Pa onda se odcijepite i problem riješen. Kao što rekoh u ranijem postu, povucite ljude iz centralnih institucija BiH, punktove po entitetskim granicama, obnovite nezavisnost i problem riješen. U čemu je problem ili vam i ova ponuda ne odgovara?Power_of_YES wrote:Nije islo 90-ih? Pa i nije, a alternativa je bila 100.000 zivota. Al lakse je dati 100.000 zivota nego sjesti godinu dana za sto. Zar ne?jeza u ledja wrote:
Normalno da glupo zvuci, zato ga i potenciram da vidis kako je glupo. To je ono sto neki u BiH hoce - da se sjedne na stol sa kartama pa da se prave drzavice. Vidis da ne ide i nije islo ni 90-ih.
Hrvatima je uspjelo u 20. vijeku? Jednu manjinu koja im je 300 godina branila granice, istrebljavati, pokrstavati, etnicki cistiti...? Jos im se i aplaudira za to, ne samo priznaje? Pokusavalo se i u BiH. Ko je Srbe u BiH sa vecine sveo na manjinu? Neka vam udje u glavu jednom, ne zelimo da zivimo sa vama.Jedino sto moze da ratom napravis ciste teritorije, da otjeras ili pobijes ljude pa da onda kazes "e sad smo mi tu u vecini". A to niko normalan nece priznati.
Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
hercegovac_pravi
#1301 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
-
zavrzlama
#1302 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Hrvatima je uspjelo u 20. vijeku? Jednu manjinu koja im je 300 godina branila granice, istrebljavati, pokrstavati, etnicki cistiti...? Jos im se i aplaudira za to, ne samo priznaje?
i ne uspjelo im kad je srpski narod sa 10% ukupne populacije Hrvatske pokusao da pripoji srbiji pola te drzave..kazna je stigla u vidu seobe u Vojvodinu,Kosovo i BIH..
Napraviti ista stvar kao i u hrvatskoj,pripojiti BIH i to cijelu u srbiju..opet zlocinacki plan propao..Pokusavalo se i u BiH.
los ku..c,pohlepa i svi srbi u jednoj drzavi i trazenje hljeba preko pogace..Ko je Srbe u BiH sa vecine sveo na manjinu?
[/quote]Neka vam udje u glavu jednom, ne zelimo da zivimo sa vama.
nema nikud od "nas" valja nam se rahat patiti,ako ne zelis patnju opanke pa u srbiju
-
7cokanja
#1303 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
..jel' ovo zvanicni dodov stav za ulazak u europu..Hrvatima je uspjelo u 20. vijeku? Jednu manjinu koja im je 300 godina branila granice, istrebljavati, pokrstavati, etnicki cistiti...? Jos im se i aplaudira za to, ne samo priznaje? Pokusavalo se i u BiH. Ko je Srbe u BiH sa vecine sveo na manjinu? Neka vam udje u glavu jednom, ne zelimo da zivimo sa vama.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#1304 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ma ne zivi on ni sa Srpskom. Garat se ocituje iz Vojvodine.Chisum wrote:Power_of_YES wrote:Nije islo 90-ih? Pa i nije, a alternativa je bila 100.000 zivota. Al lakse je dati 100.000 zivota nego sjesti godinu dana za sto. Zar ne?jeza u ledja wrote:
Normalno da glupo zvuci, zato ga i potenciram da vidis kako je glupo. To je ono sto neki u BiH hoce - da se sjedne na stol sa kartama pa da se prave drzavice. Vidis da ne ide i nije islo ni 90-ih.
Hrvatima je uspjelo u 20. vijeku? Jednu manjinu koja im je 300 godina branila granice, istrebljavati, pokrstavati, etnicki cistiti...? Jos im se i aplaudira za to, ne samo priznaje? Pokusavalo se i u BiH. Ko je Srbe u BiH sa vecine sveo na manjinu? Neka vam udje u glavu jednom, ne zelimo da zivimo sa vama.Jedino sto moze da ratom napravis ciste teritorije, da otjeras ili pobijes ljude pa da onda kazes "e sad smo mi tu u vecini". A to niko normalan nece priznati.![]()
Pa ti i ne zivis sa nama, konju glupi.
