"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
shlauf

#1301 Re: "Majstori" parkiranja

Post by shlauf »

Image[/quote]

vozi dvicu, sjedi nahero i ide na buca potok...sta si ocekivao??[/quote]

Divi mu lancine na vratu, Tobe Jarrabi krelca...mozda je i neka sjena, al cini mi se da je lancina za pit bula...al eto nista novo...nazalost[/quote]

Ne sjedi on nahero vec je on otišao u hauzvinklo a takvih tipova imaš koliko ti duša poželi. Valjda ne mogu da voze u sredini svoje trake pa im je ovako sigurnije

Aleee aleeeeeeeee :dance:

Ljubiše mi mog !!!!
:sax:
johntra

#1302 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

svi najeveći prekršaji za parkiranje na Grbavici :-)
Control panel

#1303 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

johntra wrote:svi najeveći prekršaji za parkiranje na Grbavici :-)
ne diraj mi komsije :-)
johntra

#1304 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

ma i moje su komšije.....i bivše i sadašnje.... :D
bpsang

#1305 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bpsang »

Pitam se ima li igdje POLICAJCA DA UKLONI OVOG KABADAHIJU SA ovog dijela trotoara, ...Upitanju je Arap.
ul. S.Fraste do broja 17.
cijelu zimu je parkirao svog VW-PASAT-a tamno plave boje francuskih registarskih tablica,a sad i ovu SKODU,
Preko puta je poluprazan parking.

Image
chuchumbamayumbe

#1306 Re: "Majstori" parkiranja

Post by chuchumbamayumbe »

Ne vidim mu naljepnicu da je invalid.
A pozovi rijamu, nece mu nista, jos ces ispasti budala sto si zvao.
Control panel

#1307 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Control panel wrote:Image

Image

posao na brodu propao, ali lose navike ostaju. :D
ryan

#1308 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ryan »

Image
atko

#1309 Re: "Majstori" parkiranja

Post by atko »

Control panel wrote: posao na brodu propao, ali lose navike ostaju. :D
Pa ocigledno je da to lik radi namjerno :roll:
respo

#1310 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

samo je zuti golf promijenio stranu :D
vozač

#1311 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vozač »

Control panel wrote:
Control panel wrote:Image

Image

posao na brodu propao, ali lose navike ostaju. :D
gdje su nestali šahtovi :shock:
Cholina_Lokica

#1312 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

vozač wrote:gdje su nestali šahtovi :shock:
vjerovatno su ih pomakli na sredinu ceste :-)
Control panel

#1313 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

vozač wrote: gdje su nestali šahtovi :shock:
malo je vise desno bilo ovo parkiranje a sahtovi tj. rupe su i dalje tamo gdje su bile. nebi nasi nista popravili nema sanse.
vozač

#1314 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vozač »

Control panel wrote:
vozač wrote: gdje su nestali šahtovi :shock:
malo je vise desno bilo ovo parkiranje a sahtovi tj. rupe su i dalje tamo gdje su bile. nebi nasi nista popravili nema sanse.
šahtovi su izgleda malo "ljevlje" :lol: :lol: :lol:
mogu vam reći da razumijem ovog tipa, vjerovatno su mu izudarali vrata pa ludi zbog toga, a ni ovi drugi nešto mi baš ne prate parking linije.
Neelix

#1315 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Neelix »

a zuti golf se ni pomakao nije? :D
atko

#1316 Re: "Majstori" parkiranja

Post by atko »

Dile wrote:
vozač wrote:gdje su nestali šahtovi :shock:
vjerovatno su ih pomakli na sredinu ceste :-)

:lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Jest operativnim posmatranjem na terenu su zakljucili da nisu centrirani na gazni dio ceste pa su ih pomjerili da nam udaraju u bubrege :D
Mahalac

#1317 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Mahalac »

Samo de se zna da je neke zabolila glava zbog ovih slika i ovakvog parkiranja.

Pohvalno svakako i "keep on doing it".
johntra

#1318 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

ne branim ovog sa Linkolnom, ali taj parking je živo čudo, a osim ovoga on je i stanar tog naselja...niko ne poštuje iscrtane crtice, auta se ostavljaju na sredini, bez ikakvog obzira prema drugima...doduše, vidi se kako se na prvoj slici ima mjesta i za dva auta sa strane, dok je na drugoj uža situacija, ali je sigurno bilo parkiranih auta i tu...ovdje mi živi buraz, a i ja sam nekad bio tu, doduše prije rata, ali je sada nakon rata situacija katastrofa...naravno, uzrok tome svemu jeste Incognito i živa seljačka muzika, a i još nekoliko lokalnih kafića...ovo je super slika, kakvih se tu sve parking vratolomija zna zadesiti petkom i subotom uveče....zvali smo muriju mali milion puta, ali rijetko ko kad dođe, osim kad se njima prohtije da pune budžet krajem mjeseca...a ima kandidata i za pauka i za kazni...zvali smo i eko policiju, ali oni ne rade po noći, tako da ih je bespredmetno zvati...a ima pun hepek delegata koji parkiraju i po zelenim površinama, dok se trotoar podrazumijeva pod parking....to je ludilo jedno, a da ne pričam koliko puta stanari tu nađu ogrebana ili udarena auta od pijanih budala kad izlaze sa parkinga...
vozač

