Isla sam par puta kod Harisa, zadovoljna sam bila farbanjem i sto se tice toga tu nemam zamjerke, farbe su im dobre, itd.
Narucila sam se za jucer farbanje i sisanje u 3h, dodem tacno na vrijeme, kad Haris radi neku musteriju i govori meni da sacekam 10 minuta, hajd nije problem, kazem mu dobro, ja odoh prosetati. Vratim se ja nakon 10-15 minuta a on preuzeo drugu musteriju, radi nekog momka
mene je primio u pola 4, znaci pola sata sam cekala,
ofarbao me dobro, ali sisanje UZAS! moram cekati par mjeseci da mi poraste kosa da odem kod nekoga da mi popravi! A o feniranju da ne pricam!
Po dva puta prede preko svakog pramena, a meni je kosa zahtjevna i gusta i treba minimalno 5x da se prede da bi ona bila dobro isfenirana i slozena. Bukvalno me je sfuserio da bi stigao uradit jos par musterija. UZAS! Nikad vise necu otici kod njih
I jos me jedna stvar nervira kod njih, gdje god sam bila u frizerkom salonu, uvijek stave i regenerator na kosu ili ulje po zavrsetku, ovi ovdje koriste samo sampon a digli cijene. Ako im je skupo da koriste i regenerator ili serum nek predu na neki jeftiniji brend tipa Macadamia. U KS-u stave i regenerator i Macadamijino ulje na vrhove kose.