mah, ima npr ovdje u vogosci jedan dio gdje je ta odjeca na koju su nasivene etikete i tu i ne idem...al neki dan sam u azelu kupila haljinu koju sam mjesecima ganjala u zari da kupim prosle godine...al stalno nesto, te nema nikako, te nema broja i tak...kad ono nasla je u azelu (12KM yepsuncica24 wrote:samo sto ima caka... nije sve orginalna zara roba iz prijasnjih kolekcija... ima odjece koja je ko zna odakle a na koju je samo nasivena zarina etiketa![]()
primjetih to neki dan kad sam uzela dvije iste haljine... sa dvije razlicite etikete (i tacno se moze skuziti koja je nasivena)
meni je samo zao sto nas ne za male novce uzimaju na lopatu. u zari, zari mozes za cijenu azelovih haljina iz ko zna koje kolekcije uzeti najnormalnije haljinu iz trenutne kolekcije (da ne kazem da na snizenjima stvari budu duplo/troduplo jeftinije od onog za sta se nama kasnije nude)...
i tesko vise da ces u azelu naci dobrih stvari za 5,10, 15km ko prije...
mislim... da nas ipak lopatom kupe...
meni je zao sto mi nemamo zaru..inditex prodavnice su mi slaba tacka i patim za njima, al sta da se radi. moze im se sa cijenama suncice, kad mi nemamo pravu zatu...