Tebi je samo jako dosadno u selendri u kojoj si, pa, pored svih mogucih zanimacija, visis na ovom forumu.
Ajde razligu, svega ti.... em si glup k'o tocak, em peglas ljude... Nista novo, nista pametno. Takvih se na ovom forumu nasukalo, broja im se ne zna.
- cyprus
#1305 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Malo nešto moderatora u posljednje vrijeme na forumu... 
-
zavrzlama
#1306 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Neznanje,nemogucnost da se zivi sa drugim i drugacijim je najvece zlo koje pogadja srbe kao narod....ideja velike srbije koja traje zadnjih 200 godina u svom strateskom ,ideoiloskom i operativnom programu, je kao glavnu polugu ostvraivanja svojih ciljeva koristila,"dokazaivanje srbima da je nemoguce zivjeti sa drugim i drugacijim i ako srbi nisu policijska i politicka vlast na tom teritoriju,tad se drugi trebaju bioloski istrijebiti ako ne uspije,onda se iseliti iz tih podrucja"..danas srbija jednostavno nema iskrenog susjeda,niti srbija radi da stekne iskrene susjede,jer jos sanja da pomocu srba u BIH,CG i Kosovu moze nekad u buducnosti iste iskoristiti u novom pokusaju stvaranja velike srbije..i ovaj jadnik koji pise ove srednjevjekovne floskule po forumu je samo slika i odraz te velikosrpske politike...koji izvali"ne zelimo da zivimo sa vama" sto je u prevodu"pokusat cemo mirnim sredstvima podijeliti BIH,ako ne uspije onda opet ratom,a ako i to ne uspije, oda selidba iz BIH" to je ustvari sva istina i zla sudbina koja je srbima nametnuta od politicke,intelektualne i crkvene elite....
-
Power_of_YES
#1307 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ja tolerancije i sile od strane Tur... ovaj... Bosnjaka. Sve sami go multietnićar. Zar tolike reakcije moze proizvesti izjava "ne zelimo da zivimo sa vama"? Toliko nas volite da ne mozete zamisliti zivot bez nas?
Niko mi ne odgovori, kako to Hrvati mogu slobodno istrebljivati jedan narod (i to davno prije nego sto je on pokusao bilo kakvo odvajanje)?
Niko mi ne odgovori, kako to Hrvati mogu slobodno istrebljivati jedan narod (i to davno prije nego sto je on pokusao bilo kakvo odvajanje)?
- jeza u ledja
#1308 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Nije islo ni tada, nece ni sada, nece ni u buduce.Power_of_YES wrote: Nije islo 90-ih? Pa i nije, a alternativa je bila 100.000 zivota. Al lakse je dati 100.000 zivota nego sjesti godinu dana za sto. Zar ne?
Znaci Srbi su trebali raditi isto sto i Hrvati u Drugom Svjetskom Ratu? Klati? Paliti? Ubijati?Hrvatima je uspjelo u 20. vijeku? Jednu manjinu koja im je 300 godina branila granice, istrebljavati, pokrstavati, etnicki cistiti...? Jos im se i aplaudira za to, ne samo priznaje? Pokusavalo se i u BiH.
Njima je 'uspjelo', pa sto ne bi i vama jel?
Ko je Srbe u BiH sa vecine sveo na manjinu?
Srba je u BiH na prvom popisu nakon Dr.Svj. Rata bio identican procenat kao i prije rata.
Srbi su 1948-e u BiH bili u 'vecini' sa 44% zastupljenosti. To je NAKON RATA.
Postoji nesto sto se zove natalitet, ekonomska razvijenost, urbanizacija. Vecina Srba je zivjela u provinciji, vecina Bosnjaka po carsijama. Provincija propada, carsija se razvija. Sta mislis ko je tu u prednosti?
