sitna.buranija wrote:Ok, nadji neke programe Chada Waterburya i Joea DeFranca. Vise se fokusiraju na funkcionalnu snagu (posebno DeFranco) nego na hipertrofijski trening "za izgled".
Izgled Ronniea Colemana ne mozes dobiti i da hoces
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
callmethebreeeze
#1301 Re: Teretana
-
kone
#1302 Re: Teretana
PA i ne bili tako dobri kad im na kutiji pise da je najbolje da se uzima 4-6 doza dnevno...Uzmi bilo koji whey toliko puta na dan i ima.....A sto se tice cijene,cijena mu j skoro kao i svakom whey-u(recimo taj sci mentor)samo sto ne valja to sto nije isplativ,jer bi se trebalo uzimati nekoliko doza na dan...Mada koji god da uzimas toliko puta na dan,imat ces isti napredak i prazan novcanik...sitna.buranija wrote:Sumnja u kvalitet (probaj naci sci-mentor na onom spisku), vjerovatno ispodprosjecan aminokiselinski profil i vjerovatno niza kvaliteta proizvodnje. Ima Dymatize, Optimum... koji su provjereno vrh ponude ali je cijena dosta visoka. Ko moze, nek nabavlja iz americkog PX-a.kone wrote: A sta mu fali onda i koji valja na ovom nasem trzistu i gdje se moze nabaviti i po kojoj cijeni
-
sitna.buranija
#1303 Re: Teretana
Ne budi smijesan, na kutijama obicno pise ujutro, poslije treninga i navecer (i to na svim, da bi brze potrosio). To je pretjerivanje, prasak ne moze zamijeniti mesinu i mlijekokone wrote:PA i ne bili tako dobri kad im na kutiji pise da je najbolje da se uzima 4-6 doza dnevno...Uzmi bilo koji whey toliko puta na dan i ima.....A sto se tice cijene,cijena mu j skoro kao i svakom whey-u(recimo taj sci mentor)samo sto ne valja to sto nije isplativ,jer bi se trebalo uzimati nekoliko doza na dan...Mada koji god da uzimas toliko puta na dan,imat ces isti napredak i prazan novcanik...sitna.buranija wrote:Sumnja u kvalitet (probaj naci sci-mentor na onom spisku), vjerovatno ispodprosjecan aminokiselinski profil i vjerovatno niza kvaliteta proizvodnje. Ima Dymatize, Optimum... koji su provjereno vrh ponude ali je cijena dosta visoka. Ko moze, nek nabavlja iz americkog PX-a.kone wrote: A sta mu fali onda i koji valja na ovom nasem trzistu i gdje se moze nabaviti i po kojoj cijeni
-
Spax
#1305 Re: Teretana
Je li neko mozda narucivao sa bodybuilding.com ? Da li se isplati i od koje vrijednosti obracunavaju carinu ovdje kod nas ?
-
sitna.buranija
#1306 Re: Teretana
Nisam narucivao, ali kazu raja da je zestoka pljacka i da se ne isplati.Spax wrote:Je li neko mozda narucivao sa bodybuilding.com ? Da li se isplati i od koje vrijednosti obracunavaju carinu ovdje kod nas ?
-
PerunTheGreat
#1307 Re: Teretana
ko zeli nek izvoli optimum gold standard whye 115km 2.27kg, bsn syntha 115km, revolutions whey 97km i sve ostalo sto vam treba 
-
dobar,ti?
#1308 Re: Teretana
imas PMPerunTheGreat wrote:ko zeli nek izvoli optimum gold standard whye 115km 2.27kg, bsn syntha 115km, revolutions whey 97km i sve ostalo sto vam treba
-
Spax
#1309 Re: Teretana
Zna li neko gdje ima uzeti ovo sobno vratilo ?
http://klix.com/32yu7b8
-
suspect_zero
#1310 Re: Teretana
Samo da se stupasim
........od 25-tog ponovo krećem sa

