Neka čopa, neka čopa... kurac ce za večeru.kiky wrote:ja sam čuo da radonjak čopa nos i jede sline ...
jel to istina ...
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Fair Life
#1301 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- RkeKoke
#1302 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ja nekulture..
-
zonbirile
#1303 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
što se tiče brige o zdravlju i čistoće Tornjak je fobičan,poput Hjuarda Hjuza.
- RkeKoke
#1304 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Tornjak se samo cese gdje ga svrbizonbirile wrote:što se tiče brige o zdravlju i čistoće Tornjak je fobičan,poput Hjuarda Hjuza.
Pa sta mislis sto je napravio onaj toranj? mali falus , a veliki toranj, poprilicno providno. razmisli malo: u podgorici ljudi nisu nimalo niski, blago receno, a zipa njega - metar i sumska jagoda.taj ti je jarane pun kompleksa, i zbog visine, i falusa, i higijene
-
zonbirile
#1305 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
----------------------------------------RkeKoke wrote:Tornjak se samo cese gdje ga svrbizonbirile wrote:što se tiče brige o zdravlju i čistoće Tornjak je fobičan,poput Hjuarda Hjuza.
Pa sta mislis sto je napravio onaj toranj? mali falus , a veliki toranj, poprilicno providno. razmisli malo: u podgorici ljudi nisu nimalo niski, blago receno, a zipa njega - metar i sumska jagoda.taj ti je jarane pun kompleksa, i zbog visine, i falusa, i higijene
šalu na stranu,ali je stvarno fobičan
-
gazela_t
#1306 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Neshvatljivo je kako se svaka tema na kraju svede na takav nivo da..........
Budi Bog s nama.
Budi Bog s nama.
-
Agic Nurija
#1308 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kakvi urednici, takvi saradnici!gazela_t wrote:Neshvatljivo je kako se svaka tema na kraju svede na takav nivo da..........![]()
Budi Bog s nama.
Zamislimo temu:
"Antibosanska politika bosanskih muslimana"
A onda da se latimo historijskih činjenica, od prve, probosanske pobune Gradaščevića, preko prve historijske izdaje Bosanaca od hercegovačkih begova-nepismenih balija, pa redom...., na pr., ko je ili koji su to u ime bosanskog naroda potpisali pristup austrougarske provincije Bosnien und Herzegowina kraljevini SHS 1918....ili Spahu i njegovu MBO, Kulenoviće i Mešiće sa NDH, muslimani u štabu Draže Mihajlovića, muslimani u KPJ kao garancija opstanka "srpskohrvatske bih" i na kraju Aljo i njegova SDA bulumenta kao vrhunska kruna izdaje ukupne bosanske historije....za republiku srpsku u ime arapskih svetinja! Sandžaklije su samo jadan ostatak antibosanskih muslimanskih podvala narodu kojeg više i nema i zemlji koja je nekad bila zemlja jednog ponosnog, bosanskog naroda - sve do dolaska i u bosansku zemlju ukopavanja poganih i krvavih temelja monoteističkih vjerskih institucija sa vojskama, danas več trajnih okupatora!
Da su se bosanski muslimani po odlasku Osmanlija, umjesto bijega u "muslimaniju", borili za bosansku zemlju i za bosanski narod u cjelini, nikada nikakvi srbi i nikakvi hrvati ne bi uspjeli uhvatiti korjena u bosanskoj stvarnosti i bosanskoj politici! I to dobro znaju "anam oni", te se nikako i nigdje i ne bune protiv prefiksa "muslimanski-ska-sko", ali protiv >bosanski-ska-sko i te kako...!!!!!!!!
