizičar, bavio se i matematičkom logikom.
Ja za jedno 80% ovih sto postavljas nikad cula
Jel od ovog Hamiltona Hamiltonov put, ciklus i te zezancije?nellington wrote:
Na današnji dan rođen je William Hamilton (1788-1856). Škotski metafizičar, bavio se i matematičkom logikom.
Sve što si ikad čula da se zove po Hamiltonu (Cayley Hamiltonov stav, Hamiltonov put, Hamiltonov ciklus, i td) nosi ime po Williamu Rowanu Hamiltonu, koji sa ovim gore Hamiltonom dijeli samo imesaga wrote:Jel od ovog Hamiltona Hamiltonov put, ciklus i te zezancije?nellington wrote:
Ja za jedno 80% ovih sto postavljas nikad culaA i ove sto jesam, znam samo po prezimenu, ccc.

Tu ti ne mogu pomoći, jedino da dignem na drugi server - otkrij koji server ti ne blokirajuSunrise00 wrote:meni internet blokira sajtove na koje si uploadovao slikeal' hajde, necu se valjda na praznik nervirati
Tačnoelizabeth a wrote:I na zadnjoj je Pauli
2,3,6?elizabeth a wrote:Znam još tri, ali neću više pogađati, možda kasnije još neko navrati
2,3,4nellington wrote:2,3,6?elizabeth a wrote:Znam još tri, ali neću više pogađati, možda kasnije još neko navrati
Treća ispravna, druga pogrešnazlaataan wrote:Na trećoj je Oppenheimer.
A na drugoj Schrödinger.
Dosta od mene![]()
Sretan Pi dan svima koji slave!
Druga je ipak Gödelnellington wrote:Treća ispravna, druga pogrešnazlaataan wrote:Na trećoj je Oppenheimer.
A na drugoj Schrödinger.
Dosta od mene![]()
Sretan Pi dan svima koji slave!
Još su u igri 2, 4, 6, 9
zlaataan wrote:Druga je ipak Gödel