Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kurty

#1301 Re: Televizija OBN

Post by kurty »

Co0l wrote: Haj ga znaj sta novinarke(a i novinari) na toj seciji sve primaju :D :D
A secija je kvaklitetnija sigurno pa se fleke od tekucina nece primjetiti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1302 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

kurty wrote:
Co0l wrote: Haj ga znaj sta novinarke(a i novinari) na toj seciji sve primaju :D :D
A secija je kvaklitetnija sigurno pa se fleke od tekucina nece primjetiti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šljokice, šljokice, šljokice... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1303 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Dobro ba ove emisije koje se vrte kod njih, ove kulinarske, vidjeh sad ovaj A la carte i sad oni sto lafu degustiraju, kad tamo Albinovic, i slicne face sa obn-a, pa se pitam, koja je svrha tih emisija, imaju 5 emisija u vrh glave i samo rotiraju goste tj. kolege iz jedne u drugu. :-) :lol:
StupskaBitanga

#1304 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

ladyblue18 wrote:Dobro ba ove emisije koje se vrte kod njih, ove kulinarske, vidjeh sad ovaj A la carte i sad oni sto lafu degustiraju, kad tamo Albinovic, i slicne face sa obn-a, pa se pitam, koja je svrha tih emisija, imaju 5 emisija u vrh glave i samo rotiraju goste tj. kolege iz jedne u drugu. :-) :lol:
Albinović će iz paštete iskakati
Al me interesuje kad mu ističe rok trajanja?
sheilak

#1305 Re: Televizija OBN

Post by sheilak »

@StupskaBitanga

Davno im je rok trajanja istekao. Ima onaj fini izraz "ubudjavili se".

Hej, ali stvarno, OBN bi trebalo ukinuti. Ono je vec neugodno. :-?
domaci.ba

#1306 Re: Televizija OBN

Post by domaci.ba »

A realno gledajuci tv stanice u BiH svi su odron.Za neke se i predplata placa
StupskaBitanga

#1307 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

domaci.ba wrote:A realno gledajuci tv stanice u BiH svi su odron.Za neke se i predplata placa
pa da a program velika 0

To za OBN dotaknuli su dno da moraju ga prodatiovako više ne ide

a pitanje za sve
koji jedini muški str8 voditelj(ima oko 30 godina) je doveo sve djevojke na OBN? (ne pitajte preko čega)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1308 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

Eno ona neka njihova ravaku intervjuiše nikoga drugog do Deena...čovjeka koji je izgleda relevantan još jedino na OBN-u. Što dovoljno govori o stanju njegove karijere a i ove televizije.
Been

#1309 Re: Televizija OBN

Post by Been »

ladyblue18 wrote:Dobro ba ove emisije koje se vrte kod njih, ove kulinarske, vidjeh sad ovaj A la carte i sad oni sto lafu degustiraju, kad tamo Albinovic, i slicne face sa obn-a, pa se pitam, koja je svrha tih emisija, imaju 5 emisija u vrh glave i samo rotiraju goste tj. kolege iz jedne u drugu. :-) :lol:
Doveli ih na ručak... Da uštede malo ! :lol: :lol:
manki

#1310 Re: Televizija OBN

Post by manki »

StupskaBitanga wrote:
domaci.ba wrote:A realno gledajuci tv stanice u BiH svi su odron.Za neke se i predplata placa
pa da a program velika 0

a pitanje za sve
koji jedini muški str8 voditelj(ima oko 30 godina) je doveo sve djevojke na OBN? (ne pitajte preko čega)
Pođoh reći Feđa, ali mi on nešto ne djeluje str8 pretjerano. :mrgreen:

Nego, zna li ko razlog što je OBN u zadnja 3-4 dana promijenio 3 puta logo najmanje? :lol: Te jednom velike kockice, te male, te uske, te jedan font, te drugi. :lol:
StupskaBitanga

#1311 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

manki wrote:
StupskaBitanga wrote:
pa da a program velika 0

a pitanje za sve
Pođoh reći Feđa, ali mi on nešto ne djeluje str8 pretjerano. :mrgreen:

Nego, zna li ko razlog što je OBN u zadnja 3-4 dana promijenio 3 puta logo najmanje? :lol: Te jednom velike kockice, te male, te uske, te jedan font, te drugi. :lol:
dobro si pogodio
logo skida kapicu pa vraća pa opet skida i ugl namješta se

Jel to Lana fkt dobila otkaz nema je nešto ili je na godišnjem?
manki

#1312 Re: Televizija OBN

Post by manki »

StupskaBitanga wrote: dobro si pogodio

Hehe.. a nije samo do kapice, već i do fonta i do veličine kockica. :-)

Nema Lane izgleda... Reče mi stara da je čitala u novinama da je Lana dobila "angažman" u Hrvatskoj. :lol:
StupskaBitanga

