Biciklom kroz Sarajevo
- hakazvaka
#1301 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
uskoro se pokrece novi bajkerski community u Sarajevu 
- bpsang
#1302 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Pa da je inprovizacija nije, jer je sve centricno u stoti dio milimetra, ako ne vjerujes pitaj Ninu u ciklocentru,kad sam mu donio da mi centrira tocak, oni su tad tek poceli da prodaju zasebno Nabe za bicikla, sto se tice lagera, ne znam koja je marka ali sam ih kupio u UNIS prodavnici na Malti kod PTT-a, za mizernu cijenu mozda nekih 20 maraka 4 lagera za dva tocka.-Romeo- wrote:aferim za ovu improvizaciju. možda i ja nešto slično izvedem. još ako su skf ležajevi ima da ih se navozaš.100_KA wrote:ne gubi nadu ,ako sam ja mogao sebi napraviti prednju i zadnju nabu,mozes i ti gepek za bisage, inace na ovim nabama vozim nekih 4-5 godina,i umjesto obicnih kuglica ubaceni su Z-6000 duplo zatvoreni lageri.
Idemo naprijed, naba je od nehrdjajuceg celika,tek da se zna sa kim imate posla
![]()
zbog toga ne odustaj bitna je ideja i iskoristiti je na najbolji moguci nacin !
ima da se kupe sad i originali ali meni je draza ova moja
- chengaba
#1303 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Oplete li ko gdje?
- kurty
#1304 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
chengaba wrote:Oplete li ko gdje?
dva puta sedmicno dok je obaveza ovih... al Breza i oko Breze (Vares, Zvijezda, Misoca, Visoko...)
- hakazvaka
#1305 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
jel' ko, osim onog fanatika Bavke
, probao novi Single track na Baricama? 
ja planiram subotu/nedjelju
ja planiram subotu/nedjelju
-
hormonr
#1306 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Gdje je najbolje uzet' biciklo ?? 
- kurty
#1307 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
hormonr wrote:Gdje je najbolje uzet' biciklo ??
U prodavnici u kojoj se prodaju bicikla
-
shambho
#1308 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Covjek/zena ocigledno pita za preporuku tipa KOJA prodavnica.. ..kurty wrote:hormonr wrote:Gdje je najbolje uzet' biciklo ??
Nego mene zanima, ako neko ovdje zna, gdje mogu kupiti jeftino biciklo..onako bas jeftino..osamnaest brzina manje (zensko sam) al' da nije bas Violeta..
- law2
#1309 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
http://www.pik.ba/?trazilica=bicikloshambho wrote:Covjek/zena ocigledno pita za preporuku tipa KOJA prodavnica.. ..kurty wrote:hormonr wrote:Gdje je najbolje uzet' biciklo ??
Nego mene zanima, ako neko ovdje zna, gdje mogu kupiti jeftino biciklo..onako bas jeftino..osamnaest brzina manje (zensko sam) al' da nije bas Violeta....Bas za kroz Sarajevo al' onako laganini
.. Da trazim po oglasima ili?
![]()
http://www.market.ba/oglasi?sekcija=pre ... ja=&vrsta=
-
all star
#1311 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
vidi u Sport Life ispod tržnice imaju extra dobra i povoljna bicikla s garancijom,Scot,Polar,Canondale,Alpina...od 250,00 KM pa na gore...i sve za bicikla
sretno

sretno
-
hormonr
#1312 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Hvala kraljuall star wrote:vidi u Sport Life ispod tržnice imaju extra dobra i povoljna bicikla s garancijom,Scot,Polar,Canondale,Alpina...od 250,00 KM pa na gore...i sve za bicikla
sretno![]()
![]()
-
Kikson
#1313 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Dobra dariva u proljece ljeti je fuj malih musica milion a i prasine ima puno zbog kamijona sto dovlace onu zemljuzgembo_sa wrote:Za tu laganu, amatersku voznju Dariva je daleko najbolja. Nema auta, nema previse setaca, ima oznacena staza za bicikliste (iako vecina pjesaka to ne konta, al eto)
najbolje se popet na barice i onda makadamom na faletice i spustis se u grad ili na trebevic na osmice ili do tornja posto je gore perverzija
a ako imas imalo kuveta brate odes u konjic preko bjelasnice ili samu na bjelasnicu cist zrak ljepota nema guzve nema velikog saobracaja ...
