Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Tekabbel `alellah,odoh lagahno da abdestim i klanjam sabah,dosta za veceras,selamim vas sve,maksuzije mutikase Istocnjaka i Arzuhala,koji su ovu vecer aman raspolozeni bili za zakuhat... halal vam bilo!
cujemo se sutra braco i sestre..uz nove epizode TVSA ilahija
Alejkumu selam odoh i ja lagano se spremati za sabah namaz ...
Nisam vjernik ali bih zelio sve najbolje pravim vjernicima koji su vjernici tokom cijele godine, a ne samo ramazana i bajrama, bozica i uskrsa. Ako si vjernik, ostani dosljedan vjeri tokom cijelog zivota, a nemoj zlo ciniti i eto od jednom ramazan dodje i glumis nekog vjernika. Od takvih mi se licemjera povraca.
Schizophrenia wrote:Nisam vjernik ali bih zelio sve najbolje pravim vjernicima koji su vjernici tokom cijele godine, a ne samo ramazana i bajrama, bozica i uskrsa. Ako si vjernik, ostani dosljedan vjeri tokom cijelog zivota, a nemoj zlo ciniti i eto od jednom ramazan dodje i glumis nekog vjernika. Od takvih mi se licemjera povraca.
Zato sam ja nevjernik, ali preko cijele godine, tako i za ramazan. Dok većina cuga 11 mjeseci u godini, pa se oleši i za bajram, ja to činim 12 mjeseci godišnje, ako me volja. Nisam i neću da budem munafik!
Istinskim vjernicima želim da ramazan što lakše isposte i da budu zadovoljni sobom i da ih niko ne uznemirava.
Ne valja ni biti alkoholicar ali eto, tvoj zivot pa radi sta zelis =).
Nisam vjernik ali bih zelio sve najbolje pravim vjernicima koji su vjernici tokom cijele godine, a ne samo ramazana i bajrama, bozica i uskrsa. Ako si vjernik, ostani dosljedan vjeri tokom cijelog zivota, a nemoj zlo ciniti i eto od jednom ramazan dodje i glumis nekog vjernika. Od takvih mi se licemjera povraca.
eh bolje da nisi ni cestitao kad nisi znao kako treba!!!
u islamu,druze,nema toga ko je vjernik ko nije,to samo Allah zna,i bolje piti 11 mjeseci a biti bogobojazan 1 mjesec nego piti 12 mjeseci a za ibadet ne ostaviti nista..to ce ti reci svaki pravi vjernik
Evo gledam ... sinoc smo ispisali od 40 do 49 stranice ... i mogu reci da mi je bilo prelijepo druzenje sa vama ... nisam od jutros uopce zaspao ... niti mi se spava ... ali nisam siguran da cu veceras moci sa vama sijeliti do sabaha ...
istocnjak wrote:Evo gledam ... sinoc smo ispisali od 40 do 49 stranice ... i mogu reci da mi je bilo prelijepo druzenje sa vama ... nisam od jutros uopce zaspao ... niti mi se spava ... ali nisam siguran da cu veceras moci sa vama sijeliti do sabaha ...
Dedera odspavaj sad koji sahatak, valja nam opet u potragu za hanumom za BHF-a
istocnjak wrote:Evo gledam ... sinoc smo ispisali od 40 do 49 stranice ... i mogu reci da mi je bilo prelijepo druzenje sa vama ... nisam od jutros uopce zaspao ... niti mi se spava ... ali nisam siguran da cu veceras moci sa vama sijeliti do sabaha ...
Dedera odspavaj sad koji sahatak, valja nam opet u potragu za hanumom za BHF-a