#1319 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vozač »

johntra wrote:ne branim ovog sa Linkolnom, ali taj parking je živo čudo, a osim ovoga on je i stanar tog naselja...niko ne poštuje iscrtane crtice, auta se ostavljaju na sredini, bez ikakvog obzira prema drugima...doduše, vidi se kako se na prvoj slici ima mjesta i za dva auta sa strane, dok je na drugoj uža situacija, ali je sigurno bilo parkiranih auta i tu...ovdje mi živi buraz, a i ja sam nekad bio tu, doduše prije rata, ali je sada nakon rata situacija katastrofa...naravno, uzrok tome svemu jeste Incognito i živa seljačka muzika, a i još nekoliko lokalnih kafića...ovo je super slika, kakvih se tu sve parking vratolomija zna zadesiti petkom i subotom uveče....zvali smo muriju mali milion puta, ali rijetko ko kad dođe, osim kad se njima prohtije da pune budžet krajem mjeseca...a ima kandidata i za pauka i za kazni...zvali smo i eko policiju, ali oni ne rade po noći, tako da ih je bespredmetno zvati...a ima pun hepek delegata koji parkiraju i po zelenim površinama, dok se trotoar podrazumijeva pod parking....to je ludilo jedno, a da ne pričam koliko puta stanari tu nađu ogrebana ili udarena auta od pijanih budala kad izlaze sa parkinga...
kažem vam, razumijem čovjeka, osim toga i žuti golf se preparkirao, upratite malo linije iscrtane po parkingu i njegove točkove. helem, parking je ludilo, pogotovo ovaj, mada ni onom ispred zgrade lorisa ništa ne fali da bi bio isto kategorisan
johntra

#1320 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

E tu sad živim...hahahaha...doduše, taj je parking skoro tri puta veći od ovoga, ali tamo je samo ludilo kad Željo igra...ustvari, ne samo tu, nego na čitavom Trgu i u Porodice Ribar ulici....to treba jednom slikati, pa da vidite... :D
Control panel

#1321 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Mahalac wrote:Samo de se zna da je neke zabolila glava zbog ovih slika i ovakvog parkiranja.

Pohvalno svakako i "keep on doing it".
daj malo detaljnije.

ja jucer prolazim kod ajfelovog mosta na skenderiji i vidim da je drot napisao kaznu liku sa meckom koji je prosao izmedju dvije zardinjere i parkirao auto da bi izbjegao da plati parking. svaka cast. ovo j eprvi put da su reagovali a stalno ima likova koji ima parking poluprazan 3 m udaljen i on rizikuje da mu napisu kaznu zbog 2 KM. a jos vise rizikuje da ga neko uslika i postavi na sa-x :wink:
Control panel

#1322 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

johntra wrote:E tu sad živim...hahahaha...doduše, taj je parking skoro tri puta veći od ovoga, ali tamo je samo ludilo kad Željo igra...ustvari, ne samo tu, nego na čitavom Trgu i u Porodice Ribar ulici....to treba jednom slikati, pa da vidite... :D

slikat cu ja sljedeci put kad dodju manijaci da parkiraju :D

dodje mi da im izbusim gume na zato sto sam pitar nego zato sto su nepropisno parkirali. :D
vnm

#1323 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vnm »

NEOPLAN wrote: Image
jao koju sam situaciju juce na ovom mjestu vidio. drot pegla neku curu kojoj ne radi jedno svjetlo na puntu, ona izlazila sa ovog parkinga desno na slici. u tom trenutku ide A3 u suprotnom smjeru kroz jednosmjernu i ladno skrece gdje je parkiran ovaj zaokruzeni. drot pusti ribu i krene za ovim pjeske. taman kad ga je stigao ovaj skonta prazan parking i nastavi da vozi, a drot vadi blok i samo lagano za njim dok nije nasao parking.

sta se desilo poslije toga ne znam, ali tog istog caju sam 5 minuta kasnije vidio kako pise nekome kaznu na grbavici kod pijace. neki opasan lik. :D
Control panel

#1324 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

vnm wrote:
jao koju sam situaciju juce na ovom mjestu vidio. drot pegla neku curu kojoj ne radi jedno svjetlo na puntu, ona izlazila sa ovog parkinga desno na slici. u tom trenutku ide A3 u suprotnom smjeru kroz jednosmjernu i ladno skrece gdje je parkiran ovaj zaokruzeni. drot pusti ribu i krene za ovim pjeske. taman kad ga je stigao ovaj skonta prazan parking i nastavi da vozi, a drot vadi blok i samo lagano za njim dok nije nasao parking.

sta se desilo poslije toga ne znam, ali tog istog caju sam 5 minuta kasnije vidio kako pise nekome kaznu na grbavici kod pijace. neki opasan lik. :D

vidio sam i ja na par auta koji se parkiraju na trotoaru, ono na sejkundu, da im je okacio cestitku. :D
Skyfox

#1325 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Skyfox »

vnm wrote:

jucer oko 13h na ovom parkingu opste rasulo, picvajz, jednio se bore da izadju s parkinga drugi da ulete. Dva auta parkirana na zelenoj povrsini u blatu a eko drot hladno pise kazne :)
Locked