(Usput, procenat Srba u RH je nakon onog rata spao sa 19%, na 14%. Radi usporedbe, procenat Bosnjaka u danasnjoj RS sa nekih 30% spao na mozda 5%. Procenat Hrvata spao na pozitivnu nulu. Suma sumarum - RS je uspjela protjerati, pobiti i raseliti procentualno mnogo vise neSrba u ovom ratu, nego sto je to uspjelo NDH sa Srbima u Hrvatskoj u onom ratu. Bravo!
[/quote]Neka vam udje u glavu jednom, ne zelimo da zivimo sa vama.
Ko kaze da mi hocemo s tobom takvim da zivimo? Samo ne mozes ti uzeti moju kucu, moje zemljiste, moj grad i njega pripajati negdje drugo.
-
zavrzlama
#1309 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Power_of_YES wrote:Ja tolerancije i sile od strane Tur... ovaj... Bosnjaka. Sve sami go multietnićar. Zar tolike reakcije moze proizvesti izjava "ne zelimo da zivimo sa vama"? Toliko nas volite da ne mozete zamisliti zivot bez nas?
Seselj:i ne uspjelo im kad je srpski narod sa 10% ukupne populacije Hrvatske pokusao da pripoji srbiji pola te drzave..kazna je stigla u vidu seobe u Vojvodinu,Kosovo i BIH..
granice velike srpske drzave ce biti Kavbobag-kavlovac-vijovitica..ili si zaboravio
- jeza u ledja
#1310 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ne mogu.Power_of_YES wrote:Ja tolerancije i sile od strane Tur... ovaj... Bosnjaka. Sve sami go multietnićar. Zar tolike reakcije moze proizvesti izjava "ne zelimo da zivimo sa vama"? Toliko nas volite da ne mozete zamisliti zivot bez nas?
Ko kaze da mogu?
Samo ksenofobnom fasisti moze biti normalna takva izjava.Zar tolike reakcije moze proizvesti izjava "ne zelimo da zivimo sa vama"?
- 505
#1311 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Opšte je poznato da Hrvati nisu imali dodirnih tačaka sa Baskijcima.Power_of_YES wrote:Ja tolerancije i sile od strane Tur... ovaj... Bosnjaka. Sve sami go multietnićar. Zar tolike reakcije moze proizvesti izjava "ne zelimo da zivimo sa vama"? Toliko nas volite da ne mozete zamisliti zivot bez nas?
- jutarnji
#1312 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Jel` to places, matere ti?Power_of_YES wrote: Neka vam udje u glavu jednom, ne zelimo da zivimo sa vama.
Jedina mogucnost da nas se kutarises je ili selidba ili konopac. Ja ti dobronamjerno predlazem ovo drugo.
-
Power_of_YES
#1313 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Nemoj mi statistike molim te, i procenata. Srba u NDH je bilo, koliko, 1.800.000? Pobijeno je, po najmanjim procjenama 350.000? Naravno da nisu sve Hrvati uradili, ali nama je rat bio nametnut - ustase krenule da istrebljuju, komunisti vidjeli priliku da ugrabe vlast, cetnici navalili na komuniste... a sve preko nasih ledja. Koliko je bilo Bosnjaka 91? Oko 1.800.000? Koliko vas je izginulo? 67.000. Zamisli da vas je izginulo 350.000 kao nas, u ratu koji smo vam nametnuli? Kukali bi do neba (i ovako ste neizdrzivi). I sad ti meni proturas neku statistiku, kao nista se nije desilo? Mi smo bar bili humaniji, pa tjerali ljude, koliko god to licemjerno zvucalo.
E sad mi samo reci sta iskreno mislis, da li su Srbi u Hrvatskoj 1991. imali pravo reci "mi necemo da zivimo sa vama"?Znaci Srbi su trebali raditi isto sto i Hrvati u Drugom Svjetskom Ratu? Klati? Paliti? Ubijati?
