Sramota, fakat sramota.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alphonse kauders
#1301 Re: English Premier League
Ono je sudijski bezobrazluk teški - ako je onakvo nešto moguće u Engleskoj, onda se ne trebamo čuditi šta se sve kod nas svira
Sramota, fakat sramota.
Sramota, fakat sramota.
-
Misirlija
#1302 Re: English Premier League
Better Man wrote:Misirlija wrote:Baltazar_khan wrote:Zbog ovoga mi je drago što ih je močna barsa rastavila na proste faktore u finalu lige šampiona
Ove sezone nisu Barci ni do zglobova
To samo ti misliš. Vidjeli smo strašnu Barcelonu protiv Intera. Pokazali su jedno veliko ništa.
Inter je dobra ekipa, jaka i sve ostalo ali u Ligi sampiona nemoze ni do polufinala dobaciti, cemu onda znoj
Barca igra koliko joj treba, juce su za 45 minuta demolirali Atletico Madrid i onda malo seve i zahebancije do kraja,
duga je sezona treba se cuvati.
-
Misirlija
#1303 Re: English Premier League
Ferguson je obicni iditot, 4-5 dana prije utakmice je poceo sa provokacijama, i na kraju onaj smijeh sa pomocnim sudijom,alphonse kauders wrote:Ono je sudijski bezobrazluk teški - ako je onakvo nešto moguće u Engleskoj, onda se ne trebamo čuditi šta se sve kod nas svira![]()
Sramota, fakat sramota.
Hughes je ipak gospodin, bio je ljut ali je sacuvao obraz
-
Misirlija
#1304 Re: English Premier League
Gledam Chelsea & Tot'ham ista prica, sudija silji za chelsea, cist penal ko suza ali ne svira 
- Baltazar_khan
#1305 Re: English Premier League
Sve će to Barcelona da potopi u novoj sezoni lige šampionaMisirlija wrote:Gledam Chelsea & Tot'ham ista prica, sudija silji za chelsea, cist penal ko suza ali ne svira
- cyprus
#1306 Re: English Premier League
Ovo demoliranje porediš sa onim cigančenjemMisirlija wrote:Gledam Chelsea & Tot'ham ista prica, sudija silji za chelsea, cist penal ko suza ali ne svira
- ultima_palabra
#1307 Re: English Premier League
Šteta, samo još to da savladaš, inače si intelektualacBaltazar_khan wrote:Šta ako sam Slovenacultima_palabra wrote: Ako ćeš već stavljati taj pridjev ispred Farce svaki put, onda bar nauči da je moĆna a ne moČna![]()
Nebitno, volim da koristim tvrdo č, jer mi bolje zvučččččččččččči![]()
![]()
Neš` me ti učit gramatici, željezničaru
- Edin H.
#1308 Re: English Premier League
Koja kradja Manchester Uniteda
Mogao je sudija i sahat produziti utakmicu
One Arabe Abu Dabi United Group nisu ni svjesni u koju su lopovsku ligu uvalili sredstva
One Arabe Abu Dabi United Group nisu ni svjesni u koju su lopovsku ligu uvalili sredstva
-
cikular
#1309 Re: English Premier League
Sve je to isto.Edin H. wrote:Koja kradja Manchester Uniteda![]()
Stoke-Chelski????????
-
cikular
#1310 Re: English Premier League
ultima_palabra wrote: Šteta, samo još to da savladaš, inače si intelektualacPar excellence, rame uz rame s hidrantom
Jesu l' te tukli kad si bio mali?
- Baltazar_khan
#1311 Re: English Premier League
Sigurno kaišemcikular wrote:ultima_palabra wrote: Šteta, samo još to da savladaš, inače si intelektualacPar excellence, rame uz rame s hidrantom
Jesu l' te tukli kad si bio mali?
- ultima_palabra
#1312 Re: English Premier League
Sjo' foruma dobrog, ocam'
- Better Man
#1313 Re: English Premier League
Nisam ih tako predstavio, nego sam samo naveo primjer da Barcelona protiv iole ozbiljnije ekipe ne može ništa da napravi. I nemojte molim vas spominjati Atletico Madrid, jer su kvalitetom smiješni.the stranger wrote:@Better man, pa ti predstavi Inter kao da je Temišvar !
- burek_in_space
#1314 Re: English Premier League
Barcelona-Manchester 2:0Better Man wrote:Nisam ih tako predstavio, nego sam samo naveo primjer da Barcelona protiv iole ozbiljnije ekipe ne može ništa da napravi. I nemojte molim vas spominjati Atletico Madrid, jer su kvalitetom smiješni.the stranger wrote:@Better man, pa ti predstavi Inter kao da je Temišvar !
