Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anakadabra: Ja ovog lika na biciklu uopste ne vidjeh
PS: Misa vam, koliko me noge bole, ne mogu ni da izadjem van i napijem se Sve ste to vi krivi, ruljo
Svaka cast! Konacno se nasa Bosna budi!
Ovo svima treba da otvori oci da se vise jednom stane u kraj guzonjama za napredak nase ponosne seher Bosne i Hercegovine!
Krenite rudari iz Zenice, krenite Krajisnici iz Bihaca - Nedamo BOSNU lopovluku!
neoxxx wrote:Sretna sam, samo to mogu reci. Nije savrseno, ali za pocetak vise nego dovoljno. A ovo bi trebao biti tek pocetak, nismo jos ni zagrebali povrsinu... Zamislite samo sljedece slike (mozda da neke i donesemo 1.marta, uz svu ostalu simboliku, jer je tu nepotreban bilo kakav komentar ili parola): slika rudara koji radi u nemogucim uslovima, policajca koji radi za 300 KM, starice koja kopa po kontejneru, razorenih fabrika, smeca po obalama rijeka, djece koja sjede u hladnim ucionicama, napustena polja, prazne i srusene kuce u koje se niko vise nece vratiti, godine rodjenja na nadgrobnim spomenicima onih koji su nas branili u ratu i dali svoj zivot - za sta? Za ovakav zivot koji nije dostojan covjeka. Hocemo li se poklopiti i cekati ili cemo sakupiti ovo malo ponosa sto nam je ostalo i nesto poduzeti? Negdje mora poceti, zasto to ne bi bilo Sarajevo?
Kad prvobitno odusevljenje splasne nakon velicanstvenog dana, ponovo se vrati gorak okus ustima, koji nikako da nestane. Zao mi je zbog ovih izljeva emocija, ali sta mogu, takva nam je ova nasa zemlja
Fantasticne ideje, prijedlozi !!!!!!!
Jos jednom pozdrav RULJI negdje iz daljine
Super ste, svaka cast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne brinite vi za infekcije sa Utemeljiteljevog web-prostora penicilina nikad nestat ne može .Samo pametno,kao što rekoh danas cijenjenoj Delightful
Pozdrav.
jako simptomaticno kako je Avazu i TVSA bilo 1000 a FTV-u i BHT1 bilo 3000 ljudi, ne mislite li?
Zivim za dan kada ce ovi paraziti sa kantonalne ostati bez finansiranja iz budzeta. U cije ce onda ime dezinformisati javnost? Mora da ih je danas pogodio zahtjev za podnosenjem racuna o parama iz kantonalnog budzeta. Mislim da je njima veca vatra nego Taji i mami.
Zukicu, nicija nije do zore gorjela!!!
thedude wrote:ne znam je li ovo spam ili nije ali na fejsbukovoj stranici protesta ima fantasticna galerija sa danasnjih protesta. ima i bakica na prozoru.