- Chisum
#1314 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Kakav idiot. Godina, brat-bratu, 18.Power_of_YES wrote:Nemoj mi statistike molim te, i procenata. Srba u NDH je bilo, koliko, 1.800.000? Pobijeno je, po najmanjim procjenama 350.000? Naravno da nisu sve Hrvati uradili, ali nama je rat bio nametnut - ustase krenule da istrebljuju, komunisti vidjeli priliku da ugrabe vlast, cetnici navalili na komuniste... a sve preko nasih ledja. Koliko je bilo Bosnjaka 91? Oko 1.800.000? Koliko vas je izginulo? 67.000. Zamisli da vas je izginulo 350.000 kao nas, u ratu koji smo vam nametnuli? Kukali bi do neba (i ovako ste neizdrzivi). I sad ti meni proturas neku statistiku, kao nista se nije desilo? Mi smo bar bili humaniji, pa tjerali ljude, koliko god to licemjerno zvucalo.
E sad mi samo reci sta iskreno mislis, da li su Srbi u Hrvatskoj 1991. imali pravo reci "mi necemo da zivimo sa vama"?Znaci Srbi su trebali raditi isto sto i Hrvati u Drugom Svjetskom Ratu? Klati? Paliti? Ubijati?
Dupe-glava, taj rad.
-
Power_of_YES
#1315 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ti si prijavljen, i ne zanimas me vise. Tvoja 2 najbolja argumenta su: "ti si idiot" i "glup si ko tocak". Idi sad ponovo smisljaj pola sata kako ces me uvrijediti, pa dodji istresi jos koju infantilnu uvredu, pa se nadaj da cu se primitiChisum wrote:
Kakav idiot. Godina, brat-bratu, 18.
- Chisum
#1316 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Power_of_YES wrote:Ti si prijavljen, i ne zanimas me vise. Tvoja 2 najbolja argumenta su: "ti si idiot" i "glup si ko tocak". Idi sad ponovo smisljaj pola sata kako ces me uvrijediti, pa dodji istresi jos koju infantilnu uvredu, pa se nadaj da cu se primitiChisum wrote:
Kakav idiot. Godina, brat-bratu, 18.
Power_of_YES wrote:.... Kako ja da u BiH planiram buducnost, gradim kucu, otvaram posao, kad mi se sa druge strane govori "sad mi imamo oruzje". On je ljut, zeli osvetu za istocnu Bosnu ili granatiranje Sarajeva. A granatiran je jer je u tom istom Sarajevu, samo 40 godina ranije, Srbi morali da nose oznake, kao Jevreji u Njemackoj, a sirom Bosne su ubijani u velikim razmjerama....
Treba li kome zdravom jos kakav argument, ili je jasno o kakvom se debilu radi? Ne vjerujem da treba.
P.S. Ljakse, na ovom forumu postoji toliko ljudi vrijednih svake napisane rijeci, vrijednih svake rasprave, bez obzira koliko ona dugo trajala, kako iscrpna i gorka bila. Zar mislis da si jedan od takvih, ljakse? Sa razmisljanjem na nivou osamnaestogodisnjeg nakurcenog papka iz Kasindola?
Nisi.
Kakvi crni argumenti i ti...
Last edited by Chisum on 10/05/2010 02:39, edited 3 times in total.
-
7cokanja
#1317 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
..vid' mu taktike i logike..propagira najmracnije i najfaschistickije ideje i onda se poziva na pravila..Ti si prijavljen, i ne zanimas me vise.
- jeza u ledja
#1318 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
U Bosni i Hercegovini je procenat Srba 1931-e i 1948-e bio identican - 44%.Power_of_YES wrote:Nemoj mi statistike molim te, i procenata. Srba u NDH je bilo, koliko, 1.800.000? Pobijeno je, po najmanjim procjenama 350.000? Naravno da nisu sve Hrvati uradili, ali nama je rat bio nametnut - ustase krenule da istrebljuju, komunisti vidjeli priliku da ugrabe vlast, cetnici navalili na komuniste... a sve preko nasih ledja. Koliko je bilo Bosnjaka 91? Oko 1.800.000? Koliko vas je izginulo? 67.000. Zamisli da vas je izginulo 350.000 kao nas, u ratu koji smo vam nametnuli? Kukali bi do neba (i ovako ste neizdrzivi). I sad ti meni proturas neku statistiku, kao nista se nije desilo? Mi smo bar bili humaniji, pa tjerali ljude, koliko god to licemjerno zvucalo.