Ovim svojim postom si nazvao ekipu za koju navijash smijeshnom, shto u neku ruku i jeste jer je fudbal igra koja se igra dok Man UTD ne zabije pobjednichki pogodak. Neshto ala Shpanija protiv nas.
- muz66
#1315 Re: English Premier League
Burek...ho's opet u rernu? 
- burek_in_space
#1316 Re: English Premier League
Izvini, zaboravio sam sretnu pobjedu protiv Arsenala, uz sluchajnomuz66 wrote:Burek...ho's opet u rernu?
- muz66
#1317 Re: English Premier League
Ti ono i za Sarajevo navijas? Ma ja, ti si po difoltu jedan od onih sto je sudija uvijek krivburek_in_space wrote:Izvini, zaboravio sam sretnu pobjedu protiv Arsenala, uz sluchajnomuz66 wrote:Burek...ho's opet u rernu?nesviranje penala nad Arshavinom.
![]()
- burek_in_space
#1318 Re: English Premier League
Hajde ba muz66, budimo ozbiljni malo.muz66 wrote: Ti ono i za Sarajevo navijas? Ma ja, ti si po difoltu jedan od onih sto je sudija uvijek krivFakat te sudije...to je bRezobrazluk
Kakve veze ima Sarajevo i nasha l(j)iga sa English premier league?!
Zar je tako teshko priznati da ima previshe sluchajnosti sa raznim sudijskim odlukama u utakmicama u kojima Man UTD pobjedjuje?!
Ista stvar je bila i sa Interom u Italiji, i sa Bayernom u Njemachkoj...i nije poenta ovog mog pisanja da omalovazhim Man UTD, ali je shteta da ekipa takve istorije i renomea mora imati toliku sudijsku pomoc.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1319 Re: English Premier League
Kad se ovo nabraja nikad ne treba izostaviti Juventusa u periodu 1997-2005. Kakvih je tad odluka bilo za Juventus pa to nije humanoburek_in_space wrote:Hajde ba muz66, budimo ozbiljni malo.muz66 wrote: Ti ono i za Sarajevo navijas? Ma ja, ti si po difoltu jedan od onih sto je sudija uvijek krivFakat te sudije...to je bRezobrazluk
![]()
Kakve veze ima Sarajevo i nasha l(j)iga sa English premier league?!![]()
Zar je tako teshko priznati da ima previshe sluchajnosti sa raznim sudijskim odlukama u utakmicama u kojima Man UTD pobjedjuje?!
Ista stvar je bila i sa Interom u Italiji, i sa Bayernom u Njemachkoj...i nije poenta ovog mog pisanja da omalovazhim Man UTD, ali je shteta da ekipa takve istorije i renomea mora imati toliku sudijsku pomoc.
- burek_in_space
#1320 Re: English Premier League
Juve je to sve platio svojim izbacivanjem u 2. ligu, a primat u svemu tome je preuzeo Inter, pa sam se najvishe iz tog razloga osvrnuo na ove ekipe, dok daBogda da neko izbaci Inter, Bayern, Manchester i slichne.Admir_1984 wrote:
Kad se ovo nabraja nikad ne treba izostaviti Juventusa u periodu 1997-2005. Kakvih je tad odluka bilo za Juventus pa to nije humano
- ja.neron
#1321 Re: English Premier League
bez komentarisanja suđenja
MAN UTD - man city utakmica produžena 7 minuta što znači da je i man city imaš šanse da dadne gol i pobjedi
MAN UTD - man city utakmica produžena 7 minuta što znači da je i man city imaš šanse da dadne gol i pobjedi
- ultima_palabra
#1322 Re: English Premier League
ja.neron wrote:bez komentarisanja suđenja
- ja.neron
#1323 Re: English Premier League
slagali se ja i ti ili ne za obadvije ekipe je bilo dodatnih 7 minutaultima_palabra wrote:ja.neron wrote:bez komentarisanja suđenja
MAN UTD - man city utakmica produžena 7 minuta što znači da je i man city imaš šanse da dadne gol i pobjediAha, i onih 7 minuta u Valenciji je ustvari bila velika šansa za naše da pobijede 2-0
- ja.neron
#1324 Re: English Premier League
Bellamy nokaut navijaču poslije utakmice

- GandalfSivi
#1325 Re: English Premier League
O kakvoj vi ba nepravdi pricati. Pa ovaj City isto mali zeljo, vise golova dali nego sto su puta centar presli. Od tri gola, dvije katastrofalne greske Uniteda i jedan gol koji udje svake prestupne godine onako. Pogledajte malo statistiku, United imao loptu u svom posjedu 78% drugog poluvremena. Dosta je bilo prosipanja bodova na ove uhljupase, neka smo ih razvalili...