2407 wrote:Il Capitano wrote:
moze li mi neko reci kako je to sudija navlacio za nas(osim ofsajda),sta je to on jos dosudio u nasu korist

citam sudije pomazu interu-neka mi neko kaze samo dvije utakmice kada je inter pobijedio zaslugama sudija ove sezone,a ja cu mu pet,sest kada je inter izgubio bodove upravo zbog sudija..evo da vam pomognem-k
ada smo igrali sa dva crvena protiv sampe od 30 min,
kada je snajder dobio crveni protiv milana vec u 20-25 minuti,
protiv barija kada roseti sudi 2 penala u 5 minuta za bari,trebali vam jos-na cudan nacin sudije navlace za nas..mislim da smo u vrhu sa crvenim kartonima..upravo su sudije napravile da su nas ostale ekipe sustigle-protiv napolija 2 penala,protiv sampe 2 crvena,protiv djenove penal..
Objektivnost ti i nije bas najjaca osobina, ne?
Redom i logicno

:
1. Oba crvena protiv Sampdorie su bila itekako opravdana, imas Youtube pa provjeri. To je ona utakmica kada je Mou fasovao 3-4 utakmice zabrane zbog sugerisanja da sudija zasluzuje hapsane(hajd reci da i savez navlaci protiv Intera). Poslije toga su svi mediji u Italiji, neki u svijetu i par legendi Intera rekli da su crveni itekako zasluzeni i da je Mou pretjerao sa reakcijama i svi su zajedno nazvali Interovce, mislim, nazivom
crybabies.
2. Crveni protiv Sneijdera je takodje zasluzen, samo sto je sudija u toj utakmici imao gresaka na obje strane ali je crveni opravdan. I koliko me pamcenje sluzi, a ne zalim se u tom segmentu, Inter tu nije izgubio niti jedan bod vec je osvojio sva tri.
3. Oba penala za Bari su bila na mjestu. Prvi za igranje rukom Samuela u sesnaestercu, drugi Lucio starta u sesnaest na igraca bez ikakvog kontakta sa loptom. Hoce li mi molim te objasniti kako ovo nisu opravdani penali?
Ja ne znam kako ovo moze biti sudjenje protiv Intera ako im se sudi onako kako treba? Mozda jedino ako vi Interisti na celu sa onim lalokasem Mou-om mislite da vam se ne smije suditi niti jedan penal ni crveni protiv vas.
Pozdrav

1.Vidi se da nisi gledao utakmicu..oba su kartona zsluzena,ali postoj zasto se svi bune-poslije prvog crvenog samuelu pacini u sesnaestercu
namjerno udara lusija sto se vidi sa snimka(sacekao je da mu lusijo pridje),a sudija mu daje samo zuti sto je iznerviralo kordobu a fala Bogu maalo mu fali i budala pravi drugi faul..u tome je problem,razliciti kriteriji za kartone i penale citavu sezonu..pored suspenzije mou,suspendovan i cambiaso zbog navodno sukoba sa nekim igracem sampe iako su svi igraci sampe rekli da do toga uopste nije doslo

i u toj utakmici inter bolji iako je imao dva igraca manje
2.Da,ali je protiv merdi citavih sat vremena igrao sa igracenjem manje,za onaj potez poneke sudije daju samo zuti,ali ne sudije na interu pokazuju autoritet..sta da se drukcije zavrsila utakmica,ali nam oni penzioneri ne bi dali go da se igrala jos jedna utakmica
3.Kod penala za inter,kada je oboren pandev,igrac barija bio zadnji igrac utakmice i roseti mu pokaze samo zuti karton

(milan-siena-golman rusi zubinja i dobija crveni+penal),vjerujem da bi inter na kraju pobijedio da je imao igraca vise..taj isti roseti ne svira dva penala protiv napolja-igranje rukom u sesnaestercu i povlacenje milita
4.Protiv Djenove ona budala Baloteli vise je padao i setao nego sto je igrao,ali kada na kraju kada bude povucen za dres pri prekidu,lopta isla na njega-nista..iskreno ne bi ja tu dosudio penal zbog malog umisljenka
5.Protiv palerma u posljednjih 20-25 minuta inter nije dobio nijedan prekrsaj u krugu 20-25 metara od gola,a bilo ih je par(slicno kao protiv rome)
6.sudije mozda u nekim utakmicama ne uticu na sami rezultat,ali zato cekaju svaki mali prekrsaj da bi dali davali zute,pa u slijedecoj utakmici nece igrati mislim maikon,lusio,zaneti-skoro pa citava odbrana
hoces jos,samo reci..
Mozes li mi iskreno reci koliko si pogledao utakmica intera ove sezone?
p.s ovdje ima i drugih navijaca intera,pa oni mogu reci da li sam u pravu ili nisam