Ti govoris o nekom preuzimanju vjekovnih teritorija, ja ti dajem podatke da to nije tacno.
Svaki grad, regija, srez, u BiH koji je bio vecinski srpski prije onog rata, ostao je vecinski srpski i poslije onog rata.
Ko bi koliko 'kukao' i slicna morbidna nagadjanja ostavi za neke druge teme.
Sta ti to znaci?E sad mi samo reci sta iskreno mislis, da li su Srbi u Hrvatskoj 1991. imali pravo reci "mi necemo da zivimo sa vama"?
-
Power_of_YES
#1319 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Za ovo gore, sto je izvadjeno iz velike recenice, sam rekao da je moje objasnjenje kako je jedan dogadjaj u krugu zla izazivao drugi. Vase kolektivno objasnjenje te problematike je otprilike ovako: "Zivjeli Bosnjaci, Hrvati i ostali u jednoj drzavi na Balkanu. Pjevali su, igrali, brali cvijece, igrali se sa leptiricima. Onda su zli Srbi odjednom poceli da divljaju, pale i ubijaju... pogazili su cvijece, i ubili su umiljatog leptirica.... itd. itd." Pa nadje li se bar poneko stariji od 20 godina, da kaze, ej istorija ne pocinje 92-ge!.... Kako ja da u BiH planiram buducnost, gradim kucu, otvaram posao, kad mi se sa druge strane govori "sad mi imamo oruzje". On je ljut, zeli osvetu za istocnu Bosnu ili granatiranje Sarajeva. A granatiran je jer je u tom istom Sarajevu, samo 40 godina ranije, Srbi morali da nose oznake, kao Jevreji u Njemackoj, a sirom Bosne su ubijani u velikim razmjerama....
Jedino sto ja propagiram, su pregovori, i mirni razlaz, svako na svoju stranu. Ako to spada u definiciju fasizma koju si ucio u svojoj gimnaziji "Mula Omar", onda ok..vid' mu taktike i logike..propagira najmracnije i najfaschistickije ideje i onda se poziva na pravila....jebote, cetnicija je cudo..
- jeza u ledja
#1320 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
'Krug zla' se trebao zavrsiti 45-e. Tad je cijela Evropa rekla necemo vise.Za ovo gore, sto je izvadjeno iz velike recenice, sam rekao da je moje objasnjenje kako je jedan dogadjaj u krugu zla izazivao drugi. Vase kolektivno objasnjenje te problematike je otprilike ovako: "Zivjeli Bosnjaci, Hrvati i ostali u jednoj drzavi na Balkanu. Pjevali su, igrali, brali cvijece, igrali se sa leptiricima. Onda su zli Srbi odjednom poceli da divljaju, pale i ubijaju... pogazili su cvijece, i ubili su umiljatog leptirica.... itd. itd." Pa nadje li se bar poneko stariji od 20 godina, da kaze, ej istorija ne pocinje 92-ge!
Koliko je ljudi pobijeno, protjerano, koliko je granica izmjenjeno, domova sruseno, sela opustoseno?
Sta ti mislis, da su Srbi jedini najebali?
I onda se 45 godina poslije samo Srbi sjetise revizija necega sto je davno zavrseno. Samo Srbi nastavise tamo gdje su stali. Samo su Srbi jos zivjeli u 45-oj.
Nijedna granica u Evropi se nije promjenila od 45-e. Sve zemlje sto su postojale ili kao nezavisne ili kao republike onda postoje i sad, u identicnim granicama. Nikom nije padalo na pamet da crta nove mape, seli stanovnistvo i zaokruzuje etnicki teritorij. To je zavrseno jos iz vremena kolonijalnih sila.
Toliko je toga tad ispreturano, i samo vi mislite da se to treba nastaviti, da je samo vama nesto uskraceno???
Uh, fino vam covjek kaze, htjeli ste kraj hljeba pogace.
