koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Gospoda Ministarka

#1301 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Gospoda Ministarka »

♥ Julianna ♥ wrote:Ma naravno, isti parfem ima drugačiji dojam na svakome od nas, a nije svaki i napravljen za svakoga i svaku priliku.
Ja recimo nosim parfeme po bojama koje taj dan nosim. I stvarno pašu. Ima neke veze nota mirisa sa bojom i bočicom pakovanja. Recimo Armani bijeli ili Light Blue su izrazito ljetnji parfemi, a te boje se i nose ljeti. Zimi smo uglavnom u nekim tamnijim bojama pa su mi Bvlgari crni jasmin, Notte ili Givenchy -jev Anđeli i demoni odličan izbor.

Od JPG nisam nasla parfem da mi se toliko svida, jak, prozracan a ne boli glava od njeg.
Michun

#1302 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

*mima* wrote:
Michun wrote:Ja kupila super parfem, negdje sam sliku zaljepila na temi - Lancome Magnifique (miSim da se pise) i naspricala se 2-3 puta i glava me boli od njega. Poklonila...
Treba znati prema kozi fakat. I godisnja doba. Moja jedna poznanica Poison i ljeti i zimi...tacno da ti se bljuje :cry:

Mogle bi se mi upoznat :D
Joj mima, materijalisto dabili materijalisto :lol:
Michun

#1303 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

Gospoda Ministarka wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:Ma naravno, isti parfem ima drugačiji dojam na svakome od nas, a nije svaki i napravljen za svakoga i svaku priliku.
Ja recimo nosim parfeme po bojama koje taj dan nosim. I stvarno pašu. Ima neke veze nota mirisa sa bojom i bočicom pakovanja. Recimo Armani bijeli ili Light Blue su izrazito ljetnji parfemi, a te boje se i nose ljeti. Zimi smo uglavnom u nekim tamnijim bojama pa su mi Bvlgari crni jasmin, Notte ili Givenchy -jev Anđeli i demoni odličan izbor.

Od JPG nisam nasla parfem da mi se toliko svida, jak, prozracan a ne boli glava od njeg.
Kakva je mania armani zeMska. ja sam ttrenutno za codu...al haj reko da i to probam.
*mima*

#1304 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by *mima* »

Michun wrote:
*mima* wrote:
Michun wrote:Ja kupila super parfem, negdje sam sliku zaljepila na temi - Lancome Magnifique (miSim da se pise) i naspricala se 2-3 puta i glava me boli od njega. Poklonila...
Treba znati prema kozi fakat. I godisnja doba. Moja jedna poznanica Poison i ljeti i zimi...tacno da ti se bljuje :cry:

Mogle bi se mi upoznat :D
Joj mima, materijalisto dabili materijalisto :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ Julianna ♥

#1305 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by ♥ Julianna ♥ »

Da, da vrlo je upečatljiv, poseban :)
Gospoda Ministarka

#1306 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Michun wrote:

Kakva je mania armani zeMska. ja sam ttrenutno za codu...al haj reko da i to probam.

Nisam probala nista armanievo osim Diamondsa. Inace nisam luda za njim, nije mi poseban.
♥ Julianna ♥

#1307 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by ♥ Julianna ♥ »

Michun wrote:

Meni lično nije nešto, jedini Armani dobri su mi WHITE, SHE i crveni NIGHT.
*mima*

#1308 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by *mima* »

Mania Armani je meni odlican.
Michun

#1309 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

*mima* wrote:Mania Armani je meni odlican.
oprobacu mima ako ti kazes da valja :D
*mima*

#1310 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by *mima* »

:D a nemamo svi isti ukus.......ja npr volim armanija.
kEN0

#1311 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by kEN0 »

tonbeImage
semmy

#1312 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by semmy »

i meni je draga :D
mania je odlicna ali samo za tamnu kozu, kiselog epiderma...za bleze tipove koze je prejak parfem koji izgubi svoju pravu notu nakon pola sata i onda to nije to
Gospoda Ministarka