- Real Khan
#1309 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Banksy wrote:
Gdje mi je RK, da vidimo dokle smo stigli
Ovih dana sam imao more drugih obaveza pa sam malo zapostavio forum. Ukratko: bio sam okupiran događajima u Širokom Brijegu, spriječio sam slične "događaje" u Brčko Distriktu, bavio se malo sastankom u Butmiru, i pratio rad Federalnog Parlamenta...dakle, ništa značajno
Što se tiče Fahre i njegove buduće stranke, zanimljivo će biti da podjelim sa vama svoje utiske sa Federalnog Parlamenta gdje sjedi grupica ljudi (bivših SBiH-ovaca) koji će biti "perjanice" Fahrine stranke... U toku diskusije o Informaciji o stanju u naftnim terminalima u luci Ploče, između ostalih se za riječ javio Mehmed Žilić (iz SBiH) i rekao između ostalog da mu nije jasno ZAŠTO se potkopavaju ključni resursi države Bosne i Hercegovine i na kraju napomenu kako je Dodik bez veze poklonio BOSANSKU rafineriju u Bosanskom Brodu Rusima (tu rafineriju su birvaktile izgradili SVI građani BiH od samodoprinosa, odvajanjem od zalogaja) samo da još više potkopa ekonomsku stabilnost i samostalnost države... Na ove riječi (koje apsolutno stoje) burno reagiraju buduće perjanice Fahrine stranke, poput čuvenog demagoga i prelivode Muniba Jusufovića i to na sljedeći način: "Šta ti bolan smeta Dodik?! Tema je o naftnim terminalima u Pločama...Šta te briga šta on radi?!" Ton je bio izrazito ljutit i imao sam osjećaj da se čovjek nešto pravo uvrijedio...
Nije da se nešto hvalim, ali meni je dovoljno nekoliko naoko sitnih detalja, koje mnogi ne prepoznaju, da skontam šta je iza svega toga... Naravno, pored namjere Muniba Jusufovića da replicira svom dojučerašnjem stranačkom kolegi (Žiliću) iz čisto osvetničkih pobuda (jer je Žilić ipak ostao u SBiH), ova reakcija u suštini otkriva buduću politiku fahrine stranke jer će Munib Jusufović uz Fahru Radončića, Adnana Terzića, Aidu Čikić... imati jednu od ključnih uloga. Za one manje upoznate, Munib Jusufović je bio osuđen zbog zloupotrebe položaja i službenih ovlasti u Brčkom (i vidi čuda, izvukao se), on je autor čuvenog slogana "100% BiH", bio je Generalni Sekretar SBiH, Predsjednik komisije za izbore i imenovanja u SBiH (a otišao je iz stranke "zbog loše stranačke kadrovske politike"), itd. Dakle, da sumiramo: KAKVA će biti politika Fahre Radončića, ako su mu se već sada u inicijalnoj fazi uvukli u redove i na ključne pozicije ohrndani i ofucani kadrovi SBiH i SDA? Kakva će to biti "pro-bošnjačka" i "pro-bosanska" politika ukoliko njegovi ključni ljudi (i Avaz) smatraju Dodika "biznismenom" a ne običnim kriminalcem kojem je mjesto iza rešetaka jer je rasprodao DRŽAVNU IMOVINU koju su stvarali naši djedovi, roditelji, mi...a našoj djeci će izgleda ostati samo quratz da izbiju sebi oči! Eto dokle smo došli moj brate...
-
istocnjak
#1310 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahru je natjerao neki veliki belaj pa ulazi u politiku ...
- ultima_palabra
#1311 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jel to onaj Mehmed Žilić što je oborio aprilski paket za Jatinih (čini mi se) 300.000 KM?Real Khan wrote:Banksy wrote:
Gdje mi je RK, da vidimo dokle smo stigliHvala brate što si me se sjetio u ovom nezgodnom vaktu i zemanu... Gdje smo stigli? Hmm, ukratko rečeno - NIGDJE.
Ovih dana sam imao more drugih obaveza pa sam malo zapostavio forum. Ukratko: bio sam okupiran događajima u Širokom Brijegu, spriječio sam slične "događaje" u Brčko Distriktu, bavio se malo sastankom u Butmiru, i pratio rad Federalnog Parlamenta...dakle, ništa značajno![]()
Što se tiče Fahre i njegove buduće stranke, zanimljivo će biti da podjelim sa vama svoje utiske sa Federalnog Parlamenta gdje sjedi grupica ljudi (bivših SBiH-ovaca) koji će biti "perjanice" Fahrine stranke... U toku diskusije o Informaciji o stanju u naftnim terminalima u luci Ploče, između ostalih se za riječ javio Mehmed Žilić (iz SBiH) i rekao između ostalog da mu nije jasno ZAŠTO se potkopavaju ključni resursi države Bosne i Hercegovine i na kraju napomenu kako je Dodik bez veze poklonio BOSANSKU rafineriju u Bosanskom Brodu Rusima (tu rafineriju su birvaktile izgradili SVI građani BiH od samodoprinosa, odvajanjem od zalogaja) samo da još više potkopa ekonomsku stabilnost i samostalnost države... Na ove riječi (koje apsolutno stoje) burno reagiraju buduće perjanice Fahrine stranke, poput čuvenog demagoga i prelivode Muniba Jusufovića i to na sljedeći način: "Šta ti bolan smeta Dodik?! Tema je o naftnim terminalima u Pločama...Šta te briga šta on radi?!" Ton je bio izrazito ljutit i imao sam osjećaj da se čovjek nešto pravo uvrijedio...