- minjonja
#1311 Re: Teretana
imal ko bucice od otprilike 3 kg da mu vise ne trebaju?
placam malo 
-
sitna.buranija
#1312 Re: Teretana
Imas po marketu i piku, cijene oko 20KM. Trebalo bi biti i u Intersportu... Kazu raja da moze drzati i 100-kilase, samo sto ti napravi udubljenja u stokovima - ali to nije velika cijena za jaka ledjaSpax wrote:Zna li neko gdje ima uzeti ovo sobno vratilo ?
Mojne samo guzu vjezbatsuspect_zero wrote:Samo da se stupasim........od 25-tog ponovo krećem sa
![]()
![]()
![]()
Sta ce ti bucice od 3kg? Uzmes dvije kese sa po tri tegle dzema... Ako mislis nesto napraviti sa bucicama od 3kg, grdno se varas.minjonja wrote:imal ko bucice od otprilike 3 kg da mu vise ne trebaju?placam malo
- minjonja
#1313 Re: Teretana
ma necu da bildam, bolan, zensko sam
tako sam prije tegle koristila, pa sam zglob bila zajebala. bolio me mjesecima. hocu prave bucice
ima ih uzet u radnjama, ali kontam ima li slucajno neko da mu kuci stoji da udijeli sirotinji
platicu ja koliko treba 
-
sitna.buranija
#1314 Re: Teretana
Necu, da bildam, zensko samminjonja wrote:ma necu da bildam, bolan, zensko samtako sam prije tegle koristila, pa sam zglob bila zajebala. bolio me mjesecima. hocu prave bucice
ima ih uzet u radnjama, ali kontam ima li slucajno neko da mu kuci stoji da udijeli sirotinji
platicu ja koliko treba
I da hoces, ne mozes se nabildati... Pa muskarcima je tesko, a zenama je jedno 5 puta teze dobiti misicnu masu. A ako mislis ista napraviti po pitanju svog tijela, moras uloziti maksimalan napor, a to sigurno nisu bucice od 3kg. I just for the record, ne postoji nesto kao "oblikovanje", "zatezanje" i slicno. Postoje samo dva faktora na koja se moze utjecati, to je sirina, volumen (velicina poprecnog presjeka) misica i kolicina potkoznog masnog tkiva (sala). Ostalo su bajke. Medjutim, tvoj novac, kako god zelis
-
callmethebreeeze
#1315 Re: Teretana
znaci, ne isplati se kupoivati one "stomakeliminatore" i slicne sprave sa tv-shop-a?sitna.buranija wrote:Necu, da bildam, zensko samminjonja wrote:ma necu da bildam, bolan, zensko samtako sam prije tegle koristila, pa sam zglob bila zajebala. bolio me mjesecima. hocu prave bucice
platicu ja koliko treba
![]()
I da hoces, ne mozes se nabildati... Pa muskarcima je tesko, a zenama je jedno 5 puta teze dobiti misicnu masu. A ako mislis ista napraviti po pitanju svog tijela, moras uloziti maksimalan napor, a to sigurno nisu bucice od 3kg. I just for the record, ne postoji nesto kao "oblikovanje", "zatezanje" i slicno. Postoje samo dva faktora na koja se moze utjecati, to je sirina, volumen (velicina poprecnog presjeka) misica i kolicina potkoznog masnog tkiva (sala). Ostalo su bajke. Medjutim, tvoj novac, kako god zelis
ja se trudim da idem tri puta na tegove i jednom spinning i jednom lagana joga za iztezanja. uskoro cu moci samom sebi ispusiti.
-
sitna.buranija
#1316 Re: Teretana
Tako nestocallmethebreeeze wrote:znaci, ne isplati se kupoivati one "stomakeliminatore" i slicne sprave sa tv-shop-a?
![]()
![]()
![]()
ja se trudim da idem tri puta na tegove i jednom spinning i jednom lagana joga za iztezanja. uskoro cu moci samom sebi ispusiti.
Sto se tice istezanja, treba raditi, pogotovo kada se rade misici koji tesko rastu... tipa listovi, koji imaju vrlo jake misicne ovojnice, obavezno istezati
- debelimedo
#1317 Re: Teretana
eh vrijeme je da medo ponovo krene u teretanu
hocu u univerzum
samo nikao da ga nadjem
svi kazu oko ragiba tamo, al nema sanse da ja to nadjem
pa mozel neko iksic stavit gdje se nalazi

hocu u univerzum
samo nikao da ga nadjem
svi kazu oko ragiba tamo, al nema sanse da ja to nadjem
pa mozel neko iksic stavit gdje se nalazi

- Manijakus
#1318 Re: Teretana
Jel to pise Burek Ragib

-
Azdaja'
#1320 Re: Teretana
Da li neko zna postoje li radnje sa ovim konkretnim suplementima u Sarajevu, ako ne onda neka adekvatna zamjena za ove dole navede koji se mogu uzeti u Sa:
CytoSport Cyto Gainer
SciFit Kre-Alkalyn 1500
SciVation Xtend
I ako neko ima iskustva oko narucivanja preko net-a, interesuje me isplati li se uzimati, jer sam cuo da je carina 30% od vrijednosti posiljke, jos kad se doda shipping belaj.
CytoSport Cyto Gainer
SciFit Kre-Alkalyn 1500
SciVation Xtend
I ako neko ima iskustva oko narucivanja preko net-a, interesuje me isplati li se uzimati, jer sam cuo da je carina 30% od vrijednosti posiljke, jos kad se doda shipping belaj.
- Deriguz
#1321 Re: Teretana
ja mislim da se ipak radi o Nagibu 
-
Vernes_AMG
#1322 Re: Teretana
e ljudi , zanimaju me vasa iskustva i misljenja vezana za N Large II , kakvi su rezultati , nuspojave .... 
- macan prvi
#1323 Re: Teretana
Suspectice, jes to ti na slici?suspect_zero wrote:Samo da se stupasim........od 25-tog ponovo krećem sa
![]()
![]()
![]()
-
mentalist
#1324 Re: Teretana
Ljudi sta mislite o ovakvim tipovima
- Loulou
#1325 Re: Teretana
Dobijem nagon na povraćanjementalist wrote:Ljudi sta mislite o ovakvim tipovima![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JVpfWvLk ... re=related[/youtube]