Što se tiča Jaguara, slažem se da je tu bila moja greška, tu sam odletio. Jaguar je ipak Jaguar, priznajem.

Ne znam koliko poznaješ mostarsku raju ali kad njih i danas kruži zajebancija o treneru Veleža koji opali 300 KM na poraz svog tima u kladionici pa nekako izgubiš povjerenje. Majke mi, zakonom bi trebalo zabraniti svim trenerima i fudbalerima da se bave klađenjem, to nam sjeba fudbal.
A Džafić je meni stvarno niđe veze igrač. I sada se sjećam njegove sezone (ili bolje rečeno - pokušaja polusezone) kod nas, je li ono 4 utakmice odigrao?

Tada ga je "Sport" najavljivao kao novog Bolića, pola države se otima za njega i slično. U Hrvatskoj je isto smiješan bio. U Veležu je fakat imao dobru sezonu ali s onim Osmanagićem ili kako se već zvao onaj mali playmaker što je bio kapiten juniora Partizana bi i Željin Popović dao onoliko golova.

Dobro, ne baš možda on ali znaš na šta mislim.

Ako ga već forsiraju kako bi ga prodali i omastili brkove, neka ga makar stave na mjesto špica i ne diraju ga. Kada ga vidim na mjestu krilnog napadača u nekim utakmicama Čelika i mlade reprezentacije ne bude mi dobro. Basel ga traži, kako da ne.
Za Hadžića se slažem, njega više volimo nego što on zna, najbolji je primjer da se nije ni u 2. grčkoj ligi probio. Ali opet, kakav je ostatak lige i kakve smo napadače znali imati - Hadžija je Drogba. Guraju evo Mahmutovića u reprezentaciju a sjećam se kada je lik doslovno znao tribinu ofulati a kamo li gol, presmiješno.
Isaković je transfer života napravio prelaskom iz Nemile u Žepče, nakon toga se uhljebio kod nas, fakat ne znam ko ga gura. Ako mu naši juniori i Smriko ne mogu parirati u najmanju ruku evo glave.
Za Fenana onda očito imamo oprečne informacije, jedan je u sigurno u krivu. Ali na stranu to, nadam se da će se vratiti naredne sezone, pogotovo ako izborimo Evropu.
Za Adilovića mi i nije baš najjasnije ko mu je stari pa ga gura, čuo sam milion priča ali ne volim te neprovjerene šuplje po kafanama kada je svako stručnjak.