Nije da se nešto hvalim, ali meni je dovoljno nekoliko naoko sitnih detalja, koje mnogi ne prepoznaju, da skontam šta je iza svega toga... Naravno, pored namjere Muniba Jusufovića da replicira svom dojučerašnjem stranačkom kolegi (Žiliću) iz čisto osvetničkih pobuda (jer je Žilić ipak ostao u SBiH), ova reakcija u suštini otkriva buduću politiku fahrine stranke jer će Munib Jusufović uz Fahru Radončića, Adnana Terzića, Aidu Čikić... imati jednu od ključnih uloga. Za one manje upoznate, Munib Jusufović je bio osuđen zbog zloupotrebe položaja i službenih ovlasti u Brčkom (i vidi čuda, izvukao se), on je autor čuvenog slogana "100% BiH", bio je Generalni Sekretar SBiH, Predsjednik komisije za izbore i imenovanja u SBiH (a otišao je iz stranke "zbog loše stranačke kadrovske politike"), itd. Dakle, da sumiramo: KAKVA će biti politika Fahre Radončića, ako su mu se već sada u inicijalnoj fazi uvukli u redove i na ključne pozicije ohrndani i ofucani kadrovi SBiH i SDA? Kakva će to biti "pro-bošnjačka" i "pro-bosanska" politika ukoliko njegovi ključni ljudi (i Avaz) smatraju Dodika "biznismenom" a ne običnim kriminalcem kojem je mjesto iza rešetaka jer je rasprodao DRŽAVNU IMOVINU koju su stvarali naši djedovi, roditelji, mi...a našoj djeci će izgleda ostati samo quratz da izbiju sebi oči! Eto dokle smo došli moj brate...
A ne treba vala biti vidovita Džemila pa da se vidi kakvu će politiku fahro voditi...
-
StupskaBitanga
#1312 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja sam jutros umalo počeo bljuvati kada sam samo vidio ove naslove (Avaz kupujem samo petkom radi TV programa ali i to će prestati)

- 11sumirp
#1313 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ultima_palabra wrote:Jel to onaj Mehmed Žilić što je oborio aprilski paket za Jatinih (čini mi se) 300.000 KM?Real Khan wrote:Banksy wrote:
Gdje mi je RK, da vidimo dokle smo stigliHvala brate što si me se sjetio u ovom nezgodnom vaktu i zemanu... Gdje smo stigli? Hmm, ukratko rečeno - NIGDJE.
Ovih dana sam imao more drugih obaveza pa sam malo zapostavio forum. Ukratko: bio sam okupiran događajima u Širokom Brijegu, spriječio sam slične "događaje" u Brčko Distriktu, bavio se malo sastankom u Butmiru, i pratio rad Federalnog Parlamenta...dakle, ništa značajno![]()
Nije da se nešto hvalim, ali meni je dovoljno nekoliko naoko sitnih detalja, koje mnogi ne prepoznaju, da skontam šta je iza svega toga... Naravno, pored namjere Muniba Jusufovića da replicira svom dojučerašnjem stranačkom kolegi (Žiliću) iz čisto osvetničkih pobuda (jer je Žilić ipak ostao u SBiH), ova reakcija u suštini otkriva buduću politiku fahrine stranke jer će Munib Jusufović uz Fahru Radončića, Adnana Terzića, Aidu Čikić... imati jednu od ključnih uloga. Za one manje upoznate, Munib Jusufović je bio osuđen zbog zloupotrebe položaja i službenih ovlasti u Brčkom (i vidi čuda, izvukao se), on je autor čuvenog slogana "100% BiH", bio je Generalni Sekretar SBiH, Predsjednik komisije za izbore i imenovanja u SBiH (a otišao je iz stranke "zbog loše stranačke kadrovske politike"), itd. Dakle, da sumiramo: KAKVA će biti politika Fahre Radončića, ako su mu se već sada u inicijalnoj fazi uvukli u redove i na ključne pozicije ohrndani i ofucani kadrovi SBiH i SDA? Kakva će to biti "pro-bošnjačka" i "pro-bosanska" politika ukoliko njegovi ključni ljudi (i Avaz) smatraju Dodika "biznismenom" a ne običnim kriminalcem kojem je mjesto iza rešetaka jer je rasprodao DRŽAVNU IMOVINU koju su stvarali naši djedovi, roditelji, mi...a našoj djeci će izgleda ostati samo quratz da izbiju sebi oči! Eto dokle smo došli moj brate...Probosanski, onako
![]()
A ne treba vala biti vidovita Džemila pa da se vidi kakvu će politiku fahro voditi...