- bez_ideje
#1314 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Gdje ova raja sto nemaju garaze/podrume/balkone .......drze bicikla?
- hakazvaka
#1315 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
u stanu, pored krevetabez_ideje wrote:Gdje ova raja sto nemaju garaze/podrume/balkone .......drze bicikla?
- kurty
#1316 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Italo wrote:![]()
Joooj mentola...cuj u prodavnici
![]()
sta ti je ba...
pogledaj sve pa se javi
- kurty
#1317 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
hormonr wrote:Gdje je najbolje uzet' biciklo ??
salio sam se onim u prodavnici...
imas ovako:
ciklocentar
capriolo
prizmu
sport life
merkator
u zenici imas isto finu prodavnicu
boca vitez
Mozda najbolje da prvo kazes za sta ti treba biciklo i cjenovni neki rank
- chengaba
#1318 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Imaš spomenuti sport life pored tržnice, imaš Capriolo na Čengić Vili i na Vilsonovom, i imaš CikloCentar na Ilidži i u Holiday Innu.
U ostale ne bih ni zalazio...
U ostale ne bih ni zalazio...
- bez_ideje
#1319 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Dobro je,gori od mene.........ja ga smjestila u hodnik,al slutim da ce uskoro dobiti izgon oTalen....pa i meni ne preostaje nista drugo nego u sobu,pored krevetahakazvaka wrote:u stanu, pored krevetabez_ideje wrote:Gdje ova raja sto nemaju garaze/podrume/balkone .......drze bicikla?
- kurty
#1320 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
bez_ideje wrote:Dobro je,gori od mene.........ja ga smjestila u hodnik,al slutim da ce uskoro dobiti izgon oTalen....pa i meni ne preostaje nista drugo nego u sobu,pored krevetahakazvaka wrote:u stanu, pored krevetabez_ideje wrote:Gdje ova raja sto nemaju garaze/podrume/balkone .......drze bicikla?
ako nemate mjesta pored kreveta... onda ga objesite negdje na zid u sobi... ili u kuhinju iznad trpezariskog stola... ionako nikom nece smetati
- bez_ideje
#1321 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Reci ti to mojoj materi koja ga zaprasi dezinficijensima svaki put kad prodje pored njega
Bicikl iznad trpezarijskog stola je upravo ono sto je oduvijek zeljela
A kontam i ja da ga u sobu na zid okacim,o tom cu da razmisljam kad ga deloziraju iz hodnika
A kontam i ja da ga u sobu na zid okacim,o tom cu da razmisljam kad ga deloziraju iz hodnika
- hakazvaka
#1322 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
jednom jaranu u firmi ukrali bajk. sad ga drzi pored radnog stolabez_ideje wrote:Reci ti to mojoj materi koja ga zaprasi dezinficijensima svaki put kad prodje pored njega![]()
![]()
![]()
![]()
- Lady Saray
#1323 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
joj vidjala sam raja na vecim spratovima zakaci ga s vanjske strane prozora i prekdije najlonom
ima li gdje poni da se kupi
-
all star
#1324 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ma samo ti uživaj i sretnohormonr wrote:Hvala kraljuall star wrote:vidi u Sport Life ispod tržnice imaju extra dobra i povoljna bicikla s garancijom,Scot,Polar,Canondale,Alpina...od 250,00 KM pa na gore...i sve za bicikla
sretno![]()
![]()
-
shambho
#1325 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Vidjela sam ga ja na ovim linkovima iznak sto ej neko vec postavio.. pik i market.ba ..Zna ponekad izletit kojiLady Saray wrote:joj vidjala sam raja na vecim spratovima zakaci ga s vanjske strane prozora i prekdije najlonom![]()