Pa ako su fer ovi na pasoskoj kontroli ,mogli bi ti stavit onaj pecat canseled na onaj od izlaska , ili ako ne onda ces da provodis vrijeme u transitu do sljedeceg letaakcija007 wrote:Danas ovog nevremena sto je popodne krenula kad se vecina aviona iz Evrope stigla do iznad Sarajeva i vratila nazad . Sta se dogadja kada se vracam iz EU preko Ljubljane izadjem iz Sengena u Ljubljani imam vizu s jednim ulazom i izlazom ukracem se na let doletim do iznad Sarajeva ne moze se spustiti u SA i vrati se nazad u Ljubljanu . Jel onda ja boravim tj.spavam na klupi u Ljubljani u nesengenskom tranzitu ili... ? Nema leta LJU-ZAG , a ne mogu me prebaciti iz Ljubljane na Bec pa na Zagreb jer je to sengenski let pasoske i carinske kontrole... Sta se dogadja u ovakim situacijama ?
Za Bec ili Budimpestu ili Minhen je lako kad se vrati avion ima uvijek let za Zagreb iz tih gradova i to su nesengenski letovi .
Avio kompanije all about
- shibonja
#1301 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
- illuminated
#1302 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
nikad. nisi ciljna skupina...posebno ne sa deltom/unitedom itd.jefferson wrote:Super.Koshpa wrote:http://www.arccorp.com/support/tac/20091213.html#1
Samo za Jaffersona and CO![]()
Online kupovina karata pocinje za par dana
Nego kad ce ljudi moci uvezane karte uzet???
bolje da uvedu jos koji let za Njemacku..
-
jefferson
#1303 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Ah, to je vise nego ocito, daleko ce tako dogurati!illuminated wrote:nikad. nisi ciljna skupina...posebno ne sa deltom/unitedom itd.jefferson wrote:Super.Koshpa wrote:http://www.arccorp.com/support/tac/20091213.html#1
Samo za Jaffersona and CO![]()
Online kupovina karata pocinje za par dana
Nego kad ce ljudi moci uvezane karte uzet???
bolje da uvedu jos koji let za Njemacku..
- sorge_sa
#1304 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Molim samo da se obrati paznja na krajnju desnu stranu !!!
- sorge_sa
- sorge_sa
-
Timotije
#1307 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
E jebiga Zlatane! Ti ufatio 10 godina stariju Svedjanku, kojoj to naravno sekunde ne smeta da te j... kad stigne. Sto su, uostalom naucile od svojih mamica
, gledale su godinama sta im se od oceva radi! Ovdje nijednoj nista ne fali, izgledom mi lice na Turkinje, ispravite me ako grijesim
!
Ma brisite uostalom, ali moro` sam lanuti gdje netreba!
-
Timotije
#1308 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Tek sad ugledah "Exit"sorge_sa wrote:
- ljubav_aha
#1309 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
a sto si ti naucio od svog taticeTimotije wrote:E jebiga Zlatane! Ti ufatio 10 godina stariju Svedjanku, kojoj to naravno sekunde ne smeta da te j... kad stigne. Sto su, uostalom naucile od svojih mamica, gledale su godinama sta im se od oceva radi! Ovdje nijednoj nista ne fali, izgledom mi lice na Turkinje, ispravite me ako grijesim
!
to je njen problem da rtadi sto hoce,otkud tebi pravo postavljati svoj kriterij korektnim
-
akcija007
#1310 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Duzi period su oba sedmicna leta za Dizeldorf bila otkazana, kad vidim danas leti za Dizeldorf.
- illuminated
#1311 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
za novu godinu svi lete. nema odrzavanjaakcija007 wrote:Duzi period su oba sedmicna leta za Dizeldorf bila otkazana, kad vidim danas leti za Dizeldorf.
-
Timotije
#1312 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Kasni li tebi zadnjih dana? Izbaci bona tu huju iz sebe, na prirodan nacin, olaksaj i sebi i namaljubav_aha wrote:a sto si ti naucio od svog taticeTimotije wrote:E jebiga Zlatane! Ti ufatio 10 godina stariju Svedjanku, kojoj to naravno sekunde ne smeta da te j... kad stigne. Sto su, uostalom naucile od svojih mamica, gledale su godinama sta im se od oceva radi! Ovdje nijednoj nista ne fali, izgledom mi lice na Turkinje, ispravite me ako grijesim
!
Ma brisite uostalom, ali moro` sam lanuti gdje netreba!![]()
to je njen problem da rtadi sto hoce,otkud tebi pravo postavljati svoj kriterij korektnim
50 i kusur strana ujedas redom, niko i nista ti nevalja!
O izvinjavam se, protiv Croatie nemas nista lose reci, ah sto li zaboga!?
-
akcija007
#1313 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
U ljetnom redu letenja ostali smo bez dodatnog jutarnjeg leta za Minhen, tj. nocnog dolaska iz Minhena dakako na LH.
Imat cemo samo ovaj podnevni. Dok su BG i ZG s Minhenom povezani 3-4puta dnevno mi smo samo jednom .
Uvijek je u ljetnom redu letenja bio i taj drugi let zasto ga sada nema,recesija ili nesto drugo u pitanju ?
Imat cemo samo ovaj podnevni. Dok su BG i ZG s Minhenom povezani 3-4puta dnevno mi smo samo jednom .
Uvijek je u ljetnom redu letenja bio i taj drugi let zasto ga sada nema,recesija ili nesto drugo u pitanju ?