ako mozes malo pojasnit,mislim ovo 300K?na koji nacin tacno??
-
zonbirile
#1314 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
----------------------------------StupskaBitanga wrote:Ja sam jutros umalo počeo bljuvati kada sam samo vidio ove naslove (Avaz kupujem samo petkom radi TV programa ali i to će prestati)
pa opet proradio predizborni strah pa potencijalni zatvorenici i mater (Nihad Imamović)od 81g guraju u stranku.A na kraju seljaci tepaju sarajlijama-dno,dna.
-
udrch
#1315 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Oouuu..pa nije valjda sve tako crno gosp. Agiću..Agic Nurija wrote:Kakvi urednici, takvi saradnici!gazela_t wrote:Neshvatljivo je kako se svaka tema na kraju svede na takav nivo da..........![]()
Budi Bog s nama.
Zamislimo temu:
"Antibosanska politika bosanskih muslimana"
A onda da se latimo historijskih činjenica, od prve, probosanske pobune Gradaščevića, preko prve historijske izdaje Bosanaca od hercegovačkih begova-nepismenih balija, pa redom...., na pr., ko je ili koji su to u ime bosanskog naroda potpisali pristup austrougarske provincije Bosnien und Herzegowina kraljevini SHS 1918....ili Spahu i njegovu MBO, Kulenoviće i Mešiće sa NDH, muslimani u štabu Draže Mihajlovića, muslimani u KPJ kao garancija opstanka "srpskohrvatske bih" i na kraju Aljo i njegova SDA bulumenta kao vrhunska kruna izdaje ukupne bosanske historije....za republiku srpsku u ime arapskih svetinja! Sandžaklije su samo jadan ostatak antibosanskih muslimanskih podvala narodu kojeg više i nema i zemlji koja je nekad bila zemlja jednog ponosnog, bosanskog naroda - sve do dolaska i u bosansku zemlju ukopavanja poganih i krvavih temelja monoteističkih vjerskih institucija sa vojskama, danas več trajnih okupatora!
Da su se bosanski muslimani po odlasku Osmanlija, umjesto bijega u "muslimaniju", borili za bosansku zemlju i za bosanski narod u cjelini, nikada nikakvi srbi i nikakvi hrvati ne bi uspjeli uhvatiti korjena u bosanskoj stvarnosti i bosanskoj politici! I to dobro znaju "anam oni", te se nikako i nigdje i ne bune protiv prefiksa "muslimanski-ska-sko", ali protiv >bosanski-ska-sko i te kako...!!!!!!!!
Pa zar smo uvijek imali izdajnika toliko..pa baš niko od ovih nije valjo ni malo..
Nego mene zanima ovaj dio oko naše borbe sa Austrougarskom..baš me zanima dali bi nam borba sa njima donijela više štete ili koristi da smo se svi onako usprotivili i oružje u ruke uzeli..nismo, a da jesmo vjerovatno bi moćna i snažna Bosanska armija potukla do nogu slabašnu i neorganziranu Austrougarsku armiju..a da smo kojim slučajem izgubili boj, mogli bi biti bar moralni pobjednici, i veličati pobjedu ko Srbija boj na Kosovu..