-
Power_of_YES
#1321 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Jel to ono kad se 1931. popisivalo po religiji, a 1948. kao Srbi i "neodluceni"? U tom 1948. popisu se vjerujem i Alija izjasnio kao Srbin. Pa u nekom sledecem popisu, kad je uvedena opcija Musliman, skoci broj neodlucenih sa 800.000 na milion i po, skoro duplo za 10 godina, a broj Srba opade sa 1.400.000 na 1.200.000? Svaka cast za pokusaj proturanja.jeza u ledja wrote:
U Bosni i Hercegovini je procenat Srba 1931-e i 1948-e bio identican - 44%.
Ti govoris o nekom preuzimanju vjekovnih teritorija, ja ti dajem podatke da to nije tacno.
Svaki grad, regija, srez, u BiH koji je bio vecinski srpski prije onog rata, ostao je vecinski srpski i poslije onog rata.
A ako nesto nije u redu sa apsolutnim ciframa koje sam iznio, slobodno mi reci.
-
7cokanja
#1322 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
..bas mislis li ti da si u poziciji da mozes da pricas o nekom "mirnom razlazu"..ti si se jedino razisao sa zdravim razumom i nista vise..jedino sta ti je ostalo da u drustvu sa ostalom cetnicijom zvizdis kad se intonira drzavna himna ili ako ti to nije dovoljna satisfakcija, izvrsis zajednicko samoubistvo..(to da zadovoljis svoju potrebu za ubijanjem, a posto nije ostalo nista drugo .. rekoh ranije, cetnicija je cudo..Jedino sto ja propagiram, su pregovori, i mirni razlaz, svako na svoju stranu. Ako to spada u definiciju fasizma koju si ucio u svojoj gimnaziji "Mula Omar", onda ok
-
7cokanja
#1323 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
..intelektualac, a amebe..??..amebe..??..Power_of_YES wrote:Jel to ono kad se 1931. popisivalo po religiji, a 1948. kao Srbi i "neodluceni"? U tom 1948. popisu se vjerujem i Alija izjasnio kao Srbin. Pa u nekom sledecem popisu, kad je uvedena opcija Musliman, skoci broj neodlucenih sa 800.000 na milion i po, skoro duplo za 10 godina, a broj Srba opade sa 1.400.000 na 1.200.000? Svaka cast za pokusaj proturanja.jeza u ledja wrote:
U Bosni i Hercegovini je procenat Srba 1931-e i 1948-e bio identican - 44%.
A ako nesto nije u redu sa apsolutnim ciframa koje sam iznio, slobodno mi reci.
-
Power_of_YES
#1324 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Krug zla se jeste trebao zavrsiti. I nismo jedini najebali. Ali nam je jedinima pljunuto u lice od strane istih onih koji su nas ubijali 41.
- jeza u ledja
#1325 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Receno ti je, ako hocete 'na svoju stranu' mozete dobiti 3-4 izolirane enklave pa srbujte tamo dok se zvijezde ne rastope.
To neces. Hoces neke koridore. Napravite si fino mostove izmedju, kao sto je svojevremeno predlagano u vezi Brckog pa putujte. Necete da zivite s nama, pa jos hocete da odredjujete pravila igre? Zasto bi neko vama izlazio u susret jer vam se ceifnulo da necete sa nama? Jos ljudi treba da se iseljavaju, da vam daju zemlju, da bi vi imali koridore, da bi mogli praviti svoj etnicki brlog?
Dali vam ljudi RS, i opet hocete jos???
To neces. Hoces neke koridore. Napravite si fino mostove izmedju, kao sto je svojevremeno predlagano u vezi Brckog pa putujte. Necete da zivite s nama, pa jos hocete da odredjujete pravila igre? Zasto bi neko vama izlazio u susret jer vam se ceifnulo da necete sa nama? Jos ljudi treba da se iseljavaju, da vam daju zemlju, da bi vi imali koridore, da bi mogli praviti svoj etnicki brlog?
Dali vam ljudi RS, i opet hocete jos???