#1313 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

semmy wrote:
i meni je draga :D
mania je odlicna ali samo za tamnu kozu, kiselog epiderma...za bleze tipove koze je prejak parfem koji izgubi svoju pravu notu nakon pola sata i onda to nije to

S Maniom nisam imala susreta... ali probam.
Chivas1

#1314 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Stigli testeri.. Narucio Christian Dior Fahrenheit,Diesel Only the Brave,Paco Rabbane 1 Million,Guerlain Homme,Gucci Pour Homme,Armani Black Code,Dior Homme Sport,Diesel fuel for life ... Sve se izmjesalo u pm ne znam vise koji je koji :lol: Diesel i jedan i drugi su najbolji :D
citroen

#1315 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by citroen »

Chivas1 wrote:Stigli testeri.. Narucio Christian Dior Fahrenheit,Diesel Only the Brave,Paco Rabbane 1 Million,Guerlain Homme,Gucci Pour Homme,Armani Black Code,Dior Homme Sport,Diesel fuel for life ... Sve se izmjesalo u pm ne znam vise koji je koji :lol: Diesel i jedan i drugi su najbolji :D
Diesel fuel for life je odlican za zimu,a only the brave,tamo za proljece i ljeto.Posjedujem oba,takodjer fahrenheit je dobar zimski parfem kao i black code,1 million..
Chivas1

#1316 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Fahrenheit isto..ne znam kako da opisem :lol: :lol: kad se nisam slagiro..previse udara ..to sam htio samo da ima jos nekog mirisa .. isto neko narkoticno sredstvo :D
armani i paco sam stavio na ukucane da vidim bolje kakvi su ovako mi se sve izmjesalo samo diesele osjetio.. i fahrenheit :lol: :lol:
black

#1317 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

chivas a odakle si narucio? i koliko su testeri, postarina i to :mrgreen:
Chivas1

#1318 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Ma sa pika .. ovo su oni FM group .. sto ne dodju u svom pakovanju parfemi ali su orginal pisali smo vec o tome :D 2 KM jedan tester i postarina 1 KM kolko god ih narucis .. ja sam za 8 platio 17 KM ..iz Prijedora ova cura al prvo ih ona naruci od te firme ..
www .pik. ba/artikal/295881/original-parfemi-gucci-dior-chanel-armani-d-i-g-hugo-boss-/
black

#1319 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

bas cu nekad naruciti koji tester, da vidim kakvi su :mrgreen:
Chivas1

#1320 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Samo naruci 1-2 a ne ko ja 8 ..pa ne znam kako se zovem nos mi nabreko od parfema :lol: :lol: :lol: :lol: u sobi mi radi grijalica raspuhala sve mogu samo poludit :lol:
black

#1321 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

Chivas1 wrote:Samo naruci 1-2 a ne ko ja 8 ..pa ne znam kako se zovem nos mi nabreko od parfema :lol: :lol: :lol: :lol: u sobi mi radi grijalica raspuhala sve mogu samo poludit :lol:
:lol:

ma samo pomirisi mljevenu kafu i bice ok :wink:
Chivas1

#1322 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Chivas1 »

Sta se ti smijes :D Osjetim u zraku neki fin miris .. al haj mu ga znaj koji je to :D
Michun

#1323 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

Chivas1 wrote:Sta se ti smijes :D Osjetim u zraku neki fin miris .. al haj mu ga znaj koji je to :D
Tak sam ja dijete srece kad sam prvi put poslije rata otisla u dzermaniju '97. Spricalaaaa sve sto mi padne pod ruku. Zlo mi bilo danima, al popustala nisam.
2407

#1324 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by 2407 »

Zadnjih 10-ak godina korisitm samo Carolinu Herreru 212.
Prvo h2o
Image
pa posto se on, na zalost, prestao proizvoditi koristim druge iz linije 212. Samo nek su plavi ili zeleni i sa mnom su OK. :thumbup: Fenomenalna nota mirisa :thumbup:
suspect_zero

#1325 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by suspect_zero »

Image

Super mi je :thumbup: :) :)
Post Reply