-
kamen
#1316 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- sta li će sad one "face" iz onog "ssd bih" [svjetski (pa još kobajagi) savez dijaspore bih]? hoće li uspjeti zadržati fotelje i mjesta koje im je hare velikodušno poklonio za promociju stranke za(gra)bih?
- ili još bolje šta li će sad hamali havaza u zapadnoj europi (n.alimajstorović, b. šišić, o. džiho & co.), do sad su jadnici bili "haretovi igrači" (ili već haman imaju člansku fahrinu kartu)?
- kako li će tek sad da se ponašaju one prelivode iz večernjih novina i oslobođenja koje su se uhljebile u havazu?
aman, kad to sve krene uzbrdo, a tek nizbrdo...........a ni'dje stajanja nema
- ili još bolje šta li će sad hamali havaza u zapadnoj europi (n.alimajstorović, b. šišić, o. džiho & co.), do sad su jadnici bili "haretovi igrači" (ili već haman imaju člansku fahrinu kartu)?
- kako li će tek sad da se ponašaju one prelivode iz večernjih novina i oslobođenja koje su se uhljebile u havazu?
aman, kad to sve krene uzbrdo, a tek nizbrdo...........a ni'dje stajanja nema
-
zonbirile
#1317 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
po uzimanju abdesta,ne uzimati Avaz u ruke.
- RkeKoke
#1318 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
zipa mu slike sa podignutom bradomzonbirile wrote:pa opet proradio predizborni strah pa potencijalni zatvorenici i mater (Nihad Imamović)od 81g guraju u stranku.A na kraju seljaci tepaju sarajlijama-dno,dna.
-
zonbirile
#1319 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kao Duče.Opasan je to igrač,pogotovo kada mu znaš background,bojim se pored kumrovačke da nije završio i druge škole.
- RkeKoke
#1320 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Scepo jeste opasan, ali ima i rupe ne zaborqavizonbirile wrote:kao Duče.Opasan je to igrač,pogotovo kada mu znaš background,bojim se pored kumrovačke da nije završio i druge škole.
- 11sumirp
#1321 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
StupskaBitanga wrote:Ja sam jutros umalo počeo bljuvati kada sam samo vidio ove naslove (Avaz kupujem samo petkom radi TV programa ali i to će prestati)
Rekoh,drug da ti olaksam ako zelis...
i nemoras vise kupovat havaz ni petkom
- ultima_palabra
#1322 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa njegov glas je bio presudan na Parlamentu, da li će proći aprilski paket ili ne. Tada je nakon dugog ubjeđivanja on glasao protiv (a bio je u SDA), pa je onda isključen iz stranke i prešao u SBiH. Eh sad u Danima ili SB je tada napisano da je za taj glasić dobio od Hareta 300K, koje je naravno obezbjedio Jata11sumirp wrote:ako mozes malo pojasnit,mislim ovo 300K?na koji nacin tacno??
-
VjecitiStudent
#1323 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Real Khan wrote: Nije da se nešto hvalim, ali meni je dovoljno nekoliko naoko sitnih detalja, koje mnogi ne prepoznaju, da skontam šta je iza svega toga... Naravno, pored namjere Muniba Jusufovića da replicira svom dojučerašnjem stranačkom kolegi (Žiliću) iz čisto osvetničkih pobuda (jer je Žilić ipak ostao u SBiH), ova reakcija u suštini otkriva buduću politiku fahrine stranke jer će Munib Jusufović uz Fahru Radončića, Adnana Terzića, Aidu Čikić... imati jednu od ključnih uloga.
Zar ovi bivsi SBiH-ovci nisu osnovali neku trecu stranku?
-
zonbirile
#1324 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-----------------------RkeKoke wrote:Scepo jeste opasan, ali ima i rupe ne zaborqavizonbirile wrote:kao Duče.Opasan je to igrač,pogotovo kada mu znaš background,bojim se pored kumrovačke da nije završio i druge škole.
bogami u ovoj jednoj školi moraju usred dana usred noći pjevati.
- kiky
#1325 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
čuo sam od jenog čoeka ( ako rečem od koga oma če te znat ko je ), ko se učlani u radonjka jaliju dobijat če avaz brezplatno na avlijska vrata ....
jel to istina ...
jel to istina ...