Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gomez odigrao maestralnu tekmu, dva gola u offside liniji al prvi je djelo majstorije. Badstuber glup a nije daleko ni Boateng pobjegao s pamecu. Na kraju im je ovo sve otislo u Qrac jer je Schweini koji je do tada bio najbolji igrac na terenu slomio kljucnu kost. Sada su prvi u grupi ali moraju dalje bez Schweinija.
Jebo te da neko nije gledo utakmicu reko bi na guzove, nidje veze rezultat, trebalo biti realnp 6:1 a na kraju 3:2, smijesno! Napoli hala ekipa, ne znam kako dadose i ova dva, prvi na foru...Mada Bayernu se ove godine obilo i to o glavu sto rade cijelu sezonu, daju 2-3 gola u prvom i onda smanje za 4 brzine i u leru privode tekmu kraju, protiv jacih protivnika to ce ih bas zajebati!
Mene je u ovoj utakmici posebno impresionirao Toni Kroos, zaista je fantastično odigrao, a kako tek dijeli lopte saigračima - umjetnost Samo neka ovako nastavi i slijedi mu karijera igrača svjetske klase. Što se tiče Villareala - simpatična ekipa
Moram napomenuti da mi je jako drago da je ekipa Bayerna poslije poraza od Dortmunda (po meni nezasluženog, kao što bi i pobjeda Bayerna u toj utakmici bila nezaslužena) pokazala dobru reakciju i Villarealu očitala lekciju modernog fudbala. I pored poraza od Dortmunda nadam se da će i oni večeras napraviti dobar rezultat u Londonu, a i za Leverkusen važi isto.
MeanMachine wrote:Mene je u ovoj utakmici posebno impresionirao Toni Kroos, zaista je fantastično odigrao, a kako tek dijeli lopte saigračima - umjetnost Samo neka ovako nastavi i slijedi mu karijera igrača svjetske klase. Što se tiče Villareala - simpatična ekipa
Moram napomenuti da mi je jako drago da je ekipa Bayerna poslije poraza od Dortmunda (po meni nezasluženog, kao što bi i pobjeda Bayerna u toj utakmici bila nezaslužena) pokazala dobru reakciju i Villarealu očitala lekciju modernog fudbala. I pored poraza od Dortmunda nadam se da će i oni večeras napraviti dobar rezultat u Londonu, a i za Leverkusen važi isto.