Zoya wrote:Kakav PP bolan, to se odmah ovako javno kaze. Ne rece kolika ti je plata, neto naravno.
+-2900€/mjesecno + neke beneficije.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Zoya wrote:Kakav PP bolan, to se odmah ovako javno kaze. Ne rece kolika ti je plata, neto naravno.
jedna tamo wrote:još 10 dana i ravno 30 kukato mi je nekad bilo staro a sad jako mlado i to su najbolje godine
Pa vidis, nije to lose. A stan i to? U kojoj si drzavi inace?Nebitan32 wrote:Zoya wrote:Kakav PP bolan, to se odmah ovako javno kaze. Ne rece kolika ti je plata, neto naravno.
+-2900€/mjesecno + neke beneficije.
Novac je svakako najmanje bitan u svemu tome.Samprotivsviju wrote:Para vrti gdje burgija nece
Nek si se ti nama platom pohvalio, sve ostalo je manje vaznoNebitan32 wrote:Novac je svakako najmanje bitan u svemu tome.Samprotivsviju wrote:Para vrti gdje burgija nece
Samo sam odgovorio na pitanje. A izmedu ostalog to uopste nije visoka plata. NaprotivOp3r4t0r wrote:Nek si se ti nama platom pohvalio, sve ostalo je manje vaznoNebitan32 wrote:Novac je svakako najmanje bitan u svemu tome.Samprotivsviju wrote:Para vrti gdje burgija nece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zoya wrote: Pa vidis, nije to lose. A stan i to? U kojoj si drzavi inace?
Zapravo je momak u pravu.Nebitan32 wrote:Samo sam odgovorio na pitanje. A izmedu ostalog to uopste nije visoka plata. NaprotivOp3r4t0r wrote: Nek si se ti nama platom pohvalio, sve ostalo je manje vazno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POCA wrote:Nebitan...nije visoka,samo je nekih 10-ak bosanskih plata manje vise,sta je to sitnica...![]()
nego bil se ti zenio![]()
jos ako si visok,plecat i znas dobro m.....zamijenit sijalicu rahatluku nidje kraja![]()
Nebitan32 wrote:
Sto se tice zenidbe. Jos nisam vidio neku djevojoku spremnu na to. Vecina je neozbiljna. No I to je samo moje osobno iskustvo.
Slična situacija kod mene. Večina djevojki ili lovi posljednji vlak (nebitno koji i kuda ide) ili vlak prošo kroz njih pa odaberi.Nebitan32 wrote:POCA wrote:Nebitan...nije visoka,samo je nekih 10-ak bosanskih plata manje vise,sta je to sitnica...![]()
jos ako si visok,plecat i znas dobro m.....zamijenit sijalicu rahatluku nidje kraja![]()
Ne mozemo raditi takvu uporedbu. I cijene su u skladu sa primanjima.
Npr. hljeb od 600grama placam 2.40€. Istina nije “obicni hljeb” vec s cerealima ali to je samo jedan bazicni primjer.
No daleko od toga da plata nije dovoljna. Moze se s njom zivjeti bez ikakvih problema. Mozes platiti sve racune na vrijeme i ne zuditi za bilo cim. Istovremeno ne mozes biti bogat. No meni je dovoljno.
Sto se tice zenidbe. Jos nisam vidio neku djevojoku spremnu na to. Vecina je neozbiljna. No I to je samo moje osobno iskustvo.
pa vidi kako je ovo sve krenulo i hocemo i mi u evropu preko noci,sa cijenama jos malo pa smo vas stigli,a plate vazda iste ili u najgorem slucaju kasne pa cak ih i nema...Nebitan32 wrote:POCA wrote:Nebitan...nije visoka,samo je nekih 10-ak bosanskih plata manje vise,sta je to sitnica...![]()
Npr. hljeb od 600grama placam 2.40€. Istina nije “obicni hljeb” vec s cerealima ali to je samo jedan bazicni primjer.
No daleko od toga da plata nije dovoljna. Moze se s njom zivjeti bez ikakvih problema. Mozes platiti sve racune na vrijeme i ne zuditi za bilo cim. Istovremeno ne mozes biti bogat. No meni je dovoljno.
Bio si malo brziOfficer Crabtree wrote:Nebitan32 wrote:
To je to, jebu te cereali, ja kako sam ih izbacio puno sam britkiji u razmišljanju.
More bit,al Ocaj mi se plaho nesta smjeska a Nebitni ne voli bas neozbiljne zemskedječak sa šibicama wrote:Nebitan 32 i ocaj se namecu kao logican par
star(i)mo wrote:Najbolje godine. Da sam znao da ce biti ovako u ranim 30-im, preskocio bih 20-te dobrovoljno. Znas sta hoces/ zelis, ima se, moze se...
POCA wrote:pa vidi kako je ovo sve krenulo i hocemo i mi u evropu preko noci,sa cijenama jos malo pa smo vas stigli,a plate vazda iste ili u najgorem slucaju kasne pa cak ih i nema...Nebitan32 wrote:POCA wrote:Nebitan...nije visoka,samo je nekih 10-ak bosanskih plata manje vise,sta je to sitnica...![]()