#1313 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

manki wrote:
StupskaBitanga wrote: dobro si pogodio

Hehe.. a nije samo do kapice, već i do fonta i do veličine kockica. :-)

Nema Lane izgleda... Reče mi stara da je čitala u novinama da je Lana dobila "angažman" u Hrvatskoj. :lol:
Možda bude pravila društvo Hani H. bile bi sjajan par
manki

#1314 Re: Televizija OBN

Post by manki »

I ta ti je na mjestu Bitango, vrijeme je nakon svih ovih godina, i svih Vinka Štefaneca, Emerika, Kuharica i sl. da mi hrvatskoj medijskoj sceni uzvratimo udarac našim šundom. :lol: :bih:

:sax:
Co0l

#1315 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

manki wrote:I ta ti je na mjestu Bitango, vrijeme je nakon svih ovih godina, i svih Vinka Štefaneca, Emerika, Kuharica i sl. da mi hrvatskoj medijskoj sceni uzvratimo udarac našim šundom. :lol: :bih:

Lana je iz Srbije,nije nasa :D :D
manki

#1316 Re: Televizija OBN

Post by manki »

Co0l wrote:
manki wrote:I ta ti je na mjestu Bitango, vrijeme je nakon svih ovih godina, i svih Vinka Štefaneca, Emerika, Kuharica i sl. da mi hrvatskoj medijskoj sceni uzvratimo udarac našim šundom. :lol: :bih:

Lana je iz Srbije,nije nasa :D :D
Ma haman smo je dočekali ko' da je naša. :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1317 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Pera Trta wrote:Eno ona neka njihova ravaku intervjuiše nikoga drugog do Deena...čovjeka koji je izgleda relevantan još jedino na OBN-u. Što dovoljno govori o stanju njegove karijere a i ove televizije.
Joj rece mi tata sinoc da prebacim da gledam, reko sta je, kad Deen, hajd gledala malo, joj :-)
On i njegov zivot u Milanu i narcisoidnost su za povracati.
Pera Trta

#1318 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

ladyblue18 wrote:
Pera Trta wrote:Eno ona neka njihova ravaku intervjuiše nikoga drugog do Deena...čovjeka koji je izgleda relevantan još jedino na OBN-u. Što dovoljno govori o stanju njegove karijere a i ove televizije.
Joj rece mi tata sinoc da prebacim da gledam, reko sta je, kad Deen, hajd gledala malo, joj :-)
On i njegov zivot u Milanu i narcisoidnost su za povracati.
Znači, o tome je pričao :D
Bogami, samo sam ga vidio i prebacio dalje. A karijera, govori li misli li nastavljati svoju superuspješnu karijeru? :D Sjećam se kada je ono išao na Evroviziju, pa se ufurao da je zvijezda...pa kaže "Siguran sam da ću do 27.godine imati bar dva svjetska hita" :D
Koliko znam, dvadesetisedma mu je već profurala, a MTV još čeka na njegove pjesme za svoju top listu :D
veljaca

#1319 Re: Televizija OBN

Post by veljaca »

Vala i Mato Djakovic - sa zadnjim intervjuom i gostom - pokazao je sav (ne)kvalitet OBN-a :x
minjonja

#1320 Re: Televizija OBN

Post by minjonja »

ja neki dan u tramvaju cula kako neki momak prica da je vidio deena u gradu. kaze imao je zensku 1/1 torbicu uza se i cizme preko koljena :shock: :lol:
Studentinjo

#1321 Re: Televizija OBN

Post by Studentinjo »

Nedavno je izjavio Deen da će se probit ubrzo i na inostranom tržištu
terra_incognita

#1322 Re: Televizija OBN

Post by terra_incognita »

minjonja wrote:ja neki dan u tramvaju cula kako neki momak prica da je vidio deena u gradu. kaze imao je zensku 1/1 torbicu uza se i cizme preko koljena :shock: :lol:
:shock: :shock: :shock:
Pera Trta

#1323 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

Studentinjo wrote:Nedavno je izjavio Deen da će se probit ubrzo i na inostranom tržištu
Pošto su ga na našem davno probili :D ...više puta :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1324 Re: Televizija OBN

Post by -LIBERO- »

terra_incognita wrote:
minjonja wrote:ja neki dan u tramvaju cula kako neki momak prica da je vidio deena u gradu. kaze imao je zensku 1/1 torbicu uza se i cizme preko koljena :shock: :lol:
:shock: :shock: :shock:
Na zalost neki dan sam ga vidio i ja,u bas tom izdanju opisanome.

Istina je.
samo malo

#1325 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Pa nosio je roza helanke prije par godina, i to pod parolom "ja sam suvise napredan za ovu ucmalu sredinu".
Post Reply