-
zgubidan2009
#1314 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
A lici na Zlatana Ibrahimovica, il ak je Zlatan stvarno se vidi se vidi da je pravi Bosanac cim se usudio da leti sa ovom kompanijomsorge_sa wrote:
-
jefferson
#1315 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Pa vjerovatno zato sto je Croatia OK kompanija, zato nema protiv! Sta si ti mislio?Timotije wrote:Kasni li tebi zadnjih dana? Izbaci bona tu huju iz sebe, na prirodan nacin, olaksaj i sebi i namaljubav_aha wrote:a sto si ti naucio od svog taticeTimotije wrote:E jebiga Zlatane! Ti ufatio 10 godina stariju Svedjanku, kojoj to naravno sekunde ne smeta da te j... kad stigne. Sto su, uostalom naucile od svojih mamica, gledale su godinama sta im se od oceva radi! Ovdje nijednoj nista ne fali, izgledom mi lice na Turkinje, ispravite me ako grijesim
!
Ma brisite uostalom, ali moro` sam lanuti gdje netreba!![]()
to je njen problem da rtadi sto hoce,otkud tebi pravo postavljati svoj kriterij korektnim!
50 i kusur strana ujedas redom, niko i nista ti nevalja!
O izvinjavam se, protiv Croatie nemas nista lose reci, ah sto li zaboga!?
- ljubav_aha
#1316 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
jefferson hvala
timotije,sa doticnom avio kompanijom imma odlicno iskustvo
a ti i dalje pokusaj lanuti/kako si vec napisao o sebi u prethodnom postu/,mozda si naucio od tatice
timotije,sa doticnom avio kompanijom imma odlicno iskustvo
a ti i dalje pokusaj lanuti/kako si vec napisao o sebi u prethodnom postu/,mozda si naucio od tatice
- Koshpa
-
nova_korisnica
#1318 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
ja zvala aerodrom zbog ovih otkazanih letova danas da vidim hoce li sutra ijedan se vinuti u zrak...kaze lik da su otkazani zbog bozica
sad ja to malo nesto ne kontam...jer prvi put cujem da se let otkazuje zbog bozica...haj jedan ili dva....ali ovoliko?!?!?
- Koshpa
#1319 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Sutra Austrian, Croatia, i JAT samo ujutru nece letiti a vec popodne hoce, a ostale aviokompanije ce imati svoje redovne letovenova_korisnica wrote:ja zvala aerodrom zbog ovih otkazanih letova danas da vidim hoce li sutra ijedan se vinuti u zrak...kaze lik da su otkazani zbog bozica![]()
![]()
sad ja to malo nesto ne kontam...jer prvi put cujem da se let otkazuje zbog bozica...haj jedan ili dva....ali ovoliko?!?!?
-
akcija007
#1320 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
da ali oni ove letove nisu otkazali jucer/danas nego godinu dana unaprijed nema ih nikako u rezervacijskom sistemu. Samo nas aerodrom izbacuje sve danasnje letove pa sta ne leti sve je otkazano dok npr.Croatia Airlines danas na Bozic iz Zagreba nije nigdje poletuila i na stranici zagrebackog aerodroma ne pisu sve danasnje OU destinacije sve otkazano kao kod nas nego su samo izlistali danasnje odlaske a to su 2 leta za Paris Air Franca, po jedan let LH za FRA i MUC i TP za LIS ,i tako su uradili i svi aerodromi koje sam posjetio danas.
Isto ce kod nas pisati 31.12. ovi iza podne letovi njih aviokompanije nisu ni planirali niti ih ima u rezervacijskom sistemu da kupis kartu npr. Austriana iz Sarajeva za Bec u 15:25h 31.12. a to ce opet biti izlistano kao otkazano.-
Ista je situacija i s 1.1.
Na Bozic i prvi dan Nove godine pa to se zna ne lete avioni ili ako lete sve je to reducirano...
Isto ce kod nas pisati 31.12. ovi iza podne letovi njih aviokompanije nisu ni planirali niti ih ima u rezervacijskom sistemu da kupis kartu npr. Austriana iz Sarajeva za Bec u 15:25h 31.12. a to ce opet biti izlistano kao otkazano.-
Ista je situacija i s 1.1.
Na Bozic i prvi dan Nove godine pa to se zna ne lete avioni ili ako lete sve je to reducirano...
- le piaf
#1321 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
nisu otkazani, nego nisu ni planirani zbog bozica, tako da mi nije jasno zasto su ih uopste stavljali na stranicu aerodroma.nova_korisnica wrote:ja zvala aerodrom zbog ovih otkazanih letova danas da vidim hoce li sutra ijedan se vinuti u zrak...kaze lik da su otkazani zbog bozica![]()
![]()
-
akcija007
#1322 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Jel pocela online kupovina karata na stranici BHA ?
Vidim da su sada cijene u eurima a prije su bile u KM-ovima
Vidim da su sada cijene u eurima a prije su bile u KM-ovima
-
akcija007
#1323 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Uspjesnu poslovnu godinu zelim BH Airlensu, da vam ova godina bude bolja od prethodne da prevezete sto vise putnika i robe da uvedete online placanje, da uvedete nove linije prema jakim evropskim tranzitnim cvoristima i da karte napokon budu uvezane u jednu,da imate sto manje otkazanih letova....
- Koshpa
#1324 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
akcija007 wrote:Uspjesnu poslovnu godinu zelim BH Airlensu, da vam ova godina bude bolja od prethodne da prevezete sto vise putnika i robe da uvedete online placanje, da uvedete nove linije prema jakim evropskim tranzitnim cvoristima i da karte napokon budu uvezane u jednu,da imate sto manje otkazanih letova....
Hvala u ime cjelog B&H Airlinesa
-
Timotije
#1325 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Isto kao sto sam svim srcem za nase Zmajeve, i BH Airlines dozivljavam svojim timom! Sve najbolje zelje, sigurnost u radu i poslovni uspjeh u novoj godini!