Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vozi dvicu, sjedi nahero i ide na buca potok...sta si ocekivao??[/quote]
Divi mu lancine na vratu, Tobe Jarrabi krelca...mozda je i neka sjena, al cini mi se da je lancina za pit bula...al eto nista novo...nazalost[/quote]
Ne sjedi on nahero vec je on otišao u hauzvinklo a takvih tipova imaš koliko ti duša poželi. Valjda ne mogu da voze u sredini svoje trake pa im je ovako sigurnije
Pitam se ima li igdje POLICAJCA DA UKLONI OVOG KABADAHIJU SA ovog dijela trotoara, ...Upitanju je Arap.
ul. S.Fraste do broja 17.
cijelu zimu je parkirao svog VW-PASAT-a tamno plave boje francuskih registarskih tablica,a sad i ovu SKODU,
Preko puta je poluprazan parking.
malo je vise desno bilo ovo parkiranje a sahtovi tj. rupe su i dalje tamo gdje su bile. nebi nasi nista popravili nema sanse.
šahtovi su izgleda malo "ljevlje"
mogu vam reći da razumijem ovog tipa, vjerovatno su mu izudarali vrata pa ludi zbog toga, a ni ovi drugi nešto mi baš ne prate parking linije.
ne branim ovog sa Linkolnom, ali taj parking je živo čudo, a osim ovoga on je i stanar tog naselja...niko ne poštuje iscrtane crtice, auta se ostavljaju na sredini, bez ikakvog obzira prema drugima...doduše, vidi se kako se na prvoj slici ima mjesta i za dva auta sa strane, dok je na drugoj uža situacija, ali je sigurno bilo parkiranih auta i tu...ovdje mi živi buraz, a i ja sam nekad bio tu, doduše prije rata, ali je sada nakon rata situacija katastrofa...naravno, uzrok tome svemu jeste Incognito i živa seljačka muzika, a i još nekoliko lokalnih kafića...ovo je super slika, kakvih se tu sve parking vratolomija zna zadesiti petkom i subotom uveče....zvali smo muriju mali milion puta, ali rijetko ko kad dođe, osim kad se njima prohtije da pune budžet krajem mjeseca...a ima kandidata i za pauka i za kazni...zvali smo i eko policiju, ali oni ne rade po noći, tako da ih je bespredmetno zvati...a ima pun hepek delegata koji parkiraju i po zelenim površinama, dok se trotoar podrazumijeva pod parking....to je ludilo jedno, a da ne pričam koliko puta stanari tu nađu ogrebana ili udarena auta od pijanih budala kad izlaze sa parkinga...
johntra wrote:ne branim ovog sa Linkolnom, ali taj parking je živo čudo, a osim ovoga on je i stanar tog naselja...niko ne poštuje iscrtane crtice, auta se ostavljaju na sredini, bez ikakvog obzira prema drugima...doduše, vidi se kako se na prvoj slici ima mjesta i za dva auta sa strane, dok je na drugoj uža situacija, ali je sigurno bilo parkiranih auta i tu...ovdje mi živi buraz, a i ja sam nekad bio tu, doduše prije rata, ali je sada nakon rata situacija katastrofa...naravno, uzrok tome svemu jeste Incognito i živa seljačka muzika, a i još nekoliko lokalnih kafića...ovo je super slika, kakvih se tu sve parking vratolomija zna zadesiti petkom i subotom uveče....zvali smo muriju mali milion puta, ali rijetko ko kad dođe, osim kad se njima prohtije da pune budžet krajem mjeseca...a ima kandidata i za pauka i za kazni...zvali smo i eko policiju, ali oni ne rade po noći, tako da ih je bespredmetno zvati...a ima pun hepek delegata koji parkiraju i po zelenim površinama, dok se trotoar podrazumijeva pod parking....to je ludilo jedno, a da ne pričam koliko puta stanari tu nađu ogrebana ili udarena auta od pijanih budala kad izlaze sa parkinga...
kažem vam, razumijem čovjeka, osim toga i žuti golf se preparkirao, upratite malo linije iscrtane po parkingu i njegove točkove. helem, parking je ludilo, pogotovo ovaj, mada ni onom ispred zgrade lorisa ništa ne fali da bi bio isto kategorisan
E tu sad živim...hahahaha...doduše, taj je parking skoro tri puta veći od ovoga, ali tamo je samo ludilo kad Željo igra...ustvari, ne samo tu, nego na čitavom Trgu i u Porodice Ribar ulici....to treba jednom slikati, pa da vidite...
Mahalac wrote:Samo de se zna da je neke zabolila glava zbog ovih slika i ovakvog parkiranja.
Pohvalno svakako i "keep on doing it".
daj malo detaljnije.
ja jucer prolazim kod ajfelovog mosta na skenderiji i vidim da je drot napisao kaznu liku sa meckom koji je prosao izmedju dvije zardinjere i parkirao auto da bi izbjegao da plati parking. svaka cast. ovo j eprvi put da su reagovali a stalno ima likova koji ima parking poluprazan 3 m udaljen i on rizikuje da mu napisu kaznu zbog 2 KM. a jos vise rizikuje da ga neko uslika i postavi na sa-x
johntra wrote:E tu sad živim...hahahaha...doduše, taj je parking skoro tri puta veći od ovoga, ali tamo je samo ludilo kad Željo igra...ustvari, ne samo tu, nego na čitavom Trgu i u Porodice Ribar ulici....to treba jednom slikati, pa da vidite...
slikat cu ja sljedeci put kad dodju manijaci da parkiraju
dodje mi da im izbusim gume na zato sto sam pitar nego zato sto su nepropisno parkirali.
jao koju sam situaciju juce na ovom mjestu vidio. drot pegla neku curu kojoj ne radi jedno svjetlo na puntu, ona izlazila sa ovog parkinga desno na slici. u tom trenutku ide A3 u suprotnom smjeru kroz jednosmjernu i ladno skrece gdje je parkiran ovaj zaokruzeni. drot pusti ribu i krene za ovim pjeske. taman kad ga je stigao ovaj skonta prazan parking i nastavi da vozi, a drot vadi blok i samo lagano za njim dok nije nasao parking.
sta se desilo poslije toga ne znam, ali tog istog caju sam 5 minuta kasnije vidio kako pise nekome kaznu na grbavici kod pijace. neki opasan lik.
jao koju sam situaciju juce na ovom mjestu vidio. drot pegla neku curu kojoj ne radi jedno svjetlo na puntu, ona izlazila sa ovog parkinga desno na slici. u tom trenutku ide A3 u suprotnom smjeru kroz jednosmjernu i ladno skrece gdje je parkiran ovaj zaokruzeni. drot pusti ribu i krene za ovim pjeske. taman kad ga je stigao ovaj skonta prazan parking i nastavi da vozi, a drot vadi blok i samo lagano za njim dok nije nasao parking.
sta se desilo poslije toga ne znam, ali tog istog caju sam 5 minuta kasnije vidio kako pise nekome kaznu na grbavici kod pijace. neki opasan lik.
vidio sam i ja na par auta koji se parkiraju na trotoaru, ono na sejkundu, da im je okacio cestitku.
jucer oko 13h na ovom parkingu opste rasulo, picvajz, jednio se bore da izadju s parkinga drugi da ulete. Dva auta parkirana na zelenoj povrsini u blatu a eko drot hladno pise kazne